Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 8:39:08
|
|
|
|
Urša08
|
čebela imaš tud mleto puranje meso in je meni tud dobro Če ti bo pa kej viška omakice ostalo pa lahko jutri odlično čorbico narediš. Zaliješ ostanek omakice, dodaš zelenjavo (kar pač maš) npr. korenček, cvetača, grah , paprika, korzua,... potem malce dosoliš, dodaš šetraj malo pokukaš in na koncu dodaš še nalomljene špagete. Meni je odlična čorba
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 8:50:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela imaš tud mleto puranje meso in je meni tud dobro Če ti bo pa kej viška omakice ostalo pa lahko jutri odlično čorbico narediš. Zaliješ ostanek omakice, dodaš zelenjavo (kar pač maš) npr. korenček, cvetača, grah , paprika, korzua,... potem malce dosoliš, dodaš šetraj malo pokukaš in na koncu dodaš še nalomljene špagete. Meni je odlična čorba ...dej mi povej-je treba tisto koruzo v konzervi še kaj kuhati?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 8:54:13
|
|
|
|
Urša08
|
Koruze v konzervi ni treba kuhat, sam not streseš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 8:54:51
|
|
|
|
Urša08
|
Grem pospravljat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 8:55:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Koruze v konzervi ni treba kuhat, sam not streseš hvala hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:04:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 hey hey... Imam vprašanje... Naši Marineli je zjutraj full smrdela plenička-urin...Takšen oster vonj,res močan..Barva urina je ok... Naj pokličem P, da se greva pokazat? Pila je normalno.. naša tud včasih smrdi bolj včasih manj.... pomoje ne rabiš delat panike... če bi pa jokala kadar lula pol pa..... zjutraj ima urin močnejši vonj.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:04:50
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro..... čebela kaj pa fešta za RR
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:18:20
|
|
|
|
sjmm
|
Helov! Noč neki srednjega mali že v elementu...povsod ga je polno....neki govori..lej,lej,lej..pa zdej kr nek stoji in se neki krega... ..za posrat evo grem na kofi in mislije moj dela...je tak mir pri hiš vau, kolumbo...vi pa ste zgodnji urša....no, k mali spi..pa velike meče...bogi nejc...se mu je pa res hudo sanjal claud......naj vročinca hitr mine vau, vidm, da vse neki praznujete in se pomlajujete ta mesec.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:20:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro..... čebela kaj pa fešta za RR to pa že zdej lahko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:21:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro..... čebela kaj pa fešta za RR to pa že zdej lahko jst sem na vodi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:21:32
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm........a imaš kakšen na izi recept za štrudelj???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:21:48
|
|
|
|
Katjusa
|
nič šibam zajtrk pojest pol pa benija zbudit in grema v trgovino lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:22:28
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša...ceneje zame
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 9:23:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:31:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majkl v vrtcu, Rokso je zaspal med potjo v avtu....spet mamo zmešan dnevni ritem....zdej bo ziher spal do 12h in pol bo ob 5h koma grem mal misija cote.....pa kej prštimat za kuhat Čebela Urša, Mihailo Tamika lahko bi mel en RR ovnovski žur jaz sem za
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:34:06
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Kako ste kaj? Zunaj nič kej prijetno vreme, upam, da se bo kmalu kaj izboljšalo. No pa sej imam dovolj dela v bajti, tk da ni panike. Nik ob pol osmih šel v vrtec, js pa hitro domov si glavo oprat, pa salon počistit, aja pa cote oprat.............zdej pa mal pavze, potem pa moram še na banko in pošto skočit. Vidim, da ste vse ok. sem sam nahitro preletela vse skup, ker se mi ni dalo vsega prebrat.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:40:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm........a imaš kakšen na izi recept za štrudelj??? a rabiš tudi za testo ali samo nadev????????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:41:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm........a imaš kakšen na izi recept za štrudelj??? a rabiš tudi za testo ali samo nadev???????? testo bom kar vlečno kupila,tko da vse ostalo .....pa ne mudi se
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 9:42:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:43:04
|
|
|
|
sjmm
|
če želiš en izi recept za jabolčno pito???? ali pa skutno..res na brzake???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:46:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm če želiš en izi recept za jabolčno pito???? ali pa skutno..res na brzake??? jaaaaaaa .......važno da je izi za naredit,ker jaz sem zeloooo anti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:53:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM dej še za testo ok VLEČENO TESTO : nekje 300g moke....+ dodatek, če se nam kej lima...fajn je tud una moka k je prov za vlečeno testo ščep soli 0,5 dcl olja 1,5 dcl....mlačno tople vode moko stresemo v skledo, ščep soli, okoli po robu pojemo olje, na sredini nardimo jamico, notri vlivamo vodo in lepo narahlo mešamo z vilicami, da nekako zajamemo počasi vso moko...pol pa se lotimo z rokami, ko se že fajn skup drži...stresemo na delovno površino in zmesimo v gladko in kar mehko testo...drgač se ne bo valjal!!!...gnetemo toliko časa, da 2x preštejemo do 100 ...resno mislim!!!...pol damo v pomokano skledo, malo pokapljamo z oljem, pokrijemo s folijo in naj počiva vsaj pol ure nadev : 8 naribanih jabolk 3 žlice rjavega sladkorja vanili in cimet ko testo razvaljamo, ga pokapljamo z nekaj žlicami raztopljenega masla, nekaj ga prihranimo za po vrhu zavitka pol fliknemo gor nadev...jz nič ne ožemam jabolj, da je fino sočno, nekateri potresejo z drobtinamo...mi ne maramo....aja, nadevamo samo pol testa, potem pa ga fajn zarolamo ina zavijemo kačo...pa v pekač na peki papir, mal pokapljamo s tistim maslom..pa v pečico za ene pol urce na 180 2. nadev 500g skute nepasirane + 2-3 žlice kisle smetane 3-4 žlice sladkorja + vanili 3 jajca---ločimo sladkor in rumenjake penasto umešamo, dodamo skuto in na koncu sneg...po želji še rozine..namočene v malo osladkani vodi + kak kaplica limonce ostalo enako kot pri jabolčnem.. enako je že s kupljenim testom
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:53:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm če želiš en izi recept za jabolčno pito???? ali pa skutno..res na brzake??? jaaaaaaa .......važno da je izi za naredit,ker jaz sem zeloooo anti a lohk pol k bo mali spal al se ful mudi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 9:55:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm če želiš en izi recept za jabolčno pito???? ali pa skutno..res na brzake??? jaaaaaaa .......važno da je izi za naredit,ker jaz sem zeloooo anti a lohk pol k bo mali spal al se ful mudi sej sem napisala da se ne mudi,tko da ko boš pri volji .....hvala za nadev-grem prepisat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 17.3.2010 10:28:43
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm tale nadev za skutni štrudelj morm pa sprobat A lahko delam z listnatim testom?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?