|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
14.3.2010 8:53:37   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm...še tukaj vse najboljše tvojmu možuuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

še od nas čestitke za možeka od sjmm....sem prebrala da ste lepo praznovali....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
14.3.2010 8:54:47   
tanci29

tristan je boljši, sam zgleda, da ga še zobki zraven matrajo, zobek št.9 - zgornja leva 4 ali 5 user posted image - 10.3.

Baki - uživaj in počivaj !!!!!
mi gremo pa na kosilo v spodnji štuk user posted image user posted image user posted image user posted image

naj se tristanček čim prej spravi k sebi...še malo pa bodo vsi zobki prišli na planouser posted image user posted image user posted image

pa fejst se razvajajte danes

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
14.3.2010 9:01:43   
tanci29
čist na hitrco sem prebrala zadnji dve strani...

deja ko vidim da si glih uki, kaj si uredila z bolniško

čebela-men so tudi kjuti tisti malčki palčki...

no jest sem spila kofi...maladva še spita, daddy je očitno šel avte pucat ker ko sem vstala ga ni bilo več doma.
je tak mir in tišina da prov paše....včeraj sta bila pri babiki in dediju...mama in ata sta delala...pol sva šla pa še mal u šoping za futr in na lov za kapami...uf a katera ve kje majo kake lepe kape...za hano sem sicer kupila dve v pikapolonici, ena je čist adijo ena je pa kr kul...za erika pa nimajo nikjer nič....ne vem a se ne nosi več kapic, pri dveh letihuser posted image ...sem jih spet malo oblekla...bolj erika...

kolumbo in ostale ki obožujejo strelo....v BC sem dobla majčko s kratkimi rokavi, ki ma notr neko baterijo in pol se sliši strelo ko dirka.....ful je dobra(stane pa mislim da 12 al 13 eur)

kolumbo-kako kaj ti...buši raste

urša-kaj pa pri vas...a maste počitnikarja

katjuša-a se že seliteuser posted image user posted image user posted image

baki, petrušk in urša-dieta še zmeraj laufa' ful ste face res

onasiss-pipika kako si...a ste se pozdravili? če rabiš knjigo povej, ker če ne jo oddam naprej, mam že vrsto...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
14.3.2010 10:37:38   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čist na hitrco sem prebrala zadnji dve strani...

deja ko vidim da si glih uki, kaj si uredila z bolniško

tanci... nic se... čakam torek ko dela popoldne, da se grem zmenit, če ne pa bom zahtevala kartoteko in grem stran od nje...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
14.3.2010 12:03:29   
Čebel@
dan.......mi smo od 9.30 do zdele bili zunaj-smo sprobali tricikel in Hana je čist carica-je imela malico kar na sončku in je bila še boljša,kot domauser posted image user posted image user posted image user posted image .....ati pomiva šipe(user posted image ),Hana je samo padla dol,jaz grem pa cunje naštimat za prat,pol bova pa midva pokosilčkala,ko se mala naspi bo še ona jedla,pol pa spet šibamo venuser posted image user posted image user posted image

tanci........jaz sem lani Hani kupila kapico b Pikapolonici(ima 3 male rožičke na glaviuser posted image )

tamika.......ko bomo vseljeni-seveda pade kavicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deja...........če bi bila bližje Kamnika,bi te k moji spravilauser posted image ..upam da urediš in uspešno menjaš dohtarcouser posted image

evo,tok na hiter od mene-LEP DANuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
14.3.2010 14:30:52   
tanci29
hello bejbrle

se vidi da je zunaj lep sonček pa formula po tvju...eno ali drugo, tukaj pa nobene...

mi smo danes odprli kolesarsko sezonouser posted image user posted image user posted image ...smo šli s kolesi do mesta, pa malo po mestu pa na želežniško gledat tutuje...ful je bilo dobro, smo uživali...Hana je še odspala na kolesuuser posted image ...še dobro da imamo sedeže z naklonom, tko da sem jo lepo spustila malo dol in je veselo ninila....zdele je formula aktualna sam je čist brezvaze k ni ališiča, sploh ne vemo zakaj se gre, k se noben ne dere...ne moraš sedet pred tv pa gledat tole dve uri...je bolj sam u kritičnih trenutkih mal pošpegat...no ja bo že....mislm da bomo zdele kmal šli še na en điro...pol bo pa dan okoli

čebela-fajn za potepanje in da je carica hana uživala v triciklu

deja-dobro zrihtej v torek...a dopusta ti pa ne morejo pisat, pač poveš po resnic.

ajde have fun...papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
14.3.2010 15:29:38   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

deja-dobro zrihtej v torek...a dopusta ti pa ne morejo pisat, pač poveš po resnic.

ajde have fun...papa

sej sem jim že povedala da z veseljem dam dopust, ampak pri nas je tako, da imaš pravico 1dan naleto po izbiri, tega pa sem jaz že izkoristila :(

bomo videli

no mi pa smo dopoldne bili zunaj, potem pa smo šli k babici na kosilo ... je blo noro...evo tu še malo dokaznega materiala
user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
14.3.2010 17:05:16   
simonakr
Dan!
Evo midve sva nazaj iz kosila pri babici, Mare je še vedno na Kitajskem, pride nazaj čez točno en teden, pa kar nekej stvari je kupu tko da bova midve z Lariso lepe! user posted image user posted image
Mal mi je že dolgčas, ampak imam še en zelo zaposlen teden pred mano tko da bo šlo zelo hitro.

Deja vso srečo pa fajn zrihtej! Držim pesti!

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image za hiško!

Surf poskušaj se čim manj sekirat glede izvida. Ponavadi se te začetne spremembe hitro odstranijo in kasneje zahtevajo samo redno kontrolo na eno leto tko da ni panike! user posted image user posted image user posted image
Naj te mož crkla! user posted image

Vsem ki jih potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

grem se mal z tamalo igrat! Se tlele krega na igrače in razkopava po omarah! user posted image user posted image

Se tipkamo papa

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
14.3.2010 19:46:47   
tanci29
danes pa res niste čvekalno razpoložene...

no mi smo šli popoldne še na en điroooo, pa na eno kofo...Hana je uživala v triciklu...je mela danes bicikletni danuser posted image ...erik pa ni hotu met poganjalca...tko da smo ga kar u marelo posadil pa je bil kr happy...
zdej sta popapila večerjico, še malo pa čofat pa spat...

deja-u kok maste vi še snega...LEPA SLIKICA

simona-fajn da ti dnevi takole hitro grejo, pa kok bosta lepe z Lariso, možek bo ziher kej fajnga prinesel, da pocarta svoji dve pupi

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
14.3.2010 20:00:10   
Čebel@
tanci.....jaz sem tukajuser posted image

Hanči že 1 urco spi-sta se pred spanjem še z atijem namakala in sploh ni hotla izpod tušauser posted image user posted image user posted image ....sem mislila da bo kej težav pri spanju,pa jo je v trenutku zmanjkalouser posted image user posted image user posted image ......smo pa potem še celo popoldan šetkali,tko da me kar malo noge bolijouser posted image user posted image user posted image user posted image .......jutri je pa dež napovedanuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
14.3.2010 20:01:04   
sjmm
ČER!

bizi day ni kej....smo zgodaj vstali, oči peljal mulčke vn, mami na brzake kosilo, juhca z nudelčki, njokci in omakca..pol smo šli pa na zbiljsko jezero...uf gužva in blat...smo bli tak usrani, da bom ju3 drgnila in drgnila....čevle in voziček..bljak...pol smo hotl še na en kakavček...pa smo bli tak usrančkani, pa še mali je začoril k ta velk v avto...smo si kr doma prvošli mal kofi in kakav crkljanjauser posted image

drgač pa postavlam rekorde s cotam..sam pospravla pa nism NIČ....obup...sam je ju3 dopoldne moj doma k bo imel avto na servisu pri sosed in bo mal ta malga zabaval...jz bom pa mal v roke pljunilauser posted image

vidm, da po ta velkem vsi lepo uživate sunny dayuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepe pozdravčke vsem skupaj..če bo cajt bom še kej počekirala...me še kuhna čaka..je k bomba...dons je že 2x pomivalc laufu, pa mislim, da bo še 1x..obupuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
14.3.2010 20:45:10   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
14.3.2010 20:59:43   
Urša08
čer

Vidim da ste vse uživale na sončku danesuser posted image .
Pri nas je že čista tišina, otročka že urco pančkata, možek spet za računalnikom dela, jaz sem pa do konca uspela knjigo prebratuser posted image .
Nejc užival z mojima, se je valjal po snegcu, kepal, ma itak mel 100% pozornost. Danes popoldan sta ga še na Bled peljala račke futrat in je videl grad tko da so še na grad šli. Za popotnico so pa še kremšnite prinesli mjami so ble dobre.
Dopoldan sva se z Žigcem cartala, me je neki vročina napadla, možek delal, po kosilu smo šli pa še mi vn na sončka in je ful pasalo. Ko smo pa nazaj prišli smo pa še eno kavico na balkonu na sončku popili, potem sva pa z mojim en film pogledala na kavču, pa je bil že Nejc doma.

Sedaj se valjam po kavču in mal tv kukam - sam nič pametnegauser posted image

Si grem en čajček skuhat potem pa počas kr spat. Sem neki čist sesutauser posted image

nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
14.3.2010 21:24:29   
Ajvy

ajvy... kako so punce? pa ti? si prosta?

Punce so ok...Tisa je še prehlajenko....
Danes sem delala dopoldan....
ta teden sem cel dopoldan...

Hvala za skrb...

KAko je Tristan??Zakaj se ga je to tako dolgo držalo?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
14.3.2010 21:27:37   
Ajvy
noččko vsem

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
14.3.2010 21:35:58   
claud
Čer!

Končno lep dan!
Mi smo bili v živalskem vrtu in smo se imel super, Larissa uživala, ful gledala, občudovala...user posted image

Jutri grem na še en razgovor...oz pogovor....user posted image ...če bivši šefe kj rabi....

Zdj pa študiram al naj grem spat al kaj......user posted image
Hm..verjetno da kr grem...

NOČKOuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
15.3.2010 6:43:51   
baki
jutrooooo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
15.3.2010 7:26:15   
baki
a je že kera vstala?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
15.3.2010 7:29:38   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
15.3.2010 7:35:21   
baki
jutro čebel..user posted image user posted image .prinas je sonček.upam da ne bo več snega,in da bo zdej bol toplo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
15.3.2010 7:36:02   
baki
hvala za kavico.sem jo že pilauser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.3.2010 7:37:39   
Urša08
jutro

Mi smo tudi že pokonci, no v bistvu že eno urouser posted image user posted image user posted image Žiga je že popapcal zajtrk, Nejc še je.

Baki no kolk je šlo z dieto dol?

Petrušk pa tebi?

čebel@ jutro in hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
15.3.2010 7:42:41   
baki
petrušk urša.....a se bota še naprej držale diete.jst se jo bom.sem zgubla 6.5 kg.in ne mislim nehat.sem včeri ful grešila dons grem naprejuser posted image user posted image user posted image se še ne damuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 15.3.2010 7:44:18 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
15.3.2010 7:47:32   
baki
urša a piješ kavico al si jo že z možekom zjutraj?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
15.3.2010 7:48:36   
Urša08
Baki jaz sem zgubla dobre 3 kile - sem že na pol poti. Tele diete se ne mislim več it - se bom še vedno trudla da izgubim še tri kile sam na svoj način.user posted image Baki super za - kileuser posted image user posted image user posted image user posted image To pa je uspehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?