Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:25:24
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Halo! Midve sva doma iz sistematskega... Marinela ima pri enem letu 12kg in meri 81,5 cm.. Bila je tudi cepljena in niti ni registrirala.. Je zdravnica sestro vprašala, če je cepila sploh? Bom kake slikce poiskala, pa vam malo našo miško pokažem.. vav orenk babnica ja to pa res..... Ja, je P rekla, da je pr ta velikih... Saj ni čudno, če pa ma takega atija velikega in močnega
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:26:41
|
|
|
|
kayica24
|
aja, skoraj pozabila... Za seznamček.. Dobili 11.zobek 10.3.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:28:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki nik še kr spi kdaj je šel pa spat?kdaj bo šel pa zvečer spat?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:29:39
|
|
|
|
Čebel@
|
sem mojmu rekla da če me povabi na večerjo....pa je rekel:a kej praznujeva? .....a mora biti nujno obletnica da greva nekam sama???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:34:30
|
|
|
|
kayica24
|
Evo slikice... Mi 3je za Marinelin roj.dan.. Torta je bila oooogroooomnaaa.. Maškarca od spredaj... Maškarca odzadaj... Roj.dan je bil v stilu Hello Kity...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:39:09
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica......vav vse Hello Kity .....tam ko Marinela stoji,se vidi da je res velika ......našo Hano nese za 10 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:44:28
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kayica......vav vse Hello Kity .....tam ko Marinela stoji,se vidi da je res velika ......našo Hano nese za 10 cm Ja, res je prava baba!!! V stilu Hello Kitty je bila Marinela oblečena, pa torta, pa krožniki, kozarci, klobučki,...vse vglavnem..No, to je bolj za nas taveliko blo za občudovat, marinela še itak ni imela pojma.. Je pa full občudovala "ognjemet" na torti, ko smo jo prinseli v temi in peli "Vse najboljše"! Prav ganljivi trenutki, sem kar solzice nabirala...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:45:54
|
|
|
|
kayica24
|
evo, toliko od mene.. Lep dan vsem!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:51:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kayica......vav vse Hello Kity .....tam ko Marinela stoji,se vidi da je res velika ......našo Hano nese za 10 cm Ja, res je prava baba!!! V stilu Hello Kitty je bila Marinela oblečena, pa torta, pa krožniki, kozarci, klobučki,...vse vglavnem..No, to je bolj za nas taveliko blo za občudovat, marinela še itak ni imela pojma.. Je pa full občudovala "ognjemet" na torti, ko smo jo prinseli v temi in peli "Vse najboljše"! Prav ganljivi trenutki, sem kar solzice nabirala... to sem bila pa pri nas jaz ista-sem imela ogromen cmok in sploh nisem mogla peti ....res se vidi da ste se imeli lepo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 16:55:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem mojmu rekla da če me povabi na večerjo....pa je rekel:a kej praznujeva? .....a mora biti nujno obletnica da greva nekam sama??? take bolane so zgleda dons v zraku
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 17:05:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem mojmu rekla da če me povabi na večerjo....pa je rekel:a kej praznujeva? .....a mora biti nujno obletnica da greva nekam sama??? take bolane so zgleda dons v zraku ja,jaz bi mojga najraši ......pol me pa sprašuje zakaj sem sitna?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 17:06:03
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......sem najdla eno zate-k si kuharca:
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 17:09:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem najdla eno zate-k si kuharca: moj je glih uletu....sem rekla, da je že zamudu malco in kosil...pa prav...ja jz nej pa vem za kdaj ti men malco al pa kosil prpravlaš........pa malco je sam naročil.....ga je še un ta mrzu kofe počaku...zdej sem se pa jz v račune vrgla za firmo...njega sm pa na govorilne v šolo poslala...d bo vidu kake so tečne babe
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 17:11:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Evo slikice... Mi 3je za Marinelin roj.dan.. Torta je bila oooogroooomnaaa.. Maškarca od spredaj... Maškarca odzadaj... Roj.dan je bil v stilu Hello Kity... vaša "helov kitty" je pa res ena fletna velka pupa
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 17:11:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem najdla eno zate-k si kuharca: moj je glih uletu....sem rekla, da je že zamudu malco in kosil...pa prav...ja jz nej pa vem za kdaj ti men malco al pa kosil prpravlaš........pa malco je sam naročil.....ga je še un ta mrzu kofe počaku...zdej sem se pa jz v račune vrgla za firmo...njega sm pa na govorilne v šolo poslala...d bo vidu kake so tečne babe midve bi mogle imet obe govorilne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 17:15:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem najdla eno zate-k si kuharca: moj je glih uletu....sem rekla, da je že zamudu malco in kosil...pa prav...ja jz nej pa vem za kdaj ti men malco al pa kosil prpravlaš........pa malco je sam naročil.....ga je še un ta mrzu kofe počaku...zdej sem se pa jz v račune vrgla za firmo...njega sm pa na govorilne v šolo poslala...d bo vidu kake so tečne babe midve bi mogle imet obe govorilne mah, sej nč ne zaleže.......vsaj pr ns...zdej je pa čist hud k sem dala Maja spat...k je hotu da gremo skup in zdej naju bo pršu iskat da gremo še v dm.......ni plenic...mah...upam, da pri vas kej zaleže...drgač se bova pa mi2 zmenili...pa se greve mal potepat, da si živce ohladive
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 18:11:33
|
|
|
|
tanci29
|
br dan en pozdravček od nas... imamo se fajn...dnevi letijo...služba kul...doma se delo nabira pa se nobenmu ne da delat kako ste kej ve?...sploh ne pridem do računalnika včeraj smo bili pri maši, ker je bila za starega ata maša, pa je stara mama si zapomnila narobe uro in smo prišli na zaklenjena vrata , pol smo šli u drugo cerkev drugo mašo poslušat...sta bila erik in hana pridna, sam erik je avtočke vozu okol pa pred oltar se je naštimu in gledal duhovnika kako govori kayica-ful luštne fotke...lepi ste, marinela je pa prava babuška lepotička mala čebela in sjmm nehite se s kostrolam mlatit, mejte se radi cmokci od nas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 19:25:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem najdla eno zate-k si kuharca: moj je glih uletu....sem rekla, da je že zamudu malco in kosil...pa prav...ja jz nej pa vem za kdaj ti men malco al pa kosil prpravlaš........pa malco je sam naročil.....ga je še un ta mrzu kofe počaku...zdej sem se pa jz v račune vrgla za firmo...njega sm pa na govorilne v šolo poslala...d bo vidu kake so tečne babe midve bi mogle imet obe govorilne mah, sej nč ne zaleže.......vsaj pr ns...zdej je pa čist hud k sem dala Maja spat...k je hotu da gremo skup in zdej naju bo pršu iskat da gremo še v dm.......ni plenic...mah...upam, da pri vas kej zaleže...drgač se bova pa mi2 zmenili...pa se greve mal potepat, da si živce ohladive a pol si Maja budila da ste šli skupaj?......pri nama take govorilne(kot ga še čakajo) zaležejo za kakšen mesec,pol pa ponovi vajo ......sem takoj za potepanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 19:28:42
|
|
|
|
Onasiss
|
oj A je že kolaž???? čebel@ in kayica .... lepe slike... sjmm.....relax.... tanci....take it easy.... NAREDILA SEM ŠE EN IZPIT. Se mi je neko napredovanje obetalo, pa sem nekako zavrnila. Mogla bi se fulll učit in izobraževat, pa mi je trenutno prioriteta faks in družina. mejte se.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 19:30:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 br dan en pozdravček od nas... imamo se fajn...dnevi letijo...služba kul...doma se delo nabira pa se nobenmu ne da delat kako ste kej ve?...sploh ne pridem do računalnika včeraj smo bili pri maši, ker je bila za starega ata maša, pa je stara mama si zapomnila narobe uro in smo prišli na zaklenjena vrata , pol smo šli u drugo cerkev drugo mašo poslušat...sta bila erik in hana pridna, sam erik je avtočke vozu okol pa pred oltar se je naštimu in gledal duhovnika kako govori kayica-ful luštne fotke...lepi ste, marinela je pa prava babuška lepotička mala čebela in sjmm nehite se s kostrolam mlatit, mejte se radi cmokci od nas bejba vi kar uživajte-sej delo počaka ...stari mami pa ob priliki adresser kupite ......veš,drugače je pa treba desca vsake kvatre s ponvo,da se zave kakšno super ženko ima-in pol se imamo še raje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 19:32:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss oj A je že kolaž???? čebel@ in kayica .... lepe slike... sjmm.....relax.... tanci....take it easy.... NAREDILA SEM ŠE EN IZPIT. Se mi je neko napredovanje obetalo, pa sem nekako zavrnila. Mogla bi se fulll učit in izobraževat, pa mi je trenutno prioriteta faks in družina. mejte se..... ja,katjuša zbira slikice-danes naj bi ga delala .......čestitke za izpit in ponudbo za napredovanje-pol si ziher pridna delovka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 20:17:14
|
|
|
|
Čebel@
|
spet zatišje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 20:43:44
|
|
|
|
Čebel@
|
sej vem-čakate da grem spat,da boste začele na kup letet .......Hana se nekaj oglaša,tko da pričakujem pestro noč .....grem rajši preventivno spat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 21:12:09
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Deja ti je uspelo bolniško dobit? Upam da ste poštimali ne še, ker ni bla dohtarca dosegljiva... upam da mi uspe, ker če ne bo sranje.... hvala za skrb...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 22:06:04
|
|
|
|
sjmm
|
Nocoj je blo spravlanje v postle zelo dolgotrajen postopek pri vseh...jih je neki razmetaval..pa skoz so hodil se še lau stisnt..pa sam še neki povedat..pol pa je imel še Maj svoj dolgotrajen postopek za govorilne s ta starim sploh nimam več energije...sam bo treba kej rečt...no, sej je že sam neki začenjal...uf, kok so kratka obdobja ko vse lepo laufa evo zdej grem pa še navodila za pomivalca preštudirat...je končno prikloplen deja...upam, da se dobro izteče... čebel@...mirno noč, pa upam, da sta s tvojim že pomenjena in pomirjena
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?