|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
10.3.2010 13:48:56   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm in kolk stane ta luksuz?user posted image

original..Bodum je okol 50e v Rutarju..ponaredek v Butlersu pa sam 15e...sam sva ga mal pozn porajtala

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
10.3.2010 13:50:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Uvau sjmm kak lonček za kavo - dej mal več povej - a je to za turško? V glavnem jaz mam doma aparat za filter kavo in od božička sem še dobla moj dolce gusto - kok mi je dobra kavica, seveda mamo pa tud đezvo za turško kavo in pa kapučin v omari za pocrklat, pa za zvečer kakav in čokolado. Smo kar založeniuser posted image user posted image user posted image

ja za turško brez zoca...k ostane na dnu vrča..pol pa v milerju kupujeva eduscho kavo Number1...mal bol grobo mleto...daš 2 merci not preliješ z vročo vodo, pustiš 4 minute prtisneš dol...to ful zažge če maš gosteuser posted image user posted image ..in voila...jo pijeva brez cukra, pa z mal mlekca...ja, nč...morš pridet sprobat en dan!!!!!!!!!user posted image user posted image

glede na to da je za 8 skodelc nas lahko pride 7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
10.3.2010 13:51:49   
Urša08
sjmm hvala za idejo, jo bom mamici kupla ker ma vedno problem k pravi da ma same premejhne džezveuser posted image user posted image user posted image user posted image A se lahko uporablja katerakoli kava - npr. barcafe? Pa če piješ sladko kavo a jo naknadno sladkaš? Joj a veš da si ne predstavljam čist kako to zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image a vodo posebej zavreš  - a sm blond k ne zastopm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
10.3.2010 13:52:23   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Uvau sjmm kak lonček za kavo - dej mal več povej - a je to za turško? V glavnem jaz mam doma aparat za filter kavo in od božička sem še dobla moj dolce gusto - kok mi je dobra kavica, seveda mamo pa tud đezvo za turško kavo in pa kapučin v omari za pocrklat, pa za zvečer kakav in čokolado. Smo kar založeniuser posted image user posted image user posted image

ja za turško brez zoca...k ostane na dnu vrča..pol pa v milerju kupujeva eduscho kavo Number1...mal bol grobo mleto...daš 2 merci not preliješ z vročo vodo, pustiš 4 minute prtisneš dol...to ful zažge če maš gosteuser posted image user posted image ..in voila...jo pijeva brez cukra, pa z mal mlekca...ja, nč...morš pridet sprobat en dan!!!!!!!!!user posted image user posted image

glede na to da je za 8 skodelc nas lahko pride 7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
10.3.2010 13:52:44   
sjmm

petrušk evo tale avtomat je dolce gusto
user posted image

tale tud meni buri duhove...mejbi za rojstni dan sam jz mam že dolg seznam:

mašinca za domače rezance :

user posted image

pa še tale mašinca:

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
10.3.2010 13:53:12   
sjmm

YES!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
10.3.2010 13:54:21   
Urša08
sjmm ma pa ja ne boš dobla za rojstni dan mašinic za delatuser posted image user posted image user posted image user posted image more bit nekaj zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Midva greva pa letos, ko imava oba okroglo na en 2 ali 3 dnevni izlet ala bavarski gradovi, Toskana, ... user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
10.3.2010 13:54:23   
sjmm

sjmm hvala za idejo, jo bom mamici kupla ker ma vedno problem k pravi da ma same premejhne džezveuser posted image user posted image user posted image user posted image A se lahko uporablja katerakoli kava - npr. barcafe? Pa če piješ sladko kavo a jo naknadno sladkaš? Joj a veš da si ne predstavljam čist kako to zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image a vodo posebej zavreš  - a sm blond k ne zastopm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barcafe ta zelena k je bol grobo mleta...sladkaš pa pol v skodelici čist po želji...vodo pa posebej zavreš ..ja....vrček ni za na šporgetuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
10.3.2010 13:56:15   
Katjusa
sjmm sej ti lahko že za dan mamic kej kupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd punce še 5 jih rabmo kafe pr sjmm če nas bo več bo pa 2 runde naredlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša
katjuša
....
....
...
...
...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
10.3.2010 13:57:42   
sjmm

sjmm ma pa ja ne boš dobla za rojstni dan mašinic za delatuser posted image user posted image user posted image user posted image more bit nekaj zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Midva greva pa letos, ko imava oba okroglo na en 2 ali 3 dnevni izlet ala bavarski gradovi, Toskana, ... user posted image

ma jz si zmer kej praktičnega zberem...me tok privlačjo tele kuhinjske zadeve...pol za obletnico pa mogoče celo kam greva...sam je težko k imava malega...no, men je težko...pa sej ga bo že moja mami pršla pošlihtat pa bo sigurn dobr...zdej sva rekla z mojim, ker je čist ljubosumen na ljubezen med menoj in otroci, da ko bomo v Litiji, bova po kosilu šla sama na kpfetek al pa sprehod in se bo maj navadil pri naši mami k jo ima ful rda in mogoče bo pol tud kdaj za čez noč ok..še posebej če bo prišla k nam domov...sicer si lahk tašča jezik obrusi ...sam to me glih ne skrbiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
10.3.2010 13:58:13   
sjmm

sjmm sej ti lahko že za dan mamic kej kupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd punce še 5 jih rabmo kafe pr sjmm če nas bo več bo pa 2 runde naredlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša
katjuša
....
....
...
...
...

jz vas bom čist zares vzela...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
10.3.2010 13:59:31   
sjmm

jz drimam o Toskani...sam skupi z mulčki..sva mislila en fajn avtodom najte pa mal naokol za ene 10 dni...bomo vidli kak bo z evrčki...sem dons dobila novga pomivalca

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
10.3.2010 14:00:04   
sjmm
no, grem še mal v kuhno, ker bomo drgač lačni donsuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
10.3.2010 14:00:36   
Katjusa

urša
katjuša
....
....
...
...
...

ja sej to je resno mišljeno.... ne se hecatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
10.3.2010 14:01:39   
sjmm
še en user posted image ...če vas tkole ob raznih praznikih možje obdarijo, a imate pol filing, da mu morte ob prilike vse povrniti al se pustite mal razvajat..čeprav njemu rečmo neki kupite manjkrat na leto kot on vam????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
10.3.2010 14:01:59   
Katjusa

jz drimam o Toskani...sam skupi z mulčki..sva mislila en fajn avtodom najte pa mal naokol za ene 10 dni...bomo vidli kak bo z evrčki...sem dons dobila novga pomivalca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj same fajne ideje:)

jst sem tud hotla it za 2 dni nekam pa nisem mogla...ne morem otrok pustit čeprav vem, da bi bla v dobrih rokah

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
10.3.2010 14:02:05   
sjmm

urša
katjuša
....
....
...
...
...

ja sej to je resno mišljeno.... ne se hecatuser posted image user posted image user posted image

sem čist resna...VABLJENE!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.3.2010 14:03:31   
Urša08
Sjmm vidva kr pusta mulčke tvoji mami - bodo uživali z babi vidva pa v miru mela kako urco zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede obiska pa res enkrat pridemo - jaz pa mulčka mojauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 14:04:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
10.3.2010 14:04:33   
Urša08

še en user posted image ...če vas tkole ob raznih praznikih možje obdarijo, a imate pol filing, da mu morte ob prilike vse povrniti al se pustite mal razvajat..čeprav njemu rečmo neki kupite manjkrat na leto kot on vam????

Sjmm jaz se kar pustim razvajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 14:05:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.3.2010 14:05:24   
Katjusa

jst nimam nič filingauser posted image user posted image user posted image user posted image ponavadi se tak dogovorima za darila, kadar me pa res preseneti sem pa itak hvaležna..... nikol nič ne pričakujem in sem vesela že če se samo spomni.... tudi sedaj za dan žena sme bla ful vesela, ko se je spominl in mi čestital...
mislim, da je prav, da se malo razvajamo.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.3.2010 14:06:02   
Urša08
Kolumbo superca , če ma sjmm čas bi šli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pridem do tebe, pa skup naprej user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.3.2010 14:06:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo za silo cote spravla v red......še mojo omaro moram zreduciratuser posted image .......učeri sm spet mal zapravlala...mam novo prekrasno rjavo elegantno tanko bundo s tapravim pelzom okol vratuuser posted image user posted image user posted image ....tastar je do stropa skakal od besauser posted image , dokler mu nism še druge vrečke pokazala, kjer je bilo spodnje perilouser posted image user posted image user posted image .....................

....sm na brzino mal prebrala......

SJMM recept za narastek že v moji baziuser posted image user posted image , kafetomani nismo, bi pa lahko URŠA ŠLE DRUK TEDEN K SJMM NA KAVO, JST PELEM.

PETRUŠK, jst bi tamalo definitivno dala v vrtec, ker sm čist proti temu d mi jo vsak dan merka tašča, spoh če te moti njena kuhna....tut če boste mel še enga, ti bo čist pasal met ene 4 urce zase oz jst pravm, če je mel prvorojenec 100% mamino pozornost, jo ima lahko tudi drugorojenec vsaj par urc na dan......jst mojedva že od nekdaj vozm v vrtec po 9. uri- včas direkt na kosilouser posted image .......iskat jih grem okol 14 30, ko pride tastar iz šihta....čist me boli kaj si mislijo, ma pač malo manj risbic kot ostali, pa tut socializacija mu nič ne škodi......sicer pa sej veš, vsak nardi, tko k mu paše, tko d ti veš kaj ti bolj odgovarja.

a mene pa ne al kako?????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.3.2010 14:07:17   
Katjusa
koffe pri SJMM (datum naknadno)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
1. URŠA
2. KATJUŠA
3. KOLUMBO

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?