Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:48:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm in kolk stane ta luksuz? original..Bodum je okol 50e v Rutarju..ponaredek v Butlersu pa sam 15e...sam sva ga mal pozn porajtala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:50:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uvau sjmm kak lonček za kavo - dej mal več povej - a je to za turško? V glavnem jaz mam doma aparat za filter kavo in od božička sem še dobla moj dolce gusto - kok mi je dobra kavica, seveda mamo pa tud đezvo za turško kavo in pa kapučin v omari za pocrklat, pa za zvečer kakav in čokolado. Smo kar založeni ja za turško brez zoca...k ostane na dnu vrča..pol pa v milerju kupujeva eduscho kavo Number1...mal bol grobo mleto...daš 2 merci not preliješ z vročo vodo, pustiš 4 minute prtisneš dol...to ful zažge če maš goste ..in voila...jo pijeva brez cukra, pa z mal mlekca...ja, nč...morš pridet sprobat en dan!!!!!!!!! glede na to da je za 8 skodelc nas lahko pride 7
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:51:49
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm hvala za idejo, jo bom mamici kupla ker ma vedno problem k pravi da ma same premejhne džezve A se lahko uporablja katerakoli kava - npr. barcafe? Pa če piješ sladko kavo a jo naknadno sladkaš? Joj a veš da si ne predstavljam čist kako to zgleda a vodo posebej zavreš - a sm blond k ne zastopm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:52:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uvau sjmm kak lonček za kavo - dej mal več povej - a je to za turško? V glavnem jaz mam doma aparat za filter kavo in od božička sem še dobla moj dolce gusto - kok mi je dobra kavica, seveda mamo pa tud đezvo za turško kavo in pa kapučin v omari za pocrklat, pa za zvečer kakav in čokolado. Smo kar založeni ja za turško brez zoca...k ostane na dnu vrča..pol pa v milerju kupujeva eduscho kavo Number1...mal bol grobo mleto...daš 2 merci not preliješ z vročo vodo, pustiš 4 minute prtisneš dol...to ful zažge če maš goste ..in voila...jo pijeva brez cukra, pa z mal mlekca...ja, nč...morš pridet sprobat en dan!!!!!!!!! glede na to da je za 8 skodelc nas lahko pride 7
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:52:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk evo tale avtomat je dolce gusto tale tud meni buri duhove...mejbi za rojstni dan sam jz mam že dolg seznam: mašinca za domače rezance : pa še tale mašinca:
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:53:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uvau sjmm kak lonček za kavo - dej mal več povej - a je to za turško? V glavnem jaz mam doma aparat za filter kavo in od božička sem še dobla moj dolce gusto - kok mi je dobra kavica, seveda mamo pa tud đezvo za turško kavo in pa kapučin v omari za pocrklat, pa za zvečer kakav in čokolado. Smo kar založeni ja za turško brez zoca...k ostane na dnu vrča..pol pa v milerju kupujeva eduscho kavo Number1...mal bol grobo mleto...daš 2 merci not preliješ z vročo vodo, pustiš 4 minute prtisneš dol...to ful zažge če maš goste ..in voila...jo pijeva brez cukra, pa z mal mlekca...ja, nč...morš pridet sprobat en dan!!!!!!!!! glede na to da je za 8 skodelc nas lahko pride 7 YES!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:54:21
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm ma pa ja ne boš dobla za rojstni dan mašinic za delat more bit nekaj zate Midva greva pa letos, ko imava oba okroglo na en 2 ali 3 dnevni izlet ala bavarski gradovi, Toskana, ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:54:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm hvala za idejo, jo bom mamici kupla ker ma vedno problem k pravi da ma same premejhne džezve A se lahko uporablja katerakoli kava - npr. barcafe? Pa če piješ sladko kavo a jo naknadno sladkaš? Joj a veš da si ne predstavljam čist kako to zgleda a vodo posebej zavreš - a sm blond k ne zastopm barcafe ta zelena k je bol grobo mleta...sladkaš pa pol v skodelici čist po želji...vodo pa posebej zavreš ..ja....vrček ni za na šporget
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:56:15
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm sej ti lahko že za dan mamic kej kupi ajd punce še 5 jih rabmo kafe pr sjmm če nas bo več bo pa 2 runde naredla urša katjuša .... .... ... ... ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:57:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm ma pa ja ne boš dobla za rojstni dan mašinic za delat more bit nekaj zate Midva greva pa letos, ko imava oba okroglo na en 2 ali 3 dnevni izlet ala bavarski gradovi, Toskana, ... ma jz si zmer kej praktičnega zberem...me tok privlačjo tele kuhinjske zadeve...pol za obletnico pa mogoče celo kam greva...sam je težko k imava malega...no, men je težko...pa sej ga bo že moja mami pršla pošlihtat pa bo sigurn dobr...zdej sva rekla z mojim, ker je čist ljubosumen na ljubezen med menoj in otroci, da ko bomo v Litiji, bova po kosilu šla sama na kpfetek al pa sprehod in se bo maj navadil pri naši mami k jo ima ful rda in mogoče bo pol tud kdaj za čez noč ok..še posebej če bo prišla k nam domov...sicer si lahk tašča jezik obrusi ...sam to me glih ne skrbi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:58:13
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm sej ti lahko že za dan mamic kej kupi ajd punce še 5 jih rabmo kafe pr sjmm če nas bo več bo pa 2 runde naredla urša katjuša .... .... ... ... ... jz vas bom čist zares vzela...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 13:59:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm ma pa ja ne boš dobla za rojstni dan mašinic za delat more bit nekaj zate Midva greva pa letos, ko imava oba okroglo na en 2 ali 3 dnevni izlet ala bavarski gradovi, Toskana, ... jz drimam o Toskani...sam skupi z mulčki..sva mislila en fajn avtodom najte pa mal naokol za ene 10 dni...bomo vidli kak bo z evrčki...sem dons dobila novga pomivalca
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:00:04
|
|
|
|
sjmm
|
no, grem še mal v kuhno, ker bomo drgač lačni dons
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:00:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm sej ti lahko že za dan mamic kej kupi ajd punce še 5 jih rabmo kafe pr sjmm če nas bo več bo pa 2 runde naredla urša katjuša .... .... ... ... ... jz vas bom čist zares vzela... ja sej to je resno mišljeno.... ne se hecat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:01:39
|
|
|
|
sjmm
|
še en ...če vas tkole ob raznih praznikih možje obdarijo, a imate pol filing, da mu morte ob prilike vse povrniti al se pustite mal razvajat..čeprav njemu rečmo neki kupite manjkrat na leto kot on vam????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:01:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm ma pa ja ne boš dobla za rojstni dan mašinic za delat more bit nekaj zate Midva greva pa letos, ko imava oba okroglo na en 2 ali 3 dnevni izlet ala bavarski gradovi, Toskana, ... jz drimam o Toskani...sam skupi z mulčki..sva mislila en fajn avtodom najte pa mal naokol za ene 10 dni...bomo vidli kak bo z evrčki...sem dons dobila novga pomivalca joj same fajne ideje:) jst sem tud hotla it za 2 dni nekam pa nisem mogla...ne morem otrok pustit čeprav vem, da bi bla v dobrih rokah
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:02:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm sej ti lahko že za dan mamic kej kupi ajd punce še 5 jih rabmo kafe pr sjmm če nas bo več bo pa 2 runde naredla urša katjuša .... .... ... ... ... jz vas bom čist zares vzela... ja sej to je resno mišljeno.... ne se hecat sem čist resna...VABLJENE!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:03:31
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm vidva kr pusta mulčke tvoji mami - bodo uživali z babi vidva pa v miru mela kako urco zase Glede obiska pa res enkrat pridemo - jaz pa mulčka moja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2010 14:04:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:04:33
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm še en ...če vas tkole ob raznih praznikih možje obdarijo, a imate pol filing, da mu morte ob prilike vse povrniti al se pustite mal razvajat..čeprav njemu rečmo neki kupite manjkrat na leto kot on vam???? Sjmm jaz se kar pustim razvajati
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2010 14:05:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:05:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm še en ...če vas tkole ob raznih praznikih možje obdarijo, a imate pol filing, da mu morte ob prilike vse povrniti al se pustite mal razvajat..čeprav njemu rečmo neki kupite manjkrat na leto kot on vam???? jst nimam nič filinga ponavadi se tak dogovorima za darila, kadar me pa res preseneti sem pa itak hvaležna..... nikol nič ne pričakujem in sem vesela že če se samo spomni.... tudi sedaj za dan žena sme bla ful vesela, ko se je spominl in mi čestital... mislim, da je prav, da se malo razvajamo.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:06:02
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo superca , če ma sjmm čas bi šli Pridem do tebe, pa skup naprej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:06:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Evo za silo cote spravla v red......še mojo omaro moram zreducirat .......učeri sm spet mal zapravlala...mam novo prekrasno rjavo elegantno tanko bundo s tapravim pelzom okol vratu ....tastar je do stropa skakal od besa , dokler mu nism še druge vrečke pokazala, kjer je bilo spodnje perilo ..................... ....sm na brzino mal prebrala...... SJMM recept za narastek že v moji bazi , kafetomani nismo, bi pa lahko URŠA ŠLE DRUK TEDEN K SJMM NA KAVO, JST PELEM. PETRUŠK, jst bi tamalo definitivno dala v vrtec, ker sm čist proti temu d mi jo vsak dan merka tašča, spoh če te moti njena kuhna....tut če boste mel še enga, ti bo čist pasal met ene 4 urce zase oz jst pravm, če je mel prvorojenec 100% mamino pozornost, jo ima lahko tudi drugorojenec vsaj par urc na dan......jst mojedva že od nekdaj vozm v vrtec po 9. uri- včas direkt na kosilo .......iskat jih grem okol 14 30, ko pride tastar iz šihta....čist me boli kaj si mislijo, ma pač malo manj risbic kot ostali, pa tut socializacija mu nič ne škodi......sicer pa sej veš, vsak nardi, tko k mu paše, tko d ti veš kaj ti bolj odgovarja. a mene pa ne al kako?????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 14:07:17
|
|
|
|
Katjusa
|
koffe pri SJMM (datum naknadno) 1. URŠA 2. KATJUŠA 3. KOLUMBO
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?