|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
14.4.2010 12:15:13   
Urša08
Mi smo pojedli kosilo. Uf je pasalo, se vidi da že dolgo nismo tega meli. user posted image Sedaj mam pa pavzico. Žiga se s čajem naliva, Nejc pa leta po stanovanju kot navituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
14.4.2010 12:19:27   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ a ne kako je zoprno bit brez neta, smo čist odvisni rataliuser posted image user posted image user posted image

samo resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
14.4.2010 12:20:05   
Čebel@

Sjmm men se pa zdi da če vama z Majem obema ustreza, da se zvečer mal pocrkljata da to ni nič narobeuser posted image Sej kok časa pa se še bodo na tak način pocrkljali v naročku, bolj malo časa se mi zdi.user posted image Delaj tako kot paše vama.

podpis(če smemuser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
14.4.2010 12:26:24   
Urša08
čebel@ men se zdi da zmanjka zmer ob najbolj nemogočem času ko morm kej nujenga narest. Je pa res da nam je internet neki čist samoumevnega danesuser posted image A ti maš danes še dopust?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
14.4.2010 12:31:04   
Čebel@

čebel@ men se zdi da zmanjka zmer ob najbolj nemogočem času ko morm kej nujenga narest. Je pa res da nam je internet neki čist samoumevnega danesuser posted image A ti maš danes še dopust?
res je....sem se prestavila na tastar računalnik,da delam seminarsko....danes in jutri sem še domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
14.4.2010 12:32:28   
sjmm

Mi smo pojedli kosilo. Uf je pasalo, se vidi da že dolgo nismo tega meli. user posted image Sedaj mam pa pavzico. Žiga se s čajem naliva, Nejc pa leta po stanovanju kot navituser posted image user posted image user posted image user posted image

ste pa zgodnji...mi2 sva imela šele sadno malco...sm Maju banano, mal melone in 2 žlici borovnic zmiksala, pa 2 piškotka je zravn poglodal...sam je tok neki čudn gledal k je blo temno od borovnic...se je kr stresu k je probu..mulo mali...sam pol je kr lepo pojedu, zdej sm si pa jz hotla jabolko privoščit, pa mi ga je kr vzeluser posted image ...sploh mu sadje bol v koščih laufa...sam jz mu kr še zmiksam včas...se mi zdi da pol več različnega zaužijeuser posted image

no, sej pol sta tvoja2 navihančka kr gut voljeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
14.4.2010 12:35:54   
sjmm
mihailo...sej vem, da imaš prov, sam jz mam skoz v glavi, da je tole moj zadnji scrkljanček...itak moj pravi, da sem odvisna od bejbijev...ma kva čmo...vsak je od česauser posted image user posted image user posted image

bom pa probala, ker je pridelal kar neki teže..ima 12kg , da bi ga položila, sicer če bo jokal, potem ne odgovarjam za svoja dejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image ...se bova itak še crkljala..no, ga pa ni treba več nisit tko k včas..to je pa res!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
14.4.2010 12:37:11   
MIHAILO
a kira ve ce je ze biil otroski??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
14.4.2010 12:38:42   
Urša08
Mihailo mislim da so danes, tko piše na csd šiška

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
14.4.2010 12:39:42   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

a kira ve ce je ze biil otroski??

jaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
14.4.2010 12:39:54   
Urša08
Sjmm ja mi mamo kar zgodnja kosila. Men tko paše, potem pa vse pospravim in sem frej. No zvečer itak še mal posode umažemo da mi ni ravno dolgčasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
14.4.2010 12:40:55   
Urša08
črticaa kako si? Delaš, v šolo hodiš? maš namen dat Dominika septembra v vrtec?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
14.4.2010 12:41:34   
črticaa
in punce kdaj se kej vidmo :) mi2 z dominikom pogrešava vašo družbo user posted image user posted image :) dominik nima nobenega za ograt :) razn adriana sam to je pa druga generavijauser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
14.4.2010 12:44:11   
črticaa

črticaa kako si? Delaš, v šolo hodiš? maš namen dat Dominika septembra v vrtec?

delam user posted image kokr je dela ,.. šola stoji samo mene niuser posted image sm kr mal razočarana nad sabo,.... dominik je vpisan v vrtec upam da dobim mesto,..ker drugače ne vem kaj bom,... septembra se nameravam zaposlit,..sam če bom kje dubla,.. a sm prov nekje ujela da si noseča :))))

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
14.4.2010 12:44:47   
Urša08
črticaa ko se moja miška pozdravita se pa lahko dobimo na kaki kavici, mogoče gibigib

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
14.4.2010 12:46:07   
Čebel@
pri nas bo pa zdele kar neki €-jutri plača  + regres,28.5. pa dohodninauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
14.4.2010 12:46:16   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mihailo...sej vem, da imaš prov, sam jz mam skoz v glavi, da je tole moj zadnji scrkljanček...itak moj pravi, da sem odvisna od bejbijev...ma kva čmo...vsak je od česauser posted image user posted image user posted image

bom pa probala, ker je pridelal kar neki teže..ima 12kg , da bi ga položila, sicer če bo jokal, potem ne odgovarjam za svoja dejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image ...se bova itak še crkljala..no, ga pa ni treba več nisit tko k včas..to je pa res!!user posted image

Itak delaj tako kot tebi pase...Jaz Mihaila preden gre spat tako polupckam ,stiskam k sebi ker itak da se rada crkljam z njim ...Samo hotla sem ti rect,da ce ti je tako kot je bilo meni...PONOCI se je zbujal,me sprehajal,takoj ko se je zbudil je vstal in me klical naj ga vzamem ,je moral trdno zaspati da sem ga lahko odlozila,po dnevi spi 2x in sem ga morala kr dost nosit da je zaspal,sem pa tja hodit---vse je slo ,dokler me ni hrbet zacel pect...Zdaj pa lezim zraven njega da zaspi in se ob tem se spocijem...Ponoci pa tudi lepse spi ,ker ne vstaja vec da bi ga nosla ampak samo recem iz postelje sssss,Mihailo spancka...No tko,da je v mojem primeru res boljsa sprememba,ckrljava se pa lahko ko je budenuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
14.4.2010 12:47:14   
Urša08
čebel@ super za everčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Si boš kej privoščila?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
14.4.2010 12:47:38   
črticaa

črticaa ko se moja miška pozdravita se pa lahko dobimo na kaki kavici, mogoče gibigib

a ste boni user posted image sj ni čudno pri tem vremenu :) jz sm se zanč ustrašla da bo tamal zbolel,..ko nas je dž v volčjem potoku dobil :) sam na srtečo je ok user posted image upam da boste hitro dobri,.. potempa veselo lovit otroke,... bl mal bo kavice,... a žiga že hodi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
14.4.2010 12:48:14   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas bo pa zdele kar neki €-jutri plača  + regres,28.5. pa dohodninauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a lahko prašam kok si dobla dohodnine,..a to maš ti hano prijavljeno

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
14.4.2010 12:50:41   
Čebel@

čebel@ super za everčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Si boš kej privoščila?
zobeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
14.4.2010 12:51:23   
Urša08
črticaa ja Žiga že hodiuser posted image Pa Dominik? Glede vrtcev je pa kar kriza tko da upam, da ti ga rata dobit. Kaj pa če ne? Maš kako privat varstvo za rezervo?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
14.4.2010 12:51:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

a lahko prašam kok si dobla dohodnine,..a to maš ti hano prijavljeno

jaz jo nimam prijavljene in dobim 166€,moj jo ima pa prijavljeno in dobi nekaj  čez 500€

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
14.4.2010 12:51:56   
Urša08

zobeuser posted image

A ti to resno?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
14.4.2010 12:52:19   
TAMIKA3
Ojla user posted image , spet malo mene
Tristan spi user posted image user posted image
Dopoldan mi je stric sporočil, da je dedek umrl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem po tleh pometla, zdaj pa bluzim user posted image , se mi nič ne da user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?