|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
13.4.2010 16:09:08   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ja pa te delavce so komi spravli iz stanovanja ,pa niso placevali pa so jim izklopli elektriko pa so se kr 3m ziveli notriuser posted image user posted image ...Pol ko so jih pa napodili si pa se hlace niso meli cas vzeti z strikauser posted image user posted image so jih kr nam pustliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sej če ne boste mogli zdej zrihtat boste pa kasneje je pa res da je ležje delat, dokler ne živiš not k pol k si enkrat not je vsako spreminjenje en kup praha..... drgač pa samo ta balkon zapreta k je iz dnevne.... no sej boste vidli k bo enkrat prazno bo mogoče vse drugeče zgledal.....

v kolkem štuku pa je to? zgleda visoko.....

v 14.user posted image sreca da je lift...pa tudi tovorni lift je tak da fajn za stvariuser posted image

o joj.... si raje ne predstavljam višine..... mi smo kr vse čez balkon dol dajaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Ktjusa kak se ze rece mestu kjer je vase stanovanje???Kok stanovalcev pa je v tem bloku?A pol ste v pritlicju?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
13.4.2010 16:25:19   
Katjusa
Vitanje... v tem vhodu je 6 stanovanj mi smo v povišanem pritličju in nad nami je samo en štuk.... pod nami pa garaže..... vendar ker je blok na rahlem klancu imamo do stanovanje vsega skupi se mi zdi 8 stopnicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
13.4.2010 18:25:50   
MIHAILO
zatisje je nastalouser posted image ...Jaz pecem kruh potem pa bo malo krompirja v pecici ,se nama je z mozekom zlustalo...moz je pa ze na poti domov ...Lep vecer

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
13.4.2010 18:45:58   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Ajvy..a si bila kje v bližini UKC-ja???

na polikliniki..v kliničnega sem šla jest...zakaj?

V kleti je moj drugi domek...user posted image user posted image ..pridi kdaj na kavico...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
13.4.2010 19:06:10   
Čebel@
evo mene.......imam nove nohteuser posted image ........Hana že v postelji,jaz grem pa pogruntat kaj bi večerjalauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
13.4.2010 19:12:37   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo mene.......imam nove nohteuser posted image ........Hana že v postelji,jaz grem pa pogruntat kaj bi večerjalauser posted image

važička....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
13.4.2010 19:23:11   
sjmm

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
13.4.2010 19:30:30   
sjmm
po kosilu nam na glavo padlo, da je treba mal v štacuno...smo v soseda zašibali

evo zdej nazaj...zaloge filamo

sm čist popiz..a k se niso posode tud dotaknili ta velki, da bi vsaj pomivalca sparznili...pa nas 2 ure ni blo...mislm..zdej garajo...Saša posodo, fanta smeti

Maj je obupno tečkan dons...juhco je ful lepo pojedel..se je pa pri drugem delu kosila, ko smo bili že vsi ful strmal, sploh ni hotel pojest...sam polpetek je pojedel, krompir in omakco zaštrajkal...pol pa je hotu na vsak način po mojmu še polnemu krožniku z rokami brskatuser posted image ..pa sem mu dovolila sam z žličko in se je skor razpočil od užaljenosti..user posted image user posted image .so mi kr solze tekle k je taka trmica, sam sem bila odločna in sem ga odložila na tla..pol smo ga pa ignorirali in je hitr nehal....sam sem pol tko čudn kosilo pojedla...bol na silo...da sm še zmeraj neki čudno napeta...sem dons malo jedla..moj pravi, da čist premalo , tko, da grem zdej na en jogurt in kornšpicouser posted image

pol morm pa še mal cunje pošlihtat...so mi včeraj iz sob prinesli...pa v petek sm jim vse izpraznila...in me čaka v kopalnici 5 kupovuser posted image user posted image user posted image

čebel@...super za nohte

mihailo...sej bo kr velik prostorauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 13.4.2010 19:31:39 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
13.4.2010 19:54:59   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .........yes I amuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
13.4.2010 20:18:10   
TAMIKA3
čer user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image v sobah, Tristan že spi user posted image user posted image user posted image user posted image
ati se je šel menit za fasado user posted image user posted image
mami uživa v kremšniti in vodi user posted image user posted image
smo imeli obiske, je pri šla moja mami, pa bratranec z ženo user posted image voščit za RD

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
13.4.2010 20:20:53   
TAMIKA3
ju3 grejo moški v gozd po drva user posted image user posted image   user posted image  

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
13.4.2010 20:22:10   
TAMIKA3
še za vas drage dame user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
13.4.2010 20:29:19   
Ajvy
oi...lep pozdrav.....

Katjuša...waw..to pa še bo dela...srečno srečno.....

Birdy...kako sta punci?
A si huda ,ker si na stavnici..oprost..tko mal za popestritev..
Revca...revca...revca tko ti je slabo...joj..upam,da čimprej mine slabost...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ĆEbela....super da je stricu profesorju všeč tvoj osnutek..le tako naprej user posted image user posted image user posted image
Super da vama je dal vajin skupni čas tako lepo stmosfero ...bravo vidva user posted image user posted image user posted image

Urša---he he ..,mal se hecamo glede dvojčkov....da pozabiš na slabost..itd........

MIhailo....lepo stanovanje je....

KAtjuša...pozabila..oprosti....lep stanovanjček.....

ONasiss...a veš da bom....user posted image user posted image

sjmm..super za odločnost...le tako naprej

Tamika.
..njami....uživaj v sladkanju

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
13.4.2010 20:34:49   
TAMIKA3
ojla, ajvy user posted image
kako se počutiš? kako sta pupi?

hvala, moram poskusit, kaj sem spacala, saj še vsi stojijo oz. dihajo, ker fantje že spijo user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
13.4.2010 20:37:11   
Urša08
čer

Evo mene. Otročka spančkata, možek je šel gume zamenjat, jaz mam pa mal časa za rruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
13.4.2010 20:37:35   
Katjusa
evo naju sma se spet po trgovinah potepala.... sma šla mal v merkur in sma končno dobla ploščice za kuhinjo in to točno take k sma iskala že v ene 5 salonih keramike pa jih nikjer niso imel..... dons sma šla pa čist neki druga gledat in sma ploščice kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem našla en bon iz BC in sma beniju kupla en pocen trikolesnik.... zanj bo že če še bo pa kakuser posted image bo pa tud novega dobil.... imel so ful slabo zalogo in sma hledala enga za neki čez 90 € pa je bla ročka bol mejava k pr temuser posted image tak da sma kupla enga znižanega za 29€.....

ajvy vedno pozabim vprašat kako je z bratom? in kako si ti? a so bolečine že šle?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
13.4.2010 20:38:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

a tole si sama delala? jst bi tud to jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image pa nimam niti ne znam narestuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
13.4.2010 20:39:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Evo mene. Otročka spančkata, možek je šel gume zamenjat, jaz mam pa mal časa za rruser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo:)
dej tvojga pol še k nam pošl mamo tud gume za zamenjat sam nimamo časa....
moj si je za ju3 frej vzel pa je samk dopoldne mal frej ampak mora čim prej prit v službo....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
13.4.2010 20:40:50   
Katjusa
čebela, da ne boš kej delala k maš nove nohte.... dej sliki kak to zgledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
13.4.2010 20:41:25   
Urša08
Katjuša sej boste kmalu imeli tud več česa za vas, mal še potrpite pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika kake lušte si mi naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
13.4.2010 20:42:51   
Katjusa

Katjuša sej boste kmalu imeli tud več česa za vas, mal še potrpite pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika kake lušte si mi naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja res komi čakam..... sam naju čaka še tok dela....

Tamika meni tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
13.4.2010 20:42:57   
Urša08
čebel@ super za nohte, pa jutri tud uživaj na masažiuser posted image A greš na kako posebno masažo?

Joj so me tele kremšnite zdražle si grem neki za jest narestuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
13.4.2010 20:42:58   
TAMIKA3

user posted image

a tole si sama delala? jst bi tud to jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image pa nimam niti ne znam narestuser posted image

ja, nekaj takega... vabljena user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
13.4.2010 20:44:15   
TAMIKA3

ja res komi čakam..... sam naju čaka še tok dela....

Tamika meni tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridita ju3 na kofe in pecivo, ga je še dovolj

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
13.4.2010 20:44:25   
Katjusa

user posted image

ja, nekaj takega... vabljena user posted image

hvala... te morem hitro prišibat, da ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?