|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
13.4.2010 14:07:26   
Čebel@
Hana je pojedla 2 zajemalki golažauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zdele atija fehtari za pašteto,pa dvomim da bo kej izžicalauser posted image user posted image user posted image .......jaz grem pa čez cca. pol urce na hohteuser posted image user posted image user posted image .......mi je možek dal € in rekel da mi jih častiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej grem pa klicat za jutri za masažouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
13.4.2010 14:09:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana je pojedla 2 zajemalki golažauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zdele atija fehtari za pašteto,pa dvomim da bo kej izžicalauser posted image user posted image user posted image .......jaz grem pa čez cca. pol urce na hohteuser posted image user posted image user posted image .......mi je možek dal € in rekel da mi jih častiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej grem pa klicat za jutri za masažouser posted image user posted image user posted image

ja super za Hanči

ej, kaj si pa dala tvojmu za popit, da je tok fajn???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
13.4.2010 14:10:40   
birdy
Urša, kdaj maš ti sploh rok? A veš da ne vemuser posted image
Od tamalih samoNeli v vrtcu, Kristi ga še nima, upam da septembra. Pa tvojedva malčka?
A vidva ne bosta rabla avto menjat? Aja, sej res, je kolumbo govorila da grejo v tvoj avto trije zici not. Ti a je tale tvoja nosečnost načrtovana a je bolj ponesreč? Mam občutek da bolj to drugo...
Ja, valda, avto bova mogla menjat. Ne grejo trije zici not, niti slučajnuser posted image

Čebela bom dala kako fotko od Medija, sam čaki da pride not pa ga bom slikala. Zadnje čase se čist nč ne fotkamouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
13.4.2010 14:12:26   
sjmm
mali vstal, pojedli juhco,je na vsak način hotel še eno skutko..upam, da bo pol okol pol4h še kaj kosila pojedel... očija in Mihca še ni, ker ima Miha košarko , oči pa dela

urša...a imate v familiji user posted image user posted image , da te folk sraši s tem???user posted image

katjuša....ma imate pa fajn prostorno..super..bo lušno k bo pošlihtanouser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
13.4.2010 14:12:38   
Katjusa
birdy... hmmm mam 2 fanta čeprav so ble nosečnosti totalno različne..... pri florjanu ni blo slabosti pri benjaminu pa ful..... tko da ni rečeno da bo fant, če ti je slabo.... karkoli že bo sam da bo detece zdravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša vse sma že zbrala sam v nabavo še morma it verjetno ta teden... ker kopalnico lahko začnemo kr delat... zdej sam čakama še da gremoa na elektro da pridejo pogledat če bi lahko dobil še eno fazo (bomo verjeto imel električno ogrevanje)... ju3 se grema menit je moj vzel frej....
danes ob 17. pa pride en majster okna pogledat je reku, da bodo probal bit konkurenčni in da bi rad sam izmere naredu tak da......user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer sma računala, da se bomo v začetku maja selil zdej pa zgleda, da se bomo junija ampak nič zato važno da bo lepo in da se bomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
13.4.2010 14:14:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ja super za Hanči

res je neki emden zadnje časeuser posted image a sta imela kake govorilne???

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
13.4.2010 14:14:29   
Čebel@

ja super za Hanči

user posted image user posted image user posted image user posted image
je rekel včeraj ko sem bila kar šokirana da me spet ven vabi,je rekel da se tako redko frej,da hoče izkoristit in naju razvajat(njega in mene)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
13.4.2010 14:15:19   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja super za Hanči

nič ni bilo govorilnih.....edino včeraj pa prejšen dan na večerji sva se kar veliko pogovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
13.4.2010 14:15:40   
Čebel@
jutri ob 15.00 sem naročena na masažouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
13.4.2010 14:16:45   
Katjusa

ja super za Hanči

nič ni bilo govorilnih.....edino včeraj pa prejšen dan na večerji sva se kar veliko pogovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pogovori vedno dobro denejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pr nas je tud tko če se malo vidiva se začnema kr kregat ker je pomanjkanje komunikacijeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
13.4.2010 14:17:36   
sjmm
ja, čebelc@...tebi pa dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
13.4.2010 14:19:08   
Čebel@

ja, čebelc@...tebi pa dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .....na polnouser posted image user posted image user posted image

ajde šibam na nohteuser posted image user posted image user posted image

čaooooooooooooooo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
13.4.2010 14:22:49   
Urša08
Birdy rok mam 24.11. Avto smo decembra zamenjali in gredo trije zici not. Aja pa nosečnost je načrtovana - sicer hitro ratalo beri prvi mesecuser posted image user posted image user posted image Glede vrtca sem ju sedaj vpisala za septembra in upam, da dobim. Bomo vidli je baje kr gužvauser posted image

sjmm nimamo nobenih dvojčkov v družini tko da ne vem zakaj mi vsi dvojčke pripisujejo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
13.4.2010 14:24:26   
MIHAILO
bom prilimalaslikiceuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
13.4.2010 14:27:22   
Urša08
No men je pa moj čist plane spremenu. Ga morm it popoldan iskat ker more nekaj dokončati. Ja pa še mimogrede pride agentka za zavarovanje hiše. Se mi tok ne da tamalih dveh v dežju vn vlačituser posted image  

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
13.4.2010 14:35:08   
MIHAILO
slike se shranjujejouser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
13.4.2010 14:50:32   
MIHAILO
OTROSKA SOBA
user posted image
OTROSKA
user posted image
BALKON IZ OTROSKE

user posted image
DNEVNA
user posted image
BALKON IZ DNEVNE
user posted image
KUHINJA
user posted image
DNEVNA
user posted image
POGLED NA NAKUPOVALNI CENTERuser posted image
user posted image
SPALNICA
user posted image
BALKON IZ SPALNICE
user posted image
HODNIK
user posted image
WC
user posted image
KOPALNICA
user posted image
HODNIK
user posted image

user posted image
CISTA kuhinjska napauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 13.4.2010 14:54:28 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
13.4.2010 14:57:53   
MIHAILO
Vso to pohistvo bojo spravili ven do 3.maja...in vse smeti kar jih je notri...Mi bomo pa potem stolkli kopalnico in wc in ce nam bo financno zneslo mamo v planu v otroski in v dnevni zazidati balkone tko da bomo meli samo okna ...balkon v spalnici bomo pa pustili...ker je dnevna bolj mahna bi se jo dalo tko povecati ...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
13.4.2010 15:04:45   
MIHAILO
ni nobene vec?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
13.4.2010 15:12:31   
Katjusa
mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image super za balkone..... kaj pa če dnevno prestavite v kak drug prostor, ki je večji? no če gre drgač bo pač dnevna brez balkona sej ni to nobene panike.....
fino, da vam bodo pohištvo ven zmetal mi smo se sami matral.... no sej bi se lahko z njimi zmenli sma pol bi to trajal in trajal tako pa smo sami v 2 dneh spraznal....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
13.4.2010 15:24:01   
MIHAILO

mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image super za balkone..... kaj pa če dnevno prestavite v kak drug prostor, ki je večji? no če gre drgač bo pač dnevna brez balkona sej ni to nobene panike.....
fino, da vam bodo pohištvo ven zmetal mi smo se sami matral.... no sej bi se lahko z njimi zmenli sma pol bi to trajal in trajal tako pa smo sami v 2 dneh spraznal....

Dnevna in kuhinja so skupaj v enem prostoru tko da ne bi slo...ce se podaljsa z balkonom bo super,ce pa ne pa bo cez cas...sej zdj to kr nametano notri in se mogoce tudi ne vidi kok je v bistvu velika bo drugace ko to preuredimo...Ja mi imamo pa itak caas ker mormo cakat kredit...popravici povedano se mi je pa se gabilo vse to ker so tko zapustili...pepelniki polni cikov na pojstlah itd...bili so delavci iz kosova notri

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
13.4.2010 15:27:14   
MIHAILO
ja pa te delavce so komi spravli iz stanovanja ,pa niso placevali pa so jim izklopli elektriko pa so se kr 3m ziveli notriuser posted image user posted image ...Pol ko so jih pa napodili si pa se hlace niso meli cas vzeti z strikauser posted image user posted image so jih kr nam pustliuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
13.4.2010 15:36:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ja pa te delavce so komi spravli iz stanovanja ,pa niso placevali pa so jim izklopli elektriko pa so se kr 3m ziveli notriuser posted image user posted image ...Pol ko so jih pa napodili si pa se hlace niso meli cas vzeti z strikauser posted image user posted image so jih kr nam pustliuser posted image

sej če ne boste mogli zdej zrihtat boste pa kasneje je pa res da je ležje delat, dokler ne živiš not k pol k si enkrat not je vsako spreminjenje en kup praha..... drgač pa samo ta balkon zapreta k je iz dnevne.... no sej boste vidli k bo enkrat prazno bo mogoče vse drugeče zgledal.....

v kolkem štuku pa je to? zgleda visoko.....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
13.4.2010 15:42:31   
MIHAILO

sej če ne boste mogli zdej zrihtat boste pa kasneje je pa res da je ležje delat, dokler ne živiš not k pol k si enkrat not je vsako spreminjenje en kup praha..... drgač pa samo ta balkon zapreta k je iz dnevne.... no sej boste vidli k bo enkrat prazno bo mogoče vse drugeče zgledal.....

v 14.user posted image sreca da je lift...pa tudi tovorni lift je tak da fajn za stvariuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
13.4.2010 16:06:20   
Katjusa

v 14.user posted image sreca da je lift...pa tudi tovorni lift je tak da fajn za stvariuser posted image

o joj.... si raje ne predstavljam višine..... mi smo kr vse čez balkon dol dajaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?