Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:07:26
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana je pojedla 2 zajemalki golaža .......zdele atija fehtari za pašteto,pa dvomim da bo kej izžicala .......jaz grem pa čez cca. pol urce na hohte .......mi je možek dal € in rekel da mi jih časti ...zdej grem pa klicat za jutri za masažo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:09:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pojedla 2 zajemalki golaža .......zdele atija fehtari za pašteto,pa dvomim da bo kej izžicala .......jaz grem pa čez cca. pol urce na hohte .......mi je možek dal € in rekel da mi jih časti ...zdej grem pa klicat za jutri za masažo ja super za Hanči ej, kaj si pa dala tvojmu za popit, da je tok fajn???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:10:40
|
|
|
|
birdy
|
Urša, kdaj maš ti sploh rok? A veš da ne vem Od tamalih samoNeli v vrtcu, Kristi ga še nima, upam da septembra. Pa tvojedva malčka? A vidva ne bosta rabla avto menjat? Aja, sej res, je kolumbo govorila da grejo v tvoj avto trije zici not. Ti a je tale tvoja nosečnost načrtovana a je bolj ponesreč? Mam občutek da bolj to drugo... Ja, valda, avto bova mogla menjat. Ne grejo trije zici not, niti slučajn Čebela bom dala kako fotko od Medija, sam čaki da pride not pa ga bom slikala. Zadnje čase se čist nč ne fotkamo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:12:26
|
|
|
|
sjmm
|
mali vstal, pojedli juhco,je na vsak način hotel še eno skutko..upam, da bo pol okol pol4h še kaj kosila pojedel... očija in Mihca še ni, ker ima Miha košarko , oči pa dela urša...a imate v familiji , da te folk sraši s tem??? katjuša....ma imate pa fajn prostorno..super..bo lušno k bo pošlihtano
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:12:38
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy... hmmm mam 2 fanta čeprav so ble nosečnosti totalno različne..... pri florjanu ni blo slabosti pri benjaminu pa ful..... tko da ni rečeno da bo fant, če ti je slabo.... karkoli že bo sam da bo detece zdravo urša vse sma že zbrala sam v nabavo še morma it verjetno ta teden... ker kopalnico lahko začnemo kr delat... zdej sam čakama še da gremoa na elektro da pridejo pogledat če bi lahko dobil še eno fazo (bomo verjeto imel električno ogrevanje)... ju3 se grema menit je moj vzel frej.... danes ob 17. pa pride en majster okna pogledat je reku, da bodo probal bit konkurenčni in da bi rad sam izmere naredu tak da...... sicer sma računala, da se bomo v začetku maja selil zdej pa zgleda, da se bomo junija ampak nič zato važno da bo lepo in da se bomo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:14:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pojedla 2 zajemalki golaža .......zdele atija fehtari za pašteto,pa dvomim da bo kej izžicala .......jaz grem pa čez cca. pol urce na hohte .......mi je možek dal € in rekel da mi jih časti ...zdej grem pa klicat za jutri za masažo ja super za Hanči ej, kaj si pa dala tvojmu za popit, da je tok fajn??? res je neki emden zadnje čase a sta imela kake govorilne???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:14:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pojedla 2 zajemalki golaža .......zdele atija fehtari za pašteto,pa dvomim da bo kej izžicala .......jaz grem pa čez cca. pol urce na hohte .......mi je možek dal € in rekel da mi jih časti ...zdej grem pa klicat za jutri za masažo ja super za Hanči ej, kaj si pa dala tvojmu za popit, da je tok fajn??? je rekel včeraj ko sem bila kar šokirana da me spet ven vabi,je rekel da se tako redko frej,da hoče izkoristit in naju razvajat(njega in mene)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:15:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pojedla 2 zajemalki golaža .......zdele atija fehtari za pašteto,pa dvomim da bo kej izžicala .......jaz grem pa čez cca. pol urce na hohte .......mi je možek dal € in rekel da mi jih časti ...zdej grem pa klicat za jutri za masažo ja super za Hanči ej, kaj si pa dala tvojmu za popit, da je tok fajn??? res je neki emden zadnje čase a sta imela kake govorilne??? nič ni bilo govorilnih.....edino včeraj pa prejšen dan na večerji sva se kar veliko pogovarjala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:15:40
|
|
|
|
Čebel@
|
jutri ob 15.00 sem naročena na masažo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:16:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pojedla 2 zajemalki golaža .......zdele atija fehtari za pašteto,pa dvomim da bo kej izžicala .......jaz grem pa čez cca. pol urce na hohte .......mi je možek dal € in rekel da mi jih časti ...zdej grem pa klicat za jutri za masažo ja super za Hanči ej, kaj si pa dala tvojmu za popit, da je tok fajn??? res je neki emden zadnje čase a sta imela kake govorilne??? nič ni bilo govorilnih.....edino včeraj pa prejšen dan na večerji sva se kar veliko pogovarjala pogovori vedno dobro denejo pr nas je tud tko če se malo vidiva se začnema kr kregat ker je pomanjkanje komunikacije
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:17:36
|
|
|
|
sjmm
|
ja, čebelc@...tebi pa dogaja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:19:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ja, čebelc@...tebi pa dogaja .....na polno ajde šibam na nohte čaooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:22:49
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy rok mam 24.11. Avto smo decembra zamenjali in gredo trije zici not. Aja pa nosečnost je načrtovana - sicer hitro ratalo beri prvi mesec Glede vrtca sem ju sedaj vpisala za septembra in upam, da dobim. Bomo vidli je baje kr gužva sjmm nimamo nobenih dvojčkov v družini tko da ne vem zakaj mi vsi dvojčke pripisujejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:24:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
bom prilimalaslikice
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:27:22
|
|
|
|
Urša08
|
No men je pa moj čist plane spremenu. Ga morm it popoldan iskat ker more nekaj dokončati. Ja pa še mimogrede pride agentka za zavarovanje hiše. Se mi tok ne da tamalih dveh v dežju vn vlačit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:35:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
slike se shranjujejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:50:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
OTROSKA SOBA OTROSKA BALKON IZ OTROSKE DNEVNA BALKON IZ DNEVNE KUHINJA DNEVNA POGLED NA NAKUPOVALNI CENTER SPALNICA BALKON IZ SPALNICE HODNIK WC KOPALNICA HODNIK CISTA kuhinjska napa
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 13.4.2010 14:54:28 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:57:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
Vso to pohistvo bojo spravili ven do 3.maja...in vse smeti kar jih je notri...Mi bomo pa potem stolkli kopalnico in wc in ce nam bo financno zneslo mamo v planu v otroski in v dnevni zazidati balkone tko da bomo meli samo okna ...balkon v spalnici bomo pa pustili...ker je dnevna bolj mahna bi se jo dalo tko povecati ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 15:04:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
ni nobene vec?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 15:12:31
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo super za balkone..... kaj pa če dnevno prestavite v kak drug prostor, ki je večji? no če gre drgač bo pač dnevna brez balkona sej ni to nobene panike..... fino, da vam bodo pohištvo ven zmetal mi smo se sami matral.... no sej bi se lahko z njimi zmenli sma pol bi to trajal in trajal tako pa smo sami v 2 dneh spraznal....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 15:24:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mihailo super za balkone..... kaj pa če dnevno prestavite v kak drug prostor, ki je večji? no če gre drgač bo pač dnevna brez balkona sej ni to nobene panike..... fino, da vam bodo pohištvo ven zmetal mi smo se sami matral.... no sej bi se lahko z njimi zmenli sma pol bi to trajal in trajal tako pa smo sami v 2 dneh spraznal.... Dnevna in kuhinja so skupaj v enem prostoru tko da ne bi slo...ce se podaljsa z balkonom bo super,ce pa ne pa bo cez cas...sej zdj to kr nametano notri in se mogoce tudi ne vidi kok je v bistvu velika bo drugace ko to preuredimo...Ja mi imamo pa itak caas ker mormo cakat kredit...popravici povedano se mi je pa se gabilo vse to ker so tko zapustili...pepelniki polni cikov na pojstlah itd...bili so delavci iz kosova notri
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 15:27:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
ja pa te delavce so komi spravli iz stanovanja ,pa niso placevali pa so jim izklopli elektriko pa so se kr 3m ziveli notri ...Pol ko so jih pa napodili si pa se hlace niso meli cas vzeti z strika so jih kr nam pustli
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 15:36:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ja pa te delavce so komi spravli iz stanovanja ,pa niso placevali pa so jim izklopli elektriko pa so se kr 3m ziveli notri ...Pol ko so jih pa napodili si pa se hlace niso meli cas vzeti z strika so jih kr nam pustli sej če ne boste mogli zdej zrihtat boste pa kasneje je pa res da je ležje delat, dokler ne živiš not k pol k si enkrat not je vsako spreminjenje en kup praha..... drgač pa samo ta balkon zapreta k je iz dnevne.... no sej boste vidli k bo enkrat prazno bo mogoče vse drugeče zgledal..... v kolkem štuku pa je to? zgleda visoko.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 15:42:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ja pa te delavce so komi spravli iz stanovanja ,pa niso placevali pa so jim izklopli elektriko pa so se kr 3m ziveli notri ...Pol ko so jih pa napodili si pa se hlace niso meli cas vzeti z strika so jih kr nam pustli sej če ne boste mogli zdej zrihtat boste pa kasneje je pa res da je ležje delat, dokler ne živiš not k pol k si enkrat not je vsako spreminjenje en kup praha..... drgač pa samo ta balkon zapreta k je iz dnevne.... no sej boste vidli k bo enkrat prazno bo mogoče vse drugeče zgledal..... v kolkem štuku pa je to? zgleda visoko..... v 14. sreca da je lift...pa tudi tovorni lift je tak da fajn za stvari
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 16:06:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ja pa te delavce so komi spravli iz stanovanja ,pa niso placevali pa so jim izklopli elektriko pa so se kr 3m ziveli notri ...Pol ko so jih pa napodili si pa se hlace niso meli cas vzeti z strika so jih kr nam pustli sej če ne boste mogli zdej zrihtat boste pa kasneje je pa res da je ležje delat, dokler ne živiš not k pol k si enkrat not je vsako spreminjenje en kup praha..... drgač pa samo ta balkon zapreta k je iz dnevne.... no sej boste vidli k bo enkrat prazno bo mogoče vse drugeče zgledal..... v kolkem štuku pa je to? zgleda visoko..... v 14. sreca da je lift...pa tudi tovorni lift je tak da fajn za stvari o joj.... si raje ne predstavljam višine..... mi smo kr vse čez balkon dol dajal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?