Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:24:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo spet jaz mi je pogledal osnetuk,bil čist zadovolen,tko da imam zeleno luč za delanje seminarske fino pol pa veselo na delo ja,sej se bo treba spravit,ker imam le 1 mesec časa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:25:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano! pri nas bo pa danes z nami jedla krompirjev golaž mmmm...fajn ideja za ju3...naši ga vsi obožujejo pri nas so ga tud vsi z veseljem jedli
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:25:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano! pri nas bo pa danes z nami jedla krompirjev golaž mmmm...fajn ideja za ju3...naši ga vsi obožujejo ja pri nas ga tašča dela in sem ji že zjutraj rekla da ga bo Hana tudi jedla in da naj ne eksperimentira(ona za njiju da še feferone noter ) pri nas nič ne eksperimentiramo...nihče ne mara spajsi zadev
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:27:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO mihailo je pokosilal juhico z zvezdicami in zelenjavo iz nje(brokoli,korencek,krompircek)..Sem tok srecna ko je zdravo hrano! pri nas bo pa danes z nami jedla krompirjev golaž mmmm...fajn ideja za ju3...naši ga vsi obožujejo ja pri nas ga tašča dela in sem ji že zjutraj rekla da ga bo Hana tudi jedla in da naj ne eksperimentira(ona za njiju da še feferone noter ) pri nas nič ne eksperimentiramo...nihče ne mara spajsi zadev mi 3je tudi ne,spodna2 imata pa čuden okus
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:29:50
|
|
|
|
Urša08
|
Punce človek lačen rata k bere kok dobr kuhate Sjmm kaj ko bi si vzela en dan zase, pa razen kosila ne bi nardila nič Lahko pa mal tavelike ponucaš k dam pridejo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2010 12:31:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:33:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
KATJUSA ne bosta se dol preselila,to jim ni za dol zivet ker jim ne ustreza marsikaj...tu je itak boljse sam bosta pa sla poleti in tko kdaj kadar bost ahotla pozimi ,ker je itak tudi centrlano urejeno in vse...Ja seveda da se bova selila sej sva ze aro dala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:34:08
|
|
|
|
Urša08
|
Očitno je dan za bluzenje. Mi smo bli v spalnici da bi men ratal kej pospravt pa smo se po postli valali, igrali,... narejeno pa bore malo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:41:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Očitno je dan za bluzenje. Mi smo bli v spalnici da bi men ratal kej pospravt pa smo se po postli valali, igrali,... narejeno pa bore malo pucala boš na stara leta,ko bojo veliki,zdej pa se cartejte in igrajte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:45:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO KATJUSA ne bosta se dol preselila,to jim ni za dol zivet ker jim ne ustreza marsikaj...tu je itak boljse sam bosta pa sla poleti in tko kdaj kadar bost ahotla pozimi ,ker je itak tudi centrlano urejeno in vse...Ja seveda da se bova selila sej sva ze aro dala aha no sej ce se ne bosta selila pol je res fino da greste na svoje je tvoj že zdrihtal državljenstvo? kako daleč ste s kreditom? fino to da imate dol tak zrihtano in da ko prideš si na svojem in uživaš dopust.... a je tam blizu kdo ods vaših k vam gleda na hišo kadar vas ni?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:46:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Očitno je dan za bluzenje. Mi smo bli v spalnici da bi men ratal kej pospravt pa smo se po postli valali, igrali,... narejeno pa bore malo uživaj pospravljanje počaka, preverjeno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:47:20
|
|
|
|
Katjusa
|
grem kosilo nardit makarončki z mesekom in solata
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 12:55:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO KATJUSA ne bosta se dol preselila,to jim ni za dol zivet ker jim ne ustreza marsikaj...tu je itak boljse sam bosta pa sla poleti in tko kdaj kadar bost ahotla pozimi ,ker je itak tudi centrlano urejeno in vse...Ja seveda da se bova selila sej sva ze aro dala aha no sej ce se ne bosta selila pol je res fino da greste na svoje je tvoj že zdrihtal državljenstvo? kako daleč ste s kreditom? fino to da imate dol tak zrihtano in da ko prideš si na svojem in uživaš dopust.... a je tam blizu kdo ods vaših k vam gleda na hišo kadar vas ni? Cakamo posto iz bosne,ko jo dobimo bo dal na obcino in kak mesec traja da dobi drz...Nato uredi v sluzbi in banki glede kredita in veselo na delo...Ja res je fajn glede hise mamo prakticno celo nadstropje opremljeno ,ko pridemo...so dve sobi,kopalnica dnevna in mini kuhinja ...tko da tudi sestra lahko pride z svojo druzino in mi...ja je stric z druzino zraven doma in on merka...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 13:03:41
|
|
|
|
sjmm
|
mam malico..2 koruzna vaflja z marmelado in jabolko mali je že neki jokcal...sm ga nazaj uspavala posoda je na cilju bom kr juhco zakuhala, sek šolarji bodo tik tak doma
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 13:20:12
|
|
|
|
baki
|
mi smo tudi že po kosilu.kohinja je že popedenana.zdej se bom lotla dveh spodnjih elementov. morem vse vn zmetat pa pobrisat.je krafelna not 1 tona.so se mi pojavle ene živalce take majhne sem vse rože stran nesla pa so še vedno zato se morem lotit da jih najdem in jih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 13:32:57
|
|
|
|
Katjusa
|
evo takole je naše stanovanje trenutno no v otroški ni tega kupa smeti in stene so pobrusene otroška soba dnevna wc/kopalnica kuhinja hodnik hodnik še iz druge strani jedilnica/kuhinja iz druge strani:)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 13.4.2010 13:36:03 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 13:42:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
KATJUSA tudi nase je nekaj takega...sam da je nase blo v katastrofalnem stanju eni delavci so bli v najemu in so tak zapustili sam smo pa slikali da mamo za spomin
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 13:47:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
ce vam jaz prilimam slikice vas bi itak kap ...Bom potem ko urediva naredila primerjavo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 13:51:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ce vam jaz prilimam slikice vas bi itak kap ...Bom potem ko urediva naredila primerjavo dej pokaži nam mal:) sej mi2 tud slikama da boma imela pol za primerjavo ko sma ga dobila je blo kr vredu še vse opremljeno.... sam k pa začneš razkapat in razbijat pa nastane to kr je danes.... sam ne dvomim da bomo lepo zrihtal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 13:54:28
|
|
|
|
birdy
|
Hoj! Kolumbo, dej povej mal okol avtov k jih gledata? Cena, kok zicov, prtljažnik... Urša, mal pozno, pa vsen, čestitam za nosečnost, a tebe tud strašijo z dvema? Mene tud Punce, nč stavt da bo punčka, mene ta otrok že zdej tko zafrkava da bi mogu bit fantek, mi je slabo po cele dneve in sem k cota. Dons sem ugotovila da proti slabostim Softi bonboni pomagajo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 13:56:20
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša po slikicah sodeč je kar veliko stanovanje Ne dvomim da bosta super popedenčkala. Sta pa dobra da vse sama delata res. A ploščice za kopalnico sta že zbrala, pa banjo? Mihailo dej še ti pokaži
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:02:12
|
|
|
|
Urša08
|
birdy ja vsi okol me neki z dvojčki "strašijo" O bogica, sej bo kmalu boljš. Men je ta teden velik boljše kot prej. Kako sta tamalidve? Sta obe v vrtcu? Pa ti - kaj počneš? A boste mogli avto menjat? V glavnem naj te slabosti čim prej zapustijo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 13.4.2010 14:05:13
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša........na koncu fo super stanovanje .......bi te prosila če zrihtaš kakšno Pikijevo fotko birdy........PLISSSSSSSSSSS kakšno slikico od medija bi imeli ........pa da se slabost neha
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?