![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 21:25:12
|
|
|
|
Deja
|
VSE LEPO POZDRAVLJENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a vaši malčki jejo sami?Hano žlica ne zanima in ne kaže interesa zanjo,da bi sama jedla ne naš še ne je... ga glih ne zanima preveč... včasih zvečer mu uspe z mojo pomočjo v usta spravit kake 3 žlice grisolinota, drugače pa se bolj pusti hranit, kot pa da bi se sam matral... no pri nas se je stanje normaliziralo... tašča je OK, je mela operacijo, so ji odstranili strdek, in je včeraj že prišla domov....drugače pa kuham za vse, rihtam za vse... v službi sem se zmenila da delam od 5.30-13, pa sem tako crknjena, da kar padem v postlo... nič... Žiga kliče... grem ajo ajo.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 21:28:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan!!!!!!!!!!!!!!! Ce odstejem tole kislo vreme, je za mano super dan.....Imam 2 super sodelavki, razpolozenje v saloncku je pravo, jutri pa podpisem poskusno pogodbo.... Kolumbo vi mate skos pestro In tud mi bi rabl scitnike....mamo ze 2 hlace zelene na kolenih...pa ne da se plazi,ampak ko pade tko cudn podrsa tm po travi k se pobira Sjjm....bravo Maj Cebela....mi smo dal Larissi vse ze za probat, nismo nikol kompliciral.....je jagode ze lansko poletje jedla, pa ni blo nikol nobenih reakcij.... Glede zanimanja za hrano pa je tko....najrajs bi sama jedla in more met obvezno zlico v roki, ker drugac ne je.....tko da dam eno zlico njej da se matra, z drugo jo pa jst filam Tamika ojoj tele alergije so pa same take zoprne A od mlecnih stvari sam mleka ne sme, al tud jogurta ne in skute? Pa se pozar Ajoj otroc, kaj vse jim pade na pamet.... Ajvy super da je bratec bolje mihailo za stanovanje Evo tok od mene....tok sm si zapomnla.... čestitke!!!!!!!!! sej smo vedle
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 21:30:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja VSE LEPO POZDRAVLJENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a vaši malčki jejo sami?Hano žlica ne zanima in ne kaže interesa zanjo,da bi sama jedla ne naš še ne je... ga glih ne zanima preveč... včasih zvečer mu uspe z mojo pomočjo v usta spravit kake 3 žlice grisolinota, drugače pa se bolj pusti hranit, kot pa da bi se sam matral... no pri nas se je stanje normaliziralo... tašča je OK, je mela operacijo, so ji odstranili strdek, in je včeraj že prišla domov....drugače pa kuham za vse, rihtam za vse... v službi sem se zmenila da delam od 5.30-13, pa sem tako crknjena, da kar padem v postlo... nič... Žiga kliče... grem ajo ajo..... naj se vam vse čim hitreje vrne v normalno stanje...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 21:36:49
|
|
|
|
sjmm
|
ČER! ta male futbol fene sm nagnala spat....sta se tepla sred dnevne...očitno že predolg dan sej popoldne je blo res pestro k vrag...kitare, plesne, mali ni hotu spat še ta drugo rundo...po moje je še od ure zmešan...pa prvo rundo je mal potegnu...pol je ful lepo jedel kosilo...zvečer pa se je tok skregu u stolu. ..ker je hotu eno risanko gledat...pa je mami zatežila z večerjo....je bil hud k vragec...pol smo se zdilal...je gledu pa jedu...kar ni ravno vzgojno, sej vem , sam je bil kr tečkan k ni še ta drugič mal odspal...no, zdej sladko spančka že en cajt...upam, da bo noč približno taka kot včeraj kljub vsemu a se vam tud tko zvirajo na previjalni???....naš sploh nima cajt za hranjenje v stolu in previjanje na previjalni...zdej k hodi se mu dogaja 110 na uro ...nam pa tud
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 21:40:31
|
|
|
|
claud
|
sjjm...zvijanje po previjalki to pove vse ane
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 21:43:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud sjjm...zvijanje po previjalki to pove vse ane u a tok hudo...še huj k pri nas....ej sm mela že 3 pred telim vragcem...pa vse je 1x prvič
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2010 22:10:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 6:02:06
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro včeraj šla iz službe ob 22.30 ......čez 1 uro že začnem nov dan vsem hvala za odgovore-zlate ste grem tašči pisat listek in za Hano prištimat kosilo in pičim v na mraz lep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 7:08:41
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz sem totalno . Noč čista katastrofa. Sem se šetkala neki časa za dudo, potem ga k nama prnesla ampak on kr ne bi spal Pa še Nejc je k nama priromal, v glavnem Sem čist . Sem si kavico nardila in upam, da jo v miru spijem predno tamaledva priromata.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 7:14:37
|
|
|
|
Urša08
|
Claud super za službico Sjmm hahaha a zarad risanke se je zjezal Kolumbo super za uživanje doma, tud to kdaj paše Deja super da je s taščo boljše, tebi pa verjamem da si čist crknjena če za vse skrbiš čebel@ naj ti dan hitro mine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 7:15:19
|
|
|
|
Urša08
|
Baki jutro. Upam, da ste meli ok nočko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 7:37:27
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo.....urša noč je bila vredu.mislim da prehlad tk počasi pojenja.čeprav nismo meli zaradi prehlada svetlih noči.je vredu spal.včeraj sem mu dala v posteljo povšter,in mislim da mu je pasalo je skos spal na njem.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 7:37:57
|
|
|
|
baki
|
KOSILO.....rižota+solata
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 7:47:51
|
|
|
|
Urša08
|
Baki super za nočko Joj ti že veš za kosilo jaz pa pojma nimam sploh nimam ideje kaj kuhat. Se bo treba kej pametnega spomnit. Kavico sem popila, Nejc je že pri meni, Žiga pa še spi. Seveda spi k je ponoč žuriral
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 8:16:42
|
|
|
|
baki
|
no a že zdej ve da se ponoči žura
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 8:53:01
|
|
|
|
baki
|
urša kam si pa šla??????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 8:54:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 9:36:55
|
|
|
|
sjmm
|
DAN! naša noč kr solidna...joj, urša...a se je zdej k vam preselil naše nočno življenje??? kolumbo....ma pri vaj pa le žurka!!!! kva šele bo k bo še en bejbi ...pridna mulčka k mamici in očiju mir data ponoč!!! .......fajn opravte na UZ-ju!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj ma predpraznične priprave in je mal doma....gremo po supergce, mogoče celo ruzak...k je takle vreme...da bomo šli lahk kej vn..pa še za v Bohinj bo prov pršov.....pol pa mal v Milerja...par stvari za lepe praznike, pa še k sosedu po mal smetance, masla, moke...da bomo kej fajnga spekli..... kosilce.....ričetova juhca z velikooooo zelenjadi, palačinke s skutnim nadevom.. evo me moja fanta kličeta...pravta...gas pa gremo...se je treba še oblečt...to pa lahk pri Maju in njegovi trmici kr traja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 9:43:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...Mi smo spali do 7:30h ,je sel mozek ob 8:30h v sluzbo ,je pasalo ko smo se vsi trije crkljali...Nato smo zajtrkovali jaz sem pol stanovanja po tleh pobrisala,dokler je moz se tu bil,potem je Mihailo ob 9h zaspal in sem se preostali del pomila,kopalnico zribala in cote obesila...zdaj mam pa cas za lap top in milko:))Vas grem prebrati...Aja ze 2.noc Mihailo ponoci joka ga komaj umirim,verjetno so zobeki,ne pusti pogledat ma ni sans
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 9:50:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
KOLUMBO dobro opravi na nuhalni in nam cimprej porocaj kaj so ti rekli... Pri nas tudi Mihailo se zbudi sredi noci in ga uspavam samo tako da ga dam k nama...Mal se stiskamo ampak sej ne bo vecno
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 1.4.2010 9:51:13 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 9:59:15
|
|
|
|
Katjusa
|
dan.... včeraj bli na pogrebu in na sedmini in sem se prekršila jedla meso in danes mi je slabo, da sem na meji bruhanja prav gabi se mi da bi meso jedla moj je tud reku da ga zdej 1 mesec ne sme videt .... domov sma prišla ob pol 1 zjutri in ob 2 je florjan pobruhal celo posteljo.... danes karkoli da v usta bruha zdej je še drisko dobil in mu je v hlače ušlo..... jst sem pa čist zmozgana....... v ponedeljek gremo pa spet na hrvaško smo se zmenli z bako, da pridemo in prideta otroka zraven bi ju rada videla k bi jst imela tak fajn staro mamo kot je od mogja baka popoldne pridejo mirotovi sodelavci pomagat stanovanje tapete iz sten pucat upam, da ni prvoaprilska šala zdej se pa beni zbuja, ki je za vsako k je florjan bruhal izkoristil da se je vstal in mislu, da se bo vstal..... aja to je blo 4x....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 10:01:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 11:22:21
|
|
|
|
baki
|
evo midva sva nazaj iz trgovine.kosilo se kuha, nik je šel spat,jst pa študiram a bi se lotla potico pečt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 12:19:46
|
|
|
|
Katjusa
|
florjanu je že 6x ušlo v hlače v 2 urah zdej sem babiko poslala po suhe borovničke k je ravno v šentjurju..... upam, dqa bodo pomagale.... no vsaj bruha ne več......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 1.4.2010 12:30:00
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke....nisem še vsega prebrala... V glavnem naj vam povem,da je moj izvid ok,tkivo okoli je zdravoooooooooooooo .... Se mi je odvalil kamen od srca... uff...alarm...mah,še do konca ne morem napisat...k tok treskajo spodaj maaa.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.