|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
31.3.2010 12:12:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika kako si posumila za alergijo? 

to tudi mene zanima.....a zaradi pogostega kakanja?.....kam pa ste to šli na teste?

tudi zaradi drisk, kot dojenček je imel rdeče lisice in izpuščajčke po lasišču in glavici, sedaj pa po nogicah , na teste sva šla v laško,

zdej bo boljše ko veste za alergijeuser posted image user posted image user posted image

upam, da bo po terapijah vse ok, zdaj bo pa pač na dieti

ČE IMA KATERA RECEPTE BREZ MLEKA IN JAJČK,SE TOPLO PRIPOROČAM user posted image

tamika...pri vas je pa pestro...evo..mislim, da potrebujete tele...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jz vam želim, da je alergija prehodna

mogoče bi med veganskimi recepti kej našla...pol pa ti lahk dodaš meso

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
31.3.2010 12:13:41   
sjmm

Hana pančka-naslednjič jo bom videla čez 26,5huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako touser posted image

zdele pančka,čez 1 uro grem jaz v službo in pridem domov ob 21.30 ko ona že spančka,jutri sem pa zjutraj(ob 7.00 že v službi) in takrat ona še spi in pridem ob 14.30 domov

kar srce se mi parauser posted image user posted image user posted image user posted image

o, čebelc@....sej bo....bo hite minil...bomo mislili na vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
31.3.2010 12:16:50   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Hana pančka-naslednjič jo bom videla čez 26,5huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako touser posted image

zdele pančka,čez 1 uro grem jaz v službo in pridem domov ob 21.30 ko ona že spančka,jutri sem pa zjutraj(ob 7.00 že v službi) in takrat ona še spi in pridem ob 14.30 domov

kar srce se mi parauser posted image user posted image user posted image user posted image

o, čebelc@....sej bo....bo hite minil...bomo mislili na vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
31.3.2010 12:21:33   
sjmm
tamika...link, če najdeš kej uporabnega

http://www.google.si/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=2&ved=0CBQQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.presnisvet.net%2Fviewforum.php%3Ff%3D24&rct=j&q=veganski+recepti&ei=ZCCzS43cJc6tsAbzs4GbAQ&usg=AFQjCNF31LxawLUcl-Hj1ObTxc0ca3QFQQ

a lahko mleko zamenjaš s sojinim ali riževim...ker mi o vse uživamo in je fajn okusa, mal dražje, sam kva čmo....pa skuhamo gor riž ali gres ali puding...pa je kr fajn za spremembouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
31.3.2010 12:24:27   
MIHAILO
CEBELE user posted image user posted image user posted image DRzim pesti ,da kmalu zanosis in uzivas doma z hano v nosecnostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
31.3.2010 12:25:12   
sjmm
tamika...še malo idej:

http://kid.kibla.org/~gverila/vegansvet/kuharskikoticek.htm

< Sporočilo je popravil sjmm -- 31.3.2010 12:37:08 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
31.3.2010 12:28:58   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

CEBELE user posted image user posted image user posted image DRzim pesti ,da kmalu zanosis in uzivas doma z hano v nosecnostiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
31.3.2010 12:29:34   
Čebel@
mihailo.....kje si kupila tisto kahlico?full mi je včešuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
31.3.2010 12:51:07   
Ajvy
Čebela...Tisa niti slučajno ne je sama...bi packala...to pa je tut vse

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo hitro minilo...

Tamika...o jej...to pa je bil šok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...to pa je bil dogodek..o joj...samo da ste vsi ok......
Tristan pa kar alergijo...to si pa dobr ukrepala...bravo.....to je bla ta driska ko se mu je vlekla?
Full dobr da si poslušala vaju...bravo mati user posted image user posted image
Bratec je  včeraj poskušal hodit...tko da ga bodo spravli v moving....ta krvavitev naj bi se sama ustavila in umirila.....je pa HB majhna žilica....
Pupi sta ok...Tisa gre jutri  v vrtec.....

ČArobni dan..mi rajtam bomo šli...moram še mojga pocukat

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
31.3.2010 12:51:10   
baki
TAMIKA.....nevem kaj naj ti rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
31.3.2010 12:52:11   
baki
čebel saj bo hitro minlo.tudi jaz ti želim da hitro zanosišuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
31.3.2010 12:58:05   
TAMIKA3
sjmm... le kaj bi me brez tebeuser posted image   sojo in riž lahko, sem bila že v nabavi user posted image user posted image
HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 13:27:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 13:30:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
31.3.2010 14:05:36   
MIHAILO

mihailo.....kje si kupila tisto kahlico?full mi je včešuser posted image

Teta iz Avstrije mi jo je dala,ker ena iz bc je Mihaila zulila tu pa sedi ze od kar jo imamo in ga nic ne zuli...res je zakon

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
31.3.2010 14:08:42   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

dan

spet sm zabluzila celo dopoldne samo zaradi tega, ker sm šla k tašči po denarnico....mah se j mi nč ne fali....smo pač kofetkal, pa en krog po Mercatorju, ker sem učeri "par stvari " pozabila sm dons dala še sto ojrouser posted image ....vmes še kavica z dragijem ( se sploh ni hotu z mano lupčkat, ker je bil kao službenouser posted image user posted image user posted image )

TAMIKA ZA VASuser posted image

TANCY ZA HANCYuser posted image

ČEBELA  ENO SLIKCO OD HANČI SABO UZEM PA JO VSAKO URO MAL POGLEJ D BO HITREJ MINILO.

MIHAILO mi Cicibank nikol nismo uporablal, ker so mi čist pretrdi in predvsem tu mač dragi čeuli, tko d mamo 95% cele družinske omare samo NIKEuser posted image ....................PA ČESTITKE ZA STANOVANJEuser posted image

grem zdej mal pospravt, Šime bo čez eno urco doma.

lp

Glede cicibank sem bla jaz full zmedena in res nisem vedla kaj kupiti za prve korake...so res drage sem dala 50e..sam sem pol vidla ,da imajo tudi v daichmanu za 30e cevljcke za prve korake,pa tudi usnjene itd...sam ko nisem prej vedla...bom pa pri drugem vedlauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
31.3.2010 14:20:45   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

dan

spet sm zabluzila celo dopoldne samo zaradi tega, ker sm šla k tašči po denarnico....mah se j mi nč ne fali....smo pač kofetkal, pa en krog po Mercatorju, ker sem učeri "par stvari " pozabila sm dons dala še sto ojrouser posted image ....vmes še kavica z dragijem ( se sploh ni hotu z mano lupčkat, ker je bil kao službenouser posted image user posted image user posted image )

TAMIKA ZA VASuser posted image

TANCY ZA HANCYuser posted image

ČEBELA  ENO SLIKCO OD HANČI SABO UZEM PA JO VSAKO URO MAL POGLEJ D BO HITREJ MINILO.

MIHAILO mi Cicibank nikol nismo uporablal, ker so mi čist pretrdi in predvsem tu mač dragi čeuli, tko d mamo 95% cele družinske omare samo NIKEuser posted image ....................PA ČESTITKE ZA STANOVANJEuser posted image

grem zdej mal pospravt, Šime bo čez eno urco doma.

lp

Glede cicibank sem bla jaz full zmedena in res nisem vedla kaj kupiti za prve korake...so res drage sem dala 50e..sam sem pol vidla ,da imajo tudi v daichmanu za 30e cevljcke za prve korake,pa tudi usnjene itd...sam ko nisem prej vedla...bom pa pri drugem vedlauser posted image

mi smo pri prvi imeli cicibanke, ker je vlekla eno nogico na noter...je šlo hitr na bol...pol pa nism več kupovala, ni noben več rabil, pa tam okol 50e se mi zdi too much za ene mini čevlčke...mi smo tud Nike feni...ni kej...pa Lonsdale so tud fajn mehke....naš prov fajn raca okol v nijhuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
31.3.2010 14:28:05   
MIHAILO
SJJM a pol mislis da se ne bi tko hitro popravilo,ce ne bi imela cicibanke in bi imela npr nike???Mi imamo tudi ze 3 nike v predalu cakajo,da Mihailo zrasteuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
31.3.2010 14:29:40   
MIHAILO
O kako ta dez mori...Cist brezveze je...Mihailo se pancka ,je zaspal pred eno uro,dopoldan je pa spal 2,5h mu pase zgleda dezek za spanje

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
31.3.2010 14:59:54   
sjmm

SJJM a pol mislis da se ne bi tko hitro popravilo,ce ne bi imela cicibanke in bi imela npr nike???Mi imamo tudi ze 3 nike v predalu cakajo,da Mihailo zrasteuser posted image

ja kva pa vem...nam so svetovali...to je blo 14 let nazaj...sam cicibanke so veljale za kvalitetne in primerne predvsem za nogice k kej po svoje silijo....je imela tud copatke in noga je bla vedno v nekem dobro oblikovanem obuvalu in je šlo na bolje....verjetno v kakih bol ohlapnih supergcah ne bi šlo tko dobr ...no, moje mnenje...sam takrat itak še ni blo takih mini izvedb dobrih superg kr tko za dobit....verjetno pa bi imela Saška čist navadna obuvala, če nebi imela težaveuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
31.3.2010 17:47:55   
claud
Dan!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Ce odstejem tole kislo vreme, je za mano super dan.....Imam 2 super sodelavki, razpolozenje v saloncku je pravo, jutri pa podpisem poskusno pogodbo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbouser posted image vi mate skos pestrouser posted image In tud mi bi rabl scitnike....mamo ze 2 hlace zelene na kolenih...pa ne da se plazi,ampak ko pade tko cudn podrsa tm po travi k se pobirauser posted image

Sjjm....bravo Majuser posted image user posted image user posted image

Cebela....mi smo dal Larissi vse ze za probat, nismo nikol kompliciral.....je jagode ze lansko poletje jedla, pa ni blo nikol nobenih reakcij....
Glede zanimanja za hrano pa je tko....najrajs bi sama jedla in more met obvezno zlico v roki, ker drugac ne je.....tko da dam eno zlico njej da se matra, z drugo jo pa jst filamuser posted image

Tamika ojoj tele alergije so pa same take zoprneuser posted image user posted image
A od mlecnih stvari sam mleka ne sme, al tud jogurta ne in skute?
Pa se pozaruser posted image Ajoj otroc, kaj vse jim pade na pamet....user posted image

Ajvy super da je bratec boljeuser posted image user posted image user posted image

mihailo za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo tok od mene....tok sm si zapomnla....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
31.3.2010 18:40:48   
Onasiss
dan...

Hanci od tanci .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamika.....ojojojjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Več ne vem....ni časa brat....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
31.3.2010 18:41:50   
Onasiss
IMAMO ...KONČNO...NOV ZOBEK... PROSIM ZA NA SEZNAM.... 4-KA DESNO SPODAJ.....user posted image user posted image user posted image   torej to je deveti zobek...  datum....28.03.2010
hvala

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 31.3.2010 18:51:54 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
31.3.2010 18:44:28   
Onasiss
Mi jemo sami, z žlico lepo zagrabi hrano in jo nese v usta. Sicer ji vmes pade kaj dol pa vseeno.....

Aja... v Lipici se vidimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

To je od mene...

Lepo se mejte in velik se smejte, nosečke pa se čuvite,.....

aja... čeprav imam nov telefon, imam še vedno isto številko.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
31.3.2010 20:57:46   
Ajvy
oi...

Claud...jjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..super user posted image user posted image user posted image

ONasiss.
..kako ste??Si čist v službo padla??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.