|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 13:22:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
22.3.2010 13:25:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo jotkica se kuha, Rokso spi že eno uro, jst morm pa eno tono cot zložit pa mal spaeglat, ker čez vikend nism nč

KATJUŠA VABILA SO ČUDOVITA, danes so šla že vsa na pošto, tast in tašča sta zadovoljna, ker smo prečekirali vsa vabila njihovih kolegov za okrogle obletnice in te so daleč najbl fensy šmensyuser posted image user posted image user posted image

za regrat se toplo priporočamuser posted image ( jajčka in krompir bom pa skuhalauser posted image )

zdele se mi je še ena 16 letnica najavila na inštrukcije....ne vem kako bom to spelala, pride ob 18h, jst oba tamala doma, brez varstva......ja ni kej...teli najstniki kličejo in samo: DEJ PLIS A MAŠ ČAS U SREDO PIŠEMOuser posted image

sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

kar se pa tiče intrukcij dober da ne pokliče ob 6 zvečer ej maš čas nujno rabim jutri ob 7:30 pišemouser posted image user posted image user posted image user posted image

regrat ker se zgleda dobimo v sredo ti ga ju3 če ne bo dol padal ti ga naberem.... ampak ga bom sam v grobem sčistla tak da boš mogla pol še pecle stran rezat.... da ne bo preveč rjav ratu in da ne bo venel....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
22.3.2010 13:26:11   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

moj user posted image je že domauser posted image user posted image user posted image user posted image

moj tud.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
22.3.2010 13:29:09   
Urša08
čebela super da maš možeka že domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša strahovi so normalni saj gre za veliko stvar, ampak sej veš da sta se prav odločilauser posted image

Mi smo pojedli kosilo. Sedaj bo treba pa pospravit pa se mi ne da. Vreme je pa čist turobno, se mi zdi da iz ure v uro je slabše.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
22.3.2010 13:29:12   
sjmm
pri nas še vse tiho

župca se kuha....so že cmokci not

Miha je neki user posted image prišel iz šole, pa še neki hripav je...mu grem mal srčka pogret

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
22.3.2010 13:29:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela super da maš možeka že domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša strahovi so normalni saj gre za veliko stvar, ampak sej veš da sta se prav odločilauser posted image

Mi smo pojedli kosilo. Sedaj bo treba pa pospravit pa se mi ne da. Vreme je pa čist turobno, se mi zdi da iz ure v uro je slabše.

kaj ste dobrga papcal..če smem bit firbčna???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
22.3.2010 13:32:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

pri nas še vse tiho

župca se kuha....so že cmokci not

Miha je neki user posted image prišel iz šole, pa še neki hripav je...mu grem mal srčka pogret

a so ga kej razjezil.... a imajo otroci daleč do šole?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
22.3.2010 13:33:10   
Urša08
sjmm smo mel rižotkouser posted image Hitro in dobro. Kaj pa je z mihcem? Upam, da n kej hujšega.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
22.3.2010 13:35:03   
Katjusa
njamsi rižotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k smo ravno pri rižu kako se naredi rižev narastek..... se spomnim da ga je moja mami kuhala pa ga nisme marala ampak me zdej zanima in bi ga poskusla.... a se lahko je tud drug dan?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
22.3.2010 13:41:12   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stara mama spet orehe tolče..... to bi mogle slišat to se cela bajta treseuser posted image user posted image user posted image podarim staro mamo z njenim kladivom in orehiuser posted image ka sem jezna 

ne hvalauser posted image ....zdrži,še malo pa se bo lahko mama po trepalnicah metala-vi boste na svojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
22.3.2010 13:42:05   
Urša08
Katjuša smo se zmenle v sredo pri sjmm med pol deset_ in deset_user posted image A ti odgovarja?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
22.3.2010 13:42:21   
Čebel@

moj user posted image je že domauser posted image user posted image user posted image user posted image

moj tud.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
22.3.2010 13:49:49   
Katjusa

Katjuša smo se zmenle v sredo pri sjmm med pol deset__ in deset__user posted image A ti odgovarja?

ja pridema:)
sjmm dej mi sam naslov prosim na ZS

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 14:09:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.3.2010 14:13:13   
Čebel@

SPET MI JE SLABO PA TA GLAVA ME NOČE NEHAT BOLETuser posted image sory črke......aja lačna sem.....jota še mal pa bo kuhana, Rokso še kar spi, pa cote so u glavnem zrihtaneuser posted image

upam da se niso začele nosečniške slabostiuser posted image .mene tudi spet neki hoče buča boletuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.3.2010 14:30:22   
BarbaraGS
ojla...koncno sem vas spet malo precekiralauser posted image

vidim da ste vse ok, da uzivate in da se je kar precej zgodilo.

Jaz sem cisto zmozgana... zdaj smo bli kar naprej bolni in od tega je Eli in posledicno jaz od nje fasala ze 2x rotavirozo. Na sreco je ona cepljena in ni bilo hujsega, jaz pa nisem in se zdaj nisem cisto ok. Pol pa se vsakodnevne borbe, da bi dala kaj v usta in beljenje glave s tem kaj je narobe, ker noce jesti. Seveda sledi posledicno zbujanje ponoci od lakote.

Toliko, da veste, da se vedno mislim na vas in da smo se zivi user posted image

Uzivajte in srecno pri vseh nakupih stanovanj, his....

Vsem bolanckom pa veliko pikepok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.3.2010 14:33:20   
sjmm

sjmm smo mel rižotkouser posted image Hitro in dobro. Kaj pa je z mihcem? Upam, da n kej hujšega.

učiteljca jih je zadržvala v razredu k so eni bli neki ponoreni, pol je pa skor kombi za domov zamudil in ga je šofer okregal...pa se mu je zdelo nepravično in se je revež čist zjokaluser posted image user posted image user posted image ....sicer je pol čez pol urce še bus k sta S in J ponavadi gor, gre isto izpred šole in sva mu rekla, da če je pozn naj gre pa kar na bus..pa se je potolažil

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.3.2010 14:34:34   
Čebel@
barbara.......drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se trebušček že pozna?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.3.2010 14:35:32   
Čebel@

učiteljca jih je zadržvala v razredu k so eni bli neki ponoreni, pol je pa skor kombi za domov zamudil in ga je šofer okregal...pa se mu je zdelo nepravično in se je revež čist zjokaluser posted image user posted image user posted image ....sicer je pol čez pol urce še bus k sta S in J ponavadi gor, gre isto izpred šole in sva mu rekla, da če je pozn naj gre pa kar na bus..pa se je potolažil

revčekuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.3.2010 14:35:48   
sjmm

njamsi rižotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k smo ravno pri rižu kako se naredi rižev narastek..... se spomnim da ga je moja mami kuhala pa ga nisme marala ampak me zdej zanima in bi ga poskusla.... a se lahko je tud drug dan?

skuhaš riž na mleku....vmešaš en kos masla...prežešaš..ohladiš

pol pa rumenjake zkisaš skupaj z ene 3 žlicami sladkorja in vanilija

dodaš med riž

iz beljakov stepeš sneg...na koncu narahlo umešaš----po želji dodaš kako sadje...fajn pašejo naribana jabolka...je fajn sočno ali pa kako žlico skute

v namaščen pekač---ene pol urce...na 160

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.3.2010 14:36:55   
Čebel@
študeram,al čva s Hano atija čakat al greva kar sami malo v šopinguser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.3.2010 14:39:05   
Čebel@

dodaš med riž

iz beljakov stepeš sneg...na koncu narahlo umešaš----po želji dodaš kako sadje...fajn pašejo naribana jabolka...je fajn sočno ali pa kako žlico skute

kaj je to?user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
22.3.2010 14:39:37   
sjmm

študeram,al čva s Hano atija čakat al greva kar sami malo v šopinguser posted image

a ni že doma???

no, sej moj je tud že odletu....ga ni ustavlo, da nima avta...ma poln želodček..pa je že ofrčaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
22.3.2010 14:40:21   
sjmm

dodaš med riž

kaj je to?user posted image

sorči...premešaš...ma mi neki črke plešejo...morm kej spituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
22.3.2010 14:41:42   
sjmm

SPET MI JE SLABO PA TA GLAVA ME NOČE NEHAT BOLETuser posted image sory črke......aja lačna sem.....jota še mal pa bo kuhana, Rokso še kar spi, pa cote so u glavnem zrihtaneuser posted image

fajn se napokejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , morm pa kr eno fajn malco prpravt v sredo, da nam dol ne padešuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.