|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
8.4.2010 20:46:36   
špica84
nic posebnega enkrat tednsko sem si privoscila jajcka.ter vsak vecer eno pivce :D

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
9.4.2010 9:03:45   
Teta M
Jutro punce!

Jona Klara: kako si? še belina a ne?.....
Ally78: srečno danes na UZ
Špica:jutri pa spet UZ, ti si že čisto na koncu s špikicami.....super!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
9.4.2010 9:05:36   
anci banci
pozdravljene )

jaz bi se vam pa zopet rada pridružila, namreč 20.maja imam posvet z dr. Rešem, da se fiksno zmenimo z datum, kdaj gremo ponovno v nov postopek in to z zmrznjenčki..

tiste, ki me ne pozante...jaz sem bila 2008 v ICSI postopku in v prvem poskusu zanosila in sedaj imam 9 mesečnega sončka doma

za vse ki ste v postopku in trepetete držim pesti :)user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anci banci -- 9.4.2010 9:06:05 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
9.4.2010 9:20:11   
špica84
dobro jutro
ally upam da si danasnji uz uspesno opravila
jaz pa resnicno upam da bo pocas konc tega spikanja
teta m kako se ti kaj pocutis
jona kdaj bo testek padel,al bos sla direkt na krvnega

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
9.4.2010 9:38:03   
Teta M
Anci Banci: pozdravljena in dobrodošla med nas.....lepo je videti da so tukaj punce, ki gredo znova v postopke in si želijo še kakšnega otročka, kljub vsemu prestanemu,pa seveda je to vzpodbuda za vse nas....
Špica: jaz sem ok, nisem navajena ležat in nič početi...včeraj me je leva stran križa bolela, danes me pa desna boli.......sem mogoče ponoči preveč na desnem boku in trebuhu spala....user posted image , sem se pa naspala v primerjavi z nočjo prej....pa taka napihnjena sem še(po moje je še od punkcije to in vseh teh hormonov). Sem pa jezna full, ker sem včeraj klicala osebno zdravnico in da odpre bolniško potrebuje mojo zdr.kartico, mi je rekla naj jo prinesem, pa sem rekla da moram sedaj 3 dni počivat,ležat,pa mi je odvrnila naj jo pa kdo drug prinese namesto vas, brez tega mi ne more odpreti bolniške...v prvem postopku novembra sem samo poklicala in ni bilo potrebno tja nosit kartice....ne vem kam gre ta sistem...se mi zdi da bi bilo prav da imajo možnost na ivf-ju da nam odprejo bolniško(vsaj tisto kar nam uradno pripada). Moj danes pod razno ne gre-ne more v Lj., tako da pride kolegica iz Lj.iskati mojo zdr.kartico in jo nese v zdr.dom do moje osebne zdravnice....obup

< Sporočilo je popravil Teta M -- 9.4.2010 9:39:12 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
9.4.2010 10:46:02   
jona klara
anci banci- dobrodošla spet med nas, pa vso srečo v novem postopku, je super slišati, da je nekomu v 1 uspelo, ker jaz trepetam zadnje dni, pred mano sedaj je bilo veliko punc, ki jim žal ni uspelo, tako, da ti to kr yruši upanje, tvoj primer ga pa malo dvigne spet

špica-super za konec tvojega špikanja, kmalu bo špunkcija....user posted image user posted image user posted image srečno

teta m- zdravstvo je obup, res. vem kako je to poleževanje, noro grozno, skozi samo mislimo kaj bo, čas ne gre nikamur, mene že boli tudi križ, total zaprta sem napihnjena do prsi, katastrofa, samo upam na plusek, da mi polepša pomlad in tudi vam da malo več upanja za naprej...user posted image user posted image user posted image user posted image , pridno jo božam in ji obljubljam, da ji bo pri meni zelo lepo, test bom delala verjetno jutri, čeprav bi ga že zdaj, pa ga nimam, moj si želi, da ga ne bi delala, da nama ne bi kaj vzelo upanja, če ne bi ok pokazalo, sicer je pa enkrat treba zaključit agonijo podaljševanja.....v maternici pa skozi neki napenja, boli saj ne vem kako naj sploh opišem kaj se dogaja, samo, da se ne prikažeuser posted image molim boga in alaha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
9.4.2010 10:48:49   
jona klara
MOJŠKRA- hvala za zs, si mi kar vlila upanje, čeprav ne vem, če so moje bolečine iste kot ti opisuješ, včasih je to težko opisati, kaj dogakja, je pa definitivno podobno M. še malo pa bomo na jasnem kaj je.......

kako si ti? so se ti krvavitve kaj umirile? a imaš kakšne bolečine?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
9.4.2010 10:53:56   
špica84
jona to bom sicer zvedli jutri kok so zrasli od cetrtka :).zelim si le da bo konc pocas

Neposredna povezava do sporočila: 2333
9.4.2010 13:24:19   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

MOJŠKRA- hvala za zs, si mi kar vlila upanje, čeprav ne vem, če so moje bolečine iste kot ti opisuješ, včasih je to težko opisati, kaj dogakja, je pa definitivno podobno M. še malo pa bomo na jasnem kaj je.......

kako si ti? so se ti krvavitve kaj umirile? a imaš kakšne bolečine?

Nimam nobenih bolečin, tudi jaz sem napihnjena to želodca, krvavitve so pa niso user posted image .Je pa drug problem. Tablete Dabroston -nikjer se jih ne dobi, so jih nehali delati baje.
Zate pa držim pesti,da nam jutri poveš za plusekuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 9.4.2010 13:25:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2334
9.4.2010 14:48:20   
jona klara
a tudi si tako napihnjena? a si zaprta? a ni to grozn? meni se skozi spahuje....trebuh pa tak....
ja tudi jaz upam na +, resssssssssssssss zelooooooooooo

a dabrostan več ne delajo? kaj pa v tujini? kaj pa utrogestan, a ni isto?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
9.4.2010 15:12:01   
športnica
punce živjo,

evo da mal poročam kako je bilo danes na ultrazvoku.

po 8 dnevih gonala imam okoli 12 foliklov ki so baje zelo lepi in veliki od 19 do 20 mm. največje presenečenje pa je to, da je STOP injekcija že danes zvečer in v nedeljo punkcija user posted image user posted image user posted image . planirana pa je bila po 14.4. uffffffff

torej konec špikanja. jejjejejejeeee in upam da bo do konca vse ok.

pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2336
9.4.2010 15:15:39   
špica84
lepo to sportnica ;)
jst pa to verjetno docakam v soboto

Neposredna povezava do sporočila: 2337
9.4.2010 16:15:52   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

punce živjo,

evo da mal poročam kako je bilo danes na ultrazvoku.

po 8 dnevih gonala imam okoli 12 foliklov ki so baje zelo lepi in veliki od 19 do 20 mm. največje presenečenje pa je to, da je STOP injekcija že danes zvečer in v nedeljo punkcija user posted image user posted image user posted image . planirana pa je bila po 14.4. uffffffff

torej konec špikanja. jejjejejejeeee in upam da bo do konca vse ok.

pozdravček vsem

Bravooooo...no sedaj se pa začne zares.... user posted image , potem v petek pa ET...iiiiiiii..superuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2338
9.4.2010 19:20:39   
spominčica

a tudi si tako napihnjena? a si zaprta? a ni to grozn? meni se skozi spahuje....trebuh pa tak....

Pa naj me koklja brcne če ti nisi nosečka. Ko sem bila noseča sem bila svetovna prvakinja v riganju ups pardon...v spahovanjuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2339
9.4.2010 19:33:05   
špica84
ally kako si oopraviloa danasnji uz.
jona se malo pa si prisla na cilj

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
9.4.2010 20:23:19   
jona klara
oj pupe.....

jaz sem danes opravila testek, ki me je pozitivno presenetil, uresničile so se mi sanje in zagledala sem magičen  plusek, ki sem ga tako dolgo in težko pričakovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ne morem verjeti, da je res, no upam, da bo vse ok tudi v ponedeljek na beti, da me kaj ne razočara, pa upam, da test ne laže, ker bi bila res razočarana, tako, da punce odprla sem pomlad, žal, mi je za vse ostale, ki jim ni uspelo in navijam za njih še naprej, da se jim čimprej uresničijo te lepe sanje, in vsem vam,ki čakate oz. ste v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vam za vso podporo, mi veliko pomenite, rada vas mam, mislim na vas in bom ostala še naprej z vami.....sem pa full happy, nisem pa še čist prav dojela, ne vem mogoče bom, v ponedeljek, pol pa še, da se srček sliši, še bodo skrbi, ampak zaenkrat sem srečna!!!!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
9.4.2010 20:27:05   
spominčica

oj pupe.....

jaz sem danes opravila testek, ki me je pozitivno presenetil, uresničile so se mi sanje in zagledala sem magičen  plusek, ki sem ga tako dolgo in težko pričakovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ne morem verjeti, da je res, no upam, da bo vse ok tudi v ponedeljek na beti, da me kaj ne razočara, pa upam, da test ne laže, ker bi bila res razočarana, tako, da punce odprla sem pomlad, žal, mi je za vse ostale, ki jim ni uspelo in navijam za njih še naprej, da se jim čimprej uresničijo te lepe sanje, in vsem vam,ki čakate oz. ste v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vam za vso podporo, mi veliko pomenite, rada vas mam, mislim na vas in bom ostala še naprej z vami.....sem pa full happy, nisem pa še čist prav dojela, ne vem mogoče bom, v ponedeljek, pol pa še, da se srček sliši, še bodo skrbi, ampak zaenkrat sem srečna!!!!!

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No kaj sem ti rekla! Mirno in lepouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2342
9.4.2010 20:31:05   
jona klara
hvala, saj boš ti tudi kmaluuser posted image , držim pesti!!!danes sem v transu, pa se še začelo ni.....

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
9.4.2010 20:41:16   
špica84
to jona sem ti rekla da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2344
9.4.2010 20:45:33   
Teta M
Jona Klara: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravooooooooooooo, čestitaaaaaaaaaaam...super novica.
Sedaj pa lepo uživaj v tem, čim manj se sekiraj, lepo step by step, najprej krvni, pa potem UZ itd..itd...verjemi v to da bo vse ok in tudi bo!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
9.4.2010 22:15:56   
arneja
Ker vem, da sem imela veliko srečo, da sem po skoraj mesecu dni našla tole Dejzikino temo, in še to samo zato, ker sem njen avatarček zagledala ob strani med zadnjimi objavami, in ker se zavedam, da vse stare borke niste takšne sreče, bi pa tole z največjim veseljem in ponosom zaradi poguma naše soborke prebrale, si bom drznila začetek velike zgodbe kopirati sem. Najbolj me je navdušil stavek, da je naša Dejzi vedela, da ji je namenjeno nekaj velikega, ampak da ni vedela, da so tudi velike stvari zapakirane v majhni embalaži user posted image . Vas pa opozarjam, pripravite robčke, ker je punca tako lepo spet vse zapisala user posted image :

"Moj malčik ima danes rojstni dan. Vreme je oblačno in vetrovno. Veter daje občutek, da je bolj mrzlo kot je v resnici. Ura je pol sedem zvečer, počasi se mrači.

Ne vem, kako je preživel dan, ne vem, kaj je počel. Ne vem kakšno je bilo vreme, ne vem kakšne volje je bil, ne vem kako se je počutil. Vem, da je zanj ura pol devet in da verjetno že spi. Moj malčik je 1930 kilometrov stran. Upam, da kaj lepega sanja. Upam, da se bo zbudil v lep dan.

V moje življenje je vstopil pred 18 dnevi. Videla sva se petkrat, skupaj skoraj pet ur. Čisto malo je potreboval, da mi je zlezel pod kožo. Ko je bil z mano, nisem imela nobene skrbi. Zdaj čakam. Čakam na pošto, na vabilo na sodišče. Takrat bo tudi uradno postal moj. Samo uradno, v srcu je moj že zdaj.

Skrbi me zanj. Pa ne zato, ker ni z mano, vem, da je zanj lepo poskrbljeno. Skrbi me, ker mu bom postavila življenje na glavo. Jaz nisem pomembna, važno je le, da mu bo lepo. Bom znala biti prava mama, bom znala skrbeti zanj? Pa ne fizično, to bom zmogla.

Moj malčik bo vedno drugačen. V njegovem kratkem življenju se mu je zgodilo toliko stvari, ki ga delajo drugačnega, pred njim je še ena, ki ga bo zaznamovala za vedno. Jaz. Bom znala celiti rane, bom znala vlivati moč, bom znala stati ob strani, bom znala dokončati, kar je njegova biološka mama začela?

Vedno sem sanjala, da mi je namenjeno nekaj velikega. Da je veliko včasih zapakirano v čisto majhni embalaži, me pa nikoli ni prešinilo.

Vse najboljše malčik moj.

Zapisala: DaisyE, 20. marca 2010

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
9.4.2010 22:34:21   
D0aisy
Jona klarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super novica

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
9.4.2010 23:04:21   
upanje81
Jona Klara, danes je bil lep dan in ti si nam ga še polepšala, bravo! Čestitam ti iz srca, no vidiš pa je res veliko na tem, kar si vedno govorila, da je treba zaupat in ti si zaupala pravim rokam. Zdaj bom pršla pa k tebi po recept, v mesecu maju:-)). Lepo pobožaj svojo pikico in čimbolj sproščeno pričakaj krvnega.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
10.4.2010 7:28:24   
anci banci

ja od postopka si napihnjen kot balon, jaz sem bila kot da bi bila v tretjem mesecu:)

punce namensto dabrostona in utrogestana, je tudi prometrium(dobi se ga v Italiji, stane škatlica cca 5 eur-vsaj 2008 je toliko stal), jemlje se ga pa lahko oralno ali vaginalno(kar je celo boljše kot oralno, saj je boljši izkoristek tega zdravila)

hvala za dobrodošlico...

punce vedno je treba upat na najboljše

Neposredna povezava do sporočila: 2349
10.4.2010 7:48:37   
jona klara
DOasy,tetam, špica,upanje 81,urshy 78,spominčica....upam, da nisem katere pozabila hvala vam za vse lepe želje, podporo, vam jo bom vračala še naprej, oh kaj bi brez vas.

danes je zame lep sončen danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bodo taki dnevi še naprej, tudi za vas!

špica-srečno danes na uz, pa se dogovori za punkcijo, srečno...

upanje 81- ti pol odgovorim na zs,tudi tebi srečno v maju, saj veš maj je tako srčni mesec, da bo vse ok

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......