|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
18.3.2010 9:53:59   
vrtnica.m
Pozdravljene punce,

kako kaže pri meni? Je prisotna kri že vendar se ne zliva še zanekrat - ni tako kot pri normalni . Bom videla kaj bo danes, ker ponavadi pri moji je ponavadi najhujši tretji (današnji) dan, takrat še dobim ponavadi hude krče in se kar vliva. Si pa še vstavljam utrogestan. Odločila sem se, da ne bom delala doma nobenega testa več in da glede na vse skupaj grem v ponedeljek vseeno na test in bom videla kaj bo tam pokazalo. Sem kar pripravljena, da bo debeli -, vendar rabim vseeno to "grdo" potrditev. In potem bom si tudi tam vse uredila, za naslednji razgovor pri moji zdravnici Bokalovi za naslednji postopek. Drugače pa grem ponovno potem v boj septembra/oktobra. Poletje hočem imeti brez pikanja v trebuh.

In punce kako ste ve kaj?

l.p.
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
18.3.2010 9:57:56   
Buska
odlicno, pol ure nazaj je bila se zaklenjena .)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.3.2010 9:58:50   
baguSka
vrtnica - mogoce bo pa se vse ok..... user posted image user posted image user posted image jaz se vedno drzim pesti!! mogoce te pa tale tvoj debeli - razocara!!user posted image

..

jaz pa mam eno vprasanje bejbike: zakaj priporocajo, da se na ET pride s polnim mehurjem!? A ve ste vse upostevale ta nasvet? Ker jst ne vem kako naj to speljem... mene namrec vsako jutru ZELO lulat tisci in komac cakam da pridem do WC-ja... ET pa mam sele ob 8.30. user posted image In nimam pojma kako bom zdrzala ta pritisk v mehurju!!??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.3.2010 9:59:30   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

odlicno, pol ure nazaj je bila se zaklenjena .)

zdej pa je odklenjena, pa se spucana!user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.3.2010 10:02:21   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

vrtnica - mogoce bo pa se vse ok..... user posted image user posted image user posted image jaz se vedno drzim pesti!! mogoce te pa tale tvoj debeli - razocara!!user posted image

..

jaz pa mam eno vprasanje bejbike: zakaj priporocajo, da se na ET pride s polnim mehurjem!? A ve ste vse upostevale ta nasvet? Ker jst ne vem kako naj to speljem... mene namrec vsako jutru ZELO lulat tisci in komac cakam da pridem do WC-ja... ET pa mam sele ob 8.30. user posted image In nimam pojma kako bom zdrzala ta pritisk v mehurju!!??user posted image user posted image

Baguska - ko sem bila jaz na ET in potem tudi vse ostale punce tam smo imele prazen mehur. Smo kar hodile na wc in nobena ni bila da ne bi šla lulat. Tako da ne vem v čem je "fora".

l.p.
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.3.2010 10:04:53   
baguSka
Aja? Hmm.. ker men so izrecno narocili, da je fajn ce pridem s polnim mehurjem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.3.2010 10:07:03   
baguSka
Aha, sem nasla neki na netu... in sicer tole:

Poln mehur je zaradi lažjega prehoda skozi maternični vrat v maternico. Pri nas (ne pri Resu) sicer pošiljajo pred posegom na WC, pa je potem veliko vščipnjenih, krvavijo ...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.3.2010 10:12:26   
baguSka
Pa se tole:

V Pragi na ET moraš imeti poln mehur.Po vstavitvi se moraš obrniti na trebuh in tako ležati 1 uro.

In baje majo tam kar velik uspeh.... sicer pa itak nikjer ni garancije. Nekaterim se prime tud ce grejo v disko, kot je ena napisala.

Ampak glede lezanja po ET, sem tud jaz ze brala o raziskavah, ki so jih delali.... da so zenske razdelili v dve skupini. Ena skupina je po postopku odlezala se vsaj 15 minut, druga pa je takoj vstala. In tisti del zensk, ki je odlezalo, je baje full vecji procent zanosilo!!user posted image

Pri nas pa tega ne upostevajo in kar takoj popokajo v avto in domov... kaksno lezanje neki.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.3.2010 10:18:41   
vrtnica.m
Baguška - kje si ti v postopku? Oprosti nisem nikjer zasledila. Drugače na GKLJ greš kar malo odležat. Jaz sem poležavala tam skoraj pol ure in klepetala s puncami.

Glede polnega mehurja in ET pa res ne vem. Odloči se. Če boš šla prej na WC pa popij veliko vode potem user posted image . Saj bo vse vredu, boš videla.

l.p.
m.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.3.2010 10:24:18   
pupe
evo meneuser posted image

hvala za lepe želje

Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.3.2010 10:29:36   
baguSka
Vrtnica, jaz sem v postopku pri Dr.Resu in on priporoca poln mehur. Tako da ga bom kar upostevala... Sploh ce je to res, da je zaradi tega lazji prehod do maternice, ker mam jaz ze itak tezave z maternicnim vratom, ker je full ozek in trd. Histero so mi mogli ravno zarad tega delati 2x, ker prvic niso prsli skozenj... user posted image

Glede lezanja pa ni druge. Pri njemu se namrec ne lezi... bom pa lezala v avtu in potem doma.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.3.2010 10:39:36   
vrtnica.m
Baguska - potem pa kar se drži tega da boš imela polni mehur in potem hitro domov in v ležeči položaj. Jaz sem žulila desni bok user posted image pred TV kar nekaj dni.

Pupe - kako si ti danes?

l.p.
m.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.3.2010 11:00:30   
jona klara
živio, evo mene že iz ljubljane iz gineka, uredila presenetljivo hitro uz pri profesorju, pravi, da je vse ok, mere so 13,15,9, že dobila centrotid in gonal , neslednji uz imam v soboto 20.03.pri profesorju, kdaj bo punkcija pa bomo vidli kaj bo v soboto, sem vesela, da je šlo gor, danes pa še kak jajček pa mal radlerja pa bouser posted image user posted image user posted image , tako, da za veliko noč ne bom mogla jajc niti videt, hvala vam za podporo včeraj, buska še enkrat hvala, imam pa gonalf, saj se ti pol še kaj javim na zs.

urshy-srečno danes na uz, javi potem ali pa pošlji kako slikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

špica-upam, da nisi jezna, nisem vedela kako bo šlo danes, drugič, velja?user posted image user posted image user posted image kako si pa ti? komaj čakaš petek naslednji?saj pol gre pa kr hitr, danes sem full dobre volje, dobila sem nek notranji optimistični občutek, da vse počasi vodi douser posted image user posted image , sem kr tako vesela, kot že dolgo nisem bla, sem nekako ringaraja raypoložena, upam, da bo navdušenje držalo nekaj časa, da ne pade dol....srečno vsem

mojškra, vrtnica, pupe- mislim na vas, upam za vas, držim pesti, da se vse uredi, počivajte

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.3.2010 11:01:47   
jona klara
baguška-držim pesti zate, da boš jutri dobro grelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vso srečo ti želim

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.3.2010 11:11:45   
baguSka
Hvala jona klara!!!user posted image user posted image In naj tvoje razpolozenje ostane tako se vsaj dobrih 9 mesecev se!!! Potem pa itak se naprej... user posted image user posted image lepo je brat nekoga tako pozitivnega!!user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.3.2010 11:15:06   
miklarom
evo še moje poročilo od včeraj, beta HCG je bila čista 0, tako da v aprilu lahko gremo zopet po pingota

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.3.2010 11:15:53   
baguSka
user posted image user posted image user posted image mikla, brez besed... user posted image in vec srece prihodnjic!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.3.2010 11:16:37   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

živio, evo mene že iz ljubljane iz gineka, uredila presenetljivo hitro uz pri profesorju, pravi, da je vse ok, mere so 13,15,9, že dobila centrotid in gonal , neslednji uz imam v soboto 20.03.pri profesorju, kdaj bo punkcija pa bomo vidli kaj bo v soboto, sem vesela, da je šlo gor, danes pa še kak jajček pa mal radlerja pa bouser posted image user posted image user posted image

evo zdej pa se centrotid dobis 3x, punkcijo bos imela v ponedeljek ... in zdej imas to za spodbujanje celic :) :) :) :)

...............

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.3.2010 11:19:42   
Buska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo še moje poročilo od včeraj, beta HCG je bila čista 0, tako da v aprilu lahko gremo zopet po pingota

...............

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.3.2010 11:20:50   
mojškra

..

baguška-očitno ne morem brez vasuser posted image . Jaz sem mogla mehur sprazniti, sem pa že slišala, da nekje delajo s polnim mehurjem. Jaz sem ga spraznila, potem pa sem morala z roko tiščati dol, da se bolj vidi. A so ti prav rekli da moraš imeti poln mehur? Če moraš, boš se pa malce polulala user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mojškra -- 18.3.2010 11:21:49 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.3.2010 11:22:36   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.3.2010 11:25:08   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Baguška - kje si ti v postopku? Oprosti nisem nikjer zasledila. Drugače na GKLJ greš kar malo odležat. Jaz sem poležavala tam skoraj pol ure in klepetala s puncami.

Glede polnega mehurja in ET pa res ne vem. Odloči se. Če boš šla prej na WC pa popij veliko vode potem user posted image . Saj bo vse vredu, boš videla.

l.p.
m.

Jaz sem ležala 45 minutuser posted image , potem pa sem tako zaspana postala, da bi kar zaspala. No potem pa sem 3 dni ležala doma, ampak res ležala.

Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.3.2010 11:26:10   
miklarom
hvala

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.3.2010 11:26:27   
mojškra

Pa se tole:

V Pragi na ET moraš imeti poln mehur.Po vstavitvi se moraš obrniti na trebuh in tako ležati 1 uro.

In baje majo tam kar velik uspeh.... sicer pa itak nikjer ni garancije. Nekaterim se prime tud ce grejo v disko, kot je ena napisala.

Ampak glede lezanja po ET, sem tud jaz ze brala o raziskavah, ki so jih delali.... da so zenske razdelili v dve skupini. Ena skupina je po postopku odlezala se vsaj 15 minut, druga pa je takoj vstala. In tisti del zensk, ki je odlezalo, je baje full vecji procent zanosilo!!user posted image

Pri nas pa tega ne upostevajo in kar takoj popokajo v avto in domov... kaksno lezanje neki.user posted image

A res? na trebuh? Hecno. Kdo bi si mislil? Meni zdaj paše ležati na trebuhu.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.3.2010 11:40:30   
jona klara
buska-hvala za informacije, a misliš, da bo res v ponedeljek, ali je še odvisno od rasti foliklov?komaj čakam, da bo to za mano , kako si ti? vesela, srečna user posted image ?lepo se imej, pa ti kaj še javim, čao

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.