|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
9.3.2010 9:30:50   
Urshy78
Miklarom, okolica LJ, v hribih, skoraj 800 m nm user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 601
9.3.2010 9:33:40   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super, se vidiva v čertrtek user posted image user posted image

pri nas pa prava zima, ga je zapadlo že okoli 15 cm pa še kar ne neha user posted image še dobro da mi danes ni treba nikamor iti.

URSHY- kako pa se bova prepoznale, ali bova imele vrtnico v lasehuser posted image . Jaz imam svetle dolge lase, skraužlane (no lahko tudi zravnane-ker si jih ravnam zadnje čase). Jaz imam ob 8 uri zjutraj, kdaj imaš že ti? Se bova pri avtomatu za sendviče dobile?user posted image
mismis-hvala za lepe želje, jaz še kar ne morem verjeti. Kaj se pa slabosti tiče, mi je že en teden slabo user posted image , kava in čokolada ko jih imam najraje so zdaj BLEK. No upam, da mi ne bo tako slabo kot prvo nosečnost, ko so me dali na infuzijo zaradi bruhanja.

Sploh ne morem verjeti, da je to res. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 602
9.3.2010 9:41:21   
Urshy78
mojškra, jaz bom tam že ob sedmih, da ne bom predolgo čakala na UZ ker me že zdaj grabi panika če bo vse ok user posted image
po moje bom ravno okoli osmih na vrsti.
lahko si prek ZS izmenjava GSM pa si po SMS-ava ko bova fertik. si za? user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 603
9.3.2010 9:44:39   
miklarom
Urshy - pa tolk že imate snegauser posted image , no pri nas je pa zdaj zečel malo naletavat snegec, tak za en vzorecuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 604
9.3.2010 9:45:20   
Urshy78
ali mi lahko katera prosim pove..ali je prvi UZ na GK vaginalni ali ne? da se ne bom slačila brezveze user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 605
9.3.2010 9:46:32   
Urshy78
Miklarom, pravi snežni metež je tukaj, pa piha ful. Pa še ven bom morala iti psičko peljat user posted image
če želiš, vam lahko pošljem malo snega user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 606
9.3.2010 9:47:37   
Reby
mojškra - super, se mi je zdel, da bo plusek. Čestitke user posted image user posted image user posted image
miklca moja - mislimo nate, stiskamo pesti in tačke user posted image
bebiii - naj bo dan miren in da te kam ne odnese user posted image
Urshy - a tulk snega že mate, no, sej pr nas na Barju ga je že tut ful zapadl. Zdej mam pa že dost te zime user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 607
9.3.2010 9:50:13   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

BEBIII - user posted image user posted image ne vem kaj naj recem... nimam besed! drzi se!

aaaaaaaaaaaa spet punkcija pri njemuuser posted image

kaj pa je tok narobe z njim!?user posted image user posted image user posted image

ne me strasit prosim, ker mene tole pri njemu se caka.......

BaguSka, jaz sem imela grozno bolečo punkcijo pri njemu, baje mi je spunktiral vse foliklčke+ ciste, ki jih je med tem preboduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no jaz predvidevam, da je tako, ker sem krvavela kot nora. Tudi prebrala sem, da je eni punci naredil isto...Jaz sem imela v GLJ spunktiranih 18 celic, ma niti približno me ni tako bolelo, tako da se ne sekirat preveč, vsaka ima svojo zgodbo in tudi prag bolečine.

user posted image user posted image user posted image ma dej..... jezus kristus - mene je full strah!!! pa kaj ni nic pazljiv al kaj? a kr useka in kar bo pa bo?? nima niti kancek usmiljenja? pr men tud znata bit dva problema, in sicer:
- prvi je ta, da imam full ozek in trd (nefleksibilen) maternicni vrat in ze histeroskopijo so mi delal 2x zarad tega, ker prvic niso mogli pridt v maternico... user posted image in ko sem to omenila atiju Resu, je reku da ni druge, da na en nacin je pac treba prit noter pri ET in kar bo pa bo.. user posted image user posted image
- drugi pa je, da imam desni jajcnik + jajcevode zarascene skupaj s crevom v trebusno steno in je kr veliko vprasanje pomoje, kako bo on jajcnik sploh najdu tam, ce mi ga na lapari niso nasli... user posted image user posted image user posted image

Vedno bl me je strah tega vsega.....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 608
9.3.2010 9:53:21   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

URSHY,BEBI, MIKLAROM, SUZI,MISMIS,ŠPICA84...............IN VSE OSTALE
Danes sem delala testek, in ker sem se bala lulati direkt , da ne bi sfalila, sem lulala v posodico user posted image user posted image user posted image . Nalulala sem debel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne morem verjeti da mi je uspelo v prvo-sam da bo vse ok. Šele na ultrazvoku pa verjetno zvem ali je eden ali sta dva sončka z mano.

user posted image user posted image user posted image Iskrene cestitke in BRAVO!!!!user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 609
9.3.2010 9:59:03   
šopka
ojla en snežni pozdrav tudi iz mojega konca!
a mi napišete kakšne znakce ste imele kaj 2 ali 3 dan po et? saj vem vsaka ima drugačne tudi jaz pri vseh štirih transferjih pomnim drgač. pa vendar vsaj ve k ste zdaj noseče, ker jst trenutno nimam nobenih znakov. a ste imele kaj povečan tok ali pa vsaj malo bolj mokro spodaj?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 610
9.3.2010 9:59:54   
miklarom
Reby - ti karstiskaj pesti in tačne, bo pomagalo, da ga boma pol lahko skupaj pileuser posted image

Urshy - j a pošlji mi malo user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 611
9.3.2010 10:07:07   
MP30
Mojškra bravo!user posted image Super, sem ful vesela zate! Srečno!
Jaz pa testka ne bom delala, ga ni potrebno, ker je danes pritekla user posted image ! Sicer se za 1x še ne zliva, ampak ja, to je to. Sem ful na tleh, tako da nimam več kaj dodati!user posted image
Upam, da se preostalim to ne zgodi!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 612
9.3.2010 10:12:26   
baguSka
MP30 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzi se!!!!

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 613
9.3.2010 10:21:29   
mojškra

mojškra, jaz bom tam že ob sedmih, da ne bom predolgo čakala na UZ ker me že zdaj grabi panika če bo vse ok user posted image
po moje bom ravno okoli osmih na vrsti.
lahko si prek ZS izmenjava GSM pa si po SMS-ava ko bova fertik. si za? user posted image

Urshy Velja! Te popolno razumem, boš videla da bo vse ok.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 614
9.3.2010 10:23:26   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: MP30

Mojškra bravo!user posted image Super, sem ful vesela zate! Srečno!
Jaz pa testka ne bom delala, ga ni potrebno, ker je danes pritekla user posted image ! Sicer se za 1x še ne zliva, ampak ja, to je to. Sem ful na tleh, tako da nimam več kaj dodati!user posted image
Upam, da se preostalim to ne zgodi!

MP30-user posted image user posted image si prepričana? Jaz sem tudi vmes krvavela, potem pa se je ustavilo. Morda pa je že kaj upanja?user posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 615
9.3.2010 10:26:14   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

URSHY,BEBI, MIKLAROM, SUZI,MISMIS,ŠPICA84...............IN VSE OSTALE
Danes sem delala testek, in ker sem se bala lulati direkt , da ne bi sfalila, sem lulala v posodico user posted image user posted image user posted image . Nalulala sem debel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne morem verjeti da mi je uspelo v prvo-sam da bo vse ok. Šele na ultrazvoku pa verjetno zvem ali je eden ali sta dva sončka z mano.

V četrtek še kri dam, potem pa bom spet v skrbeh ali bo vse ok. Danes ostanem doma ker je sine zbolel, drugače pa bom bolj počivala, zaradi krčov.

URSHY-V četrtek se le vidiva. Super.user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   Iskrene čestitke!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 616
9.3.2010 10:27:35   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

ojla en snežni pozdrav tudi iz mojega konca!
a mi napišete kakšne znakce ste imele kaj 2 ali 3 dan po et? saj vem vsaka ima drugačne tudi jaz pri vseh štirih transferjih pomnim drgač. pa vendar vsaj ve k ste zdaj noseče, ker jst trenutno nimam nobenih znakov. a ste imele kaj povečan tok ali pa vsaj malo bolj mokro spodaj?

ŠOPKA-jaz sem zelo veliko počivala, izcedek je bil le zaradi utrogestana, ki ga dajem v nožnico. Tretji dan mislim da sem imela roza izcedek, pa potem četrti dan (mislim da je to mogoče bila vgnezditev). Drugače pa me je špikalo skozi, pa napet trebuh še do danes (13 dan po ET), pa napete prsi kar hitro po ET, morda 5 dan, potem so vmes uplahnile, pa potem spet enako. Upam da sem ti kaj pomagala z odgovorom.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
9.3.2010 10:31:09   
mojškra

ali mi lahko katera prosim pove..ali je prvi UZ na GK vaginalni ali ne? da se ne bom slačila brezveze user posted image

URSHY-jaz mislim da je vaginalni, saj jaz sem imela svoj prvi ultrazvok vaginalni (no v prvi nosečnosti). Po moje se tudi še ne vidi čez trebuh.
A so tebi že kaj povedali, kako se računa nasečnos? Od punkcije ali od prvega dne zadnje menstruacije?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 618
9.3.2010 10:33:24   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jaz sem danes že vstala ob 5.00, madona sploh ne morem več spatiuser posted image , ja moji živčki so še na off, čeprav me že dva dni kar fajn mučijo slabosti, pa lulam pogosto, joške mam pa k bomba, bomo vidli kaj bo iz vsega tega prišlo al bo uspelo al pa bo prišlauser posted image , pustimo se presenetit, bom pa v ponedeljek delal test , če do takrat ne bouser posted image ,

Miklica navijam, navijam, navijam za en velik, velik plus...

MAUSIKAA- to bo plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 619
9.3.2010 10:34:58   
Urshy78
Reby, jaz imam tudi vrh glave tega snega in zime user posted image user posted image
sem bila zdele zunaj, sem mislila da me bo odpihnilo..brrruser posted image

Milklarom, koliko kg ga želiš? ti ga pošljem kar preko hitre pošte user posted image user posted image user posted image

MP30, žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa še vedno nobenih znakov, zato me malo grabi panika. raje bi videla da mi bi bilo slabo, da bi bila vsaj malo pomirjena.
čeprav...imam ful apetita, mi je zapasalo kislo mleko dva dni nazaj, ga nisem jedla že celo večnost, pa sardine z limono sem jedla v soboto, jih nisem še ne vem koliko časa user posted image user posted image
pa pogosto hodim na wc...saj to so tudi znaki za user posted image a ne user posted image
joj, res komaj čakam čertrtek da bo konec te negotovosti user posted image

mojškra, ZS

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 620
9.3.2010 10:35:49   
mojškra

BEBIII - user posted image user posted image ne vem kaj naj recem... nimam besed! drzi se!

aaaaaaaaaaaa spet punkcija pri njemuuser posted image

kaj pa je tok narobe z njim!?user posted image user posted image user posted image

ne me strasit prosim, ker mene tole pri njemu se caka.......

BaguSka, jaz sem imela grozno bolečo punkcijo pri njemu, baje mi je spunktiral vse foliklčke+ ciste, ki jih je med tem preboduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no jaz predvidevam, da je tako, ker sem krvavela kot nora. Tudi prebrala sem, da je eni punci naredil isto...Jaz sem imela v GLJ spunktiranih 18 celic, ma niti približno me ni tako bolelo, tako da se ne sekirat preveč, vsaka ima svojo zgodbo in tudi prag bolečine.

user posted image user posted image user posted image ma dej..... jezus kristus - mene je full strah!!! pa kaj ni nic pazljiv al kaj? a kr useka in kar bo pa bo?? nima niti kancek usmiljenja? pr men tud znata bit dva problema, in sicer:
- prvi je ta, da imam full ozek in trd (nefleksibilen) maternicni vrat in ze histeroskopijo so mi delal 2x zarad tega, ker prvic niso mogli pridt v maternico... user posted image in ko sem to omenila atiju Resu, je reku da ni druge, da na en nacin je pac treba prit noter pri ET in kar bo pa bo.. user posted image user posted image
- drugi pa je, da imam desni jajcnik + jajcevode zarascene skupaj s crevom v trebusno steno in je kr veliko vprasanje pomoje, kako bo on jajcnik sploh najdu tam, ce mi ga na lapari niso nasli... user posted image user posted image user posted image

Vedno bl me je strah tega vsega.....

Če se pogovarjata o dr. R..., žal sem bila samo enkrat pri njem, pa nikoli več me ni videl.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 621
9.3.2010 10:35:51   
loremi
Urshy78 sem te jst tud hotla vprašat, iz kje si, da mate že tolk snega, pa vidm, da si tud okolica Lj. pa ga mate že tolk user posted image  .... še mal ga v doline pošlji user posted image ! Pri nas je zdej snega nekak tko, kot da bi krof mal bolj na debelo s štaubcikrom posul.
Ja, prvi UZ se opravi vaginalno in tudi ko boš imela prvi pregled pri svojem G. naredi UZ vaginalno.

baguSka tegale ti pa prav nič ne zavidam, vseen upam, da bi punkcija bila znosna! user posted image

MP30 user posted image  user posted image user posted image  mi je zelo žal, da ni šlo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 622
9.3.2010 10:39:37   
baguSka
MOJŠKRA - a ti tud al kaj??? kaksne pa mas ti izkusnje z njim!!??user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 623
9.3.2010 10:40:02   
baguSka
Hvala loremi.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 624
9.3.2010 10:40:06   
Urshy78
Loremi, tudi tebi ga z veseljem pošlljem par kg, po super ceni user posted image user posted image user posted image user posted image
pa hvala za info glede UZ.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.