Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:30:50
|
|
|
|
Urshy78
|
Miklarom, okolica LJ, v hribih, skoraj 800 m nm
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:33:40
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, iskrene čestitke super, se vidiva v čertrtek pri nas pa prava zima, ga je zapadlo že okoli 15 cm pa še kar ne neha še dobro da mi danes ni treba nikamor iti. URSHY- kako pa se bova prepoznale, ali bova imele vrtnico v laseh . Jaz imam svetle dolge lase, skraužlane (no lahko tudi zravnane-ker si jih ravnam zadnje čase). Jaz imam ob 8 uri zjutraj, kdaj imaš že ti? Se bova pri avtomatu za sendviče dobile? mismis-hvala za lepe želje, jaz še kar ne morem verjeti. Kaj se pa slabosti tiče, mi je že en teden slabo , kava in čokolada ko jih imam najraje so zdaj BLEK. No upam, da mi ne bo tako slabo kot prvo nosečnost, ko so me dali na infuzijo zaradi bruhanja. Sploh ne morem verjeti, da je to res.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:41:21
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, jaz bom tam že ob sedmih, da ne bom predolgo čakala na UZ ker me že zdaj grabi panika če bo vse ok po moje bom ravno okoli osmih na vrsti. lahko si prek ZS izmenjava GSM pa si po SMS-ava ko bova fertik. si za?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:44:39
|
|
|
|
miklarom
|
Urshy - pa tolk že imate snega , no pri nas je pa zdaj zečel malo naletavat snegec, tak za en vzorec
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:45:20
|
|
|
|
Urshy78
|
ali mi lahko katera prosim pove..ali je prvi UZ na GK vaginalni ali ne? da se ne bom slačila brezveze
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:46:32
|
|
|
|
Urshy78
|
Miklarom, pravi snežni metež je tukaj, pa piha ful. Pa še ven bom morala iti psičko peljat če želiš, vam lahko pošljem malo snega
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:47:37
|
|
|
|
Reby
|
mojškra - super, se mi je zdel, da bo plusek. Čestitke miklca moja - mislimo nate, stiskamo pesti in tačke bebiii - naj bo dan miren in da te kam ne odnese Urshy - a tulk snega že mate, no, sej pr nas na Barju ga je že tut ful zapadl. Zdej mam pa že dost te zime
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:50:13
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: baguSka BEBIII - ne vem kaj naj recem... nimam besed! drzi se! IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII aaaaaaaaaaaa spet punkcija pri njemu kaj pa je tok narobe z njim!? ne me strasit prosim, ker mene tole pri njemu se caka....... BaguSka, jaz sem imela grozno bolečo punkcijo pri njemu, baje mi je spunktiral vse foliklčke+ ciste, ki jih je med tem prebodu , no jaz predvidevam, da je tako, ker sem krvavela kot nora. Tudi prebrala sem, da je eni punci naredil isto...Jaz sem imela v GLJ spunktiranih 18 celic, ma niti približno me ni tako bolelo, tako da se ne sekirat preveč, vsaka ima svojo zgodbo in tudi prag bolečine. ma dej..... jezus kristus - mene je full strah!!! pa kaj ni nic pazljiv al kaj? a kr useka in kar bo pa bo?? nima niti kancek usmiljenja? pr men tud znata bit dva problema, in sicer: - prvi je ta, da imam full ozek in trd (nefleksibilen) maternicni vrat in ze histeroskopijo so mi delal 2x zarad tega, ker prvic niso mogli pridt v maternico... in ko sem to omenila atiju Resu, je reku da ni druge, da na en nacin je pac treba prit noter pri ET in kar bo pa bo.. - drugi pa je, da imam desni jajcnik + jajcevode zarascene skupaj s crevom v trebusno steno in je kr veliko vprasanje pomoje, kako bo on jajcnik sploh najdu tam, ce mi ga na lapari niso nasli... Vedno bl me je strah tega vsega.....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:53:21
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra URSHY,BEBI, MIKLAROM, SUZI,MISMIS,ŠPICA84...............IN VSE OSTALE Danes sem delala testek, in ker sem se bala lulati direkt , da ne bi sfalila, sem lulala v posodico . Nalulala sem debel . Ne morem verjeti da mi je uspelo v prvo-sam da bo vse ok. Šele na ultrazvoku pa verjetno zvem ali je eden ali sta dva sončka z mano. Iskrene cestitke in BRAVO!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:59:03
|
|
|
|
šopka
|
ojla en snežni pozdrav tudi iz mojega konca! a mi napišete kakšne znakce ste imele kaj 2 ali 3 dan po et? saj vem vsaka ima drugačne tudi jaz pri vseh štirih transferjih pomnim drgač. pa vendar vsaj ve k ste zdaj noseče, ker jst trenutno nimam nobenih znakov. a ste imele kaj povečan tok ali pa vsaj malo bolj mokro spodaj?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 9:59:54
|
|
|
|
miklarom
|
Reby - ti karstiskaj pesti in tačne, bo pomagalo, da ga boma pol lahko skupaj pile Urshy - j a pošlji mi malo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:07:07
|
|
|
|
MP30
|
Mojškra bravo! Super, sem ful vesela zate! Srečno! Jaz pa testka ne bom delala, ga ni potrebno, ker je danes pritekla ! Sicer se za 1x še ne zliva, ampak ja, to je to. Sem ful na tleh, tako da nimam več kaj dodati! Upam, da se preostalim to ne zgodi!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:12:26
|
|
|
|
baguSka
|
MP30 - drzi se!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:21:29
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, jaz bom tam že ob sedmih, da ne bom predolgo čakala na UZ ker me že zdaj grabi panika če bo vse ok po moje bom ravno okoli osmih na vrsti. lahko si prek ZS izmenjava GSM pa si po SMS-ava ko bova fertik. si za? Urshy Velja! Te popolno razumem, boš videla da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:23:26
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: MP30 Mojškra bravo! Super, sem ful vesela zate! Srečno! Jaz pa testka ne bom delala, ga ni potrebno, ker je danes pritekla ! Sicer se za 1x še ne zliva, ampak ja, to je to. Sem ful na tleh, tako da nimam več kaj dodati! Upam, da se preostalim to ne zgodi! MP30- si prepričana? Jaz sem tudi vmes krvavela, potem pa se je ustavilo. Morda pa je že kaj upanja?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:26:14
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra URSHY,BEBI, MIKLAROM, SUZI,MISMIS,ŠPICA84...............IN VSE OSTALE Danes sem delala testek, in ker sem se bala lulati direkt , da ne bi sfalila, sem lulala v posodico . Nalulala sem debel . Ne morem verjeti da mi je uspelo v prvo-sam da bo vse ok. Šele na ultrazvoku pa verjetno zvem ali je eden ali sta dva sončka z mano. V četrtek še kri dam, potem pa bom spet v skrbeh ali bo vse ok. Danes ostanem doma ker je sine zbolel, drugače pa bom bolj počivala, zaradi krčov. URSHY-V četrtek se le vidiva. Super. Iskrene čestitke!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:27:35
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: šopka ojla en snežni pozdrav tudi iz mojega konca! a mi napišete kakšne znakce ste imele kaj 2 ali 3 dan po et? saj vem vsaka ima drugačne tudi jaz pri vseh štirih transferjih pomnim drgač. pa vendar vsaj ve k ste zdaj noseče, ker jst trenutno nimam nobenih znakov. a ste imele kaj povečan tok ali pa vsaj malo bolj mokro spodaj? ŠOPKA-jaz sem zelo veliko počivala, izcedek je bil le zaradi utrogestana, ki ga dajem v nožnico. Tretji dan mislim da sem imela roza izcedek, pa potem četrti dan (mislim da je to mogoče bila vgnezditev). Drugače pa me je špikalo skozi, pa napet trebuh še do danes (13 dan po ET), pa napete prsi kar hitro po ET, morda 5 dan, potem so vmes uplahnile, pa potem spet enako. Upam da sem ti kaj pomagala z odgovorom.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:31:09
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 ali mi lahko katera prosim pove..ali je prvi UZ na GK vaginalni ali ne? da se ne bom slačila brezveze URSHY-jaz mislim da je vaginalni, saj jaz sem imela svoj prvi ultrazvok vaginalni (no v prvi nosečnosti). Po moje se tudi še ne vidi čez trebuh. A so tebi že kaj povedali, kako se računa nasečnos? Od punkcije ali od prvega dne zadnje menstruacije?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:33:24
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jaz sem danes že vstala ob 5.00, madona sploh ne morem več spati , ja moji živčki so še na off, čeprav me že dva dni kar fajn mučijo slabosti, pa lulam pogosto, joške mam pa k bomba, bomo vidli kaj bo iz vsega tega prišlo al bo uspelo al pa bo prišla , pustimo se presenetit, bom pa v ponedeljek delal test , če do takrat ne bo , Miklica navijam, navijam, navijam za en velik, velik plus... MAUSIKAA- to bo plusek
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:34:58
|
|
|
|
Urshy78
|
Reby, jaz imam tudi vrh glave tega snega in zime sem bila zdele zunaj, sem mislila da me bo odpihnilo..brrr Milklarom, koliko kg ga želiš? ti ga pošljem kar preko hitre pošte MP30, žal mi je jaz pa še vedno nobenih znakov, zato me malo grabi panika. raje bi videla da mi bi bilo slabo, da bi bila vsaj malo pomirjena. čeprav...imam ful apetita, mi je zapasalo kislo mleko dva dni nazaj, ga nisem jedla že celo večnost, pa sardine z limono sem jedla v soboto, jih nisem še ne vem koliko časa pa pogosto hodim na wc...saj to so tudi znaki za a ne joj, res komaj čakam čertrtek da bo konec te negotovosti mojškra, ZS
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:35:49
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: baguSka BEBIII - ne vem kaj naj recem... nimam besed! drzi se! IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII aaaaaaaaaaaa spet punkcija pri njemu kaj pa je tok narobe z njim!? ne me strasit prosim, ker mene tole pri njemu se caka....... BaguSka, jaz sem imela grozno bolečo punkcijo pri njemu, baje mi je spunktiral vse foliklčke+ ciste, ki jih je med tem prebodu , no jaz predvidevam, da je tako, ker sem krvavela kot nora. Tudi prebrala sem, da je eni punci naredil isto...Jaz sem imela v GLJ spunktiranih 18 celic, ma niti približno me ni tako bolelo, tako da se ne sekirat preveč, vsaka ima svojo zgodbo in tudi prag bolečine. ma dej..... jezus kristus - mene je full strah!!! pa kaj ni nic pazljiv al kaj? a kr useka in kar bo pa bo?? nima niti kancek usmiljenja? pr men tud znata bit dva problema, in sicer: - prvi je ta, da imam full ozek in trd (nefleksibilen) maternicni vrat in ze histeroskopijo so mi delal 2x zarad tega, ker prvic niso mogli pridt v maternico... in ko sem to omenila atiju Resu, je reku da ni druge, da na en nacin je pac treba prit noter pri ET in kar bo pa bo.. - drugi pa je, da imam desni jajcnik + jajcevode zarascene skupaj s crevom v trebusno steno in je kr veliko vprasanje pomoje, kako bo on jajcnik sploh najdu tam, ce mi ga na lapari niso nasli... Vedno bl me je strah tega vsega..... Če se pogovarjata o dr. R..., žal sem bila samo enkrat pri njem, pa nikoli več me ni videl.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:35:51
|
|
|
|
loremi
|
Urshy78 sem te jst tud hotla vprašat, iz kje si, da mate že tolk snega, pa vidm, da si tud okolica Lj. pa ga mate že tolk .... še mal ga v doline pošlji ! Pri nas je zdej snega nekak tko, kot da bi krof mal bolj na debelo s štaubcikrom posul. Ja, prvi UZ se opravi vaginalno in tudi ko boš imela prvi pregled pri svojem G. naredi UZ vaginalno. baguSka tegale ti pa prav nič ne zavidam, vseen upam, da bi punkcija bila znosna! MP30 mi je zelo žal, da ni šlo.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:39:37
|
|
|
|
baguSka
|
MOJŠKRA - a ti tud al kaj??? kaksne pa mas ti izkusnje z njim!!??
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:40:02
|
|
|
|
baguSka
|
Hvala loremi.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 9.3.2010 10:40:06
|
|
|
|
Urshy78
|
Loremi, tudi tebi ga z veseljem pošlljem par kg, po super ceni pa hvala za info glede UZ.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.