|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
25.4.2010 19:52:56   
Amelia
Športnica, Baguska, Špica84, Bebiii, Jona klara, TetamM in ostale...hvala za lep sprejem in navijanje!!!user posted image user posted image  

Športnica, za MB ne vem, pri Rešu greš lahko na vsake 3 mesece v nov postopek, kadar gre za dolg postopek, z zamrznjenčki pa vsak mesec.

Drugač pa mene 1 dan po ET že zvija po trebuhu, kot menstrualni krči, a je to možno, da se že kaj dogaja, al kako??? Saj sem že čist ubrisana, sem popoldne že z metrom po spalnici hodila in bila potem čist srečna, ko sem ugotovila, da bi šle 2 majhne postelje notr...saj nisem gladka, a ne...1 dan po ET....mojemu sploh nisem rekla kaj merim user posted image user posted image

Drugač je pa fino videt seznam trepetalk, vse grejemo po user posted image user posted image ...lušni so...čao, grem gledat talente..

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
25.4.2010 20:11:13   
špica84
to je povsem ok.ko je moj reku da gre v sobo prov lepo dve posteljce user posted image .
kar se pa krcev tice sem jih pa tut jaz imela oz. jih imam se pa je 8.dan

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
25.4.2010 20:20:48   
bibk
Bebiii jaz nisem glih iz centra Kopra, sem iz Semedele ( pod pizzerio Rio).Kolko si pa stara če smem zvedet? jaz 28.
Kolk ste pa druge pupce kej stare če ni skrivnost???
Športnica- drži se še naprej , pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate. Super, da se že zanimaš za naslednji postopek, tako je prav!!!
Ostale trepetalke, ki še pridno grejete... zdej v teh dneh vam je vreme naklonjeno, še to pomaga pri gretju user posted image user posted image , samo tako naprej in pol pa sami pluski ....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
25.4.2010 20:53:35   
špica84
jaz sem stara oz. bom konc leta 26.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
25.4.2010 22:11:46   
Rakica_80
Bibk, jaz sem mlada 29, julija bom 30user posted image  Na super razgledni točki siuser posted image
Mogoče pa se poznamouser posted image Ti bom napisala ZSuser posted image
Nočko vsem, pa pridno grejte svoje pikiceuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
25.4.2010 22:29:48   
športnica
jst sm 31, lahko noč

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
25.4.2010 23:28:07   
spominčica
Da se še jest pofočkam.
33user posted image
Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3057
26.4.2010 7:54:52   
Teta M
Jutro!

Jaz sem 35 stara.
Špica: še malo,še malo.....a je danes že 9.dan? Uff gre hitro, zdrži sedaj še nekaj dni..potem pa bo veselje....držim pesti....

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
26.4.2010 8:11:31   
špica84
ja danes je 9.dan.mal me sicer panika grabi,ampak niti ne vem zakaj.
se en tedden do krvnega.ceprav ima moj idejo da bi slla direkt na krvega pa nvm ce bom zdrzala do takrat,da me ne bojo prsti srbel

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
26.4.2010 8:22:58   
spominčica
Jutro dame!

Špica še malo, še malo!!! Kakšni so pa občutki?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
26.4.2010 8:26:34   
špica84
ocutke mam kar ureddu.kako je pri tebi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3061
26.4.2010 8:31:46   
honey
Najprej Športnica user posted image user posted image user posted image zate in držim pesti za naslednjo rundo. Jaz sem sicer na GK v Lj. in so mi rekli, da če se pojavi krvavitev, moram priti nazaj, da mi naredijo UZ, da vidijo, kaj in kako. Tako da mogoče ne bi bilo slabo, da greš na pregled.
Špica84 še malo, kaj? Jaz sem tudi že vsa na trnih user posted image Že od petka me bolijo prsi, šraufa me pa tudi ves čas. Imam pa prozoren izcedek in to ful tega, na litre user posted image Tako da ne vem. Jaz bom test delala po moje da v petek ali v soboto zjutraj, če bom zdržala do takrat. Samo jaz sem 1 dan za tabo, torej sem danes v 8. dnevu. Joj, kako gre počasi user posted image Ampak saj bo. Bom zdržala.
Amelia, tebi pa tudi želim, da boš dobro grela svoji dve user posted image user posted image Jaz moram reči, da sem kar navdušena nad tem, da so mi vstavili 2 zarodka, mož pa ne najbolj, ampak se bo mora sprijaznit user posted image Imava doma že enega 5-letnika, tako da bo kar pestro. Ampak, bo že. Če so vsi zdržali, bomo tudi mi, kajne, punce! Bomo že.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Neposredna povezava do sporočila: 3062
26.4.2010 8:33:16   
spominčica
Jaz postajam malo bolj optimistična. Sicer je danes šele 5.dan.....pa vseeno...sonček definitivno pomagauser posted image . Pa saj če pomislim 10 dni (do testa) pa tudi ni tako zelo daleč. Malo me zamotijo prijateljice, malo se pa sama. Tik tak bo 6.5. Saj ti imaš pa tri dni prej test!!Ti moraš še en teden preguratuser posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
26.4.2010 8:35:06   
jona klara
jaz pa bom kmalu 32-poleti.,ja se jih je že nekaj nabralo

špica- super si....drži se še naprej, pa ne čakat na krvnega, to je prehuda muka, jaz sem tudi mislala, potem me je pa ena prepričala in sem ji bila full hvaležna, ker mi je skrajšala muke trpljenja in čakanja za cele 3 dni to je kr neki živčkov prihranjenih, ampak sedaj spet trepetam še do petka  do uz.....komaj čakam, da vidim da je s pikico vse uredu in da končno  zaslišim srčka, upam da ga bomuser posted image user posted image user posted image potem pa se umirim....

spominčica- kateri dan si ti? drži se, itak navijam, da bouser posted image
teta m-kako si? do kdaj so pa tebi dale sestre utrogestan? jaz sem ga dobila 2 škatli, tako, da sedaj sem že od petka clean, končno brez hormonov, trebuh pa ko v 3 mesecu, zadnjič me je eden vprašal, če bom rodila poleti, halo sem rekla ne pozimi, kaj res tako grozno zgledam???? aja pa kdaj imaš uz?

amelia- super za 2 pikici, drži se, saj bo prostor, kjer je ljubezen se za druga tudi poskrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

športnica- mislim nate,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, bodi močna in pogumna, pa kr čimprej na nov razgovor in v akcijo čimprej,s edaj pa se razvedri in malo uživaj v drugih stvareh.....veliko sreče

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
26.4.2010 8:37:02   
jona klara
honay-tudi tebi želimuser posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
26.4.2010 8:38:49   
špica84
jona hvala ti.sa bom na skrivaj delala test v petek..
resnicno n bom zdrzala.do kdaj pa naj bi moral jemat utrogestan.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
26.4.2010 8:41:52   
bibk
Super super, same mlade (bodoče) mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja ja Bebiii, to pa drži, imam lep razgled na Koper, skoraj bi si mogla nabavit kakšen dober daljnogled in opazovat dogajanje po Kopru... Včeraj ko je bil tak lep dan sva se z možekom odpravla do Portoroža in seveda poln Portorož vozičkov ali pa velikih trebuščkov.... no pa me je možek potolažu, da bova tako midva drugo leto šetala user posted image user posted image upajmo da res user posted image user posted image user posted image

Lep začetek tedna vsem ....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
26.4.2010 8:44:41   
Teta M
Jona: meni ga je ravno v petek zmanjaklo,ko sem šla na krvnega,tako da so mi dale 2 škatli,so rekle da bo to dovolj do UZ,ki naj bi bil čez 14 dni. Pa vem da ni to dovolj,saj sem po ET dobila 3 škatle,ki so ravno zadostovale za 14 dni.No pa sem jim to rekla,pa so mi rekle naj ko dobim datum UZ,si preštejem in si magari po 3 X 1 dajem ,namesto 2. No od petka do danes sem porabila že malo več kot 1/2 škatle....ne vem,mi je to zanimivo,ker vem da so to predpisovali do 12 tedna nosečnosti...a so sedaj spremembe al kako?
Jaz sem pa prehlajena,sicer vročine nimam,ampak grlo me zeza,tako da ko grem danes k zdravniku,bom v leakrni vzela še kaj za to....Imam pa vprašanje zate na drugem forumu,pa te prsoim za odgovor....

Honey:tudi pri tebi že sitno....držim pesti...
Spominčica: ja končnooooo, ja pozitivno razmišljaj punca,edino tako lahko še sama kaj narediš....

Neposredna povezava do sporočila: 3068
26.4.2010 8:47:01   
spominčica
Meni so na GKLj rekli da naj bi se Utrogestan jemal do 6 tedna, ker so ukinili Dabroston.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
26.4.2010 9:08:46   
jona klara
špica- utrogestan moraš imeti do krvnega, potem pa spet dobiš zadnji 2 škatli, včasih so dobile še dabrostan, sedaj ne dobimo več, upam, da nima to slabšega vpilva na kvaliteto obstoja nosečnosti

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
26.4.2010 9:13:07   
športnica
dobro jutro punce,

meni so v MB rekli da se utriogestan jemlje do 12. tedna.

Neposredna povezava do sporočila: 3071
26.4.2010 12:13:48   
baguSka
hello..

pa kera zmesnjava okol teh zdravil.. men gre resnicno na jok, ko vas berem.. vsaki recejo drugac.. user posted image pa kaj je tem ljudem - resno!? dobr da sploh vejo katera zdravila predpisovat user posted image user posted image user posted image in me, ker itak nimamo pojma in slepo zaupamo in verjamemo.. pomoje je najboljs da kr same zacnemo studirat to, kar bi oni itak morali vedet, ker so placani za to user posted image mislim ne morem verjet res.. za zjokat!!! najboljs kr tko mal na oko ja.. na pamet. mislim kriza totalna!user posted image ce me kej razbesni je pa to, da si zdravniki niso niti malcek enotni - vsak neki po svoje.. ko loto - ce je je, ce ni ni.. in pol smo valda cist zmedene in kr neki same na svojo roko zacnemo jemat, ceprav nismo ziher a je prav al ne..

tko, zdej sm pa se bl jezna k sm vn dala.. user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

Neposredna povezava do sporočila: 3072
26.4.2010 12:15:09   
spominčica
Človek bi si mislu da bo v eni taki mali državici vsaj stroka zedinjena, pa zgleda da dela vsak po svoje (Bohinc pa s svedrom-bi reku moj fotr), pol pa vedi kaj je najboljše zate če še oni niso ziher. Jej jej.

Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.4.2010 12:17:47   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

hello..

pa kera zmesnjava okol teh zdravil.. men gre resnicno na jok, ko vas berem.. vsaki recejo drugac.. user posted image pa kaj je tem ljudem - resno!? dobr da sploh vejo katera zdravila predpisovat user posted image user posted image user posted image in me, ker itak nimamo pojma in slepo zaupamo in verjamemo.. pomoje je najboljs da kr same zacnemo studirat to, kar bi oni itak morali vedet, ker so placani za to user posted image mislim ne morem verjet res.. za zjokat!!! najboljs kr tko mal na oko ja.. na pamet. mislim kriza totalna!user posted image ce me kej razbesni je pa to, da si zdravniki niso niti malcek enotni - vsak neki po svoje.. ko loto - ce je je, ce ni ni.. in pol smo valda cist zmedene in kr neki same na svojo roko zacnemo jemat, ceprav nismo ziher a je prav al ne..

tko, zdej sm pa se bl jezna k sm vn dala.. user posted image

Maš čist prav!!! Res je!!! Itak ti sam tiste špunte v roke porinejo pa se slikaj in špikaj...bo že nekej.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.4.2010 12:19:13   
jona klara
saj oni že vedo po mojem, samo šparajo na VSAKEM KORAKU,pol pa naredijo koker se jim kdaj zdi, enkrat tako, drugič tako, vsaka sestra mal po svoje oz. kok se počuti tisti dan.....ampak v naši igri je nosečnost, za katero smo veliko dale skozi, se prematrale, ne bi je kr tako izgubila....ker ne vedo kaj rwčit, naj mi povejo tako priporočamo, ampak vam toliko ne damo, ker šparamo, ok samo, da vem kaj b i bilo prav in grem kupit v austrijo, če je treba, samo povejte mi,,,

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?