|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
24.4.2010 14:25:44   
bibk
Hehehehehe punce, vidim da vas vse po vrsti morje matra user posted image ..... jaz ga imam vsak dan pred očmi.... z veseljem vas vse povabim dol na sladoledka user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
24.4.2010 14:37:51   
baguSka
user posted image no dej povej kam nej pridemo?user posted image fino se mas ti... sicer sm tud jst do zdej uzivala skor cel mesec dol... sem pa danes zvedla za en siht in se grem jutri menit, da vidmo kako se bo razpletlo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
24.4.2010 14:47:36   
bibk
baguSka jaz sem iz Kopra, tako da ko ima kera kej pot dol z veseljem povabim na sladoled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
24.4.2010 15:05:59   
baguSka
Nasa Bebiii je tud s tvojga konca... user posted image Polovica mene je pa z bliznjih koncev doma... user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
24.4.2010 15:54:19   
bibk
baguSka, super, da nisem edina user posted image , drugače pa ko bo še druga polovica tebe tu se pa kar oglasi....user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
24.4.2010 16:47:34   
špica84
sportnica kaksno je stanje pri tebi

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
24.4.2010 17:06:02   
jona klara
pupe, danes pa vidim, da ste prave reglje, čvek, čvek......user posted image user posted image user posted image

za vse vas navijam in upam, da se vam čimprej zgodijo sanje realnost, da boste nosile buhije, da vam bo slabo,da boste v bolniški....bla, bla, samo sledite sanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

vem kako je vam sedaj.....ampak jutri bo bolje-mislim na vas in upam, da vam,ki čakate vsem lepo po vrsti uspe.....

baguska- super za službo, če je kaj pametnega, sicer pejdi raje na morčka uživat....
spominčica, športnica,špica- držite se še naslednje dni, pa javite plusek!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
24.4.2010 17:06:04   
Teta M
Ni me danes nič gor, pa sem full zamudila....user posted image
Športnica:kar lepo počivaj in če je samo izcedek, ni nujno da se bo to spremenilo v menstruacijo....Mojškra je ves čas nekaj imela izcedke in krvavela, pa je nosečka...tako da pozitivno razmišljaj, ker dokler ni menstruacije je še upanje.....
Špica: po moje če bi šla na kak sprehod ne bi bilo nič narobe,konec koncev se mora tudi telo(maternica)malo prekrvaviti in kaj je boljšega od enega sprehodka.....po moje če se stalno leži ,tudi ni ok.....
uff jaz sem pa danes mirkala sosedove mulce 2 uri(en je star 11 let, drugi bo glih kar 6)pa je bilo kar pestro, en je po vrhu še hiperaktiven,pa sem se malo zamislila kako bo to ko bom imela svojega/svoje...user posted image

No popoldan pa sem kar dve uri spala,mi je tako pasalo.....

Držim pesti še naprej za vas drage pupe...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
24.4.2010 17:58:26   
športnica
no jst sm že dobila menstruacijo. nobenga izcedka več. ampak prava rdeča mentruacija in znjo skupaj ta prave bolečine. dons je res grozn dan. že cel dan se pobiram in se spodbujam da pač bomo šli še enkrat. nam tokrat ni bilo usojeno. user posted image user posted image user posted image

ostale punce, držte se

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
24.4.2010 18:00:40   
špica84
zau mi je sportnica user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
24.4.2010 18:05:47   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

no jst sm že dobila menstruacijo. nobenga izcedka več. ampak prava rdeča mentruacija in znjo skupaj ta prave bolečine. dons je res grozn dan. že cel dan se pobiram in se spodbujam da pač bomo šli še enkrat. nam tokrat ni bilo usojeno. user posted image user posted image user posted image

ostale punce, držte se

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bodi pogumna!!

Neposredna povezava do sporočila: 3011
24.4.2010 18:07:36   
baguSka
sportnica drzi se in verjamem da ti je hudo! zjoci bolecino in pojdi naprej z dvignjeno glavo.. naslednjic bo vec srece za vse nas. verjami v to!!user posted image En velik objem zate!!

Neposredna povezava do sporočila: 3012
24.4.2010 18:13:53   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

baguska- super za službo, če je kaj pametnega, sicer pejdi raje na morčka uživat....

joncka - sicer je cist totalno druga stroka, kot vse kar sem pocela do zdaj.. ampak itak nimam nic za zgubit! pa full si zelim naucit tega ze od nekdaj, ampak nekako ni blo nikoli prilike.. in rajsi se odpovem 'svobodi' in grem delat, da bom mal dinarckov mela, kot samo to gledat od kje nej poberem denar za poloznice.. sej si se vedno lahko vikende vzamem frai za morcka in hribe in dolensko.. sicer bi pa moj delovnik bil od 7-15ih.. :-) ampak se pustimo zaenkrat presenetit, da vidmo kaj sefica rece..

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
24.4.2010 18:28:46   
Rakica_80
Športnica, zelo mi je žal, da ti ni uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bibk iz kje pa si točno? Jaz sem zraven Dijaškega domauser posted image
BaguSka, žal ni nič šparug danes, oziroma jih bo mama prineslauser posted image sem morala skočit na drugo mesto. Kaj pa jaz to čujem, a misliš pridet v KP delat? Kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Špica84, kdaj pa imaš ti test, kateri dan si danes? Pošiljam ti pike poke za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
24.4.2010 18:30:00   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

joncka - sicer je cist totalno druga stroka, kot vse kar sem pocela do zdaj.. ampak itak nimam nic za zgubit! pa full si zelim naucit tega ze od nekdaj, ampak nekako ni blo nikoli prilike.. in rajsi se odpovem 'svobodi' in grem delat, da bom mal dinarckov mela, kot samo to gledat od kje nej poberem denar za poloznice.. sej si se vedno lahko vikende vzamem frai za morcka in hribe in dolensko.. sicer bi pa moj delovnik bil od 7-15ih.. :-) ampak se pustimo zaenkrat presenetit, da vidmo kaj sefica rece..

Super za službo.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
24.4.2010 18:33:37   
špica84
dons je 7 dan od et.test enkrat drug teden proti koncu tedna,ce bo vse tko kokr je zdaj

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
24.4.2010 18:54:21   
Teta M
Športnica: ah, kako hudo mi je, te čisto razumem, tudi sama sem bila v tem,tako da več kot to da ti rečem, da se zjoči, daj to bolečino ven iz sebe, ti ne znam svetovat...vsaj jaz sem tako naredila,jokala pač kolikor sem lahko,dokler se nisem bolje počutila in se seveda takoj prijavila na naslednji postopek, vmes sem se z drugimi stvarmi ukvarjala in je šel čas do drugega postopka v bistvu zelo hitro....user posted image ,sedaj je poletje pred vrati,dopust, razvajanje, potem pa je že tu jesen,ko se boš že spet špikala.... Pošiljam ti veliko pozitivne energije in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
24.4.2010 18:58:02   
Teta M
Baguska: super za službo,držim pesti da bo uspešno šlo na razgovoru in super če je kaj novega,kar še nisi počela, to je samo pozitivno....

No jaz grem pa zvečer na večerjico s prijateljicami,komaj čakam da se malo načvekamo, obiramo dece,...rečemo kaj pametnega in tudi kaj malo manj pametnega....user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
24.4.2010 19:20:14   
jona klara
športnica-joj mi je hudo in žal zate, držim pesti, da ti bo čimprej lažje pri srčku, ter da greš v nov boj čimprej z novo energijo, drži se, misli nase, vzemi si sedaj čas za stvari, da ti čimprej mine do jeseni, za jesenke pa že itak navijam in sedaj držim pesti, bodi močna, pošiljam ti močne, srčne objemčke, samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3019
24.4.2010 19:22:06   
jona klara
baguska-super za službo, seveda je to bolj pomembnpo od svobode, za tisto se še vedno najde čas....vso srečo, pa naj te nova služba izpolni in razvedriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teta m- dobro se mej danes na čveku, pa pazi kaj ješ in piješ, saj veš.....

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
24.4.2010 19:22:08   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

BaguSka, žal ni nič šparug danes, oziroma jih bo mama prineslauser posted image sem morala skočit na drugo mesto. Kaj pa jaz to čujem, a misliš pridet v KP delat? Kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a tkole se ti na mami zanasas... ko si najprej napisala da jih ni, sem misnla da so ze vse drugi pobrali... potem pa napises, da sploh nisi sla... ccc!user posted image zdej bos pa se mami vse pojedla.. ti ti.

neee. ne pridm v KP delat - ceprav bi z veseljem! ampak me mozek fenta.. oz takoj vlozi locitvene papirje.. user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
24.4.2010 19:23:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

ostale punce, držte se

ej žal mi je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3022
24.4.2010 19:24:16   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Super za službo.user posted image user posted image user posted image  

Ja. Res bi blo super, da mi dajo moznost... gre se mi predvsem tudi zato, da si zapolnem cas, ki ga mam viska. In pa da se kej novega naucim. Sploh to kar si zelim. Sem hotela it ze na tecaj, da bi se tega naucila, ampak kaj ko je tok peklensko drago. Zdej bi mi pa se drugi placali zato... user posted image Oh, ko bi vsaj uspelo! Vsaj za dolocen cas...

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
24.4.2010 19:27:44   
jona klara
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na fajn službo baguska

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
24.4.2010 19:28:44   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Baguska: super za službo,držim pesti da bo uspešno šlo na razgovoru in super če je kaj novega,kar še nisi počela, to je samo pozitivno....

No jaz grem pa zvečer na večerjico s prijateljicami,komaj čakam da se malo načvekamo, obiramo dece,...rečemo kaj pametnega in tudi kaj malo manj pametnega....user posted image

Ja drzte pesti zame! Ju3 grem najprej na pogovor z eno od zaposlenih, katera mi je povedala za ta siht. Ona mi bo bolj podrobno povedala glede vsega.. In mi sploh pokazala kako in kaj. Potrebne so namrec rocne spretnosti.user posted image In potem ce mi bo kul, bo v ponedeljek govorila s sefico. Mam pa baje kar dobre moznosti.. ampak pocakimo se za1x, da vidimo kaj gospa porece.user posted image Vsekakor bi full delala to. Vsaj tok da se naucim, pol pa tud ce me odpustijo... user posted image

..

Uzivaj s puncami! Ni ga lepsega kot na izi vecerjica s prijetnimi deklinami... user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?