|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
24.4.2010 19:30:18   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

baguska-super za službo, seveda je to bolj pomembnpo od svobode, za tisto se še vedno najde čas....vso srečo, pa naj te nova služba izpolni in razvedriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja predvsem RABIM TO! Kot si rekla: da me izpopolni in razvedri. Ker sem res na psu zadnje case. Ce pa se kaksen euro pade bo pa sploh bomba!user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
24.4.2010 19:33:02   
baguSka
aja pa zanimivo je, da sem kot mala celo sanjala o tem poklicu... pol sm pa kr nekak pozabila na to... in sem zasla cisto v druge vode, v katerih se nism nikol prevec dobro pocutila. in zdej mam idealno priliko, da probam in vidim ce je to to... user posted image edin mal sem v dvomih, ker ce sluuuucajno res pridem zraven korita, ne vem al nej povem za postopek umetne oploditve al ne.. ta punca, ki bi pripeljala v to firmo sicer ve, ampak ona zihr ne bo nic rekla...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.4.2010 19:38:33   
špica84
teta m lepo se mej na cveku

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
24.4.2010 20:26:36   
Amelia
Športnica  žal mi je...drži se...pa nikoli ne smeš obupat!!!

Evo, jaz sem od danes uradna trepetalka, me lahko date na seznam, grejem 2 pikici, ki sta preživeli odmrzovanje. So mi odmrznili 3 zarodke, 1 se ni naprej razvijal, 2 sta pa pri meni, 2 imam pa še zamrznjena.

Drugač sva se pa z mojim celo pot pogovarjala, kaj bova naredila če bosta 2, vseeno imava 20 mesečno hči in si ravno ne predstavljam, da bi imela še dvojčke, moj dela popoldne vsak dan do večera, lifta nimamo v bloku in sploh ne vem kako bi jaz to sfolgala..ampak na koncu ko so nama rekli da sta dva kar nisva imela srca rečt, dajte enega stran....in sem vesela, da sva se tako odločila...da dava obema možnost, bi me skoz nekaj žrlo če bi se drugače odločila. Kar bo, bo, če je obema usojeno, si zaslužita priti na ta svet..

Test imam 8.5.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.4.2010 20:35:33   
špica84
amelia lepo jih grej user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
24.4.2010 20:35:43   
baguSka
Amelia - bravo za tako odlocitev!! Tud mi2 sva mela kar precej dvomov glede dvojckov v startu... ker sva prav tako v 4.nadstropju brez dvigala. Samo ena sluzba, torej dvojni financni zalogaj. Neizkusenost itd. Ampak ko so naju vprasali, ce vstavijo oba, sva bla pa oba za in sva to tudi zares cutila.user posted image Tako je kot prvo vec moznosti, da se vsaj eden obdrzi, kot drugo pa, kot pravis ti: ce je namenjeno da sta oba, pa naj bosta.user posted image

Kdaj mas test?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.4.2010 20:36:05   
baguSka
Aja sori ze vidim. 8.5.user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
24.4.2010 21:02:48   
Amelia
Mah, če je res obema usojeno, se bomo pa preselili v kakšno atrijsko stanovanje, ampak to bomo potem razmišljali..če bo do tega prišlo:))user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.4.2010 21:13:03   
športnica
punce, mi lahko plis lahko pomagate s spodnjimi vprašanji. zanima me pa glede MB, če je kater iz tam.

ali moram na krvni test v vsakem primeru? je to njihov sistem in na ta način oni zaključijo primer in moraš it na vsak način tja?

kako hitro si lahko po neuspelem poskusu spet na vrsti? vem da mora telo tudi počivati vmes. če drug teden pokličem, kakšen scenarij mislite da dobim? maj in junij počivanje. potem pa že lahko začnem z femodenom v juliju? bi to šlo?

so trenutno kakšne čakalne vrste? majo oni tudi vmes dopust cel mesec tako kot v LJ?

hvala za support, sem ža malo bolje.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
24.4.2010 21:16:35   
športnica
amelia, dobrodošla. punce na tem forumu so super in ti bodo v veliko oporo čez cel dooooolg postopek in čakanje. želim ti vso srečo in da se vse super konča. če bodo dvojčki, bodo pa dvojčki. bodo pa vajini dvojčki, kar je najpomembnejše in najlepše. vse ostale stvari se bodo sproti uredile.

lepo bodte in lep večer. jst grem mal filme gledat da se zamotim. lahko noč user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
24.4.2010 21:24:44   
Rakica_80
user posted image  

AKTUALNO

Sreda, 28.04.
spomladančica - UZ

Petek, 07.05. 
aja12 - posvet

Petek, 14.05. 
BEBIII - prevzem zdravil

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII, MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image   user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

športnica greje user posted image user posted image   test 29.04.
špica84 greje user posted image user posted image   test 03.05.
honey greje user posted image user posted image   test 03.05.
spominčica greje user posted image user posted image   test 06.05. 
Amelia greje user posted image user posted image   test 08.05.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• športnica (MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ, dr.Bokal)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
  • WP (MB- razgovor)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • vrtnica.m (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Bokal)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (zamrznjenčki, GKLJ)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra (LJ)
user posted image  mateja33 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE APRIL   user posted image

user posted image     jona klara (LJ)
user posted image   Teta M (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.4.2010 21:32:33   
Rakica_80
BaguSka, ja moram tudi mamo malo izkoristit, če že tako pridno nabira vsak danuser posted image user posted image user posted image  Dobro zrihtaj za novo službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amelia, dobrodošla med nami in čez 14 dni nalulaj en debel plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Špica84, naj bo belina še 9 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Športnica, jaz ti žal ne morem pomagat ker nisem v MB, vem pa samo, da če imaš zamrznjenčke, lahko greš takoj naslednji mesec po njih, drugače moraš 2-3 cikle počakat, da se telo ščisti, vso srečo ti želim v naprej in sem vesela, da gledaš optimističnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.4.2010 23:38:03   
baguSka
hura za tvojo mami. sej tud moja mene tkole razvaja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3038
25.4.2010 8:43:28   
spominčica
Ha.
Danes sem pa jaz taprva, da vam zaželim dobro jutro.

DOBRO JUTRO!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
25.4.2010 8:57:39   
špica84
dobro jutro spomincica.kako si

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
25.4.2010 9:02:40   
Rakica_80
Morgenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo nedeljo želimuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
25.4.2010 9:07:27   
spominčica
Dobro sem. Sonček mi pomaga odpravljati slabo voljo in pesimizem. Imam pa še vedno občutek kot da bo user posted image  vsak čas tu. Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3042
25.4.2010 9:12:03   
jona klara
dobro jutro...

športnica-drži se, pa kar v nov boj, kr pokliči v maribor in se domeni za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate.

špica-drži se še 1 teden

spominčica-tudi ti nalulaj en plusek

bebiii- srečno v postopku!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amelia
bodi dobra grelka, čestitam za odločitev inb res je tako, vse se potem uredi, moč življenja in borbe je pomembnejša, naj bo plusek

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 3043
25.4.2010 9:13:45   
jona klara
baguska-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro oprsvi, da boš imela do jeseni dovolj din, din za bebiko, pa nč jim še ne povej za umetno, nikoli ne veš, če te obdržijo, če jim ne bo všeč pa lahko še vedno takrat greš, naj bo to v tebi in za vaju....do takrat-srečno 

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 3044
25.4.2010 9:17:58   
spominčica
Ja saj res,...... baguska.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  you go girl. Upam da se izteče kot si želiš:

Neposredna povezava do sporočila: 3045
25.4.2010 9:21:42   
špica84
jona se trudim bit cim bolj pozitivna mi kar dobro ratuje.
spomincica jaz se pocutim kar super.

Neposredna povezava do sporočila: 3046
25.4.2010 10:04:33   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

dobro jutro...

športnica-drži se, pa kar v nov boj, kr pokliči v maribor in se domeni za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate.

špica-drži se še 1 teden

spominčica-tudi ti nalulaj en plusek

bebiii- srečno v postopku!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amelia
bodi dobra grelka, čestitam za odločitev inb res je tako, vse se potem uredi, moč življenja in borbe je pomembnejša, naj bo plusek

Jončika-iz tvojih ust v ušesa tistega, ki ma vpliv na to. Če pa tokrat rata, pa svoji doktorci oltar postavim in jo po božje častimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3047
25.4.2010 10:54:40   
Teta M
Jutro pupe!

Ste se že razpisale, pridne,pridne.....
No mene pa grlo boli,tako da lepo čajčke pijem,upam da čimprej popusti to.
Držim pestke še naprej za vse vas ki čakate, želim vam da ugledate tisti plusek,ki ga tako čakamo in si ga želimo, samo čimbolj sproščene bodite v tem obdobju ko čakate....
Jaz pa si spet kuham govejo župco z velikooo zelenjave,ne morem verjeti kako mi paše.....samo to bi jedla,pa solate, sladkega videti ne morem, kave tudi ne....

No lep dan vam želim, pa seveda pošiljam user posted image za srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 3048
25.4.2010 13:21:21   
športnica
punce moje,

jst sm že bolje, nič jokala danes user posted image user posted image user posted image sem šla s psi na dooooolg sprehod navsezgodaj zjutraj. zdej sm se pa vrgla v generalko stanovanja. danes je na vrsti spalnica, to ful rada počnem, sploh pa se zamotim, da ne mislim na slabe stvari. pa še stran ful rada mečem stvari k jih ne rabmo več user posted image user posted image user posted image tko da tole je ta prava terapija zame. jutr mamo kolektivca, torek praznik, v sredo pa pičim v službo, da bo tale teden čimprej minil. ne bom izkoriščala bolniške, grem raje v službo, da mi ne bodo naprej metal da sem bila več kot 14 dni. bom to raje koristila takrat ko bom res potrebovala počitek. user posted image user posted image user posted image

sem se odločila da grem vseeno v četrtek na test, da se zraven še malo pogovorim in povprašam če naju lahko dajo že kar naprej. tako bom bolj mirna, ker bom vedela da imamo načrte že za naprej.

teta M uživaj in dober tek. sami vitaminčki. super.
baguška, upam na najbolje za službo, javi kaj
špica, honey, spominčica in amelia bodite dobre grelke in vse naj naj. držim pesti
jona uživaj, božaj biušija in čuvaj svoj zakladek.
bebi in spomladančica, pozdravčke. držim pesti za vse.

še kar navijam za vas in se ne bom še poslovila od tle. kmalu tudi jaz pridem z novimi datumi, k jih bo treba vpisat pod AKTUALNO user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 25.4.2010 13:22:40 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
25.4.2010 19:48:14   
baguSka
punce, samo na hitro danes, se vam vec posvetim jutri.. tisti sluzbi sem se odpovedala iz vec razlogov.. bom skusala najt rajsi kej bolj primernega.. user posted image pridne bodte pupce!!

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?