Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.4.2010 21:03:02
|
|
|
|
Teta M
|
Loremi:hvala ti! Mislim nate in želim ti,da te čimprej zapusti ta žalost in da v tvoj srček posije spet sonce....vse ob svojem času, hude stvari so se ti zgodile,zato si lahko samo mpredstavljam kako hudo je, zato jokaj in delaj vse samo da si olajšaš te trenutke oz.to obdobje...če je treba tuli nekje v hosti,samo da se boš ti malo bolje počutila in res glej samo nase. Jona: a potem pa vsaka dobi 14 dni bolniške? A to pomeni da moramo ležat,ali kakšen sprehod, opravek lahko opravimo? Ja moj trebuh je full velik, tako tišči me dol, na vsake toliko tudi malo zašraufa,....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.4.2010 22:13:57
|
|
|
|
jona klara
|
loremi-ok, ni problema.bom od zdaj naprej na drugem seznemu. teta m- to pa ne vem kaj lahko v teh 14 dneh boilniške, jaz se še takrat nisem sekirala,s icer sem pa tako 14 dni samo ležala, šla sem samo k dr, in zobozdravniku potem ko si pa po 1 mesecu na komisiju je pa drugače, tam pa res lahko delaš samo kar so oni napisali, dovolili, kako si ti? a boš prišla kaj pogledati na temo nosečk in se še tam logirati, te pričakujemo....pa tudi počasi vse ostale.....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 9:30:43
|
|
|
|
Amethiste
|
Punce, eno vprašanje. Ali je možna menstruacija kljub jemanju estrofema, ali ta zavira njen prihod? Danes sem 10. dan po ET, pa imam vse znake prihajajoče M in me zanima, če lahko pride, ali pride šele po prenehanju terapije. Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 9:45:17
|
|
|
|
jona klara
|
m je možna kljub jemanju hormona, ti znaki pa ni nujno, da napovedujejo M, ker so identični znakom nosečnosti, držim pesti, da zagledaš +
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 9:45:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amethiste Punce, eno vprašanje. Ali je možna menstruacija kljub jemanju estrofema, ali ta zavira njen prihod? Danes sem 10. dan po ET, pa imam vse znake prihajajoče M in me zanima, če lahko pride, ali pride šele po prenehanju terapije. Hvala za odgovor. točno tako, estrofem ti zavira prihod M, dokler ga boš jemala je ne moreš dobiti, ponavadi pride 3.-4. po prenehanju jemanja estrofema. Za zanke prihajajoče M se pa ne sekiraj, velikokrat so si znaki za in za podobni. Ohrani upanje in optimizem, da ti je uspelo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 9:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara m je možna kljub jemanju hormona, ti znaki pa ni nujno, da napovedujejo M, ker so identični znakom nosečnosti, držim pesti, da zagledaš + jona klara, to ne bo držalo, utrogestan in prometrium res ne zavirata prihod , medtem ko estrofem pa. Estrofem dajejo običajno ženskam v menopavzi, ko nimajo več rednih M, na ta način jim uredijo cikler, ker M po prenehanju estrofema pride
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 10:57:58
|
|
|
|
spominčica
|
Kaj menite o Aspirinu po ET? A čem ga jemat al ne?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 11:19:17
|
|
|
|
špica84
|
kateri aspirin mislis navaden al protekt.pozanimaj se v gk tam bojo najbolj vedli
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 11:29:15
|
|
|
|
jona klara
|
špica-kako si teta m-kako je srečka nosečka, se okej počutiš?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 11:40:15
|
|
|
|
špica84
|
jona jaz sem uredu.spala ponoci kot angel niti zbudla se nisem.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 11:45:52
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica Kaj menite o Aspirinu po ET? A čem ga jemat al ne? aspirin so nam v MB odsvetovali. lekadol vzemi
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 13:03:42
|
|
|
|
špica84
|
sportnica kako si mi.a je stanje ok kako ste ostale
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 13:08:00
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 kateri aspirin mislis navaden al protekt.pozanimaj se v gk tam bojo najbolj vedli Ja protect. Se mi zdi da ga Reš priporoča.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 13:09:36
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica IZVIRNO SPOROČILO: spominčica Kaj menite o Aspirinu po ET? A čem ga jemat al ne? aspirin so nam v MB odsvetovali. lekadol vzemi Pol pa rajši ne bom nič na svojo roko. Če bi hotli da ga jemljem bi mi rekli ane. Počivam in imam filmski maraton.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 13:30:54
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 sportnica kako si mi.a je stanje ok kako ste ostale hej hej, pa načeloma gre dons sm 6. dan, na polovici. se vleče. dons sm dobr spala, sm mela buscopan na nočni omarci, pa me ni hotl bolet . sicer pa neprestano čutim nekaj malo krčev oz. bolečine. joške mam pa filing da me malo manj bolijo k včer. je to znak za paniko? včer sm se cel dan ubadala z hudim glavobolom. sem vzela dva lekadola, več si pa nism upala, ampak je nehal šele po 8 urah. za umret. glede hrane pr men ni nobenih sprememb. kava mi tudi še paše, oziroma si jo nardim, spijem pa le kak šluk ali dva. oooooo poglej, poglej, mogoče je pa to dober znak? šele k sm napisala, sm se zavedala da je ne pijem več že 3 dni. vedno jo pustim. kako pa ti?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 13:33:27
|
|
|
|
športnica
|
spominčica, honey kako sta? počutje vse OK? držta se.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 13:41:48
|
|
|
|
špica84
|
jaz sem naceloma uredu.kriz me je zacel bolet od lezanja.drgac pa trebuh imam kr napihnjen.joske so isto koker so ble napete a ne bolece.nimam nekih drasticnih sprememb.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 15:02:27
|
|
|
|
bibk
|
Pozdravljene punce.... glede na to da ste vse tako polne energije in dobre volje se še jaz priključujem temu forumu... Žal sem konec marca dobila in tako je šel 2 IVF postopek po zlu... pa vendar... sedaj sem naročena za avgusta pri Rešu in sem začela malo več delat na temu in sicer z malo bolj zdravo prehrano, več zelenjave in več sadja sem dodala v moj jedilnik, pa evitol sem si nabavla, tako da bom do avgusta kar žarela od zdravja . Zanima me kakšne izkušjne imate z zamrznjenčki, meni ne 1. in niti 2. ni uspelo priti do njih, zaman sem čakala pošto iz Postojne . Ali katera ve zakaj zarodki niso billi primerni za zamrznitev??? Hvala vam in upam da nas bo čim več in seveda čim prej iz tega foruma prešaltalo na tistega ki pride potem
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 15:11:51
|
|
|
|
jona klara
|
bibk-dobrodošla , pa seveda veliko sreče v avgustu, mislim, da jih je že tukaj kar nekaj avgustovk, ki bost potem skupaj zibale vso srečo ti želim
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 15:13:19
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica spominčica, honey kako sta? počutje vse OK? držta se. Jaz sem ok. Malo krčev imam, to pripisujem Utrogestanu. V glavnem ležim in odštevam dneve. Grem danes malo do staršev - 10 minut vožnje z avtom- saj bo to ok ane!?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 15:25:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
Bibk, pozdravljena Včasih pride, da se enostavno več ne razvija naprej-propade ali pa se ne razvija normalno. Te dobre pol zamrznejo. Jaz sem imela 18 celic V LJ, pa sem imela na koncu samo tri dobre, ostale so odplavale Vso srečo v 3 postopku, tudi jaz grem sedaj v 3 postopek ICSI.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 15:36:29
|
|
|
|
bibk
|
Še nekaj me zanima, neki sem brala o 7 keto DHEA , pa me zanima ali se to da dobiti tudi v Sloveniji??? Hvala
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 16:19:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kontaktiraj SKUSTRANA SUZI, je tukaj na tej temi, če se ne motim, je tudi ona govorila nekaj o tem, da bo naročila in če bo še kdo zraven, da ne kupuje vsaka posebej
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.4.2010 18:01:36
|
|
|
|
bibk
|
BEBIII ... zanima me ali imaš ti ali kakšna druga na tem forumu izkušnje s temi tabletami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?