|
RE: Kdaj so vasi dojeli, da so ocetje? ... 2.3.2010 22:56:38
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ja, tudi moj je Slovenec, če naj bi to kaj pomenilo, ker po moje ne, ampak dobro. Moj je po moje kar hitro dojel, da je očka, ker so maalega po porodu kar njemu dali v naročje in sta se cartala ene pol ure. Mojga je heksenšus, ker je sedel ko klada, da mu mali ne bi iz rok padel. Mislim, moj je res imel panični strah in dojenčkov ni iz tega razloga nikoli vzel v naročje. Babica ga pa sploh ni nič vprašala in bUM iz neba No, ko sva prišla domov, je on seveda bil bolj utrujen kot jaz. Samo ne vem od česa, ker pritaknil se kakega jakega dela ni. In ta faza je trajala dve leti. Če sem mu malega vtaknila, je zanj lepo skrbel (po njegovih kriterijih, meni so šli lasje pokonci ), sam od sebe pa ni nikoli predlagal. Ne bom pozabila, ko je bil mali star 5 mesecev in je že sedel, ga je imel v stolčku pri mizi in, ko pridem domov, me je skoraj kap, ko je mali imel v rokah celo hruško in jo jedel. Sem ga samo diskretno opozorila, da naj pazi, da se malemu ne zaleti in sem šla v sobo. No, rezultat tega je, da malemu nisem nikoli nobene hrane pasirala, ker je lepo požiral. Vprašanje kako bi bilo drugače. no, tam okoli 3. leta pa sem enkrat orng zaropotala + mali je bil že toliko velik, da je kdaj tudi ati bil dober, ne samo mama in od takrat sta najboljša kompanjona, sploh ko je treba proti mami nastopit. lp
|
|
|