Gina -> RE: Kdaj so vasi dojeli, da so ocetje? ... (28.2.2010 15:39:12)
|
Pa zakaj ne bi smel počivat malo? Pa se ne hecam, resno mislim. Pa zakaj si tudi ti ne bi vzela malo miru, pa se zavalila pred tv? Saj ni treba froce kar naprej animirat, se morajo tudi sami znat malo zamotit no. Ne smeš na svebe pozabit v tem filmu. Pa če jih tudi gledata izpred tv-ja, pa se še vidva malo žulita, v dvoje je lepše. Če ti pa veliko pomeni, da bi bilo pospravljeno, pa otroka enostavno poturi njemu, ne sprašuj, tja jih postavi in povej, da jih ima od tega hipa naprej on za naslednji dve uri, ker greš pucat. Amen. Saj je vseeno, če se ta mala dva medtem ne sankata, ampak skačeta pred tv-jem. Ne tolk komplicirat, pa mal deca pred dejstvo postavi, pa je. Al pa pojdi z njim tv gledat. Moj je skrbel za otroka. Jaz nisem spraševala al bo al ne bo, otroka sem postavila pred njega in sta se imela in se še vedno imata super. A veš, če tega ne narediš, otrok nikdar ne razvije tistega odnosa s fotrom, ki bi ga moral imet. Moja mama je to delala, prevzemala vse nase, ker drugega kot z besedo niti probala ni in midva z očetom sva bila ves čas odtujena - tudi po njeni zaslugi. Žal.
|
|
|
|