Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (25.3.2010 16:34:30)
|
MojaMura - čestitke! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Moj dan je pa spet poln šokov in presenečenj... Poslala sem e-mail na Infrastrukturo Bled, če mi lahko posredujejo podatke, kdo je najemnik/plačnik groba, kjer so pokopani moj stric in moja stara starša. In so mi ime, priimek in naslov gospe, ki je najemnica in plačnica, poslali kar preko e-maila (sem jim že v mojem e-mailu razložila, zakaj iščem ta podatek). Odprem TIS in poiščem telefonsko številko te gospe. Ugotovim, da je s.p. (računovodkinja) na Bledu. Pokličem. Javi se nek gospod (sklepam, da njen mož - po glasu sodeč ni bil star za očeta ali mlad za sina), ki mi pove, da gospa do konca marca ni dosegljiva zaradi bilanc (ježešna) in me povpraša, če lahko on kaj pomaga. Pa še njemu razložim zgodbo (kratko in jedrnato, kolikor se je pač to sploh dalo), nakar se gospodu razveže jezik in mi pove, da je gospa samo prejemnica položnice, najemnica/plačnica pa je v resnici moja teta s Krka (da pač Infrastruktura ne pošilja položnice na Hrvaško). Ko ga povprašam, če bi se gospo vseeno dalo dobiti na telefon, da bi mi morda kaj več vedela povedati o tem, pa je rekel, da dvomi, da ona sploh ve kaj več in da je bolje, da pokličem svojega bratranca (sina te tete s Krka), ki živi in dela na Bledu! Ja majkumilu, pa saj sem bila predvčerajšnjim tam! Gospod mi prijazno da GSM številko mojega bratranca, jaz se zahvalim, poslovim, prižgem čik in brez psoebnega razmišljanja pokličem človeka, ki je moj bratranec in s katerim se še nikoli v življenju nisva ne videla, ne slišala (veva pa drug za drugega, da obstajava). Bratranec se javi, jaz se mu predstavim in tip me je bil celo vesel! Dejansko živi in dela na Bledu in takoj sva se dogovorila, da se srečava v ponedeljek, ko grem tako ali tako na Bled brskat po matičnih knjigah. Dela v najstarejši blejski gostilni, kjer je imel svojo stalno mizo celo Ivan Cankar in kosilo bom lahko pojedla ob tej mizi, lahko pa tudi ob tisti, kjer je jedla Severina, ko je bila nazadnje tam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Orkašpinčiča... family debata bo padla.
|
|
|
|