Kerensa* -> RE: *mRRhe2010* (27.3.2010 6:22:29)
|
Dober večer. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ne morem reči "Dobro jutro", ker še od včeraj nisem šla spat. [sm=smiley36.gif] S Shorty sva šli v "Franci-ja" in mene ste na RR na "Čvek-u" že predtem sprovocirali s tistim alkoholom (tema "Rum + kokos") [sm=smiley36.gif]. V "Franci-ju" pa nadaljevanje in kljub dobri muziki (moje) jamranje, da današnji moški niso niti za en ku*c, da bi si imela vsaj na čem (oz. kom) napasti oči [sm=smiley36.gif]. Nakar zaslišim:"Kerensa, kje si mi ti, je*bo te sunce?!" Mene je skoraj fršlok (že ne vem katerič ta teden). Kolega, ki je izginil pred 10-imi leti in ga nisem našla, čeprav sem, kakor za svojo družino, obrnila pol sveta naokrog. Potem se pa sredi "Franci-ja" kar znajde pred mano in.... aaa, huronski krik (z moje strani, jasno), najbrž se je pa pol lokala režalo, ko sem se mu dobesedno pognala za vrat. [sm=jezicek.gif] Ob 3h zjutraj mi pa ni več zneslo. Stara sem že, vodke je bilo preveč in treba je bilo iti domov. Ampak s kolegom morava nadoknaditi manjkajočih 10 let in ko sem po dveh urah SMS-ov (jao, spet bo tak račun za GSM, kakor lani! [sm=jezicek.gif]) ugotovila, da očitno ne bom spala, sem vstala, si skuhala kavo, odprla DVA Actimela in Septolete (jaz sem brez glasu) in... ... here I am... RR, FB in SMS. [sm=jezicek.gif] Ta teden je resnično nor.
|
|
|
|