resnično srečna -> RE: *mRRhe2010* (24.3.2010 9:44:18)
|
he he...če se ne motim vem, kdo je tale sedanji lastnik...nič kaj prijazen dečko...ima sina starega toliko kot jaz...včasih so pri nas imeli konje v oskrbi... smo pa mi imeli veliko hišo na Bledu tako da sem vikende najstništva preživljala tam...celo svoj kanu sem imela...pa Vintgar je bil moj...ko se mi je zahotelo biti sama... v glavnem Bled je lep...ampak sedaj ga ne prepoznam več...takrat je bil še tak deviški...brez zaprtih ulic in velikih nakupovalnih centrov... ja hekorina...tudi jaz sem po letih blizu blizu tebe... drugače pa se zadnje dni zabavam z intervjuji za službo...pišuka...včeraj sem imela 3... danes me čaka 2. krog...in samo upam lahko da me izberejo...no ja...se bom trudila, da pokažem kaj znam he he... naša mala mis je drugače v vrtcu...ampak kadar pa ni nas pa spravlja v smeh...kemikaza mala mi je včeraj skrajšala življenje za par let...ima fazo vse sama...in to je tako tobogan kot gugalnica (pa to še preživim) ampak da gre pa lest sama na tisto ogromno, visoko, kovinsko plezalo...preživim, da bi lezla do pol...samo ona gre do vrha, se s kolenčki nasloni in mama potem z možem maha z obema rokama...grrrr...potem pa bodi miren... @Shorty...držim še vedno pesti...pa super, da imaš tako piroko družbo, ki ti nudi ramena in daje energijo...to je vredno več kot zlato... @karensa...uživaj ob odkrivanju...je tako, kot bi sestavljal puzzle...rada gledam na reality zone oddajo, kjer "fejms pipl" odkrivajo svoje korenine... @arwenko...no evo kako se usoda poigra z nami...vsaj naspala se boš...upam...smučanje pa...eh boš nadomestila drugič... @Colt...lepo, da si bil šofer naši Kerensi he he...in tale pesem...he he kako si pa vedel o čem sva z možem debatirala zjutraj???...se je njegova prva sprehodila s psom mimo hiše...pa njegova predzadnja danes pride na obisk...njegova druga je naša soseda...he he samo ena nama fali še...sem ga ravno hecala, da ima skoraj vse rožice na broju... ekola...noranate...nekam si se skrila...Klemy lepo se uči...čeprav verjamem, da je v tem vremenu težko knjige gledat, ko vse dehti in cveti... uživajte...grem z našo srednjo v šoping...sem zadnjič kupila fouš odtenek barve...seveda še vedno rišem na steno...preklemanske morske deklice, ribe in raki...skrajni čas, da grem v službo... pip
|
|
|
|