|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
3.3.2010 11:03:05   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Ko ti vse narobe gre, le nasmehni se in pozabi na skrbi, saj življenje lepo je. Ko te ne razumejo in, ko vsega si že sit, le nasmehni se in požvižgaj se na njih :)

aiiiiiiiiiiiiiiiiii....ta refren je pa tud moje zdravilouser posted image

pauser posted image user posted image user posted image za trošarineuser posted image

kerensa me bo počla!user posted image

ne diraj lava dok spavauser posted image user posted image
kje pa je Kerensičkauser posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.3.2010 12:48:26   
Kerensa*
"Kerensićka" user posted image je oddremala še eno rundo user posted image , za trošarine na cigarete se mi pa fučka. Zaenkrat sem še na enakem razmišljanju, kakor Gita (ne mislim nehat) in zaradi mene je lahko škatlica tudi po 5€, pa jo bom kupila.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.3.2010 13:01:20   
Kerensa*
Če sem prav izračunala, potem bodo od 1.4. dalje Boss (ki jih vedno dajo kot vzorec) stali 2,7€ (koliko so zdaj, nimam pojma - jaz kadim West Silver 100's, ki so 2,45€).

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.3.2010 13:20:40   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Če sem prav izračunala, potem bodo od 1.4. dalje Boss (ki jih vedno dajo kot vzorec) stali 2,7€ (koliko so zdaj, nimam pojma - jaz kadim West Silver 100's, ki so 2,45€).

madona no....še cigarete kadiš iste ko jazuser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.3.2010 13:24:42   
Kerensa*
He, he... zdaj sem se nekaj dni silila z mehkimi West (nova pogruntavščina), ker mi je bila embalaža na videz všeč (pa še cenejši so zaradi tega - 2,2€), ampak jaz sem to "škatlico" zmečkala v vseh žepih in torbicah, pa še čike sem komaj zbezala ven, tako, da sem nazaj na trdih... čikih. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.3.2010 13:35:44   
mojamura

He, he... zdaj sem se nekaj dni silila z mehkimi West (nova pogruntavščina), ker mi je bila embalaža na videz všeč (pa še cenejši so zaradi tega - 2,2€), ampak jaz sem to "škatlico" zmečkala v vseh žepih in torbicah, pa še čike sem komaj zbezala ven, tako, da sem nazaj na trdih... čikih. user posted image

ni ga boljšega, kot trda robauser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
3.3.2010 13:38:47   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

ni ga boljšega, kot trda robauser posted image user posted image

Se strinjam. Vse kar je mehko "se mučka"... Fuj...user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.3.2010 14:13:19   
hektorina
En tip me je tak "nategno" za plačilo, da sem brezveze jezna! Bi lahko v luft lulala, če bi šlo. Kak so ljudje nesramni! Sem mu šla na roko, pa me je na celi črti "nategno". Grrrrrrrrrrr! Pol pa človek ne bi kadil! Zdaj si grem prižgat!

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.3.2010 14:29:45   
Arwenko
Dan bejbike...

jaz sem pa danes zgodaj vstala in se odpravila v Vipavo, kjer je moj imel zaprisego. Potem smo še imeli malo časa in skupno kosilo, pa se odpravili domov, tako da sem ravno domov prišla. Zdaj pa še dva dni in v petek ga imam nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
3.3.2010 14:44:52   
madela
Eto,jaz sem pa spet jezna user posted image in spet zaradi neke aparature,grrrr....
Še ne en leto star avtoradio,nama je že pred par meseci crknil in ker ne gre popravit dobiva denar nazaj. Zdajle sem klicala,kdaj mislijo nakazat,ker se to zdaj vleče že ene tri tedne.
Mož pa je klical že enih 5x user posted image Mislim,tko mutijo,da ti kar mine.
Zdaj je obljubil,da bo denar zdaj takoj nakazan,sam verjetno na netu še ne bom videla,ali kako user posted image

Nimam sreče s temi aparati se mi zdi user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.3.2010 14:45:54   
madela
Arwenko,a tvoj je potem konec z vojsko user posted image
Pol pa si le privščita in uživajta user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 286
3.3.2010 14:58:34   
Klemy82
hej, hej... kako kej? user posted image Jaz sem skuhala rižoto, imam še cel koš cunj za zlikat... ma, ne da se miii... trenutno fehtam ene zapiske na FB, mrbit mi rata se na en izpit spravit. Drugače je pa tuuuuugaaaaa. Arwenko, super, pa si dočakala ta dan, da se tvoj user posted image vrne domov... privoščita si.

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.3.2010 15:01:57   
Arwenko
Jaaaa.... še malo v petek pride domov, do petka še majo nekaj malega obveznosti in 1 fešto, v petek ob 12h pa zaključijo. Ne znam vam povedat kako sem vesela, pa ful sem ponosna na njega, da je le zdržal do konca. 

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 288
3.3.2010 15:13:29   
Klemy82
 Res super. A za službo mu že kaj bolje kaže? user posted image

Jst.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.3.2010 15:14:21   
hektorina
Joj, kak lepo Arwenko... Želim vama en hrib časa drug za drugega! Nena me vprašaj, od kod sem prišla "na hrib"... No skratka uživajta v družbi drug drugega, pa da te ne bi "razneslo" od ponosa!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.3.2010 15:19:00   
Arwenko
Ne, za službo še nič konkretnega. Ima v petek sicer en razgovor, pa bomo videli, drugo pa mora naslednji teden par kontaktov svojih poklicat, če se bo kaj odprlo...

Neposredna povezava do sporočila: 291
3.3.2010 17:06:19   
viroza
Uuuuu boš pa mela lep vikend user posted image .Uživajta.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.3.2010 22:53:47   
madela
Čer user posted image

Sem bila v Ljubljani,šla pogledat kater fotoaparat bi si kupila in mimogrede še pokukala za kolesa,ki jih moram nabavit v prihodnjih dveh mesecih.Sledil Mccdonals,nato pa pijača s Kerenso in Shorty user posted image

Ostala sem pa brez tistega po kar sem sploh šla v Ljubljano user posted image
Morala bi nabavit miši,pa je bil telefon nedosegljiv user posted image Sem bila verjetno prepozna,pa je šel spaaaaaattt user posted image
Kerensa,hvala za pijačo user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.3.2010 22:59:37   
muco
ja a še ne spiš?user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.3.2010 7:30:26   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: madela
Morala bi nabavit miši,pa je bil telefon nedosegljiv user posted image Sem bila verjetno prepozna,pa je šel spaaaaaattt user posted image

A res al' kaj? A smo predolgo kofetkali? user posted image

Ej, ni za kaj. Hvala tebi za omaro in preprogo.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.3.2010 8:02:27   
noranate
Jutro user posted image . Vsi odšli, tišina kot v grobu, sam g. hrček nekaj ropoče po kletki (aja, ne veste, od včeri je nov družinski članuser posted image ). No in ko mačke ni doma miši plešejo. Vsi šli, mami pa danes totalno lena, pa hitr na čvekkk, in kaj doživim, vse odšle neznano kamuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.3.2010 8:07:18   
Kerensa*
Mene pa danes čaka shopping z go. Taščo v Lidl-u in Eurospin-u (to bo zame nekaj novega, ker ne kupujem tam) in ogled otvoritve novih trgovin v City Park-u (K&O in ostale), zvečer grem pa na večer slovenske popevke.
Pubertetnik je na Hrvaškem, g. Mož je pravkar odpeljal Mladiča v vrtec, jaz pa uživam v miru in tišini ob svojem kofetu.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.3.2010 8:09:28   
Shorty_

Dobro jutro. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: madela

A res al' kaj? A smo predolgo kofetkali? user posted image

Ej, ni za kaj. Hvala tebi za omaro in preprogo.
Jutro! ups smo bili predolgi??

No mene je pa včerja počakalo prav lepo presenečenje za RD pri kolegici, vsi s kapicami happy birthdayuser posted image prav prisrčni so billi, no domov sem prila ravno en tak čas kot v soboto 2:30 ampak popolnoma trezna user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.3.2010 8:10:00   
Anonimen
jutRRo!
mi2 z mojim pa imava danes 10 leeeeeeeeeeeeeetuser posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
4.3.2010 8:10:13   
Shorty_

Mene pa danes čaka shopping z go. Taščo v Lidl-u in Eurospin-u (to bo zame nekaj novega, ker ne kupujem tam) in ogled otvoritve novih trgovin v City Park-u (K&O in ostale), zvečer grem pa na večer slovenske popevke.
Pubertetnik je na Hrvaškem, g. Mož je pravkar odpeljal Mladiča v vrtec, jaz pa uživam v miru in tišini ob svojem kofetu.

če je tišina prevelika povej lahko sprobava skypeuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?