|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
3.3.2010 8:41:50   
Anonimen
jst bom naprej praznila bajtouser posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
3.3.2010 8:46:29   
noranate
Hektorina, še dobr da ni bil strop prenizekuser posted image .
Miška, da je meni videt, kdaj boš ti praznila bajto, raj reci polnila. Pa ti si kot smetarski avto (ne žalim te, mislim v dobrem kontekstuuser posted image ), sam nalagaš, nalagaš....
A maš dost omar za vse to, kar "RABIŠ". Saj jaz sem bla ista, sam pol so se začele že omare razpadat in mi je en dal pršlo, sem začela kar metat. Ko so pršli smetarji, so vprašali moža, zakaj smo bajto spraznili?!user posted image
Madela, Kerensa.... "uspešno" kofetkanje želimuser posted image .
Jaz bom pa danes čufte pa štrudl. popoldan pa s ta sredno k ortodonutuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.3.2010 8:49:34   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jst bom naprej praznila bajtouser posted image

Ja, kakšno "mišnico" pa maš ti. A tako kot v oni risanki "sport billi torbo). Pa upam, da nisem edina tu gori, ki se spomnim risanke o sport biliju in njegovi "magični" torbiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.3.2010 8:49:55   
Anonimen
evo klepet dela!

noranate, zato pa praznim. ker nimam dovolj omar in premajhno bajtouser posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
3.3.2010 8:53:11   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Jaz bom pa danes čufte pa štrudl. popoldan pa s ta sredno k ortodonutuser posted image .

Jaz mam eno uro pauze za malco... Kam pridem na čufte? Matr, bi jih njamalauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.3.2010 8:59:48   
noranate
Evo, ideja za kosilouser posted image .

mal za lepši dan:
Brije se Mujo i pjevuši:
šuška se šuška, da mi je ko puška.
Sluša to Fata, pa mu odgovara:
možda jeste, možda nije, za pišanje dobar ti je!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.3.2010 9:19:50   
madela
Joj,kako sem pa jaz jezna user posted image user posted image user posted image user posted image
PoslalA sem fotoaparat v popravilo in zdaj me kličejo,da me bo popravilo stalo 140€ user posted image user posted image
Sem rekla,da mi ga naj kar nazaj pošljejo,ker toliko ne bom plačala. In kaj zdaj,treba bo spet kupit nov aparat user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 3.3.2010 9:20:17 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.3.2010 9:26:34   
noranate
Madela, ko ma user posted image mlade, ma tako dvojčke al trojčke, zato pazi aparaturo user posted image . Ampak popravilo je pa svinjsko drago, pa kaj so delaliuser posted image , mal boš doložila, pa dobiš že nov soliden fotoaparatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.3.2010 9:34:16   
madela

Madela, ko ma user posted image mlade, ma tako dvojčke al trojčke, zato pazi aparaturo user posted image . Ampak popravilo je pa svinjsko drago, pa kaj so delaliuser posted image , mal boš doložila, pa dobiš že nov soliden fotoaparatuser posted image .

Nič še niso delali,najprej naredijo samo ocenitev stroškov,potem se pa pač odločiš,ali ja ali neuser posted image
Jaz sem rekla ne,ker res dam nekaj zraven,pa imam nov aparat,sam mi je pa za tega prav škoda,ker ni bil slab-Canon powershot S3...naj bi bila pa optika zanič user posted image
Bom probala poiskat,če kdo to ceneje popravlja,ampak mislim,da ne bo kaj dosti ceneje.

Tisto,da ima hudič več mladih naenkrat pa mi je tudi znano user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.3.2010 9:39:51   
noranate
Hej, kje je Miška, zjutraj je blo po radiu, da naj bi povišali trošarine na cigarete. Tako da bo še bližje sedežniuser posted image .

Pa kje je ta pomlad, za jutri so snežne ploheuser posted image , pa mene bo pobralo, vse polno je zvončkov, zdaj naj jih pa sneg zamečeuser posted image . pa narcisam še malo manjka, pa se bodo razprleuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.3.2010 9:41:53   
hektorina
Madela, nimam pojma, kaj bi te v tem trenutku vsaj malo potolažilo... Mogoče to?

■Kaj pravi bik ko najde rokavico na travniku?

Draga modrček sem ti našu!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.3.2010 9:43:28   
hektorina

Hej, kje je Miška, zjutraj je blo po radiu, da naj bi povišali trošarine na cigarete. Tako da bo še bližje sedežniuser posted image .

Pa kje je ta pomlad, za jutri so snežne ploheuser posted image , pa mene bo pobralo, vse polno je zvončkov, zdaj naj jih pa sneg zamečeuser posted image . pa narcisam še malo manjka, pa se bodo razprleuser posted image

Kaki sneg? Nič snega! Prepoved! Veto do decembra 2010! Niti snežinke!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.3.2010 9:48:30   
noranate
Mislim da uni tam gori dela itak vse po svojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
3.3.2010 9:53:17   
hektorina
Res se je razpustil, on tam gori. Mogoče mu je pa res že dolg čas in dela sr...je, glih kje se mu ustavi prst na globusu. Mogoče si bo pa v kratkem našel kako drugo zanimacijo, kako punco na primeruser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.3.2010 9:56:08   
mojamura
dan mRRhe heheh....jaz sem dqanes vstala take volje, da bi vse poslala v III lepe krasne.....e pa ne moreš biti boljše bolje po včerajšnjem večeru. ampak sem našla alternativo in si namesto vsega tega pojem vsaj v mislih tole:

Ko ti vse narobe gre, le nasmehni se in pozabi na skrbi, saj življenje lepo je. Ko te ne razumejo in, ko vsega si že sit, le nasmehni se in požvižgaj se na njih :)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 265
3.3.2010 9:57:04   
noranate
Neeee Hektorina, pol bo šele potresov pa sončevih mrkov,.....user posted image

Neki me glava boli, verjetno res zarad tega glupega vremenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 266
3.3.2010 10:00:18   
hektorina
Ja, noranate glava te boli sigurno zaradi teh čudnih vremenskih sprememb. Zna bit. Spij kak močan kofe, da si dvigneš tlak, če je že zunaj tak bolj švohn pritisk.

Mojamura, zapoj še za mene, ker če začnem jaz tu v pisarni popevat me dajo v 100% bolniško. Pa še kdo drug bi moral it zarad mojega petjauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.3.2010 10:01:18   
Anonimen
Ko ti vse narobe gre, le nasmehni se in pozabi na skrbi, saj življenje lepo je. Ko te ne razumejo in, ko vsega si že sit, le nasmehni se in požvižgaj se na njih :)

aiiiiiiiiiiiiiiiiii....ta refren je pa tud moje zdravilouser posted image

pauser posted image user posted image user posted image za trošarineuser posted image

kerensa me bo počla!user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
3.3.2010 10:09:13   
hektorina
Miška, me lahko (takole virtualno) brcneš nekam, da tud sama neham kadituser posted image . Pojma nimam, kaj mi je. V službi skadim samo med pauzo 2 čika, pol popoldne bi jih pa jedla. O.k. Kadim šele (po 2 letih pauze) pol leta, pa nimam ne volje, ne moči. Sem pa vesela za vse vas nove in stare nekadilke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.3.2010 10:09:37   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Madela, nimam pojma, kaj bi te v tem trenutku vsaj malo potolažilo... Mogoče to?

■Kaj pravi bik ko najde rokavico na travniku?

Draga modrček sem ti našu!

user posted image

user posted image user posted image user posted image Tnx user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
3.3.2010 10:20:29   
gita10
Dobro jutro jaz sem pa čisto zdelana, ker sem pol noči pripravljala nek razpis za katerega imm rok danes do 12- se pravkar spravljam, da ga odnesem in oddam- upam, da bo uspešen.

Kar se pa cigaret tiče je pa moj mož pravkar na odvajanju in še nikoli si nisem tako močno želela, da bi bil cele dneve v kamionu. Tako tečnega človeka pa še ne. Včeraj je bil popoldne doma - pa bi ga res rajši nosila kot pa poslušala.
Čisto pesimistčen je , prigovarja na sve i svašta. Za ****. Zvečer sem ga prosila, da prižge en cihgaret ker jaz ne zdržim več -ampak je trdno odločen,da bo nehal( poleg tega pa še meni teži naj neham- kar mi pa zaenkrat na kraj pameti ne pade

Upam, da ga ta faza hitro mine ker mislim,da na koncu se ne bo odpovedal samo cigaretom ampak tudi ženi, ker jaz dolgo tega ne bom mogla poslušat.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.3.2010 10:30:00   
hektorina
Gita, vem da ni neka tolažba...ampak potrpi en teden. Ga bo minlo. Vsaj pri meni je bilo tako. Če pa ga ne mine, pa mu sama daj čik v usta, ker boljše, da je zakajen ko pa tečn!

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.3.2010 10:50:20   
Klemy82
Daaaaan! Jaz pa ravnokar 'kuham' kavico... kera tuga je spet zunaj, ne morš vrjet... Čakajo me knjige, da mal praha dol z njih spiham...bo treba še kak izpit nardit.user posted image lep dan vsem.

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 273
3.3.2010 10:50:28   
Shorty_
jutro! evi shortyka je spala do 10ih, prvič po nevemkolkem času, zdejle sem nekaj pomalcala pol na šiht po šihtu pa kavica z Kerenso in MAdela family

Neposredna povezava do sporočila: 274
3.3.2010 10:57:45   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

aiiiiiiiiiiiiiiiiii....ta refren je pa tud moje zdravilouser posted image

pauser posted image user posted image user posted image za trošarineuser posted image

kerensa me bo počla!user posted image

ne diraj lava dok spavauser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?