|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
4.3.2010 8:11:45   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
domov sem prila ravno en tak čas kot v soboto

Pa si že zbujena? user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.3.2010 8:12:45   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
mi2 z mojim pa imava danes 10 leeeeeeeeeeeeeetuser posted image user posted image

Auuu... čestitaaam (za dobre živce). user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.3.2010 8:13:46   
Anonimen
user posted image hvala!

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
4.3.2010 8:15:05   
noranate
O mIška, bit če akcije, maš kaj prozornega, pa na smetano ne pozabi user posted image .
Pa otročkom zvečer skuhaj kakšne kamilice al čajček od mete, da bodo spali ponoč.user posted image

Kerensa, uživanj v shopingu, jaz dobim prav krče, ko slišim sa Spin. Men to nekak ne potegne skoz želodec, že tiste nizke cene (beri sumljivo nizke),.... user posted image

Madela, zdaj pa ne smeš k men kačona prpeljat, ker mi lahk hrčka zamenja za miškouser posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.3.2010 8:16:52   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
Kerensa, uživanj v shopingu, jaz dobim prav krče, ko slišim sa Spin. Men to nekak ne potegne skoz želodec, že tiste nizke cene (beri sumljivo nizke),.... user posted image

Meni že izgled (notranjsti) trgovin ne potegne (ne maram kupovati tam, kjer se ne počutim udobno), ampak v prospektu sem videla, da imajo raviole po 0,45€ (jaz jih pa kupujem po 2€ user posted image ), tako, da grem pogledat - ga. Tašča pa tako ali tako non-stop kupuje tam.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.3.2010 8:19:55   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

domov sem prila ravno en tak čas kot v soboto

Pa si že zbujena? user posted image
ja malo utrujena ampak ker sem pila kofe in cedevito mi ni hudega... danes moram nujno nekaj za šiht oddat tko da grem krepko prej na šiht, mislim da bom že ob 10ih tamuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.3.2010 8:20:20   
madela
Dobro jutro user posted image

Ja,res sem ostala brez mišk,ker je imel gospod nedosegljiv telefon. Moj je reku,da valda gleda nogomet(je sploh bilo kaj po tv??),jaz pa pravim,da je šel spat user posted image

Noranate,bi kar hitro zagrabu vašega hrčka user posted image

Sicer je pa pri nas tudi tako tiho,otroci v vrtcu in šoli,mož v službi,jaz pa kofetkam in čikamuser posted image
Shorty,to je pa res lepo presenečenje user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.3.2010 8:20:29   
hektorina
Miška, čestitke tebi in tvojemuuser posted image za vsa leta (kratkočasjauser posted image ). Si na moje pol poti (skupaj sva 21 let) in povem ti, da gre od tu samo še gor...ker se začneš starat, malo demence in ko se zjutraj zbudiš zraven njega se ponovno zaljubljaš (ker sproti pozabljaš). No0, brez heca...rje luštno, ko ti partner z leti postaja vse več. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.3.2010 8:21:00   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
mi2 z mojim pa imava danes 10 leeeeeeeeeeeeeetuser posted image user posted image

Auuu... čestitaaam (za dobre živce). user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.3.2010 8:21:18   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
Moj je reku,da valda gleda nogomet(je sploh bilo kaj po tv?)

Ja, Slovenija in Katar sta igrala in Slovenija je zmagala. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.3.2010 8:21:43   
noranate
Kerensa, v vsakem primeru poročaj. Men bi potegnil edin kakšne testenine, tuki menda ne morjo fušat, saj so vendar Italijaniuser posted image .

Se čustveno pripravljam, živčke masiram, da bodo čimbolj elastični. Bom mela naporen vikend, jutri pa cela četa 7-letnic popoldan okupira mojo hišouser posted image . Mam že kar  more, s čim jih okupirat. Me je starejša zjutri potolažla naj se ne sekiram, če bodo tečne, jih bo spravla v kopalnico, pa jih bo šminkala, pa frizurce delala. Vse o.k., sam ne vem kakšne so njihove mame, če se ne bodo zrušile, ko vidijo namalane deklineuser posted image . jaz sem mRRha mama, one pa običneuser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.3.2010 8:22:40   
madela
Hmmm,mi pa dokaj redno zavijemo v Eurospin,pa sem recimo dokaj zadovoljna. Stistim,kar pa nisem pa pač ne kupim več.
Se pa splača,ker je res dosti ceneje,kot pa recimo mercator in drugi user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 312
4.3.2010 8:22:46   
Shorty_

Dobro jutro user posted image

Ja,res sem ostala brez mišk,ker je imel gospod nedosegljiv telefon. Moj je reku,da valda gleda nogomet(je sploh bilo kaj po tv??),jaz pa pravim,da je šel spat user posted image

Noranate,bi kar hitro zagrabu vašega hrčka user posted image

Sicer je pa pri nas tudi tako tiho,otroci v vrtcu in šoli,mož v službi,jaz pa kofetkam in čikamuser posted image
Shorty,to je pa res lepo presenečenje user posted image user posted image
res ful lepo, pa še eno tako darilce sem dobila v fenomenalni darilni vrečki pa plišati medo s čokoladkami in čestitkauser posted image pol smo pa mel čvekal pa mal gledal Friendse pa je hitro šla ura mimouser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.3.2010 8:23:25   
noranate
Hektorina, midva mava tud skupnega staža 21 let. Pet neuradnega in 16(bo kmal) uradnega s potrdilomuser posted image .
madona, mi je koža odebelila, predvsem za ušesi, slišim sam tist, kar mi pašeuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.3.2010 8:24:05   
Shorty_

skypecalluser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.3.2010 8:24:13   
Kerensa*
Kerensa, v vsakem primeru poročaj.

OK, bom poročila, kaj mi bo uspelo kupiti. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.3.2010 8:25:35   
Kerensa*
skypecall

Later... zdajle se že počasi pripravljam na odhod.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.3.2010 8:25:48   
madela

No ja,pol pa moj to še vseeno na nek prikrit način tole spremlja,čeprav gleda pa ne user posted image Bravo za slovenijo user posted image user posted image

Miška,čestitke ob 10 obletnici user posted image user posted image
Naj bo prihodnjih 10 lepših in boljših user posted image
A ti morda pripravlja,kako presenečenje,al pa ti njemu...kam gresta na večerjo,pa potem prijetna masaža,valjanje po postelji...bo kaj user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.3.2010 8:27:54   
Kerensa*
valjanje po postelji...bo kaj user posted image user posted image

Miška, naje*ala si... ti si tista med mRRhami, ki moraš sporočiti za vsako rundo. user posted image

By the way... moj g. Mož je pravkar dobil idejo, da je treba posesati go. Pes. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.3.2010 8:27:55   
noranate
Ko smo pr šopingih, se ne spomnim, da bi slišala tolk slabega v parih letih kot sedaj v nekaj tednih, kar se tiče najboljšega sosedauser posted image . Pa največ to, kao akcija na letaku, akcija označena na polici, pol pa prideš domov, pa polna cena. enako je pri mesu. Ti tehta govedino s kostjouser posted image , pol pa še kost posebi.user posted image user posted image user posted image
V nedeljo je bila v Sparu invazija, kot da bo vsega zmanjkal, trgovke niso mogle verjet, kaj se dogaja. Menda pa je sosednji Mercator sameval. Se bodo moral bolj potrudituser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.3.2010 8:28:13   
Shorty_

skypecall

Later... zdajle se že počasi pripravljam na odhod.
tomorrow

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.3.2010 8:29:03   
noranate
Kerensa, sam izogibaj se globinskega, ker bo pobrit pesuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.3.2010 8:29:23   
Kerensa*
V nedeljo je bila v Sparu invazija, kot da bo vsega zmanjkal, trgovke niso mogle verjet, kaj se dogaja.

Pa menda ja ne zaradi tistega kupončka za fiksnih 5€ popusta, če si kupil nad 40€ (lahko tudi za 40,01€) robe? user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.3.2010 8:30:57   
Kerensa*
Kerensa, sam izogibaj se globinskega, ker bo pobrit pesuser posted image

Nimam globinca doma user posted image ... Ampak ga. Pes trenutno menja dlako (z zimske na poletno) in res kar naprej videvam pasjo dlako po stanvoanju (pa še frči naokrog), mojemu g. Možu gre pa to tako na... določen organ, da... evo, kakšno idejo je dobil. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.3.2010 8:31:50   
hektorina

Hektorina, midva mava tud skupnega staža 21 let. Pet neuradnega in 16(bo kmal) uradnega s potrdilomuser posted image .
madona, mi je koža odebelila, predvsem za ušesi, slišim sam tist, kar mi pašeuser posted image

A, noranate, superuser posted image . Meni je pri celi tej stvari zoprno samo to, da ga samo pogledam al pa on mene, pa točno vem, če je kaj narobe, če kaj noče povedat, al pa skoraj vem kaj bo bleknil. Se to tud tebi dogaja, al mi je z leti telepatija "vun vdarla"!?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?