|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marmelada
26.2.2010 20:28:39   
tanja75
Prosim svetujte katera znamka marmelade je res dobra, da ni presladka, pa da ima okus po sadju, ki ga vsebuje. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: marmelada
26.2.2010 21:08:18   
Jessy
Natureta ima marmeladice, ki so sicer v manjših steklenih kozarčkih pakirane, ampak so take kot praviš, da jih hočeš.

Tu imaš vzorec te marmelade, jih je pa še nekaj z drugačnimi okusi.

user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: marmelada
27.2.2010 18:09:05   
jar
meni je najboljša d'Arbo v šestkotnih lončkih

http://www.darbo.at/en/uebersicht/sortiment/fruchtreich.html


(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: marmelada
27.2.2010 18:42:22   
Gina
Najboljša je domača marmelada.

Pa še to mi nikdar ni bilo jasno - hočete marmelado brez ali z malo sladkorja? A se zavedate, kakšne strupe to za sabo potegne??
Marmelada je narejena iz malo ali bolj pasiranega sadja s sladkorjem in lahko še z dodatkom kisline in iz ničesar drugega in ima dolg rok trajanja prav zaradi cukra, ki deluje kot konzervans. Če delaš doma marmelado brez, pardon z malo sladkorja, je njen rok trajanja največ tri tedne in to v hladilniku. Čim kupiš marmelado z umetnim sladkorjem, ali z drugimi umetnimi konzervansi, vneseš v telo hudo nevarne stvari, ki se ti z leti samo nalagajo v telesu. Npr. nekateri umetni sladkorji v želodcu reagirajo tako, da se ustvari formaldehid, nekateri konzervansi vplivajo na živčevje, organe, še celo preprosta citronska kislina, ki ni naravnega izvora, se prideluje iz plesni. A res menite, da je to bolj zdravo kot en čist navaden cukr? Če hočete zdravo živet, potem rajši kupite marmelado brez umetnih konzervansov ali nadomestkov sladkorja - taka pa seveda sladkor kot konzervans vsebuje. Če pa že kupujete take marmelade, jih dajte pa sebi, nikdar otrok s tem ne futrajte. NO, to je seveda moje osebno mnenje.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?