|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
6.6.2010 14:27:35   
nejka000
Ja moj buši je prav okrogel. Se prav čudim ker prej ni blo nič špehca, zej pa se je kr razbohotel, pa še ta majčka se zej prav fajn paše na njega. Sem jo včeraj dobla v darilo.user posted image Zej pa hodim okoli ko pav.user posted image user posted image
Mi pa gre full na živce ko me vsi božajo po trebuhu pa čakajo če beba brca. Sej se zej že fajn čuti sam na komando pa res ne gre.
majabar sej tvoj se tudi že vidi, sam ko boš šla ga pa le malo skrij če meniš da bojo problemi.
trebuške pa zaj že vse lahko počasi veselo razkazujemo.

Aleunam, si mi zaj take lušte naredla s tem sladoledom da bi kr ekran polizala. Ampak ne smem, sem si prej cuker merila pa je kr piskal tist apart.

Naši so bazen postavli zej pa je tak veselo okol njega da groza.  Jaz pa tud grem malo noge soncu nastavit. Mam par takih lepih oblekic sam kaj ko na bele noge ne pašejo.user posted image

pa lep sončen dan vsem.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
6.6.2010 17:04:18   
phelps
nejka000, lep buši, pravi nosečniški user posted image Jaz imam iste oblike, mogoče je le za malenkost manjši user posted image , prav všeč mi je user posted image

aleunam, kaj nas hecaš s tem sladoledom? user posted image

majabar, sedaj gre pa zares... Verjetno si v vrtincu čustev... Tiste, ki nismo nikoli za dlje odpotovale (se preselile) v tujino, sploh ne vemo, kako ti je sedaj... Mene že ne-nosečo (beri ko ne nihajo hormoni) kakšen odhod bližnjih ful gane...

brcike, mislim, da sedaj pa so... Zvečer med osmo in deveto, ko se prvič v miru usedem oz. uležem na kavč se najbolj dogaja.... In vsak dan bolj intenzivno, jeeeej user posted image

Mi smo danes tudi imeli piknik, sem preživela skoraj cel dan zunaj, prav tako včeraj... Sedaj me malo hecajo dihala, ampak bo minilo....

Punce, včeraj sem tudi jaz zavila v Baby center in se včlanila v klub. Priporočam vsem, ker so vsak mesec druge akcije (tudi do 50%) in se res splača...

Moram povedat, da sem našla voziček, ki gre v majhen avto, je off road in in je kompatibilen z Maxi Cossi lupinico (iso fix) = http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192515
Na sliki mi niti ni všeč (tista sprednja noga mi je hecna), v živo mi je pa ful nor, prav ta olivna barva.
Do 30.6. je v akciji (150 eur ceneje), pa sem sedaj malo zmedena, če ni prezgodaj user posted image Bojim se, da bo jeseni ob uporabi z njim kaj narobe, pa ne bo več v garanciji (koliko je garancije, se še nisem pozanimala)... Moj pravi, naj ga takoj naročim, mami pravi, da je še malo zgodaj. Kaj bi ve naredile v mojem primeru?

< Sporočilo je popravil phelps -- 6.6.2010 17:05:47 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
6.6.2010 18:49:23   
majabar
phelps, res je grozno. Jok in samo jok. Danes sem se poslovila od mami, od svakinje in nečakinj. Je spraševala (stara 3 leta): ''Mami, zakaj teta Maja joka?''. Pa je rekla, da grem zelo daleč in se dolgo ne bomo videli. Potem pa: ''A pol ne bo več zobka nardila?'' Ojoj!!! Res je tole borba s čustvi.
aleunam, sedela sem na zadnjem sedežu, levo 3 letna nečakinja v otroškem sedežu, desno 3 mesečna nečakinja v košari. Prostora malo, vroče, ravno sem se poslovila od starih staršev. Vedno bolj se mi je zdelo, da mi tlak pada (zadnje mesece ga imam cca 85/55) in sem rekla bratu, naj ustavi, ker bom padla v nezavest. Hitro je zavil z avtoceste, so vzeli ven obe nečakinji, jaz sem se pa vlegla na levi bok. Malo vode in svežega zraka in že je bilo boljše. Poznam občutek, preden padeš v nezavest, zato lahko dovolj hitro reagiram. Zdaj je vse OK:)!

< Sporočilo je popravil majabar -- 6.6.2010 18:55:21 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
6.6.2010 20:59:51   
zalos
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

nejka000, lep buši, pravi nosečniški user posted image Jaz imam iste oblike, mogoče je le za malenkost manjši user posted image , prav všeč mi je user posted image

aleunam, kaj nas hecaš s tem sladoledom? user posted image

majabar, sedaj gre pa zares... Verjetno si v vrtincu čustev... Tiste, ki nismo nikoli za dlje odpotovale (se preselile) v tujino, sploh ne vemo, kako ti je sedaj... Mene že ne-nosečo (beri ko ne nihajo hormoni) kakšen odhod bližnjih ful gane...

brcike, mislim, da sedaj pa so... Zvečer med osmo in deveto, ko se prvič v miru usedem oz. uležem na kavč se najbolj dogaja.... In vsak dan bolj intenzivno, jeeeej user posted image

Mi smo danes tudi imeli piknik, sem preživela skoraj cel dan zunaj, prav tako včeraj... Sedaj me malo hecajo dihala, ampak bo minilo....

Punce, včeraj sem tudi jaz zavila v Baby center in se včlanila v klub. Priporočam vsem, ker so vsak mesec druge akcije (tudi do 50%) in se res splača...

Moram povedat, da sem našla voziček, ki gre v majhen avto, je off road in in je kompatibilen z Maxi Cossi lupinico (iso fix) = http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192515
Na sliki mi niti ni všeč (tista sprednja noga mi je hecna), v živo mi je pa ful nor, prav ta olivna barva.
Do 30.6. je v akciji (150 eur ceneje), pa sem sedaj malo zmedena, če ni prezgodaj user posted image Bojim se, da bo jeseni ob uporabi z njim kaj narobe, pa ne bo več v garanciji (koliko je garancije, se še nisem pozanimala)... Moj pravi, naj ga takoj naročim, mami pravi, da je še malo zgodaj. Kaj bi ve naredile v mojem primeru?

Ojla.

Tud men je ta voziček lep, prav dovolj velik in deluje mi lahek. Men je sicer všeč tist v bež barvi tko da ga bom šla ziher pogledat. Kolk pa ima garancije?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
6.6.2010 21:55:28   
bucka13
jah. spet sem se nažrla jagod - sem šla v petek v Avstrijo po njih, potem pa skoraj ni bilo kaj v skrinjo dati. Sem nehala kaditi, pa zdaj to nadomeščam s sadjem, da ne bi segla po sladkarijah. user posted image
Glede modrcev pa je takole, meni so pri prvem poskočile za več kot eno košarico, pa sem mislila, da bodo potem zlezle nazaj skupaj - narobe!!! Ostale tako kipnjene kot so bile, zdaj pa še malo narasle - moram nujno po nove modrce.
sicer pa je bil vikend hudo naporen - sobota piknik, pa ne tak da bi uživala, ampak delala za druge, da so uživali. Ker moj dragi še vedno ni našel poguma in razveselil mojo drago taščo, sem pa še danes lahko delala na travniku kot da mi nič ni. Vesel bodite tiste, ki vam vsaj malo dela odvzamejo drugi.....user posted image
Dosegla sem samo "prosto" dopoldne ko mi ni bilo treba kuhat, ker sem našga fanta peljal k maši in se med procesijo zaupala svakinji. Vsaj ni mogla kakih solzavih vreščečih scen delati, samo jutri jo moram dol z lune potegnit, kamor jo je odneslo.... vsaj nekdo, ki se veseli z mano. user posted image
Ta teden pa res našemu fantiču povem, kako in kaj.... hm..... kako 7-letniku razložiš, kako dojenček pride v trebuh oz. zakaj začne tam nekaj rasti? user posted image

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
6.6.2010 22:35:38   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: bucka13

jah. spet sem se nažrla jagod - sem šla v petek v Avstrijo po njih, potem pa skoraj ni bilo kaj v skrinjo dati. Sem nehala kaditi, pa zdaj to nadomeščam s sadjem, da ne bi segla po sladkarijah. user posted image
Glede modrcev pa je takole, meni so pri prvem poskočile za več kot eno košarico, pa sem mislila, da bodo potem zlezle nazaj skupaj - narobe!!! Ostale tako kipnjene kot so bile, zdaj pa še malo narasle - moram nujno po nove modrce.
sicer pa je bil vikend hudo naporen - sobota piknik, pa ne tak da bi uživala, ampak delala za druge, da so uživali. Ker moj dragi še vedno ni našel poguma in razveselil mojo drago taščo, sem pa še danes lahko delala na travniku kot da mi nič ni. Vesel bodite tiste, ki vam vsaj malo dela odvzamejo drugi.....user posted image
Dosegla sem samo "prosto" dopoldne ko mi ni bilo treba kuhat, ker sem našga fanta peljal k maši in se med procesijo zaupala svakinji. Vsaj ni mogla kakih solzavih vreščečih scen delati, samo jutri jo moram dol z lune potegnit, kamor jo je odneslo.... vsaj nekdo, ki se veseli z mano. user posted image
Ta teden pa res našemu fantiču povem, kako in kaj.... hm..... kako 7-letniku razložiš, kako dojenček pride v trebuh oz. zakaj začne tam nekaj rasti? user posted image

poveš točno tako kot je, če te bo sploh vprašal, pa v knjižnici kakšno knjigo vzami na to temo, jih imajo polno...

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
7.6.2010 7:54:38   
ajne1
hojla,

vikend spet minil, kot bi mignil in spet nazaj v službi...

Urša08 - ja imam dve pupi, eno skoraj 4 in eno skoraj 7 letnico. Je kar zabavno, priznam. Sicer sta načeloma veliki prijateljici, ko pa gre zares, gre pa zares. Sicer pa to gotovo poznaš, sem opazila, da imaš tudi ti že dva otročka. koliko pa sta tvoja stara?

porodne bolečine - punce, jaz vsaki, ki se boji poroda pravim, da če sem jaz preživela že 2 poroda, potem ga bo vsak. in predvsem, da me ni nič več strah tega dogodka. Se mi zdi, da te narava, potem ko se datum približuje, na to zelo dobro pripravi. pred prvo pupo tudi od blizu nisem pogledala kakega dojenčka, kaj šele da bi ga držala v rokah. ni mi bilo jasno, kako bo to zgledalo pri meni, ki nisem ravno tip za dojenčke. in je bilo vse super, takoj ko so mi štručko dali v naročje. in tudi sam porod ni bil nič posebnega, je pa res, da si nisem delala utvar o kakem naravnem porodu, ker pač nisem človek, ki bi zelo dobro prenašala bolečine, tak da... sem imela smejalnega jaz ves čas na nosu, tako da je bilo proti koncu že prav hecno. še dobro, da sem imela moža s seboj, da me je mal v red spravil, da nisem začela žurat tam po porodni user posted image .

buska13 - moji skoraj 7 letnici smo morali precej plastično razložiti, kako nastanejo otroci - je namreč enkrat prišla iz šole in je rekla "mami **** je pa rekla, da sta vidva morala seksat, da bomo zdaj dobili dojenčka" user posted image . in kaj potem odgovorit, kot to, da če ve kaj to sploh pomeni? in potem v roke knjigo Od kod prihajajo dojenčki in razložit na otroku primeren način. bilo je polno kaj in zakaj. in še sedaj se o dojenčku kar naprej pogovarjamo. in o tem kako nastanejo in o tem, kako pridejo ven (tamala je rekla "ja kako, a potem odpreš kakšna vrata, al kaj?") in vse to. nekak se mi je zdelo, da bo ta pogovor prišel malo pred puberteto, pa sem se seveda zmotila. se mi zdi, da tako hitro odraščajo, da jih ne moremo dohajat. Ja, pa tudi do teme z zaščito in o tem s kom imeti otroka sva že prišli, tako da... je pa res, da je tavelika res zelooooo senzibilna kar se čustev in vsega okoli njih tiče...tako da jo moram na to res pripravit in ji zadeve res razložit... nenazadnje ima že na vsak prst roke enega fanta... trenutno je najbolj in en iz 2. razreda user posted image user posted image ...joooj user posted image user posted image

toliko na hitro...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
7.6.2010 8:06:41   
phelps
Ehehe, cele štorije glede tega, kako razložit od kje pride dojenček user posted image

Jaz se spomnim oz. nikoli ne bom pozabila nekega sobotnega jutra in crkljanje v postelji od očija in mami, stara sem bila kakih 4 - 5 let. Nekje sem izvedela, da mora dat oči mami semena, da potem pride dojenček. In sem vrtala in vrtala, kje se dobijo ta semena in sta mi vsa obupana rekla, da jih oči kupi v trgovini, več bom pa izvedela, ko bom starejša... Itak, da me je po tem še bolj firbec matral user posted image user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu ajne1)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
7.6.2010 8:50:06   
aluap
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 11.6.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.6.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image

3.11.10
- Mifene

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 30.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 7.6.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 9.7.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 30.6.10, Štajerska-Koroška user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image  user posted image
- Norvežanka
- sunday, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 2.7.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.7.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83, 27, NP 6.7.10, Maribor user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , NP 9.6.10, Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10 user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.6.10, Maribor user posted image  user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.6.10, 2.8.10  user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 70

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
7.6.2010 8:58:41   
aluap
Ojla,
sem si kr dovolila in sama popravila seznam... V četrtek sem imela pregled in je bilo vse OK (kri, voda, vidla sem oba srčka) in dogovorila sem se že za dva pregleda v naprej - predvsem zaradi dopustov. Moje počutje je OK, ampak še vedno ogromno spim, če pa ne spim dovolj me boli glava... Ah, upam, da bo bolje. Tudi moj trebuh pridno raste in zelo se veselim prvih brcik.
Jaz tudi jem jagode, pazim le pri nezrelih sirih (so me opozorili na Listerijo), pa seveda zelo pazim pri zelenjavi, ker sem na toxo negativna. Sicer pa jem preveč in sem že pridno pridelala nekaj kg -  ampak sem se odločila, da se zdej še ne bom sekirala preveč.
Sem vam prou fouš, ker greste lahko preposto v BC in si ogledate vozičke. Za dvojčke jih je res mal za pogledat in načeloma mi preostane nakupovanje prek spleta - in seveda ko srečam mamico z dvojčki, da jo kr ustavim in povprašam. Sem bila zadnjič pri eni na obisku - pa če po naravi ne bi bila minimalno panična bi me kr pobral... Ampak lepo u izi! Sonček je in jst se ne pustim.
Lep dan vam želim!

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
7.6.2010 9:40:29   
Soncchhek
Pozdravljene !
Evo, začetek novega delovnega tedna in....17 teden nosečnosti je štartal zame. Uh kako mine čas. Buši je pa začel kar pridno kipet ... tako da zdaj pa ne morem več skrit...Sem bila na enem praznovanju, pa so me vsi prijemali ( joj kako to sovražim, sem se kar umikala)...ma alo....saj imam še špehec no....zdaj je vedno bolj napet in oblika se spreminja, ampak...ni pa še buši kot b-u-š-i. Pa vsak misli da se ga lahko dotakne...

nejka000, iiiiiiiiiiiii kir buši ! Jaja meni tudi ratse tako....spodaj.. In mi je tako lepo ko se pobožam+ pogledam v ogledalo ( verjetno še nikoli nisem tolikokrat sebe pogledala v ogledalo kot pa sedaj odkar sem nosečka ).

Moje počutje te dni kar ok. Ti krči dol.....jih skoraj ni...oz. verjetno je to res rast....raztezanje....apetit se mi počasi vrača, ampak zaradi posebne prehrane, itaq moram pazit kaj pojest ipd.
SEm ful srečna , ker mi astma sploh ne dela težav. te dni pa čekiram še dlesni... da vidimo kaj je naredilo juhu-bruhanje.

Uživajte dan !

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
7.6.2010 10:03:27   
malajka84
Jutro punce, evo pa mamo spet sonček, js se pa spet u senci skrivam, pred hišo mamo šele od dveh dalje mal senčke, tak da takrat pokukam na plano.:)

Smo bli pa učer na praznovanju 40.ke od tete, in so me tud vsi čohal po bušijo, pa bl sm jim razlagala d ni to to, no vse ne, d je še špehec bl so me mučkal.:)

In pol seveda one stare,.ja to bo pa fantek ti na obrazi piše, pa druga teta ne, punčka lej kako ma trebuh, pa spet....uglavnem namest bi bil center pozornosti roj.dan, je blo to al bo punčka al fantek.:) PA sej bo sm se že navadla:)

No pol sm si pa prvošla kos višnjeve torte....joj kk je pasal:)

Dons mam pa mojga doma in boma neko omaro prestavla v sobi, da pol vidva dimenzije prostora, ki nama ostanejo. mal morm neki počet.:)

Glede brsik pa..zdej sem v 18.tednu in se mi kr zdi da skoraj vsak dan čutim, no tiste ta nežne notranje, no niso več tolk zlo nežne:) sploh se čutjo, če ležim pa sm mirna...ah ja kk je to fajn občutek:)

Nič, lepo se imejte!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.6.2010 10:24:13   
majabar
Še tu malo vas pozdravim. Sem namreč med pakiranjem in vedno bolj ugotavljam, da s sabo ne bom mogla nesti skoraj nič. Napolnila sem kovček z oblekami, ima že 23kg in ni poln, več kot 23kg pa ne sme imeti. Drugi kovček je lok in tudi že ima 23kg. Še nekaj kg v ročno prtljago in to je to. :(

Imejte se lepo!!! Tudi jaz se bom kmalu, ko minejo ti težki dnevi. Jutri pa pregled:)!

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.6.2010 11:42:26   
Sunday
Živjo živjo sonosečke!

Jaz vas nisem mogla niti brati...
Se mi je včeraj številka obrnila na 28.

Ko smo pri temi od kje pridejo otroci...
Nečakinja od mojega je izvedela, da bo njen stric dobil dojenčka,
in ga  je včeraj gledala v trebuh in spraševala kdaj bo dojenček ven prišel user posted image
Ima pa moj res trebuh... zaenkrat večjega kot jaz.

majabar res ti nič ne zavidam situacije... Slovo od najdražjih ni nič prijetno....
Te pa dragi čaka, tvoj bodoči mož... To bo lubčkov, ko se viditauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
7.6.2010 12:21:09   
majabar
Sunday, vse najboljše! Upam, da si lepo praznovala! Ja, poljubčkov bo pa še vse za nazaj, je treba nadoknaditi 4 mesece. Najboljše, da si kar dopust vzameuser posted image .

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
7.6.2010 12:55:32   
majabar
Evo, ena slikica, 19. teden.
user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
7.6.2010 13:19:11   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Evo, ena slikica, 19. teden.
user posted image

tukaj imaš manjši trebuh kot na slikici v profiluuser posted image

sicer pa, kaj se že sekiraš, jaz taka kot si ti zdaj še pred nosečnostjo nisem bilauser posted image , suhica si in ne sekiraj se, ker boš vse pridobljeno po porodu tudi pridno izgubilauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.6.2010 13:25:00   
majabar
:) Ja, slikica v profilu je posneta popoldne, po kosil in napornem dnevu. Zjutraj pa zgleda tako. Samo, da mi jutri reče ginekolog, da je vse OK, potem pa tudi če se trebušček še kakšen mesec ne pozna:). Je zanimivo, da sem po pregledu pomirjena, čisto pozabim na nasledji pregled, ko se ta približa, mi gre pa vse možno po glavi:).

Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.6.2010 13:30:50   
Bela01
majabar: Moj trebušček pa je že orenk. Ga nikakor več ne morem skrit (če bi ga že slučajno hotela ;) ). Pa sem tudi bolj med ta slokimi :P :D. No kilce so pa tudi že šle gor :).

Morfologijo imam 29. 6..

Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.6.2010 13:32:35   
Bela01
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

:) Ja, slikica v profilu je posneta popoldne, po kosil in napornem dnevu. Zjutraj pa zgleda tako. Samo, da mi jutri reče ginekolog, da je vse OK, potem pa tudi če se trebušček še kakšen mesec ne pozna:). Je zanimivo, da sem po pregledu pomirjena, čisto pozabim na nasledji pregled, ko se ta približa, mi gre pa vse možno po glavi:).

No zaradi tega če bušija še ni prav opaznega se pa res ne sekirat. Meni je naenkrat kipnil. Prej nič kaj, potem pa kar naenkrat. Pa odvisno je od konstrukcije telesa. Meni se že, če se malo bolj najem pozna.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.6.2010 13:42:22   
Sunday
majabar hvala!

Najbolj, da bo dopust vzel user posted image  da nadoknita.
Saj, kaj pa bo od njega v službi, saj bo ves podivjan od hormonovuser posted image

S temi trebuščki je pa zelo mešano, nekaterim se skoraj nič ne pozna,
no takšen je bil moj pred štirinajstimi dnevi
user posted image

zdaj, pa držim pesti, da mi je uspelo

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
7.6.2010 13:58:23   
nadinne
Helou user posted image

Madonca mate že lepe bušije user posted image  majabar, tvojege slike mi tu v službi noče odpret na žalost, bom doma pogledala. Meni se še nič ne pozna...mam še toliko trebuha od prej...tako da zaenkrat oblečem še kar nekaj starih hlač...je pa res da buši ni več mehek, ampak lepo napet...samo noben ki ne ve za nosečnost niti ne more vedet da to ni več samo moj buši user posted image  Mogoče se mi pozna to da sem 2 kili shujšala...sedaj pridno jem še večkrat na dan...moram zadržat težo! Da ne bom čez 2 tedna kregana na pregledu user posted image

Komaj čakam da še meni buši kipne...da bom lahko kako lepo majčko oblekla, pa tunike, ki že čakajo v omari user posted image  Ampak matr a ni vroče?! Tu v pisarni je za znoret...klime pa ne upam laufati kaj preveč, ker mi piha direkt v glavo...raje mi je vroče, kot da zbolim. Se mi že malo kolca po prejšnjem tednu ko je bilo hladno user posted image  Nikol nam ni prav user posted image

Joj še urico, potem pa domov...v avtu bo za crknit user posted image

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
7.6.2010 15:48:19   
aleksa83
Pozdravček vsem user posted image

Joj, gledam tu slikice s trebuščki in mi je prav čudno, sem v 16 tednu in jaz mojega bušija že dolgo več nemrem skrivati.
Vse hlače me tiščijo, tako, da že pakiram v omaro stvari, ki jih ne morem več imet, pa to zdaj že skoro 1 mesec je tak.
Res je, da sem vedno bila v predelu trebuha malo bolj obdarjena, ampak kaj hočeš.user posted image

Take lepe ste s svojimi bušiji user posted image .

Pozdravček.

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
7.6.2010 18:57:13   
nejka000
Dan!

sunday vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

bušiji vsak po svoje čudovit

majabar ne se sekirat okol trebuščka sam da je drgač vse ok. Sicer pa maš itak dovolj skrbi in vsega na kupu te dni. buši bo še zraso, še čudla se boš kako

moje poročanje iz pregleda s pikico vse OK, brca, raste, sam slikat se noče. Punčka je še skoz user posted image , srčak smo tudi slišali.Jaz mam pa zaj dva dni probleme z zatekanjem nog, hematom se je malo zmanjšal, tako da je to malo bolje, drugače pa ostalo vse po starem. naslednji pregled 5.7. - morfologija. 

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.6.2010 19:22:16   
pikizenc
Joj punce kako se že slikce lima sem? user posted image

zalos - jaz bi kupila, sicer se pozanimaj do kdaj je garancija, ampak ponavadi bi pričakovala, da kako leto pa vseeno je.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?