|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
25.5.2010 10:50:22   
nov2010
Hojla nosečke!

No se danes ponovno javljam, ker sem bila zjutraj na pregledu.

Izvidi iz prejšnjega pregleda so OK, tako voda kot kri. Toxe zaenkart še ni in upam da tako tudi ostane.
Naredili smo en kratek ultrazvok, tako da smo videli kako je kaj naša bebica in je vse Ok se lepo giblje in srček bije.

Za spol tokrat še nisem vprašala bom počakala do morfologije, kjer bo vse bolj jasno. Tako da na seznam lahko daste  user posted image .

Pa še podatki za na seznamček: naslednji pregled bo čez 5 tednov pri 19 tednik in to je 30.6.
Mislim pa da morfologije takrat še ne bomo delali in jo bomo potlej čez tri tedne, saj tako mi je sestra nekaj omenila. Bomo pa baje naslednjič pri pregledu merili dolžino matrničnega vratu.

Tako toliko o mojem pregledu.
Sem vesela da zaenkrat poteka vse BP in se super počutim user posted image .

Upam da boste čim bolj izkoristile te lepe sončne dneve user posted image .

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
25.5.2010 11:43:10   
D0aisy
Zdravo!

Še moje (mislim da zadnje) poročilo iz NS: Vse je ok, vrednost za napako 21. kromosoma je 1:5390, srček bije normalno. Zraven sva dobila tudi CD z skoraj vsemi slikicami in posnetki, ki sva si jih ogledala takoj ko sva prišla domov. Oba čisto raznežena.
Javljam pa se šele sedaj, ker smo se ta vikend poročili (poroka je trajala polna 2 dni) in ni bilo časa za nič, daril še sedaj nisva odprla. Bilo pa je super, bomo videli na slikah, vendar se mi trebušček skoraj nič ni videl. Pila nisem nič, pa je bila žurka boljša kakor če bi bila čisto nažgana. Kljub 3 dnevom dopusta se nisem še skoraj nič spočila. Ma ja bo že, saj se ne možim vsak dan :)
Uživajte danes na sončku.

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
25.5.2010 12:00:05   
malajka84
user posted image user posted image za dobro opravljene preglede in NS

D0aisy čestitke za poroko!!!!user posted image user posted image user posted image

Prosila bi vas, če ma katera 2 min časa, da da glas za naju: KLIK  Hvala!

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 25.5.2010 12:11:52 >

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
25.5.2010 12:41:35   
phelps
Bostina, to na slikci si ti? Moj glas že imaš user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
25.5.2010 12:50:52   
Marimax
D0aisy čestitke tudi z moje strani za poroko! Predvsem pa dosti razumevanja in ljubezni !

Bostina: glasovala zate/za vaju. Dajmo novemberke, izkazite se user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
25.5.2010 12:55:54   
malajka84
Punce hvala!...Ja na sliki sem jaz, ampak je slika lanska, tk d zdej nism več belo blond:)...sploh pa si ne morm več prvoščt ležanja na bušiju.:)

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
25.5.2010 13:57:39   
Sunday
sem opravila svojo dolžnost in glasovala user posted image

D0aisy čestitam za porokouser posted image

Jaz sem pa danes klicala za 2HT izvid, ker nisem še nič po pošti dobila.
In so me nazaj poklicali, da je 1:6000, pa še ene številke, je rekle sestra,
ampak si nisem zapomnila, glavno, da je v redu.

Včeraj sem se dobila s kolegicami in jim povedala veselo novico,
in so rekle, da se jim že zdelouser posted image
Smo pa šle še skupaj v Mano, in sem našla bele poletne hlače na elastiko,
pa punce so mi našle še eno črno tuniko.

Sem imela kar zapravljiv dan včeraj.
Sem končno še ploščice za kuhinjo naročila in so me danes klicali, da
jih že imajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1982
25.5.2010 14:01:29   
aleunam
Bostina, tudi moj glas imaš. Ful mi je všeč tudi tvoj avatar tukaj na forumu. user posted image

DOaisy, čestitke za poroko! user posted image

Pa še moje "poročilo" iz uvodnega dela Šole za starše. Je bilo hitro konec, povedali so nam par uvodnih informacij kako bo potekaolo v naprej. Moram reči, da imajo zelo dober sistem - smo bile same novemberke. A res ni nobene tukaj na forumu? user posted image  V sedmem mesecu (tam nekje v začetku septembra) dobimo ponovno vabilo in čaka nas še 6 srečanj. Moram pa povedati, da sem bila prijetno presenečena nad tem, da smo bile vse novemberke. Sedaj se niti malo več ne sekiram, da bi moj buši zgledal za več mesecev kot dejansko je. Pri nekaterih so se že tako lepi bušiji videli... user posted image  Ni čudno, da se tudi meni, sploh ker je nekaj podlage od prej. Sem vesela, da sva šla.

Aja, pripadata nam samo 2 UZ. V začetku za potrditev user posted image  in tam v 20-24 tednu, ko je morfologija. Načeloma jih naredijo več, ampak morajo vsakega "zagovarjati".

Neposredna povezava do sporočila: 1983
25.5.2010 14:58:51   
tejci1981
Bostina - sem vaju kliknila user posted image

Danes sem bila na pregledu,....vse ok, tako da mi je prekinla bolniško in grem naslednji teden po dveh mesecih delat !?!?!?!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo že, če pa bo slučajno kaj narobe pa moram seveda takoj prit nazaj!

Naslednji pregled imam 15.6.

Ok, to je to!

Lep krasen spomladansko-poletni dan vam želim!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
25.5.2010 15:44:33   
nadinne
D0aisy čestitke za pororko! user posted image

bostina, tudi moj glas imaš user posted image

Joj jaz sem bila pa danes v C&A...nisem dobila niti enih hlač! Ne morš verjet! Če sem dala mojo številko gor, mi je po riti in stegnih kar opletalo vse...kot da sem kloven, če pa sem šla po številko manjše, pa so mil bile skoraj pretesne, neudobne. Sem bila razočarana in malo jezna...ne vem zakaj nimam nikoli sreče pri kupovanju oblek. Tako da grem naslednji petek po službi še na Rudnik pogledat, če imajo kaj boljše številke user posted image Pa eno luštno ajčko sem hotela kupit, ampak glej ga šmenta...edina velikosto L, pa še ta je imela napako...tako da sem šla iz trgovine praznih rok...in sedaj pojma nimam kaj naj oblečem v nedeljo, ko grem na obhajilo user posted image Za popi...!

Moj išias je drugače ok...na srečo noga ne boli več, razen če ležim na boku, potem me peče kot hudič...tako da ponoči malo eksperimentiram in se premetavam, da kolikor toliko spim. No ja, važno da je popustilo in da grem lahko drugo sredo ali četrtek nazaj v službo! user posted image

D0asiy in nov2010 pa še čestitke za super opravljene preglede. Nič zdaj se grem pa malo martinčkat na balkon in brat super knjigo user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
25.5.2010 15:59:24   
4mybaby
Bostina: trenutno stran nagaja,vendar se vrnem in dam svoj glas user posted image .

DOaisy: čestitke za poroko,veliko razumevanja,ljubezni in sreče!!!user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
25.5.2010 18:52:00   
pikizenc
nov2010 - jaz sem bla tud takrat v BC. Je bla pa res gužva, ampak je blo pa vsaj velik podajalcev na voljo. Men je buzz3 luškan, ampak mal drag, če moraš potem računat še košaro in lupinco. Jaz sem zaljubljena trenutno v Peg Perego skate 2010, bomo vidl če me še mine user posted image

Renesme** - genialna majčka

nadinne - ne vem če ti je kera že odgovorila za AS. Kakršenkoli gel je ok, baje gre tud na olje, men je šlo enkrat tud na mastno kremo, ampak je gel najboljš. Drugače pa jaz tud na začetku nisem slišala, tak da sem na ene 3 dni probavala, moraš pa dejansko na začetku mal povadit, ker sem najprej čist previsok iskala. No zdej ga takoj najdem, ker smo že tok stari, da se takoj sliš. Kar probaj, ker je reeeees lepo user posted image

Tiste, ki ste že mele ta pregled - naslednji pregled po NS, a je to tud ultrazvok al ma to sam sestra čez?

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
25.5.2010 18:55:57   
pikizenc
Aja še to, mal sem gledala datume za MŠ v Lj in je vsak mesec datum. Sam ne piše pa kok časa to traja, sam kdaj je začetek. A to je en teden vsak dan al enkrat na teden al kako ...

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
26.5.2010 7:31:16   
Valentina85
Doibro jutro!
Včeraj bi morala začet s šolo za starše pa bom šla raje v septembru, sedaj se bova selila in izpite na podiplomcu imam in je preveč vsega.
Zanima me kako ste kej s kilogrami? Koliko ste kej pridobile? Jaz sem sicer močnejše postave, ampak sem se od 1. do 2. meseca zredila 1kg, sedaj mi pa vsi govorijo da kaj hujšam, in res se mi je telo spremenilo čeprav jem količinsko enako, mogoče več sadja in zelenjave. Danes sem se stehtala in imam 4kg manj od zadnjega pregleda (3.5.), sem mislila da mogoče ker sem se zjutraj tehtala, ampak je zvečer isto.... user posted image Upam, da ni kaj narobe, saj slabosti nimam, bruham tud ne. Je pa res, da doživljam precej stresa, čeprav se zelo trudim ublažit situacijo ki se mi trenutno dogaja.... Ampak je ful hudo... Večni boj s starši, ki so trenutno precej proti možu, na začetku sem omenila da jih nosečnost ne gane, pa sem upala da bo boljše, ampak se ni nič spremenilo. Obstaja samo jeza, ker nisem noseča v pravem času, saj bi jaz ta čas ful na kmetiji pomagala in sedaj jih poslušam nonstop. Pa bolj sem čustvena in občutljiva na take stvari in me hitro prizadanejo.....

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
26.5.2010 7:56:08   
Sunday
Dobro jutro!
Kako ste kaj?

nadinne moraš it kupovati, takrat ko nimaš namenauser posted image
Jaz, ko grem z namenom, da bom kaj kupila nič ne dobim.
Ko pa na hitrco skočim v trgovino pa najdem kaj...
Ali pa koga vzemi s seboj, da ti pomaga brskati user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
26.5.2010 8:31:10   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85
Zanima me kako ste kej s kilogrami? Koliko ste kej pridobile? Jaz sem sicer močnejše postave, ampak sem se od 1. do 2. meseca zredila 1kg, sedaj mi pa vsi govorijo da kaj hujšam, in res se mi je telo spremenilo čeprav jem količinsko enako, mogoče več sadja in zelenjave. Danes sem se stehtala in imam 4kg manj od zadnjega pregleda (3.5.), sem mislila da mogoče ker sem se zjutraj tehtala, ampak je zvečer isto.... user posted image Upam, da ni kaj narobe, saj slabosti nimam, bruham tud ne. Je pa res, da doživljam precej stresa, čeprav se zelo trudim ublažit situacijo ki se mi trenutno dogaja.... Ampak je ful hudo... Večni boj s starši, ki so trenutno precej proti možu, na začetku sem omenila da jih nosečnost ne gane, pa sem upala da bo boljše, ampak se ni nič spremenilo. Obstaja samo jeza, ker nisem noseča v pravem času, saj bi jaz ta čas ful na kmetiji pomagala in sedaj jih poslušam nonstop. Pa bolj sem čustvena in občutljiva na take stvari in me hitro prizadanejo.....

Za vsak slučaj na naslednjem pregledu omeni, da telo samo od sebe hujša, sicer pa bo tako ali tako opazila. Če sama veš, da ni neke spremembe v prehrani, načeloma ne bi "smela" hujšati. Lahko pa ješ bolj razporejeno čez dan, pa praviš da tudi več sadja in zelenjave, mogoče tudi stres precej vpliva in so to vzroki za manjšo težo. Sploh če praviš, da imaš stresne situacije, starši, izpiti, selitev... Včasih pa nas še kaj podzavestno psihira. Upam, da urediš s starši, veš, poznam tudi primere, ki so se pobotali po rojstvu otroka. user posted image  

Ej, vidim, da nas je kar nekaj pod stresom. Tudi sama se poskušam čim manj sekirati, pa ne zaradi sebe, ampak zaradi otroka. Sem nekje brala, da stres v nosečnosti povzroči, da so otroci v mladosti živčni, raztreseni, se pozna pri njihovem obnašanju.

Jaz še vedno razmišljam o krajšem dopustu - 3 dni v juliju. Kaj pravite na kampiranje v šotoru v 22. tednu? V mislih mam kamp Lucija... Kako je z WCji, tuši (urejenost)? Me sicer mika tudi Hrvaška, sploh tukaj čez mejo (Kanegra, Savudrija, Umag user posted image ), ampak se bolj "zanesem" na Slovenijo v stanju v katerem sem user posted image .

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
26.5.2010 8:55:31   
phelps
Dobro jutro!

Jaz še nisem dobila vabila za šolo za starše (baje pri nas pošljejo), sem pa ravno včeraj ugotovila, da bi mi zelo koristila preden se spravim v nakupe. Včeraj sem bila v Pikapolonici in sem navdušena nad tem, kako enostavno se zloži "moj" voziček in kako malo prostora zavzame. Kupila eno odejico in tetra majčko (vsaj zdi se mi, da je tetra user posted image ).

Kolikor se jaz spomnim kampa Lucija (moja najstniška leta), je tam (sploh sedaj, ko je konec šolskega leta) cel žur (avtomobili z glasno muziko), sonce, veeeeliiiiikoooo mladine in temu primernega vedenja. So pa baje nekaj spremenili, ampak sonce je še vedno (šotor na soncu ni ravno fajn imet). V Umagu je kamp Stella Maris - dobil najvišje ocene na Hrvaški obali. Je ogromen, čist, v senci ali na soncu, dobiš svojo parcelo, lahko imaš tja napeljano tudi elektriko in vodo. Meni je všeč zelo, nazadnje sem bila pred cca 3 leti s puncami. Pa še zelo blizu SLO je (15 min vožnje z avtom). V SLO je bolj družinski še v Ankaranu, so pa baje sedaj tam problemi z lastniki.

Meni se je pa uho zamašilo - kako nelagoden občutek user posted image Moram malo postokat user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
26.5.2010 9:03:04   
aleunam
Za Slo vem še za Fieso, kjer je ful fajn - novi WCji in tuši, ampak bi nekaj drugega letos. Tole za Lucijo pa nisem vedela (mladina) in se bom raje ognila. user posted image

Stella Maris? U, tam smo bili pred 20. leti. user posted image  Umag mi je zakon, ampak je precej drag, kar se tiče apartmajev in hotelov. Je kot Portorož pri nas. Se bom malo pozanimala za Umag. Zdaj mam ful voljo, na koncu pa lahko samo upam, da si uresničim željo po morju in da ne bo vse splavalo po vodi. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
26.5.2010 9:07:42   
emma83
Ojla punce, kako ste?

Mene pa desna bradavica srbi za znoret, kr koža mi se lušči na kolobarju. Nekje sem prebrala, da je to normalno, da se mlečne žleze pripravljajo na svoje delo ampak srbi pa ful, praskat se v javnosti glih ne morem.

Jaz sem bila tud v soboto v BC, pa sem videla voziček CAM in mi je bil na videz ful všeč, no potem sem zvedela, da so kolesa plastična ne napihljiva, da se športnega dela ne da obrniti v obe smeri in da lupinica nima isofixa, tko da odpade. Zdaj pa razmišljam v smeri Quinny Freestyle + košarica dreami + lupinica maxicosi, komplet z isofix podstavkom pride blizu 800 €, in je spet to eno malo bogastvo. Tko da res ne vem več.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
26.5.2010 9:12:46   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 11.6.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image

3.11.10
- Mifene

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 2.6.10 user posted image  user posted image  

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 25, 2user posted image , 1user posted image , NP 7.6.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.5.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image  user posted image
- Norvežanka
- sunday, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.6.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.5.10, Maribor user posted image  user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image  user posted image

29.11.10
- pesjanarka

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10 user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 67

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
26.5.2010 9:13:56   
majabar
Dobro jutro dekleta!
Ta dva dneva v Italiji sem se kar malo spočila. Končno konec selitve, drugi mi kuhajo in pospravljajo. Stres se začne popoldne, ko imamo kvalifikacije. A je vseeno nekaj prijetnega v tem. Tiste, ki ste pod stresom, upam, da to čim prej mine, privoščite si kakšno masažo, kopel, pedikuro, sprehod. Saj vem, da to ne odžene težav, a pomaga, da telo ni tako napeto.
Meni so v zadnjih treh dneh zrastle prsi, me kar bolijo. Sicer ne tako, kot na začetku, a so zelo občutljive. Počasi jim sledi še trebušček. Včeraj na treningu sem bila prava atrakcija. Maja noseča! Nihče ne more verjeti, vsi so navdušeni:).
Valentina, glede teže, jaz sem malo v plusu. Ko sem na začetku hujšala, me je kar skrbelo in sem zavestno jedla več. Saj vem, da pikica dobi kljub hujšanju vse, kar rabi, a imam vseeno boljši občutek, če vem, da je vnos hranil zadosten. Ti pa čez 3 tedne na pregledu to le povej ginekologu.

< Sporočilo je popravil majabar -- 26.5.2010 9:16:51 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
26.5.2010 9:17:01   
phelps
Tudi kamp je v Umagu malenkost dražji, ampak je tudi toliko boljši (vsaj za moje pojme), v času user posted image se pa menda lahko malo pocrkljamo user posted image Midva sva pogosto v Umagu, v tetinem apartmaju.

Jaz moram pa žal kar pozabiti na vozičke - trikolesnike, ker imam premajhen avto user posted image . Sva se odločila, da še kako leto ne bova zamenjala avto, da še malo privarčujeva. Če novembra ugotoviva, da res ne gre s tremi vrati, lahko še vedno kupiva kaj rabljenega.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
26.5.2010 9:33:04   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Ojla punce, kako ste?

Mene pa desna bradavica srbi za znoret, kr koža mi se lušči na kolobarju. Nekje sem prebrala, da je to normalno, da se mlečne žleze pripravljajo na svoje delo ampak srbi pa ful, praskat se v javnosti glih ne morem.

Jaz sem bila tud v soboto v BC, pa sem videla voziček CAM in mi je bil na videz ful všeč, no potem sem zvedela, da so kolesa plastična ne napihljiva, da se športnega dela ne da obrniti v obe smeri in da lupinica nima isofixa, tko da odpade. Zdaj pa razmišljam v smeri Quinny Freestyle + košarica dreami + lupinica maxicosi, komplet z isofix podstavkom pride blizu 800 €, in je spet to eno malo bogastvo. Tko da res ne vem več.

Mene so bradavice srbele pred časom. Vem, da je RES ZA ZNORET! In sem si jih vsake toliko mazala z običajno univerzalno kremo Garnier, pa je minilo. Kar pa se tiče opreme za user posted image ... Meni je mama še včeraj rekla (pred njo pa že 100 drugih ljudi), da naj ne pretiravam v ničemer, ker teh nekaj let, dokler se vozijo v vozičkih, mine mimogrede. Ve o čem govori, šest let nazaj je sama vozičkala user posted image . Ona je večino zadev dobila in se je tudi vrnilo, torej od tega jaz "pričakujem" samo posteljico.

Tako da jaz bom kupila varno, uporabno opremo, ampak rabljeno (voziček, lupinica, isofix). Se bomo pred nakupom prepričali, da ni poškodovano, potem pa ni hudiča, da ne bi zdržalo. Otroku vsekakor privoščim najboljše, ampak nismo ravno mađarski bankomat, ki serekeš. Je in še bo ogromno drugih izdatkov. Če posteljico dobim, dokupim najbrž samo jogi, posteljnino, potem pa še previjalno in blazino za dojenje. user posted image  Se mi zdi, da zna razbremeniti roke. Pa zadnjič sem videla banico na stojalu. Za moje pojme primerno za prvih nekaj mesecev, če ni pri roki moškega, ki bi ti nosil kar nekaj litrov vode. Postaviš pred kad, natočiš z tušem in čopkaš. user posted image  Dajte kak nasvet, kaj vse je dejansko potrebno. Mam občutek, da mam neke predstave v glavi, pa ni prav...

Majabar, jaz si jutri "privoščim" frizerja. user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
26.5.2010 9:56:50   
nadinne
Čau.

Valentina85
, tudi meni je včeraj tehtnica doma pokazala 2kg manj, kot me je na zadnjem pregledu stehtala sestra. Sem kar izbuljila oči, ker sem bila prepričana, da sem se kaki 2 kilci zredila. Tako da bom videla, kako težo mi bodo namerili v torek na pregledu. Mogoče je krivo to, da tehtnica stoji na drugem mestu sedaj, kot pa je aprila user posted image Če me bodo tudi v torek manj stehtali, pa bom to omenila, sicer pa bo itak zapisano vmaterinski knjižici in bo g vidla. se pa ne obremenjujem preveč...to bo stvar le še poslabšalo. Zaenkrat se počutim dobro, sem pa tudi sama že tako ali tako lepo okrogla user posted image in upam da se čimmanj zredim.

Uživajte v sončku...jutri ga bo baje že manj...vikend bo baje slab glede vremena.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
26.5.2010 11:41:36   
aleunam
Moram povedati, da sem malo prej konkretno kihnila in se je otroček očitno predramil. Me je parkrat kar konkretno z notranje strani, občutek je bil kot da bi trkal, mami pa čist raznežena. user posted image  Zdaj že kakšen dan nisem čutila ali pa je bilo mimogrede, tako da sem sedaj vesela. Če bi ležala, ne vem če se ne bi že čutilo tudi od zunaj. Nisem se raje premikala in bi dala roke gor, da bi ja čim dlje čutila te gibe. Prvič so bili tako močni. Ahhhhhh... user posted image

Seznamček opreme in ostalega sem našla tukaj ---> http://www.ringaraja.net/forum/SEZNAM_-_kaj_potrebujem_za_novorojen%C4%8Dka/m_1848590/tm.htm

< Sporočilo je popravil aleunam -- 26.5.2010 11:42:19 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?