daya
|
Živjo! Zdaj se pa moram malo javit, ker me phelps pogreša lepo. Saj berem vas redno, pišem pa res bolj malo zadnje čase, se bom probala poboljšat. No da malo opišem moje stanje. Slabosti so se malo omilile, tako da tudi jem lažje, bruham zdaj res občasno in mislim, da gredo zdaj pa res že počasi h koncu, je bil že skrajni čas, sem že v 16 tednu madona Zanekrat sem še doma, čakam na odločbo komisije, ampak mislim da me bodo kar kmalu poslali nazaj delat. Imam pa zdaj že cel kup novih težav, ful me boli križ, to sem imela že prej težave in sem kar pričakovala, pa zadnje 2 dni me boli še medenica oz. težko povem kateri del, ker se mi zdi da kar vse, od kolkov, spredaj, zadaj ipd, pa še trebuh mi otrdeva, evo to je moje poročilo te težave sem imela ponavadi res bolj proti koncu nosečnosti z medenico ipd, samo zdaj je pa zgleda vse že ful prej, je res že tretjič, pa še malo starejša sem kot prej. No ampak zaenkrat se da zdržat, samo da se te zoprne slabosti počasi končujejo, pa lahko začnem uživat, no sicer hodim trenutno kot stara mamca, ampak bo že. No poleg tega se me je pa včeraj še en prehlad lotil in zdaj smrkam, kiham, glava me boli ipd, ampak to tudi upam, da hitro mine, pa da bom končno polna energije. Sem šla pa včeraj malo v šopong za nosečniškimi oblačili in si enih par zadev nabavila v H&M v Supernovi. Tako da je denarnica spet prazna no saj bo za preživet, samo se moram pa kar malo zadržat, da ne pokupim vsega, ker to bom pa res vse zadnjič uporabljala, potem pa konec z dojenčki pri nas Ne vem če sem že napisala da imam nasledji pregled 2.6. Trenutno jaz jem elevit in ko mi ga bo zmanjkalo bom prešaltala na neovin, ker sem si že pred časom kupila, pa potem videla da se šele po 12 tednu priporoča, tako da končam to škatlico elevita, potem neovin, potem pa še nekaj tifola, ki mi ga je ostalo, da spraznim zaloge To majčko pridem novembra sem si pa jaz že pred časom kupila v Popku, je res draga 30 eur, samo zaenkrat mi je všeč. Imam pa problem, ker so mi datum prestavljali, pa bi rabila zdaj še eno pridem oktobra no če katera izve kakšno dobro ceno, kje to delajo, si bom mogoče še eno s kratkimi rokavi nabavila, so mi res luštne, ker ta je z dolgimi. No zdaj sem se pa razpisala za naprej in nazaj. Aja ne vem če sem že pisala, da že nekaj časa čutim brcike je ful lepo, najprej sem jih začutila samo če sem ležala na hrbtu, zdaj jih pa tudi že ko npr sedim, stojim ipd, samo še niso zelo redne, tako da parkrat na dan po kakšno brciko, ampak je super. Lepo bodite, Daya
|