|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
12.5.2010 12:05:31   
aleunam
Aja, glede majčke. Jaz si jo bom sama kupila in upam, da mi jo moj natisne. Imamo namreč rezalnik za nalepke in ravno za soboto smo jih naredili par za firmo (smo razstavljali in smo bili z majčkami bolj vpadljivi user posted image ), ampak je problem pri "lepljenju". To sem namreč počela z običajnim likalnikom, kar direktno na folijo in najvišjo temperaturo, a so se čez dva dni določene črke odlepile. Za to bi morala biti neka stiskalnica. To moramo še stuhtati, ker bi jo rada imela za večkratno uporabo. user posted image  Majčka pa bo najbrž vsaj ena z naramnicami, da jo lahko nosim čez srajčke, majčke, in seveda kakšna običajna z kratkimi rokavi.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
12.5.2010 12:11:37   
daya
Živjo!

Glede brcik sem jaz tudi najprej začutila kot nekakšno gibanje, npr. sem vedela da se premika samo nisem pa še čutila brcik, že par tednov nazaj. No zdaj so pa že brcike. Prej je bilo pa res podobno prebavi, za lažje prepoznavanje. Drugače pa ženske zelo različno občutijo brcike, s tem mislim ob zelo različnih časih, ene prej ene kasneje ampak važno da vse pridemo na vrsto, pa ni važno kdaj.

lp

Daya

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
12.5.2010 13:15:46   
maa2010
Pozdravljene user posted image

Zdaj pa se bom jaz malo porocala o moji ponovni NS. Po vecih poskusih merjenja NS ta pregled ni bil mozen. Maternico imam tako visoko zadaj na krizu, da noben uz ni mogel vredu izmeriti vseh parametrov. Morem pa povedati, da se je dr. Pelkiceva v MB zelo potrudila :) Pri njej sem bila v 12, 13 in ta teden v 14 tednu nosecnosti.
Sedaj pa imam narejen izracun tveganja na podlagi 2HT:

T21 1:2984
T18 1:13208
T13 1:116121

user posted image je b.p., se lepo razvija :) Naslednji teden pa se grem na 4HT, da vidimo kaj bo se tale pokazal.

Brce ali nekaj podobnega pa sem tudi ze zacutila kot majhne mehurcke, ki pocijo, ampak tako zelo mini in nezno, neverjetno user posted image

Jaz sem si preko laredoute narocila nekaj nosecniskih stvari :) Imam pa ze ene jeans hlace iz HM in so fenomenalne ;) Nic ne tiscijo.
Glede trebuha pa bi se vas vprasala, ce ima katera obcutek, da se ji je trebuh pod popkom kar naenkrat povecal user posted image

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
12.5.2010 13:46:21   
Soncchhek
ja to folno kislino vsak priporoča različno...Jaz sem do sedaj jedla Folacin, kjer je celo 5mg folne noter.
Pa sem pravkar govorila z ginekologinjo, ker je pod stranskimi učinki tudi slabost....Ona pravi, da nekje do 12...13 tedna je priporočljivo da se je....potem pač odločitev vsakega....ni nujna, ni pa narobe da se je...
Jaz sem se odločila, verjetno enako kot ve, da jo bom jedla še naprej, ampak v malo manjši količini...Kolikor sem brala Elevit je ima 800 mikrogramov.....Tifol 400 ipd...

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
12.5.2010 14:57:35   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

Renesme, kje si kupila baby belt? Ker jaz tudi opažam da me moti pas čez rebuh, si ga stalno dol tiščim, samo če vozim nekako ne morem držat pasi skoz dol user posted image   

v pikapolonici jih imajo, so pa dragi- 40euruser posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.5.2010 15:15:55   
Renesme**
phelps- bolečine v trebuhu so bile zaradi dela in utrujenosti, potem te malo bolj špika....spijem pa kakšen magnezij in je bolje (lahko 3 na dan)

brcike- prvič sem jih prvič začutila ponoči, sem se zbudila ker me je nekaj žgečkalo v trebuhu z notranje strani, prav čuden, smešen občutek....včeraj se mi je pa prvič zdelo, da se notri nekaj premika kar ni prebava, ampak to še niso brcike, tisto res čutiš kot eno pokanje mehurčkov.
Je pa res, da se kakšni plini, ki potujejo skozi črevesje, čutijo popolnoma enako kot brcike in v 12t jaz nebi rekla da gre za brcike, drugače pa je ženska fenomen.

Jaz imam tudi že nosečniški trebušček, sicer je obložen s kakšnim cm podlage, ampak je že tisti pravi.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.5.2010 15:54:19   
nadinne
Hej punce.

Evo jaz sem si ravno naročila po netu majico za nosečke...meni je super napis gor

http://najdarila.com/shop/article/20/21/481/Majica_za_nosecnice_-_Se_vidimo...

Sem malo brskala po netu kaka je kaj ponudba in sem naletela na tole...men je tok originalna...je še nisem videla na nobeni user posted image

soncchhek, jaz jem Elevit že 2 meseca...meni na srečo folna ne dela težav...jemala ga bom pa verjetno vso nosečnost, saj moja bebica samo z mojo prehrano sigurno ne dobi dovolj vitaminov in ostalega. Čeprav si želim ja da bi lahko jedla vse sadje in zelenjavo in mi vitaminov ne bi bilo treba kupovat...ampak kaj češ...alergije pač user posted image

Joj še en 24ur do NS...user posted image

PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 1682
12.5.2010 19:44:47   
emma83
Ojla punce,

vse po starem, sem se že zjutraj spravila en post pisat pa sem mogla nehat, ker je nekaj nujnega prišlo vmes. Komaj čakam ponedeljek, da se tole vreme že malo stabilizira, se spomnim 9 let nazaj je bilo za 1. maj že tako toplo, da smo vsi v majčkah brez rokavov in kratkih hlačah hodili okrog, tole je pa zdaj obup.user posted image

Eno vprašanje imam za vas glede nosečniške sladkorne bolezni: kakšni so znaki za SB? Namreč na netu sem malo brala, da naj bi bila žeja in pogosto odvajanje vode. In točno to pri sebi opažam, blazno velik pijem, ker sem skoz žejna, non stop sem na wc-ju, ponoči se znam tudi 4-krat zbuditi in iti lulat, zdaj pa ne vem a sem paranoična ali je res kaj na tem user posted image . Prosim za mnenja, pregled imam itak šele 28., pa bom takrat še G vprašala in rekla naj me da na cukr test ampak do takrat sta še dva tedna in je malo dolga.

Lep večer vsem.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.5.2010 19:57:08   
pikizenc
Jaz elevit še normalno jemljem (če ga slučajno ne pozabim user posted image ) in ga bom do nadaljnega, dokler G kaj ne reče.

Se pa lahko pohvalim z dvema novima paroma hlač, sem bla v Kepici v BTC-ju. Sicer ici bici trgovina, ampak imajo pa kr dobro poudbo. Hlače so super, sam sem tak palčk jaz, da jih moram še skrajšat, preden jih lahko nosim.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.5.2010 20:11:14   
nejka000
emma83 jaz sem med prvo nosečnostjo imela čisto iste težave. Na pregledu krvi sem imela  malce povišan sladkor in smomi govoril da to ni nič. Ko sem rodila pa je bila diagnoza sladkorna boleze tipII. To je kr pogosta oblika in ni nevarna. Ne jemljem nobenih tablet pa tudi nobene diete nimam. Moja osebna zdravnica mi je rekla da je to zgolj zaradi nosečnosti, (baje da se to pojavi pri večih nosečnicah). Sedaj imam normalni sladkor v krvi in je vse ok. Tudi zdravniki so rekli da se bo stanje čez čas po porodu izboljšalo. Sedaj med drugo nosečnostjo imam normalen sladkor in je vse ok.

Nč se sekirat, sicer pa te bojo na take zadeve takoj opozorili na pregledu krvi.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.5.2010 21:48:17   
Sunday
pikizenc skrajšati se še da user posted image

sicer gre meni tole vreme tudi že pošteno na živce,
ampak dobra stvar je pa, da lahko z jopicami skrijem
trebušček, ki se že kar vidi... V službi še nisem šefici povedala,
se še pripravljamuser posted image Saj vem, da bo najbrž moja šefica (vodja oddelka)
vesela, ampak za ŠEFA, pa vem, da ne bo vesel, na koncu je, ko se pomiri,
ampak na začetku, pa vem, da se jezi.

A ve ste že vse v službi povedale?

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.5.2010 23:11:06   
Bela01
Uh, se je nabralo odgovorov od mojega zadnjega obiska :).

No, jaz sem super.Začetne težave so upam da res mimo. NS je pokazala super rezultate in videli smo že našo malo pikico oz. zdaj že piko :).

Naslednji pregled imam 31.5. in ga seveda že težko pričakujem :).

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
13.5.2010 6:31:56   
simonmojca
Jutro vsem user posted image

Renesme, kje si kupila baby belt? Ker jaz tudi opažam da me moti pas čez rebuh, si ga stalno dol tiščim, samo če vozim nekako ne morem držat pasi skoz dol user posted image   

Renesme**

no ja to je redna cena, jaz sem za pas plačala 32€ - klubska cena (tudi če še nisi član, pa tisti moment vzameš kartico imaš klubsko ceno) razen če pas ni več v akciji.
Itak ga je pa pametno vzet, saj po vsej verjetnosti to ni vaša zadnja user posted image , kot drugo ga pa tudi kaki znanki daš naprej.

Lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 13.5.2010 6:35:50 >

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
13.5.2010 6:35:05   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Jutro vsem user posted image

no ja to je redna cena, jaz sem za pas plačala 32€ - klubska cena (tudi če še nisi član, pa tisti moment vzameš kartico imaš klubsko ceno) razen če pas ni več v akciji.
Itak ga je pa pametno vzet, saj po vsej verjetnosti to ni vaša zadnja user posted image , kot drugo ga pa tudi kaki znanki daš naprej.

Lp

sem zraven še nekaj vzela, zdaj pa ne vem al je še bil po klubski ceni ali neuser posted image , redna je pa 39,90 eur- mene je skor kap! Ampak je pa fajn in bolj udobno zdaj!

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
13.5.2010 6:38:11   
simonmojca
res je ni boljše stvari - tudi če si sopotnik, jaz si ga kar prestavljam (z mojim se včasih - po 1tedn na mesec skupaj voziva), ga imam pa skoraj od samega štarta - me je skoz vezal čez trebuh

aja sej res JUTRO še edn ka je zgodaj v službi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1690
13.5.2010 7:15:28   
Renesme**
jutro

še hitro mal napišem potem pa oblečt in na šiht:)

Vreme je za bruhat....počutje je ok, če odštejem utrujenost. Včeraj sem šla že ob 21ih spatuser posted image , kmaj čakam vikend in zmeraj bolj premišljujem kako enim rata delat do začetka porodniške, jaz bi šla že zdaj mal na dopustuser posted image . Joj, naslednji teden bo pa še bolj dolg in težek...

Potem pa še po stanovanju pogledam, ki je tako kot bi bomba vanj treščila, no sploh tale sobica z računalnikom in vso kramo....me prime, da bi celo stanovanje preuredila, sam kaj ko se prav veliko ne da nareditiuser posted image

Baje, da sem zoprna user posted image , no moj je tega že od prvič navajen, tako da nič ne komentira, več, spljohuser posted image , mora bit po moje in pikauser posted image

Služba- jaz sem povedala po 1. pregledu, se mi je skala odvalila in od takrat veliko laaažje živim, sicer nimam vpliva na to kaj bo drugo leto, se pa ne sekiram, kar mi je vbistvu čudno ker nisem tak tip, da se ne bi sekirala....

nč, grem delat

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
13.5.2010 8:32:38   
phelps
Dobro jutro! user posted image

Služba - jaz sem povedala šefici in cimri v pisarni že kak mesec in pol nazaj, ostalim pa šele za 1. maj. Nihče ni posumil, so bili pa vsi zelo veseli user posted image . Delam v takem okolju in se glede tega ne rabim obremenjevat. Bi bilo pa drugače v moji bivši službi (privatnik), tam bi bila cela štala.

Jaz še jem Elevit, bom spraznila še to škatlico, potem bom pa verjetno nehala, ker s hrano dobim dovolj vitaminov.

Lulanje in pitje. Pri meni je isto - ponoči grem vsaj 3x na wc, žejna sem non stop. Ampak pri meni je bilo že pred user posted image podobno in nimam sladkorne.

Me pa bolj skrbijo kile, jaz sem pridelala že 4user posted image . Teden okoli prvega maja sem res konkretno jedla, potem pa sem nehala (ker se mi res hitro pozna). Sedaj ne jem več sladkarij, zvečer sem tudi nehala, gledam da pojem največ sadja in zelenjave, teža pa vseeno narašča. Me kar malo skrbi.

Danes bodo verjetno končana dela v stanovanju, jutri vzamem dopust, da bova skupaj čistila. Bo kar trajalo. Za Phelpsa sem zdilala 2 steni nežno rumene barve in je meni tako zelo lepo user posted image .  Me happy.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 1692
13.5.2010 8:55:01   
aleunam
Dan! user posted image

A cuker vsem preverijo? Jaz tiste vode nisem pila, sem pa na prvem pregledu dala 4 ali 5 epruvetk krvi. Bom vprašala jutri na pregledu. Sicer pa nimam ravno občutka, da bi imela povišan cuker (žejna kot običajno), nikoli pa se ne ve.

Phelps, 4 kile? Po moje ni prehudo, glede na to, da si v četrtem mesecu, bi lahko rekli eno kilo na mesec. Če se bo tako nadaljevalo, jih boš pridelala 9. Jaz pa še vedno trkam po lesu, da ni šla še nobena gor, ampak saj veste, imamo zaloge še od prej - za hude čase. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
13.5.2010 8:57:31   
severnica77
Služba - jaz sem tudi povedala v službi že v 6 tednu. Se mi je tudi odvalil kamen od srca in od takrat lažje živim user posted image . Pa saj ni bilo nobene panike. Imamo pa šefa oz. celi kolektiv je nasplošno bolj moški. Žensk nas je za vzorec. So lepo sprejeli (vsaj videti je tako user posted image ) Amapak s tem se več nič ne obremenjujem.

Tudi vsi ostalo že vedo, tako da ni več skrivnost.

Utrujenost - Tista tahuda utrujenost me je spustila samo pa ne morem reči, da utrujenosti ni. Včeraj bi jaz tudi ob 21. zaspala, samo smo se potem še nekaj pogovarjali (kar v postelji user posted image ) tako, da sem zaspala potem okoli 22. ure. Utrujenost me kar izčrpa in bi mi tudi odgovarjalo biti doma. V prejšnji nosečnosti sem delala čisto do konca, tudi sedaj mislim, da bo tako ... Čeprav pasalo pa bi biti doma user posted image

Se mi je začnel malo tudi poznati trebušček. Vendar, če nekdo ne ve, po moje še ne bi posumil, da sem noseča. Saj bo počasi.

Brcike - Se mi zdi, da že čutim tisto rahlo škrabljanje user posted image . Saj bo počasi ....

Sladkor - PRi nas ne pošljejo kar vseh na pregled za sladkor. Če so kakšne takšne okoliščine (npr. sladkorna v družini) - samo v takih primerih. Pri meni je v prejšnji nosečnosti na morfologiji zapisal velik plod - kar je lahko posledica sladkorne. Pa so me zato poslali potem na tisti ta kratki presejalni test za sladkor. Pokazalo je malo povišano in sem morala potem na tistega groznega tri urnega - takrat pa je bilo vse o.k.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 13.5.2010 8:59:44 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
13.5.2010 9:24:31   
phelps
aleunam, hvala za tolažilne besede. Lepo se sliši, ampak, če bi bilo res tako. Jaz sem dobila teh 4 kg v zadnjih 14 dneh in se vsak večer zgrozim, ko stopim na tehtnico, vsak dan od 20 do 30 dkg več user posted image . Sem včeraj brala forume glede teže in naj bi šele sedaj od 16. tedna prišlo tisto obdobje, ko gredo kile navzgor bolj pospešeno. Če bom nadaljevala s takim tempom, jih bom pridelala do devetega meseca user posted image , tudi jaz nisem med najbolj suhimi, oz. sem imela indeks telesne maščobe pred user posted image 23 -24.

< Sporočilo je popravil phelps -- 13.5.2010 9:25:34 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.5.2010 9:32:38   
emma83
Dan,

user posted image za vse na tak dan, da se zbrihtamo.

Kile - glih včeraj sem se tehtala in imam 0,5 kile več kot pred nosečnostjo, tko da resnično upam, da bo šlo nekako tako počasi gor, ker sem že štartala z malo več kot 80 kg na 175 cm.

Kar se tiče sladkorne, mene skrbi, ker pred nosečnostjo nisem toliko pila, včasih sem se ponoči zbudila za wc, če sem zvečer kaj takega jedla ali pa če sem malo več pila, tole zdaj je pa malo tu mač.

V moji okolici so vsi že izvedeli za user posted image , ko sem sporočila staršem, je fotr v isti minuti začel klicarit okoli in vsem razlagat, da bo pa on dedek user posted image , kar je bilo preveč zame in sem ga malo na.piz.dil.a, da naj se malo umiri.

Moram si pa tudi jaz kupiti ta pas za nosečnice, ker sem kar veliko v avtu, dnevno naredim okol 70 km.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
13.5.2010 9:36:49   
majabar
Ja, na začetku otroček še nič ne tehta in se redimo pradvsem v špeh, nekaj malega gre na povečano količino krvi. Se strinjam Phelps, da šele sedaj začenja naraščati nosečniška teža zaradi nosečnosti same in ne zaradi drugih razlogov. Jaz že 3 dni pazim, kaj jem, saj pride tudi kakšen sladoled, a se kar držim nazaj. Zadnji dve leti se občasno ukvarjam z motnjami hranjenja. Ne znam biti zmerna. Ena ali druga skrajnost. V kolumbiji mi o dragi pomagal, že pravi, kako nama bo kuhal z ljubezijo. Najtežje je, ko sem sama doma. Sploh sedaj, ko se selim in bi rada spraznila police s hrano. Sladkarije sem večinoma podarila in nesla v službo. Jutri vstopim v 17. teden in imam -0.2kg, je pa res, da sem na začetku shujšala 1,5kg. ITM imam pa približno 20.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.5.2010 10:49:09   
Soncchhek
Nikjer ne internetu ne najdem ta baby belt....pas....za nosečnice za med vožnjo.....ima katera link mogoče?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
13.5.2010 11:10:32   
simonmojca
sam to je redna cena

http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/besafe-pas-za-noseCnice/5200337043485200339

pri nas že vsi vejo - so prav vsi veseli (služba, prijatelji in doma) me že vsi mami kliče - prav fino se sliši user posted image

jaz tudi jem  Elevit, ko pa zaključim bom pa vidla kako naprej.

Lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 13.5.2010 11:13:05 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.5.2010 11:22:54   
Marimax
Nadinne: kok lustno majcko si izbrala. V obliki druzinskega drevesa. Mi je vsec ! Mogoce pa ne bos edina z njouser posted image
Phelps: super deal tile dve rumeni steni v otroski sobi. Ima mali Phelps dobro mami pogajalko ! Bos videla da ti bodo pogajalske sposobnosti se prav prisle pri vzgojiuser posted image

Lulanje ponoci in nasploh: meni se zdi da sem skoz na WC-ju. Ma res, no. Posebej ponoci je motece. Grem tudi 3 x na noc in pazim, da z vstajanjem ne zbudim svojih dveh fantov.
Moj se nekaj navdusuje nad kampiranjem letos,pa me je ziva groza, da bi morala v kampu nekam sredi noci na javni wc. Ga probam navdusiti nad apartmajem, pa ne slisi ravno dobro na tisto uho, upam da mi uspe do poletja. 

Teza: ko so mi v prvi nosecnosti govorili, da bom itak kg zgubila ko pride otrocek (pogosta nocna vstajanja, aktivnosti cez ves dan, dojenje etc) nisem verjela in sem se s tezo zelo obremenjevala, ceprav sem med suhimi. Ko sem ze ob odhodu iz porodnisnice tehtala 7kg manj kot ob porodu, sem si mislila mogoce pa je kaj na tem. In ko sem ob otrockovem 6 mesecu tehtala enako kot pri porodu, sem zacela verjeti tistim mamicam pred mano, ki so to ze dale skoz in pravilno napovedale. Ko pa otrok shodi je itak pestro, ker nimas minute miru, tako da sem jaz ob prihodu v sluzbo nazaj iz porodniske bila na -5 kg in so me vsi sprasevali, ce je vse ok z mano. Tako da se sedaj tehtam le se pri ginekologu, ker mislim da bo tudi v drugo nekako tako. Je pa res, da glih vse kar vidim ne pojem. Jem pa kar mi pase, imam pa od prej mero.Mene je bolj motil trebuh, ki mi je ostal in je izginil edino s trebusnjaki.

Delo med nosecnostjo: ce ni tezav med nosecnostjo, sem zagovornik tega da nosecnica dela do konca. Bolj kot si aktiven v nosecnosti (zmernost seveda) lazje bos presel tudi na intenzivno obdobje, ko pride otrocek, ki je 24ur na dan odvisen od tebe in tvoje nege.

Zdaj pa se kaj narediti, da ne bomo samo cvekaleuser posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.