|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
29.4.2010 17:57:40   
Anonimen
hvala majabar :) zdaj si me pomirila... vem da bo se marsikatera zdaj zgrozila ampak tu in tam še vedno pokadim kakšnega.res je da sem prej pokadila škatlo in pol na dan, zdaj pa tu in tam kakšnega. sicer imam po vsakem pokajenem cigaretu ful slabo vest, ampak je tudi G rekla da boljše da postopoma zmanjšam, čeprav spet mnogi trdijo da je to lari fari... ne vem no... hvala za odgovor, res si me pomirila...

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.4.2010 18:52:56   
Soncchhek
netyka dobrodošla med nami !
saj ne da se nekadilke zgražamo.....ampak...v tebi raste živo bitjece....popolnoma odvisno od tebe !!! Takoj stran s cigaretami!
Saj zmoreš !!!! Poznam mnoge...ki so lahko nehale med nosečnostjo....naj ti bo to motivacija....in seveda nadaljevale ko so nehale dojit....oz. takoj po porodu če niso dojile...
Nekaterim pa potem sploh ne paše več....
Že tako je veliko tveganja....in skrbi....da bo bebica rastla zdravo in.....zakaj bi tvegali....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.4.2010 19:59:19   
kr ena
user posted image še ena ki ima rok 17.11. 2010,
imam pa hčero 22.1.2009 tko da bo glih fajn!
pr taprvi se je ponesrečl, v drugo je šlo pa v prvo.
zdej sem v 12 tednu, prvi pregled sem mela 13.4., naslednga mam 14.5.
sam še prej pa nuhalno svetlina 10.5( genikologinja mi ni svetovala, ampak jst grem zarad sebe, da sem pol pomerjena) hvala bogu slabosti so že mim

fajn se mejte

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.4.2010 20:11:19   
kr ena
pozdravlena!
tud jst sem prvo nosečnost kadila, včasih velik včasih mal, zadnja 2 meseca pa nič.
pol k sem rodila sem po 2 mesecih spet začela, sam zdej se morm pa pohvalt da že
3 mesece ne kadim!(ampak če bi mi zadišov čik bi pa tud pržgala, vsaj en dim)
ponavad ti zasmrdi čik, vsaj men je!

mej se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.4.2010 20:42:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kr ena

pozdravlena!
tud jst sem prvo nosečnost kadila, včasih velik včasih mal, zadnja 2 meseca pa nič.
pol k sem rodila sem po 2 mesecih spet začela, sam zdej se morm pa pohvalt da že
3 mesece ne kadim!(ampak če bi mi zadišov čik bi pa tud pržgala, vsaj en dim)
ponavad ti zasmrdi čik, vsaj men je!

mej se
pa je bilo z otročkom potem vse ok, kljub kajenju?

(odgovor članu kr ena)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.4.2010 20:56:01   
tejci1981
Evo moje poročilo iz NS:

Veliki smo 6,9 cm, vse je bilo normalno vidno, srček bije 154 x na minuto.
Rezultati so tudi zelo obetavni: 21 - 1:7762, 18 - 1:8398, 13 - 1:123297.

Spol pa se ni videluser posted image , pa tako sem navijala, da bi se user posted image - bomo počakali na naseldnji pregled.

Gre katera na 3D ultrazvok - štajerke moramo na Ptuj, če se ne motim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.4.2010 21:01:31   
tejci1981
aja,....naslednji "uradni" pregled imam 25.5.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.4.2010 21:17:38   
ljubljana
Ojla!

Kolesarjenje: midva z mojim sva šla včeraj s kolesi po Poti spominov in tovarištva (PST) okoli Ljubljane cca 32 km ker sva na koncu zaradi obnove za Bežigradom rezala en del trase. Bilo je supre, prijeten sonček, šoroka kolesarska pot... Le tisti vzpon na Golovec mi je nabil pulz sicer sem prekolesarila celotno pot z vsemi vzponi in spusti, le en del vzpona sva šla po cesti, ker se mi je zdelo res prestrmo. Sem bila potem doma čisto fuč in sem nujno pojedla dva kosa kruha z nutelo, da sem si cuker dvignila.

Zvečer sem imela pa težave z nespečnostjo. Pa totalno nore sanje sem imela celo noč od tega, da sem se obutala avto v enem spolzkem ovinku pri preveliki hitrosti, pa da sem po ozvočenju v nekem obmorskem kopališču slišala, da sem rodila in sem si rekla, da sem zamudila in sem šla res rodit, je bil otroček že čisto pravi, luškan zdrav... do tega, da sem našla en kamen, ki se je kasneje spremenil v eno kroglo z meduza lovkami (neko vesoljsko stvar...) in sem ga s silver tejpom oblepila, da ni več lovk stegoval. V glavne odklop, toliko norih stvari se mi že dolgo ni sanjalo na enkrat. No potem sem se za piko na i še zbudila in se spraševala če tisti vzponi niso škodovali moji pikici pa me je danes pomirila prijateljica, ki je prebrala Pušenjakov odkovor da zelo aktivno športanje v nosečnosti ne škoduje, če je nosečnica trenirala že pred nosečnostjo in ima kondicijo že od prej.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 29.4.2010 21:32:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.4.2010 21:39:53   
ljubljana
netyka moja mama je celo nosečnost kadila pri meni in pri sestri pa je bilo z mano in mojo sestro vse OK Ob rojstvu sva bili nekoliko lažji ampak nič resnega, moj prvorojenec me je rahlo prehitel po teži, ampak jaz nisem nič kadila. To da kajenje škodi že tako ali tako veš, če se le da prenehaj če ne zarad otroka pa tudi zaradi obeh, saj te otroček ne bo rabil samo do poroda ampak še kar neka let po rojstvu. Pa verjetno ti niti malo ni vseeno ob misli, da bi fasala kakšnega raka na plučih, ko bo otroček še majhen. Sedaj si mamica in nisi več sama, sedaj dihaš za dva.

Maximara kako je bilo na nuhalni?

Trebušček, tiste, ki se sekirate okoli neopaznega trebuščka, ne se sekirat jez sem v 12 tednu pa sem še čisti ploh, bi šla brez težav smenat kakšno reklamo za kopalke. Le oprsje bi si morala izdatno povečati. Kaj čmo takle mamo ene se pritožujete nad velikostjo košarice jaz se tudi pa ne zato ker moram kupiti večjo ampak zato ker je zame sploh ne delajo, tako majhne številke imajo samo v najstniškem HM-juuser posted image , pa še tam je sam modrc, brez kakšnega opaznega oprsja. Imam pa zato toliko manj težav pri teku in športanju. Nikoli nisem rabil športnega modrca. In na sploh je v moji omari samo en push up modrc z dvojnimi silikonskimi blazinicami za kakšno večerno obleko za enkrat ne 3 leta. Se pa tolažim s tem, da mi bodo do smrti na mestu stale in se ne bojo povesile, ker se nimaj kamuser posted image In naj na koncu dodam še to, da sem vse tri otroke dojila zelo dolgo, prvega do 3 leta, drugega do 2,5 tretjega bom pa tudi skoraj do tretjega, pa mi nikoli ni bilo potrebno dodajati adaptiranega mleka. Ja res pa je, da so v času maximalnega dojenja izgledale fantastično, sem se počutila k kakšna Pamela anderson user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 29.4.2010 21:53:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.4.2010 22:23:27   
maa2010
tejci1981 Super rezultati user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa je bila zelo neugodna lega pikice pa maternico imam nekako posevno obrnjeno (bolj proti krizu) in je bilo nemogoce videti glavico v celoti. Dr. Pelkic se je dolgo trudila, poslala naju je se na 15 minutni sprehod, da bi se otrok obrnil, pa zal ni bilo nic. Jaz sem med sprehodom z mojim dragim se stojo na glavo naredila user posted image pa ni pomagalo. Prenarocila me je za ponedeljek v UKC na vaginalni UZ ali pa normalnega, ce se bo nekdo odlocil, da se bo malo obrnil user posted image .
Srcka pa smo poslusali in je bil 162 bpm :) Moje prvo ali drugo vprasanje pa je bilo za spol, ce se ze kaj vidi user posted image . Torej, komaj cakam ponedeljek.

Uzivajte punce!

Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.4.2010 22:30:27   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

No potem sem se za piko na i še zbudila in se spraševala če tisti vzponi niso škodovali moji pikici pa me je danes pomirila prijateljica, ki je prebrala Pušenjakov odkovor da zelo aktivno športanje v nosečnosti ne škoduje, če je nosečnica trenirala že pred nosečnostjo in ima kondicijo že od prej.

Torej, ce je tvoj organizem navajen naporov iz treningov, potem tudi med nosecnostjo ni nic hudega, ce vzdrzujes kondicijo in misicni tonus. Sem pravilno razumela?
Jaz sem pred nosecnostjo nekajkrat na teden trenirala, ampak sem postopoma prenehala takoj, ko so se pojavili prvi znaki user posted image . Nikakor mi ni vec nic odgovarjalo, se joga ne. Bila sem vedno ali preutrujena, brez fokusa, motivacije ali pa mi je bilo tak slabo, da sem zelela samo lezat in spat. HB se sedaj ze pocutim bolje in imam iz dneva v dan vedno vec kondicije. user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
30.4.2010 7:11:40   
nadinne
Jutro punce!

ljubljana, si me pa nasmejala navsezgodaj user posted image  Jaz si tudi želim kakih smešnih sanj user posted image  Jaz ponavadi kar neke bedarije sanjam, še smešne niso...pri tvojih sem se od srca nasmejala user posted image  O zakon!

Vsem čestitke za odlično NS! maa2010, kaka srečka si, boš kar 2x videla svojo pikico...upam da se ti pikica v ponedeljek ne bo več skrivala user posted image

Madonca ste vse aktivne...jaz imam kar slabo vest...no res je da sem omejena pri gibanju zunaj med sezono...ampak sem pa prej več kot eno leto vsak drug dan izvajala pilates in pa vaje za hrbet...ko pa sem zanosila, pa sem nehala, ker sem vedno dobila krče v trebuhu...mi je tudi g odsvetovala, če imam bolečine. Tako da sem se že grozno polenila...ne vem če bi zmogla 10 trebušnjakov sedaj user posted image  Upam da me ne bo spet hrbet začel boleti! No ja, saj samo čakam še kake 3 tedne, da bom res iz rizičnega obdobje, potem pa upam da se vključim v kako vodeno vadbo za nosečnice...ima katera kake izkušnje s tem?

netyka, moja mama je tudi kadila vse tri nosečnosti, pa smo se vsi trije rodili zdravi in tudi dobro rejeni user posted image  Jaz sem še sedaj user posted image  Če imaš voljo poskušaj opustiti, če pa ne gre, pa čim manj in se ne obremenjuj preveč s tem, ker stres tudi zelo škodi.

Joj petek je user posted image  JUPI!!! Če bi vsak teden imel samo 3 delovne dni bi človek še z veseljem šel v službo user posted image

Uživejte!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.4.2010 8:00:57   
škorpijonček_
Majabar, ujej ja, sem kar hitro ugotovila, še dobro, da grem potem še enkrat prebrat user posted image , sem tud tako bučko usekala kot ti zadnjič (tedni - meseciuser posted image )
Drgač nam je pa sedaj vse oproščeno, ko smo čisto v drugem svetu user posted image .

Zanima me pa, če še katera spi na trebuhu. Meni je še vedno to najljubša poza in če si le prjatlce uštimam tko, da me ne boli preveč, spim kar na trebuhu (dokler seveda še lahko user posted image )

Pa tudi športnim aktivnostim se poskušam čim manj izogibati, čeprav me tudi na kak lep dan vseeno položi v pojstlo in zaziba v kratek dremež, ne morem se upreti user posted image .

Trebuh pa zjutraj še dokaj raven, že takoj ko kaj spijem, se mi pa zdi, da že nosim balonček s seboj.

p.s. - sem šla pa za foro Majčice brat, pa se včas kar nasmejim, pa tudi zamislim, kaj vse nas še čaka...pa saj bo...tudi to bomo dale skozi, pa bo potem vse lepše.

Uživajte na ta lep dan, pa kak deci, če greste na kres si le prvoščite user posted image , sej to je za kri.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
30.4.2010 8:21:19   
majabar
Rekreacija tudi mene zanima. Namreč vedno sem veliko tekla, tudi zdaj še nekajkrat na teden 5km, a me včasih zaskrbi kakšen post. Za moja leta naj pulza ne bi imela več kot 140. Se mi je pa pulz med nosečnostjo že v mirovanju dvignil in 140 dosežem praktično takoj, ko naredim tri hitrejše korake. Sem brala, da športnice velikokrat rodijo zahirančke, ker pride skozi posteljico premalo kisika. Ne vem, kaj bi bilo najbolj pametno. Verjetno bom šele ob porodu ugotovila, če sem prav ravnala skozi nosečnost.
Lep dan vsem! Jaz pa na Šmarno Goro;)!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
30.4.2010 8:46:34   
anmp2601
Jutro novembrke!

se vam še jst pridružimuser posted image . Res vas je lepo brati! Big mamma, čestitke za tako lep in izčrpen seznam

Big mamma ali strippy nekaj podatkov za seznam: stara sem 30 let, sem iz Domžal, druga nosečnost, enega sončka že imamo, trenutno spola še ne vemo čist ziher, ampak na nuhalni naj bi G vidla punčkouser posted image , NP imam 18.5., NS sem imela 22.4., PDP bi bil 2.11.. To je to.

Drgač pa maximalno uživam v user posted image in upam da bo tako tudi ostalo. Na začetku mi je bilo kr slabo in sem tudi krvavela, ampak to je vse že za mano. Zdej imam pa tok energije, da bi kr poletela.user posted image

Kako ste kaj ve?

Lep sončen vikend vam želimuser posted image

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
30.4.2010 9:28:09   
ajne1
pozdravljene,

moje slabosti so še vedno grozne, tako da se predvsem kar se gibanja tiče, lahko skrijem pred vami. bog ne daj da mi gre pulz čez 100, že letim bruhat. sicer pa sem bila predvsem v prvi nosečnosti precej aktivna in mi je G nekje v 7 mesecu rekla, naj malo zmanjšam tempo (čeprav mi je gibanje takrat res pasalo in tudi natrenirana sem bila - od gora, smučanja, teka na smučeh, teka in intenzivnih sprehodov - pa še trebušček je bil v prvi nosečnosti dolgo komaj opazen). Tudi na nosečniško telovadbo sem hodila pozimi, pa mi ni najbolj odgovarjalo, ker je šlo za neke vrste aerobiko, ki je ne maram. Potem mi je v 8 mesecu G ugotovila, da imam I. stopnjo kalcinacije posteljice in nekoliko slabše pretoke (sum je bil na zahirančka), kar pa naj ne bi bilo povezano s telesno aktivnostjo, sem pa kljub temu potem do konca več počivala oziroma so prišli v poštev le še sprehodi. Prvi otrok je bil potem res manjši kot je povprečje (ampak ni bil zahiranček), sicer pa tudi jaz in moj spadava med manjše predstavnike naše vrste user posted image .
V drugi nosečnosti sem bila manj aktivna, ker mi je bilo kar dolgo zelo slabo in tudi trebušček sem imela že v 4 m tak kot v prvi nosečnosti na koncu. in ni šlo. tako da sem omejila le na sprehode. v tej nosečnosti pa sem čisto out. moj vsakodnevni tek in pilates dvakrat tedensko sta se spremenila v vsakodnevno ležanje na kavču, tako da se še dodatno slabo počutim. upam, da bo potem ko bo slabost mimo, šlo vsaj s sprehodi.

tako, malo sem pojamrala, pa se takoj bolje počutim.

čau

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
   [Brisano sporočilo]
30.4.2010 9:44:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
30.4.2010 9:57:17   
anmp2601
Ojla,

najprej bi se rada opravičila, ker sem big mammo prosila da dopolni seznam, ampak šele zdej sem se prebila čez vsa sporočila in opazila da se je big mamma poslovila od nas. Big mamma, če to bereš res oprosti in upam, da boš kmalu spet vidla črtico.

Ne vem katera zdej posodablja sezname...upam da me bo dala na seznam.

Lep dan še naprej!

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
30.4.2010 13:28:18   
Soncchhek
 ooooo lepo pozdravljene nove novemberke !!!!!

Moje stanje se umirja...od bolečin predvčerajšnjim jih je ostalo le še malo....verjetno pomaga ker res spet počivam....počivam.....počivam.....kot da prej nisem....

Sabost.....meni je še vedno slabo slabo slabo....mi je pa danes začuda teknilo kosilo, solatka in ribice....ampak samo tačas ko sem jedla...ko sem nehala...spet tist okus v ustih bljak bljak....
Sploh nimam občutka, da so prazniki.....verjetno zato ker ne grem kam ven, med ljudi in žurat....vsaj dokler ne mine cvetni prah...
Mislim tako čuvat sebe še kir teden....dva ...tri....potem pa v pogon....kolikor se bo zaradi alergij dalo.
Jaz sem bila lani ful športno aktivna.....kolesarjenje ipd.....vse do pozne jeseni....ko sem imela operacijo noska.....in posledično morala mirovat dva meseca.....pa lih sem se spravljala nazaj v pogon pa sem izvedela da sem nosečka..
Tako da bom počasi, ko minejo krizni tedni in se umirijo alergije, najprej začela s sprehodi.....

Se pa vsak dan pogovarjava z najino pikec/pikico.... user posted image
Sem se že navadila na vse svoje nosečniške težave....zdaj samo čakam da minejo pa pride obdobje energije in vsega kar spada zraven.

Lep vikend& praznike  !!!!

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
30.4.2010 14:55:09   
ajne1
Soncchhek, ob prebiranju tvojih postov se malo potolažim, ker vidim, da nisem edina s temi zoprnimi slabostmi. meni vsaj alergije ne delajo težav, ampak slabo mi je pa tako, da ni za nikamor. cele dneve jem, ker dokler jem je kolikor toliko ok, takoj ko neham pa bruuuhhh. bog ne daj pa da sem lačna... okus v ustih... o tem pa raje ne bi ali pa o umivanju zob in zobni pasti... ajajaj...

ampak saj bo minilo, ne?

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
30.4.2010 17:00:09   
Soncchhek
ajne1 jaz imam take okuse pa slabosti že nekje od 5tega tedna.....zdaj se  mi pa izteka 11ti.....
vsaj buhanje se je umirilo....samo še na vsake par dni....
slabo pa cel čas....ampak se vseeno trudim da kar naprej jem....čeprav po kilcah še kar lezem dol ampak počasi....vsega skupaj je minus skoraj 8....

dokler jem ima hrana še nek približen okus....ko neham fuj...
joj zobna pasta je meni še umetnost....nobena mi ni ok.....pač počakam vedno da kiro uro po jedi šele grem umit zobe....če ne še hrano izbruham...

(odgovor članu ajne1)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
30.4.2010 17:34:44   
ljubljana
Ja nobeno pretiravanje ni OK 2x tedenska vadba z pulzom do 150 je pa po moje sprejemljiva, spomnim se, da sem v drugi nosečnosti hodila 1x tedensko na vadbo za nosečnice v staro porodnišnico, pa sem se kar dostikrat zadihala in imela pulza sigurno tam okoli 170-180. No se je potem otroček 9 dni pred rokom rodil s težo 4060g, velik je bil pa 54 cm. Še dobro da nisem čakala do roka ker bi me po mojem razneslo med porodom, ker bi imel mali 4500g. Kar pa je glede na mojo velikost 165 in težo 55 kg ogromno. Vrhunske športnice trenirajo 2x dnevno in vsak terning nabijejo pulz na 85-90% Kar je cca 180-190 bpm odvisno od let in maksimalnega pulza. 2-3x tedensko zmernega teka ali kolesarjenja pa vsekakor ni preveč. Trebušnjaki se odsvetujejo, ker se baje maternica preveč krči so pa druge nosečniške vaje za krepitev trebušnih mišic in hrbtnih. Npr. Ležiš na hrbtu in dviguješ noge ali pa izmenično zgornji del trupa (do 15cm nbad telmi) Lahko pa tudi oboje na enkrat (do 10 ponovitev in umiritev pa potem spet in tako do 3 serije dnevno. Potem se lahko obrnete na bok in spet dvigujete nogo od tal in jo zadržite nad tlemi... Vaj za nosečnice je sigurno tudi na netu ogromno. Obiskovala sem pa tudi vadbo za nosečnice v vodi na FŠ in je builo super.  

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
30.4.2010 18:15:21   
Anonimen
škorpijonček tudi jaz še tu in tam spim na trebuhu, čeprav se res trudim da ne bi... ampak mi je res najljubša poza za spanje in kar težko potem zaspim drugače
nadinne in ljubljana hvala za informacije... sicer sem pa že na dobri poti da popolnoma preneham...
upam da me kmalu dodate na seznam. aja, pa naslednji redni pregled imam 27.5, nuhalno pa 18.5
Lep bo ta mesec maj ko bom svojo pikico videla kar dva krat :) pozdravček vsem novemberkam, jaz grem kar v posteljo ker ta utrujenost nikakor ne izgine... poljubčke

< Sporočilo je popravil netyka -- 30.4.2010 18:24:19 >

(odgovor članu škorpijonček_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
30.4.2010 19:31:45   
Tory78
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- nejka000, NP 11.5.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image
- risa

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10 , Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 18.5.10, Domžale user posted image  user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 3.5.10 user posted image user posted image    

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.5.10user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.5.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, Maribor user posted image user posted image   

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NS 29.4.10, Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP 12.5.10, NS 4.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image , okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 30.4.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP- 26.05.10, NS 26.04.10, Ljubljana

11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 6.5.10, NS 28.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.5.10, MS 4.5.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 20.4.10, NS 3.5.10 user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , NP in NS 2.5.10, Kranj
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NS 4.5.10, Ljubljanauser posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, NS 29.4.10 user posted image
- novemberska, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 12.5.10user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 3.5.10 Ljubljanauser posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 11.5.10, NS 11.5.10user posted image
- Norvežanka
- sunday, NP 17.5.10, NS 5.5.10
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.5.10, NS 11.5.10, okolica Ljubljane user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , NP 14.5.10, NS 10.5.10

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, NS 12.5.10, Ljubljana z okolicouser posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, NS 13.5.10, Celje user posted image
- ajne1, 3user posted image , 2user posted image

20.11.10
- nov2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 5.5.10, Gorenjskauser posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, NS 13.5.10, Gorenjskauser posted image
- soncchhek, NP 1.6.10, NS 5.5.10

22.11.10
- škorpijonček, NP 3.5.10, ns 20.5.10  user posted image  

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, Okolica Celjauser posted image

25.11.10
- pildek, 33, 3user posted image , 2user posted image , NP 21.4.10 user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10

28.11.10
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.510, NS 18.5.10, Maribor

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, NS 20.5.10user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 59

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7  user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
30.4.2010 19:49:08   
Tory78
Ojla,

je že bil čas za posodobitev seznama user posted image .

Dobrodošle nove user posted image !

Karmen7  user posted image , upam da čimprej zagledaš novi user posted image . Držim pesti!

Punce res ste pridne, ste večinoma ful aktivne, jaz pa sem se v zadnjih mesecih grozno polenila. Poskušam čim več hodit na daljše sprehode, za druge aktivnosti pa nimam volje in energije. Pravijo da imajo nosečnice v drugem tromesečju ogromno energije, mene še na žalost to ni doletelo. Ponavadi bi šla najraje po službi spat. Sem se pa odločla, da bom šla na telovadbo za nosečnice, samo voljo še zbiram user posted image

Mene pa zanima če ima še katera isti problem kot jaz, postajam namreč ful pozabljiva, nekdo mi nekaj naroči, pa v trenutku pozabim, al pa grem do omare in potem stojim pred omaro in razmišljam po kaj sem prišla user posted image . Doma to še ni tak hudo, v službi, pa je to kr problem. Si zdaj vse na listke pišem, potem pa se komaj znajdem med vsemi papirji na moji mizi. user posted image

Nič lepo se imejte, jaz grem palačinke pečt, potem pa grema pogledat na kresovanje.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.