phelps
|
Dobro jutro pupe! Pa sem prva danes Bostina, super, jutri te pričakujemo z novim pluskom, med novembrkami2010 debatorsko nastrojeno Lottyka, mene osebno nič ne moti tvoja pisarija, tudi tista, ki se ne tiče nosečnosti same. Saj zato smo tukaj, da malo debatiramo, tudi o postranskih stvareh. Življenje teče dalje, večina od nas bo tja do oktobra verjetno še hodila v službo. Nasprotno, tudi take stvari so zanimive (kaj počnemo v življenju, ipd). Vsaj meni Povej še, kako narediš tisto krompirjevo solato z jajci, ki jo tolikokrat omeniš? Meni se je apetit sicer malo zmanjšal (sem celo zgubila 1.5 kg), sicer sem pri "srednji postavi". Big mamma, kaj novega? Mislimo nate! Punce, bodite dobro na ta zasnežen dan, mene je malo presenetil tale sneg. Sicer imam rada zimo, ampak sedaj bi pa res že pristajala pomlad Pri meni vse po starem, počutim se dobro, bruham še ne. Znaki so tako kot ponavadi, vse skupaj pa tudi pri meni pojenja oz. mislim, da sem se bolj privadila nanje kot kaj drugega (jih ne opazim več, razen, če kak vonj še posebej zmoti moj nos - počutim se kot sledni pes ). Aja, še za seznam, sem z Dolenjske.