phelps
|
Blondinka, dobrodošla med nami Nisi edina, ki je prvič in ti je vse novo. big mamma, prav si naredila, da greš takoj do G. Meni je moja celo rekla, naj pridem čisto takoj, ko bo kri ali hude bolečine v spodnjem delu trebuha. V tem primeru nam pregled pripada oz. je po mojem mnenju to še kako dolžnost vsake bodoče mame. Poročaj, tudi jaz držim pestke zate! Glede dopustov Jaz sem vedno govorila, da zaradi nosečnosti pa že ne bom ničesar odpovedovala ipd.. In še sedaj mislim, da bo tako. Bom pa življenje prilagodila situaciji primerno. Midva naj bi šla jadrat za en teden s preizkušeno jadralno ekipo (vsako leto gremo isti prijatelji), ampak smo ekipa, ki jadra v vsakem vremenu in redko spimo v marinah (voda, elektrika). Vem, da bi bili zaradi mene (če bi bilo slabo vreme) zelo prikrajšani, v ekstremnem jugu npr. pa nosečnica nima na jadrnici kaj počet. Je enostavno preveč nevarno, čez rob pa ne grem in me tudi moj ne pusti. Vse, kar pa ni preveč ekstremistično pa seveda, zakaj ne? Jaz sem danes super, od znakov je na novo, da imam zelo izrazit vonj in hrana se mi dvigne do grla - neprijeten občutek. Bruham še ne, slabo mi je malenkost. Se še da potrpet in upam, da bo čimdlje tako. Aja, pa žeja, uf Kje ste vse ostale nove nosečke?! Jaz kar nestrpno čakam, da se naš seznam širi