Isabellabina
|
Dober večer drage moje so Lottyka--joj pa te je res že kmalu začelo zvijat.Poskusi že zvečer si k postelji prinest kakšne prestice,krekerje,slane palčke,grisini palčke,ingverjeve poškote,in pogrickaj še v postelji in potem še malo poleži,samo moraš vedet,da po teh jedeh ne smeš piti takoj,ker ti bo samo še bolj slabo.Želodec imej skozi poln(pa ne preveč,da bi se skoz najedala)takšni prigrizki,pa bo mogoče kaj omililo slabost. Špikanje--ja,ja vse je normalno,toliko časa,da se od bolečin ne stiskaš skupaj in dokler ne začneš ob teh bolečinah še krvaveti.Je pa to špikanje,ki se kasneje spremeni v zategovanje,ko se poskušaš v postelji premaknit iz enega boka na drugega lahko fajn boleče,saj te v momentu lahko tako zapeče,da komaj dihaš.Zato,ko se obračate vedno najprej stisnite skupaj trebušne mišice in se potem obrnite,ravno tako tudi ,ko se vstaja ....no sem že malo zašla...ampak kmalu bomo tako daleč Drugače sem pa jaz danes bila v Sanolaborju in sem si kupila,ingverjeve piškote,in bonbone,nabavila sem si ingverjev prah-začimba,ki jo potreseš na meso,dodaš v omake,in pomaga pri slabosti. No tudi jaz se za zdaj še počutim kar o.k,na momente mi slabo rata ,a se kmalu umiri... Sm bila pa danes ful pridna ,saj sem vse pograbila okrog hiše--pesek ,ki smo ga narili v travo skupaj s snegom...ma me kar bolijo roke in križ,ampak sedaj je pa lepo za pogledat.Pa tudi bolje da sedaj že naredim nekaj stvari ,ker nikoli ne veš,kako se bom počutila čez ene tri tedne No pri nas je možek že navajen ,das em noseča in ,da ne potrebujem pomoči dokler res ne prosim(sem pač človek,ki rad naredi sam )tako,da veseli se ni pa takšnega navdušenja kot pred 16 leti ,ko sem prvič zanosila. Aha punce,prosila bi vas,če mi vse podatke,ki jih bomo vnašale v seznam podčrtate ,ali odebelite,ali obarvate,da lažje takoj vidim.....Hvala No toliko,sedaj šibam še pod tuš in v posteljo.Vsi ostali že spijo.
< Sporočilo je popravil big mamma -- 1.3.2010 22:14:17 >
|