|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
5.4.2010 8:59:02   
majabar
Za 1. pregled sem bila naročena ob 10:30 in sem bila tam že ob 10:10, čakala sem samo 3 minute. Noter sem bila cca 15 minut. Me je vprašal, če sem noseča in sem rekla, da ja, naj bi bila. Kar nerodna situacija. Želela sem si samo čim prej narediti UZ. Je zagledal plodek in srček, potem sem se šele sprostila in nasmejala. Rekel je, da sem zdrava in mlada in pričakuje, da bo vse OK. Šele na naslednjem pregledu dobim materinsko knjižico, takrat me bo šele 1. stehtal in me poslal v laboratorij. Te pa popolnoma razumem, da se zbegana, jaz sem večer pred pregledom prebrala vse možne forume, kar pa močno odsvetujem. Si začneš postavljati milijon vprašanj, kaj pa, če... Vplivati tako ali tako ne moreš na nič, samo mirno počakaj. Zdaj drugi pregled čakam lažje, čeprav bom zagotovo zadnje dneve tudi na trnih.
Ja, palačinke na vse načine!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.4.2010 9:21:35   
Tory78
Super, da nisi nič čakala, jaz bom sigurno, ker sem do zdaj vedno, samo tokrat mi bo moj delal družbo. Raznih forumov nočem niti brat, se tolažim s tem da sem že v 9 t in da nisem imela nobenih težav.

Ti pa imaš naslednji teden že drugi pregled in nuhalno, fajn kr oboje na en dan ! Mislim, da boš prva od novembrk imela NS.  Komaj čakam na poročilo, kak bo ta pregled izgledal. Jaz se še nisem niti naročla, bom še počakala do srede.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.4.2010 9:57:19   
teycika
IZVIRNO SPOROČILO: Tory78

user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

XX.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Okolica Celja

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija  user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, NS 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, NS 26.4.10, Dolenjskauser posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 , NS 22.4.10 user posted image

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 11.5.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Štajerska user posted image

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.4.10, NS 22.4.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP xx.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image ,  okolica Sl.Konjic

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 19.4.10, NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10

13.11.10
- Eruvande,  1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 29.4.10 user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10user posted image
- Norvežanka

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 2user posted image , 1user posted image , NP 8.4.10, Ljubljana z okolico
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska

22.11.10
- nov2010, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.4.10, Gorenjska

23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 

24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 7.4.10

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10

user posted image

Z nami so bile:
- big mamma user posted image user posted image user posted image
- sarar user posted image user posted image user posted image  
- ribica81 user posted image user posted image user posted image
- abv1 user posted image user posted image user posted image
- roža03 user posted image user posted image user posted image  
- portorož user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 853
5.4.2010 10:52:49   
orto2
Hejla!

Vidim, da nismo samo pri nas ful jedli user posted image user posted image . Jaz sem se prav napokala, ampak mi je itak skoz slabo, če pa še mal bruham, pol pa itak spet hitro nadoknadim. Bom kar pri novembrkah ostala, ste mi luštne, pa tud mislim, da bom imela rok novembra. Sicer imam nuhalno 13.4., in če primerjam MAJABAR, bom res novembra. Se mi pa trebušček kar nekaj napihuje, prvič se mi sploh ni poznalo do 5 meseca, zdej sem nekje 9 tednov, pa se mi zdi za 4 mesece user posted image

Zanima me ali bo katera dala kri za dvojni hormonski test?

(odgovor članu teycika)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.4.2010 10:53:25   
nejka000
Ojla punce!

Jaz sem imela prvi pregled prejšnji teden in sem odpravla full hitro. Edin na izvid krvi semmalo čakala, drgač pa je blo vse full na brzino. Najprej standardni pregled, pol UZ, pa poslušanje srčka, pa pregled krvi in sem bla v manj kot uri fertik. Zaj se morem edin naročit še na NS. Pri prvem je sicer nisem imela, sedaj pa mislim da bom šla.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 855
5.4.2010 11:31:07   
majabar
Jaz bom dala kri za DHT, če bo rezultat NS slab. Je varna metoda in zakaj ne.
Jaz se malenkost kontroliram pri hrani, grem danes šele prvič med prazniki na obisk in kosilo. Doma pa namenoma nimam veliko hrane, ker bi neprestano jedla. No, iz sestavin, ki jih imam hitro nastane kakšen štrudel, potica, pita, narastek ali pa slaniki:).

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.4.2010 11:48:06   
orto2
majabar, kako to misliš, če bo rezultat slab? Saj, dht je le še dodatni presejalni test, kjer gledajo dva hormona, ki sta pri okvarah spremenjena. Pušenjak pa pravi, da je najbolje specifičen rezultat, če daš kri v 10. tednu in potem, ko greš na nuhalno skupaj primerjajo še ta test. To je kao letos, ker prej smo dali kri za dht isti dan kot nuhalna, zdaj pa se da tudi prej, da je časovni okvir daljši. Meni je pri prvi nosečnosti dht ful zmanjšal riziko za okvare.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.4.2010 11:55:47   
majabar
Saj to sem mislila. DHT spremeni verjetnost za nepravilnosti. Recimo moja kolegica je imela na NS verjetnost za DS 1:400, potem z DHT pa 1:1300. Če bi bila verjetnost na NS recimo 1:5000 pa ne bi šla na DHT. Je pa res, da DHT zdaj priporočajo v 10. tednu, kar je pred nuhalno. Jaz sem to že zamudila, začenjam 11. teden. NS imam v začetku 12. in bom vseeno dala kri za DHT takrat, če bo rezultat NS slab. Če so včasih delali oboje hkrati, tudi zdaj ne more biti tako zelo narobe.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.4.2010 12:00:49   
orto2
Itak, kje pa imaš nuhalno?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 859
5.4.2010 12:01:45   
majabar
Kalliste, Domžale. Pa ti?

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.4.2010 12:08:14   
orto2
Pušenjak, dravlje, sem bila tudi prvič

KOlk pa ima ceno v domžalah?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.4.2010 12:12:52   
majabar
NS stane 60EUR. Mene je na nuhalno naročil k sebi kar osebni ginekolog, a sem se raje naročila v Kalliste. Pri njem stane NS 70+30 za CD. Pa še raje vidim, da me pregledata 2, da slišim 2 mnenji. Tako imam dopoldne pregled pri osebnem ginekologu, da naredi začetno morfologijo, potem dobim napotnice za pregled krvi in urina, popoldne imam še nuhalno.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.4.2010 12:15:33   
orto2
Ja, to je pametno, da te različni gledajo. Pušenjak ima ceno 60eur, mislim da cdje pa 15 eur. moj izbrani ginekolog pa itak ne dela nuhalne, ker je kirurg, tko da grem drugam. Se mi je pa v prvi nosečnosti tolk vleklo do nuhalne, zdaj je pa tako hitro. Komaj čakam,....ta teden grem pa dat kri na polikliniko.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 863
5.4.2010 12:18:43   
orto2
Zdaj pa grem na kosilo, lepo se imej pa se beremo kasneje!

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.4.2010 20:39:10   
Anonimen
Zdravo punce!

Vidim, da pišete o presejalnih testih. Ker sem noseča 1. in se trudim čimmanj brati forume, kjer znajo pisat "grozljivke" (še tele naše nekdanje souser posted image me spravijo v jok, ker mi je ful hudo zanje in jim držim pesti, da bo naslednjič kmalu in vse OK), nimam kaj dosti pojma o preiskavah. Zagotovo sva se z mojim odločila, da grem na nuhalno (k sreči jo dela tudi moja ginekologinja), zdaj pa berem še o teh presejalnih testih, kjer vzamejo kri. 1. pregled imam v 9. tednu. Ali naj takrat rečem svoji ginekologinji, ki ima koncesijo, pa mi bo dala napotnice, ali kako to gre? Verjetno so ti presejalni testi tudi za doplačat, če še nisem 35 oz. 37 stara? Ali katera ve, koliko to stane?

Že vnaprej hvala za odgovore!

(odgovor članu orto2)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
5.4.2010 21:02:20   
orto2
Pozdravljena ALna!

Ja, tile forumi znajo biti katastrofalniuser posted image . Če si mlajša od 37 let, moraš vse teste plačevat, torej nuhalna in dodatne. Redno pa imaš kontrole krvi in urina pri ginekologu, ko imaš še pregled. V glavnem, če greš na nuhalno je že super. Potem pa imaš še možnost dvojnega hormonskega testa, ki se opravlja nekje v istem času kot nuhalna, lahko prej ali pa v istem dnevu. Pri tem DHT opazujejo dva hormona, ki sta pri določenih okvarah ploda spremenjena. Skratka, nuhalna in DHT sta presejalna testa in ti ponudita v bistvu le statističen izračun možnosti okvar pri plodu. Poleg tega pri nuhalni pregledajo še vse organe in na splošno prvo morfologijo ploda. Dht stane okoli 40 eur. Je pa stvar posameznika, meni je pri prvi nosečnosti DHT močno zmanjšal riziko za okvaro ploda in sem bila kar vesela, po drugi strani ti ga pa lhko zveča.

Kaj je najpomebneje-PO MOJE:

ali si pripravljena imati otročka ne glede na morebitne okvare ali pomanjkjivosti, oz kaj bi storila če bi ugotovili, da je nekaj narobe?

ker če bi ga v vsakem primeru obdržala, so ti testi mogoče nepotrebni,....dobro premisli

jaz vem, zakaj grem na te preiskave, smo si pa različni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.4.2010 21:26:45   
Anonimen
orto2, hvala za hiter odgovor - se mi tako zelo vlečejo tedni do 1. pregleda, da je vsaka takale hitrost neprecenljiva.user posted image

Jaz nameravam na nuhalno in mogoče na dht,ker imam neko kronično bolezen, katere najbolj opazen simptom je utrujenost. Ampak kljub temu si strašno želim otroka in sem bila zadnjič prav vesela, ko sem v enem od priročnikov prebrala, da precej več ljudi ne bi imelo otrok, če bi se lahko uprli hormonom in genom, ki nam naročajo nadaljevanje vrste.user posted image Ker če jaz res popolnoma racionalno razmišljam, bo imeti otroka v mojem primeru zahtevalo malo več prilagajanja kot pri popolnoma zdravih ljudeh in si ga ne bi želela, če me ne bi "nekaj" tako sililo v to. Ampak sem optimistična, nihče mi tega ne odsvetuje - nosečnost sama baje celo ugodno vpliva na mojo bolezen, porod in napori po tem (npr. neprespane noči) pa malo manj, ampak računam na pomoč moža in mogoče tudi obeh bodočih babic.
Zato sva se odločila, da nosečnost dokočam samo v primeru, da bodo napovedi dobre. Ker bi otrok s posebnimi potrebami verjetno terjal svoj davek na mojem zdravju, potem bi se pa matrala tako jaz, kot tudi otrok.

Domnevam, da se v primeru slabih možnosti za zdravo dete (po samoplačniški nuhalni in dht) vseeno potem naprej izda napotnica za amniocentezo oz. biopsijo horionskih resic? Je to katera že dala skozi? Malo sem gledala ostale forume, pa tega nisem zasledila.

(odgovor članu orto2)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
5.4.2010 21:36:20   
orto2
Včasih kak nasvet prav pride user posted image .

Če bi se slučajno izkazalo kaj slabega, ti v primeru, da na nuhalni dobiš rezultat 1:300 ali manj, pripada napotnica za biopsijo horionskih resic ali amniocentezo. Je pa, kolikor spremljam, cca 5% takih primerov, torej ki imajo visoko tveganje pa potem kromosmska slika pokaže zdrav plod, to so lažno pozitivni rezultati. Imaš pa približno toliko takih, ki pa imajo super rezultat na nuhalni in se rodi otrok z kromosomsko okvaro,.... Kakšne težave pa imaš, če ni skrivnost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 868
5.4.2010 21:59:50   
majabar
Če sem prav videla, ste jutri na vrsti za pregled kar 4. Srečno!! Se že veselim vašega poročanjauser posted image !

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 869
6.4.2010 8:28:27   
phelps
Dobro jutro!

Ste napisale za cel roman user posted image

portorož, verjetno nas nič več ne bereš, topel objem tudi od mene. Ful sem pogrešala tvoje poste, sedaj pa tole user posted image . Želim ti, da ti čimprej odsranijo pregrado, potem pa pozitivno v nove boje!

majabar, vau, 11 teden user posted image Kako se počutiš?

Jaz sem ok, za vikend sva se imela super, sva šla malo naokoli po obiskih. HB so bile tokrat slabosti znosne (očitno mi paše, da jem in ta vikend sem več kot sicer). Mi je zadišal tatarski biftek, ki je bil na mizi, pa sem se mu uspešno uprla user posted image . Imam pa tudi jaz že dovolj vode in jo sedaj malo razredčim s sadnim sokom (čisto malo, toliko, da ni tisti ogaben okus po vodi user posted image - je ena napisala, da ima podobne težave). Sladko še vedno ne gre, sem sicer pojedla en kos potice, pa ni bilo ok, zato bomo pri sladkem še malo počakali. Sem razmišljala, če ne bi bilo slabosti, bi se počutila odlično in naj tako ostane user posted image

En dober recept (za tiste, ki jim sadje že preseda): kivi, jabolko, pomarančo in banano narežem na kocke, dodam mleko in zmiksam. Meni je všeč brez sladkorja, včeraj je bila to moja odlična večerja.

Pregledi...hm. Pred nosečnostjo sem vedno govorila, da bom šla na nuhalno, potem sem pa sedaj malo brala, kaj vse to pomeni, pa me je kar malo stisnilo (in sem začela razmišljat, če sploh naj grem). In moj vztraja, da greva. Sem mu razložila, kaj to pomeni in da se bo v primeru slabih rezultatov (seveda po dodatnih preiskavah) potrebno odločit kako naprej, pa je rekel, naj neham to brat in bova o tem razmišljala po pregledu, (če) bo potrebno to razmišljat.
Meni je bila moja zgodba s srčkom dobra šola, ki me je naučila, da ni potrebno takoj obupat. Dobro se počutim, sem pozitivna, kaj več kot to pa sama ne morem naredit, zato se z nepotrebnimi stvarmi v naprej ne obremenjujem.

< Sporočilo je popravil phelps -- 6.4.2010 8:30:56 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 870
6.4.2010 8:37:46   
majabar
phelps, saj ti si tudi v 11. tednuuser posted image ! Čestitke tudi tebi! Moram reči, da se počutim kar dobro, slabost tu in tam, neglede na to, kaj jem. Kot sem pisala včeraj, je bolj odvisna od fizične aktivnosti in bom moč loka spustila, ker mi očitno škoduje. Tako da se pri sladkem ne držim več nazaj, kot sem se prve tedne. Ta način priprave sadja je bil meni vedno všeč, a nimam mikserja:). Nič hudega, zaenktar še nimam problema, da ga ne bi mogla jesti. Tako ja, nima smisla prebirati vseh žalostnih zgodb in si povzročati skrbi, dokler res nisi v taki situaciji. Jaz na nuhalno grem in bom potem razmišljala naprej.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 871
6.4.2010 8:55:31   
phelps
Ja, nobena od nas si ne želi komplikacij, ampak pridejo v življenju trenutki, ko pač ne moremo nič narediti. Jaz pravim, da zaradi takih trenutkov lahko potem toliko bolj cenimo tiste dobre. In za vsakim dežjem vedno posije sonce. Vedno.

Sadje - jaz tudi nimam mikserja, pomagam si s paličnim mešalnikom - je isto.

Jaz vas s tedni malo lovim, ker sem imela zadnjo M 26.1., torej sem danes noseča 9t in 6d, v sredo grem v 10. teden. Pa še O imam ful pozno (ki sicer pri štetju tednov nič ne pomeni, pri razvoju pa še kako - ko sem se prijavila za NS, me je sestra ful podrobno in natančno povprašala o dolžini cikla, ipd.)

Punce, že kaj razmišljate o prvomajskem dopustu? Najini prijatelji gredo vsi jadrat ali na kakšno eksotično potovanje, midva bova pa doma pleskala otroško sobico user posted image , mislim, da bom od vsega najbolj pogrešala ravno potovanja. Kar šla bi kam. Se bo treba malo prilagodit situaciji, ker nama finančno ne bo zneslo (rada bi še avto zamenjala). Ja, življenje je polno sprejemanja kompromisov user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 872
6.4.2010 9:31:40   
nadinne
Živjo punce.

majabar uf že 11 teden si...bo kmalu konec prvega trimesečja user posted image  Se ti že kaj pozna trebušček? Jaz imam že svojega, tako da pred poletjem ne erjamem da se mi bo kaj videlo user posted image

Jaz sem komaj v 8 tednu (zadnja m je bila 11.2.)...če sploh sem glede na različne dolžine ciklov...bomo videli danes na pregledu...ga ima šele ob 18.30 user posted image  Joj kako se mi vleče dan, me sodelavki že hecata da nisem za nobeno rabo...non stop gledam na uro...kot da bo hitreje delala zato user posted image  Ima kakšna nasvet kako naj se zamotim? Ne uspeva mi najbolje zaenkrat...še spala sem slabo user posted image  

phelps tudi jaz bom pogrešala potovanja...predvsem morje, ki si ga letos verjetno ne bova privoščila...bova šparala denar, ker jaz itak izgubim službo, mojemu pa konec avgusta tudi poteče in ne ve kaj bo potem...tako da upam da nama bo finančno zneslo! Žal mi je ker sem najprej upala na romantiči teden na morju, ko bova zadnjič čisto sama...ja res življenje je polno kompromisov.

JOJ TALE URA KAR PRI MIRU STOJI...baraba user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 873
6.4.2010 9:43:00   
malajka84
Zdravo punce!

Upam, da ste lepo preživele praznike. Midva sva bla mal leteča od žlahte do žlahte....:) No dolgčs ni bilo, čeprav so me spremljale slabosti pa glavoboli ampak, zdej sem se že kr mal navadla, d ani dneva brez tega.

Na nuhalno bom jst tud šla, ne vem tud kolegice so mi priporočale, šla bom pa verjetno u Litijo, se še nism naročla. A je mogoč katera bla u Litiji?A u Celju je? Kdo ve?

..ene se pa bližate res že koncu prvega trimesečja...kak lepo, sej po eni strani....bo tole kr hitro šlo se mi zdi, mogoč tile tedni na začetku se vlečejo, ampak se mi zdi da bo pol vse kr na hitro.:) No jst sm pa v 9. tednu...pa že komi čakam na naslednji pregled...sej bo...čez 14 dni.:)

Glede 1.majskih je pa tk d midva nikol nisva kej preveč dalč šla, sva pa zmer kam šla za kak vikend vsaj, ma letos mende ne bo nič, mogoč kak izlet na morje pa nazaj, bomo vidli kakšno bo stanje. Ker mava tud v planu še do novembra avto zamenjat, pa sobico je treba uredit,....tak da bojo stroški. No poleti pa greva na morje, to sva pa rekla, da nama ne uide, mava že rezervirano čisto na začetku julija na Krku...tak da boma to zadnjič u dvoje, drugo leto bomo pa šli že v troje.:)

nadinne...naj ti ura hitro teče...kak bi se pa zamotl apa ne vem, kr lahk še tolk delaš, k boš še zmer na uro gledala tiste počasne kazalce.:) Pa saj bo, lepo zrihtaj na pregledu!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 874
6.4.2010 9:46:35   
majabar
Jaz bom imela še kar pestro, kar se 'potovanj' tiče. Čez 1 mesec svetovni pokal v Poreču, konec maja evropsko prvenstvo v Italiji, junija svetovni pokal v Turčiji in selitev v Kolumbijo. Od tam gremo še julija na tekmo v Puerto Rico, potem se pa umirim:).
Trebuščka še ni, sem pa bolj drobna. Po mojem se bo kasneje poznal, ker imam močno trebušno steno. Vedno sem namreč veliko delala za trebušne mišice in tudi zdaj se še trudim. Čutim izbočenje samo čisto spodaj, kot bi imela poln mehur, to je zaradi povečane maternice. Imam tudi super prebavo (pred nosečnostjo vedno katastrofa!!). Mi dragi vsak dan reče, najvstanem pred kamero in dvignem majčko, da vidi trebušček:).
Verjamem, da ti bo šel dan počasi, najbolje bi bilo kar zaspati:). Jaz delam šele ob enih in že ne vem, kam naj se zdaj dam, ti pa si seveda še nestrpna zraven. Se veselim zate!!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.