|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
6.4.2010 9:48:38   
Renesme**
no jaz nisem imela pregleda, ker ni zdravnice, so me prestavili na naslednji ponedeljek, da sem besna kot ris verjetno ni treba poudarjatiuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.4.2010 9:51:37   
majabar
Renesme, to te pa čisto razumem, da si jezna!! Prvi pregled se tako težko čaka, potem pa te prestavijo. Sem čisto brez beseduser posted image .

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.4.2010 10:01:17   
flik
Pozdravljene, evo, še ena nova med vami user posted image .

Rok imam 12.11.2010. Počutje pa, kot pri prvi user posted image , zaenkrat precej obupno - slabosti, bruhanje... Ah, še malo, pa bo minilo.... Upam, da čim prej user posted image .

Lep in sončen dan vsem skupaj!

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.4.2010 10:41:41   
severnica77
Saj ne morem verjeti, da ste nekatere že v 11 tednu ... user posted image  Kakorkoli že ... čas beži.
Samo takrat, ko čakamo na preglede se ne premakne nikamor  user posted image .

Meni je kar fajn slabo skoraj čez cel dan, vendar spet ne tako, da bi morala bruhati ... Mi pa hrana nič kaj ne diši, kar ne pomeni, da ne jem user posted image .

Jaz imam pregled komaj ta petek in če ne bi imela enega urgentnega, bi to bil moj prvi pregled ... Saj ne vem kako bi zdržala do petka, če pa že sedaj komaj čakam pregled, pa sem malo pikico že videla user posted image

Vse, ki imate danes pregled - uživajte maksimalno!

NS
Na NS bom jaz definitivno šla. Sem stara 32 let in se mi vseeno ne zdi več ravno neka rosna mladost ... Je pa res, da me tudi NS pri prvi nosečnosti ni 100 % pomirila, še vedno me je skrbelo ali je s pikico vse vredu, kljub vredu rezultatu.

Glede potovanj ...
Meni se tudi tako lušta neko potovanje pa sedaj ni ravno neke opcije, da kam odjadramo. Definitvino pa bomo šli v začetku julija na dopust. Kam še ne vem ... planom, ki smo jih imeli za letos se bomo tudi mi odpovedali.
Maja pa si bomo tudi upam, da privoščili kak vikend.

Lepo se imejte čvekice nosečke.

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.4.2010 11:28:54   
karmen7
Pozdravljene,

Evo, da se še jaz malo javim po dolgem času...Se pridružujem mnenju severnice77, ker čas res prehitro beži. Jaz grem ta teden v laboratorij za kri, pregled pa imam šele 19.4., tako da tudi čakam in čakam. Slabo mi ni, mogoče malo zvečer, jem pa kot ptič na vsaki dve uri. Na nuhalno sem se jaz tudi naročila, ker sem stara 31 let, pa raje dam tistih 60,00 eur in vidim pikico, pa se vsaj malo pomirim. Dopust? Uf ja, definitivno. Ponavadi grema sicer pozno avgusta ali komaj septembra, letos takoj junija. Imava pa midva pred tem še en dogodek ker se junija še poročiva, tako da imam letanje še zaradi tega. Ampak se full veselim obojega, tako da mi ni panike. Samo utrujena sem...

Ok, grem jaz počasi jest, ker sem spet lačna, vsem, ki imate preglede pa vso srečo! user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.4.2010 13:13:43   
Anonimen
Zdravo čvekice!
Kako se pozna, da je spet delovni teden. user posted image Je bilo tako zatišje med prazniki.
Jaz sem danes stopila v 8. teden, pa imam pregled šele naslednji četrtek in se mi vleče... Si sploh ne predstavljam, da bi imela pregled popoldne, ker tudi meni ne bi kazalci nikamor šli. Držim pesti, da vse dobro opravite na pregledih! user posted image

Midva nisva za prvomajske nikoli šla nikamor, razen za kakšen dan ali dva na morje, ker imajo njegovi starši pri Savudriji vikend - ampak je takrat še zelo hladno v hiši, tako da če prespimo, nujno grejemo čez noč, da ne zmrznemo. user posted image In poletne počitnice smo tudi vedno imeli zelo poceni, tako da si jih bova letos tudi privoščila. Jaz bom šla za 10 dni z mami na Rab, kamor hodim že od rojstva, potem greva pa še z mojim user posted image na njihov vikend. Pa bojo 3 tedni spet minili prehitro. Meni morja ni nikoli dovolj. Naslednje leto bomo šli pa na morje že trije...user posted image si sploh ne predstavljam.

orto2 - ne zameri, ampak za zdaj bi to obdržala še zase, mogoče bom pa kasneje dovolj sproščena, da povem, kaj mi je. Trenutno še nihče ne ve za user posted image in se malce bojim česa podobnega, kot se je zgodilo majabar. Ampak res hvala za vse informacije. Bom kar svojo G vprašala za vse preglede, ko bom imela 1. pregled.

Uživajte v lepem sončnem dnevu!

(odgovor članu karmen7)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
6.4.2010 13:42:54   
orto2
Hej punce!

Končno malo več klepetulj, sem mislila, da bom kar sama,..... Kako lepo vreme je danes! Vsem želim dobre preglede pa da vidite svoje pikice!

Alna, ni panike, sej veš, sem firbčna, pa upam da ne zameriš vprašanju, beseda pa tud ni konj, a neuser posted image .

Jaz sem po moje v 10. tednu, imam zelo dolge cikle pa pozne ovulacije, tako bo nuhalna šele dala ta prave datume. Jo pa imam že drug teden, 13.4., komaj čakam,....

Mi je pa še vedno ful slabo, bruham kakor kdaj,....pri prvi nosečnosti sem bruhala do 2 tedna, sem mislila da me bo pobraluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.4.2010 13:43:53   
orto2
Opa, popravljam, bruhala sem do 22 tedna, uf

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.4.2010 13:46:26   
nadinne
Ojla.

Še eno čudno vprašanje...a se je kateri zgodilo da ko je šla na wc da jo je ful napenjalo...meni se je sedaj to zgodilo in imam sedaj tako čuden občutek v trebuhu...kot bi me hoteli krči grabit. Se bojim da ne bi spet krvavela!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.4.2010 13:48:22   
orto2
Nadinne, tud mene ful napenja, to je zaradi napihnjenega črevesja, zaradi nosečnosti in hormonov,....

pij donat, meni pomaga, pa kislo mleko ali pa kefir, probaj kaj ti paše

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 885
6.4.2010 13:49:22   
orto2
Aja, če pa misliš, da so krči, se pa uleži na levi bok in počivaj

Če pa opaziš svežo kri, pa takoj na urgenco!

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.4.2010 13:54:42   
phelps
Nadinne, upam, da te bom s temle kaj potolažila...

Mene vedno pred lulanjem tako tišči tam spodaj, da me zelo boli. Se zbudim ponoči v bolečinah in komaj prilezem do wc-ja, potem je pa ok. Tako je že kakih 14 dni, izcedkov nimam nobenih in jih nikoli nisem imela.

Danes pa tako lep dan user posted image Prav nič ne čakam komaj, da pridem domov, ker mi  stanovanje totalno smrdi zaradi 3 tedne stare sedežke. Prav user posted image . Pa še posprejala sem jo z nekim odišalcem, pa je sedaj še slabše user posted image . Kako bi pasalo kakšno dobro kosilo na terasi na sončku...ob morju mmmm...tartufi s testeninami oooohhhh user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.4.2010 14:03:12   
Anonimen
orto2 - nobene zamere user posted image ,se pa čisto strinjam, da če ne vprašaš, ziher ne zveš, kar te zanima. Saj v običajnem življenju vsi vejo za zadevo, ker sem ugotovila, da sem s tem razbila marsikateri mit o bolezni, kar se mi zdi dobro. Včasih pacienti sami pomagajo ustvarjati tabuje in neresnice, s tem ko molčijo. Tako pa ostali ljudje lahko vidijo, da v resnici ni tako grozno kot se sliši.

Zunaj je tak sonček, jaz imam pa danes celodnevno tlako...user posted image Bom šla vsaj malo na sprehod med malico. Tale sonček res vabi.

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
6.4.2010 14:05:42   
Anonimen
nadinne - meni je pri takem čudnem krču ob tiščanju na vodo pomagala šumeča tableta magnezija. Če začutim, da me začenja tako tiščat, spijem Magnesol in je kmalu bolje. Upam, da bo tudi tebi pomagalo. Sestra pri G mi je to  predlagala in rekla, da lahko do 3 Magnesole na dan spijem. Poskusi in srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
6.4.2010 14:12:58   
orto2
Kva ste face, jaz sploh ne vem več, kako je v službo hodit. Sem še na porodniški, ker imam podaljšanouser posted image , pa tud noben ne ve za user posted image . Ko pa pridem v službo me bojo pa po moje ubiliuser posted image ,....

tko da ALNA, nisem tifouš, da moraš cel dan delatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.4.2010 15:55:39   
zalos
Ojla.
Jaz sem pravkar iz pregleda in tokrat se je srček lepo videl in slišal. Super občutek ko zaslišiš utrip svoje pikice.
Naslednji pregled imam 4.5. PDP pa 23.11. user posted image

Držite se vse, ki vam je tk slab kot men. user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.4.2010 16:04:25   
nejka000
Ojla čvekice!

Madona ste mi lušte naredle s temi potovanji pa dopusti, jz bi že kr zaj pakirala pa nekam šla. Že dans sem se komaj spracla nekaj delat, in se mi zdi da me polek nosečniške utrujenosti daje še spomladanskauser posted image user posted image

Full sem zaspana zadnje dni, sam spala bi.

Pravkar berem kdaj ma kera kak pregled pa vidim da mate ene kr hitro drug pregled za prvim. Jaz sem mela prvi pregled 31.3. pa mam naslednjega šele 11.5. No s tem da sem mela že 19.3. enega urgentnega ker sem začela krvavet, sam je blo pol vse ok.

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 892
6.4.2010 16:07:35   
nejka000
Men je slabo da bom znorela. Jest ne morem nič, ker če samo pomislim na kakršnokoli hrano mi začne vse smrdet. Ne vem več kaj naj jem. Bruham ne sam za vsak grižljaj se morem močno potrudit. Kaj mi kera predlaga da dam v usta?
V prvi nosečnosti mi ni blo nič slabo, sploh vedla nisem da sem noseča, sam sem se pa tud zredila za 38kg. Zaj sem jih pa od zadnjega pregleda izgubila 2,5kg.

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 893
6.4.2010 16:10:59   
Soncchhek
Pozdravljene nosečke!

Sem v osmem tednu....prva nosečnost

Zalos se strinjam  s tabo, da ko ginekolog pove, da vidi srček, da je nepopisen občutek.
S partnerjem se zelo se veseliva prihoda dojenčka, PDP 21.11.2010. Počasi tudi poveva najožjim, saj mi je zaradi krčev predpisan počitek. Krči počasi pojenjajo, vse bi bilo super, če ne bi bilo moje slabosti ki traja 24ur na dan. Občasno tudi bruham.
Shujšala sem že za 5 kg, ampak imam še " zaloge" ;). Hkrati pa se zelo trudim da vsaj kaj pojem in popijem..a vase spravim le par grižljajev.
Zanimivo, kako se vse v nosečnosti obrne. Prej mi je bilo vedno vroče in sem se kar naprej potila, zdaj me zebe ( mogoče zaradi vsega tega počivanja), prej sem popila na litre čaja, zdaj ga ne morem, takoj ga izbruham. Rada sem pila vodo, zdaj mi je presladka...četudi si dam noter malo limone.
Ves čas mi je slabo in sem res že kot cunja.
Skrbi me tudi, ker včasih bruham nekaj ur po tem ko sem zaužial folno kislino, pa se moram pozanimat če je potrebno vzet šeenkrat, ali pa se je že absorbirala v telo.
Prej sem veliko jedla...pravzaprav sem se v zadnjih treh letih prav zaradi apetita poredila za skoraj 20 kg. Sedaj pa se moram zelo potrudit da sploh kaj pojem....

Po naravi sem optimist, veseljak  ... tako da dobre volje mi moje počutje še vedno ne vzame, sem pa res kot cunja.....

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.4.2010 16:16:05   
Soncchhek
nejka s tem se tudi sama spopadam...prav nič mi ne sede....vsake stvari par grižljajev in imam dosti....
pač....potrudi se.....četudi narediš samo grižljaj...čeprav vem kako je težko...

joj sem pozabila napisat....da se meni tudi kar naprej spi.....prej se mi ni nikoli čez dan...
in še....da mi vse smrdi...vsaka soba ima svoj vonj in vse mi je fuj....
vse mi smrdi od kozmetike, čistil, hrane, pralnih praškov....da ne naštevam ....
kapo dol mojim bližnjim ki me poslušajo.....user posted image

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 6.4.2010 16:17:27 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.4.2010 16:18:38   
nejka000
Soncchhek
Jaz sem tud prej mela full apetit pa sem rada jedla, zaj pa vase ne spravimi tudi vode ne.

v prvi nosečnosti pa nič slabo, jedla pa sem za 5 ne za dva saj sem sezredila 38 kil.

zaj pa tud ne vem kaj naj ko mi res use smrdi.

Neposredna povezava do sporočila: 896
6.4.2010 16:21:16   
Soncchhek
ujej , ja saj....pravijo da se v nosečnosti vse obrne....ne vsem...ampak nekatere pač orng " fašemo "user posted image

meni je to tudi groza, ker ne vem več kaj naj pijem....
prav nič mi ne paše...
pomarančni sok....svež..še nekako spravim dol.....
ostalo.....s težavo.

punce, lep dan. grem malo posedet na sonček.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.4.2010 16:22:10   
nejka000
sam čudno ne, ko pa grem domov k našim tam pa mi je vse ok. nič mi ne smrdi, pa še pojem lahko kaj. Zaj čez praznike sem bla čist ok ko sem bla doma, včeri sem pršla domov pa tamaumu nisem mogla čokolinoja nardit k mi je mleko smrdelo. V dnevni je nekaj smrdelo po zatohlem, v kopalnici po šamponu,... v kuhni pa po vsem mogočem. Eno uro sem mela odprta okna da sem se navohala svežga zraka.

Zaj pa tud ko sem pršla domov, komaj da sem tamaumu kosilo nardila, jaz sem pojedla tri prepečence zaj pa se mi spet tk drema da mi oči same skup lezejo. ponoč pa spet nem spala pa bom do dveh  v luft gledla. Moj se pa smeji kak sem lahko taka. Joj moški....

Neposredna povezava do sporočila: 898
6.4.2010 16:23:08   
emma83
Ojla čvekice, ste pa za cel roman napisale, sem se komaj prebila do konca. Nejka meni je slabo, če ne jem, tko da konstantno nekaj grickam. Poskusi bobi palčke jesti ali pa krekerje.

V petek sem imela kontrolni pregled in je vse v redu, G mi je predpisal dabroston kar za cel mesec, do konca prvega tromesečja, sem pa uradno na bolniški do naslednjega pregleda, ki je pa 30.4., mi je sestra prestavila z 19. V istem tednu imam in nuhalno in redni pregled. Aja kri sem tudi že v petek dala, so me čist prešpikal, ker se mi žile ne vidijo. V petek sem bila noseča 8t1d, pikica je pa velika 23,5 mm. Kako gre čas hitro. Odločila sva se, da bova naznanila user posted image dan po nuhalni, na praznik. Po moje bodo itak vsi veseli, mene pa že zdaj mal jezik srbi, da bi kar vsem povedala, pa ne bom, ker je moja teta takoj povedala, ko je izvedela za user posted image pa je potem imela SS. Meni bi bilo zelo težko vsem razlagati kaj in kako v primeru SS. Tko da better safe than sorry.

Uživajte v lepem dnevu, jaz grem malo ven na sončka.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.4.2010 16:26:46   
november2010
Bostina - jaz sem bila v litiji na nuhalni v prvi nosečnosti, pa sem bila zelo zadovoljna. res si je vzela čas zame, ful prijazna, vse razložila... pripročam

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.