coach
|
roža03 - zelo sočustvijem s tabo ! Kako mora biti to res grozno, sploh ko že vidiš enkrat srček! Srečno!!! strippy - drugače sem iz Posavja (Brežice). Se pa strinjam, da je fajn najti sorodno dušo, sploh v istem stanju... :) Predstavlja pa to zelo komplicirano situacijo z mojim, ki je pa tudi iz "našega konca", kjer dela, jaz pa delam tukaj... In zdaj je treba to pospešeno rešiti! to, da porabimo 300 kalorij več je pa tudi mene presenetilo, čeprav mi je mogoče logično, ker sem se v prvih tednih kar na hitro razširila in seveda je sledila panika: kakšna šele bom!!! Zdaj pa opažam, da sem obstala pri tej teži, čeprav imam še kar moteno prebavo. A sem si nabavla Donat, pa Actimel, upam, da bo kaj pomagalo. Čeprav berem, da je to čisto običajno pri vseh... Aleunam - Glede luštov za hrane je pa tudi pri meni isto, da enkrat nekaj, potem drugo, ampak zanimivo je, kako močna želja po tej hrani je, ki si jo zamislim. marimax - hvala za odg., se trudim piti čimveč... Zanima me pa glede NS - ste se vse naročile za ta pregled? Večina slišim dobra mnenja, sem pa zasledila tudi že kritike, da to sploh ni potrebno itd. Imam še 2 tedna časa, da se odločim... Drugače pa ta vikend misliva povedati staršem, s pomočjo slikice iz UZ in majhnih copadkov, ki bosta skrita med čokolado, pomarančami in jajčki. Me že zanima, kakšna bo reakcija, da je letos zajček prinesel še nekaj drugega... Lepe praznike želim vsem!
|