|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
31.3.2010 13:07:17   
nadinne
Ojla.

Joj a je še katera tako brezvoljna danes? Meni se nič ne da delat! Kar strmim ven čez okno v ta butast dež...kako lije! Neproduktivna sem totalno...bi šla kar domov. Ne vem ali sem taka zaradi vremena ali me daje utrujenost od tega norega meseca v službi!

roža03 joj jaz si tudi želim 3 otročke...upam da jih bom imela...sedaj upam da bo prvi ok user posted image  Moj bi jih imela kar 6...pravim da lahko, če jih bo on rodil user posted image

portorož upam da se ti umiri krvavitev...te razumem, ker sem bila jaz na istem pred tednom dni...tudi šele v začetku 7 tedna, no jutri začnem 8 teden...upam da se bo v torek videl srček. Tole z zdravstvom pa ne bom komentirala...sem že sama izkusila sve i svašta in groza. Hvala bogu sem dobila končno normalno g in tudi sestre pri njej so fajn user posted image

Nič grem probat še kaj postoriti...delovna vnema v minusu user posted image

Ah jutri bo bolje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
31.3.2010 13:29:15   
maa2010
nadina jaz sem tudi popolnoma brez delovne vneme, najraje bi pocivala in hodila na sprehode. Vreme je tudi malo krivo :)

Morem pa porocati, da sem v ponedeljek imela svoj prvi pregled in vse je b.p., user posted image sem videla in slisala utripati, dobila en kup napotnic in da naj se ponovno narocim, ko opravim nuhalno svetlino. Vem, da je nuhalna neobvezen pregled, ampak nisem prepricana ce jo resnicno potrebujem user posted image in zdi se mi rahlo oderuska preiskava - cena pregleda je 80€.

Potem pa se vse te preiskave... 4 razlicne napotnice za odvzem krvi. Kar slabo mi postaja, ko pomislim na tole. Vedno se mi je zdelo, da je nosecnost prelep cas v obdobju vsake zenske, sedaj pa imam mesane obcutke, se posebej po prvem pregledu. Mogoce pa je problem v naravnanosti nasega zdravstva, ki te vcasih popolnoma zmede in preokupira z vsemi vprasanji in pregledi. Ali pa v meni, ker sem pricakovala malo drugacno obravnavo in ne vse po tekocem traku.

portoroz upam, da sta oba vredu in morem ti povedati, da je sestra bila tokrat (no, saj je ze dolgo) izredno prijazna in socutna. Vsi imamo slabe dneve.

Uzivajte se preostanek tedna do praznikov, ko bomo se spet dobro najedli user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 777
31.3.2010 13:45:03   
nadinne
sem prej pozabila vprašat...ima katera izkušnje kako je z jemanjem Rupuruta med nosečnostjo? Jaz imam namreč zelo probleme s kislino in me občasno peče in vzamem eno tabletko..sedaj pa sem slučajno nekje prebrala da je treba v prvem trimesečju biti previden s tem. Sicer bom poklicala jutri svojo osebno zdravnico, ampak vseeno me zanima če katera kaj ve.

Hvala

maa2010 čestitke za user posted image !

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 778
31.3.2010 14:02:36   
november2010
no, pri meni je pa zaenkrat kar produktiven dan, sem se kar nekaj naučila (imam v kratkem strokovni izpit), tako da me tale dež niti ni zmotil, mi je vse tako lepo, sam da mi ni slabo :) :)

Kar se službe tiče.... če me bo G dala na bolniško bom šla, pa tud imam tako službo, da ni problema glede bolniške... če se bom pa ok počutila, potem pa ne vidim problema da ne bi bila tam...

Na nuhalno bom pa jaz vsekakor šla - vem, da je dokaj draga, sam punce verjemte, da ni lepšga kot svojo pikico tam vidit... prstke na roki ji že lahko prešteješ, spol se tud že vidi (če se preveč ne skriva). Men je bilo v prvi nosečnosti res ful lepo, sem šla pa k eni G v Litijo in je bila ful prijazna, 45 minut časa si je zame vzela, vse razložila, pa mislim, da je bila še cenovno bolj ugodna kot vsi ostali..... vem da je bila takrat cena nuhalne nekje cca 12.000 tolarjev, jaz sem dala pri njej 7.000.
Tako da jaz priporočam, da greste, je ful lepo, pa še pomirjen si, da je vse ok. :)

Glede števila otročkov.... tudi jaz bi imela vsaj tri, za kaj več bi bilo pa odvisno od financ.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 779
31.3.2010 15:52:13   
pildek
Portorož, držim pesti, da se vse uredi. Pa naj še kdo reče, da zdravnik ve bolje od mame - tvoj dogodek je potrditev, da ga ni čez materinski čut user posted image . Pogumno naprej. Pa ne ponavljat moje napake, ko sem pričakovala preveč od pregleda, čeprav v tretji nosečnosti, ko bi človek pričakoval več odrasle treznosti user posted image . Ampak verjemite, vznemirjenje, neučakanost je enako v vsaki nosečnosti. Midva z možem cvetiva, kot bi bio prvič. Mož tudi ne more bit tiho in vsem govori, čeprav ga svarim, da naj raje počakava. Pa me pogleda s sijočimi očmi in reče: "Če sem pa tako srečen, kako naj bom tiho" user posted image  Sva si pa tudi midva vedno želela treh otrok - tako luštno navihano živahno klapico sorojencev.

Danes zjutraj mi je bilo tako slabo, da nisem mogla iz postelje. In mi je moj user posted image  v posteljo prinesel limonado, spedinal tamalidve in ju odpeljal v šolo in vrtec. Se mi prav smeji, v prvi nosečnosti sem se ob slabostih spravljala iz postelje z leibnitz keksi, v drugi z ingverjevim čajem, tokrat mi pa limonada tako pomaga, da ni za verjet. Pa sem očitno pečena za naslednje tri tedne s to slabostjo - ti tedni so bili v prejšnjih nosečnostih najhujši dnevi, ostalo je prijetno življenje v dvoje user posted image . Upam, da vam je to lahko v tolažbo. To slabost preguramo, potem pa se razcvetimo in vse poletje ponosno razkazujemo rastoče trebuščke.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 780
31.3.2010 22:34:53   
maa2010
Nadinne, meni so rupurut v lekarni odsvetovali. Tudi v navodilih ga odsvetujejo v prvem trimestru. Imam tudi bolj obcutljiv zelodec, sem par let nazaj imela gastritis in to me je nekako zaznamovalo - skoraj konstantne tezave z zelodcem.

Slabost pa si "uravnavam" user posted image z 1dl donata na tesce, vecimi manjsimi obroki na dan in vedno imam kaksen prigrizek pri roki. Ko mislim, da bom bruhala pojem en kandiran ingverj iz merkatorja, drugace pa pijem tudi nosecniski caj od teekanee(ki full pomiri zelodec).

Kako pa kaj ve to resujete?

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 31.3.2010 22:40:40 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 781
31.3.2010 23:44:26   
ljubljana
Hvala za vse odgovore. Sva se z mojim ljubim odločila da bom kar jemala svečke dokler ne porabim dveh škatel.
V glavnem sem se spomnila tiste zgodbe, ko Bog enemu človeku obljubi, da ga bo rešil. In se ta nekega dne res prične utapljati, mimo pridejo tri raševalnie ekipe in vsaki odgovori da naj ga pustijo, da mu je Bog obljubil, da ga bo rešil. No na koncu utone in pride v nebesa in se jezi na Boga, da zakaj mu ni pomagal in on mu odgovori, pa saj sem ti poslal tri reševalne ekipe.
V glavnem pozitivno mišljenje in zaupanje da bo vse ok, pa je.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 782
1.4.2010 8:24:32   
phelps
Dobro jutro!

hehe, ljubljana, ni slabo tvoje razmišljanje user posted image

Jaz sem nekaj časa reševala svoje slabosti tudi z ingverjem (bonboni, čaj), z vodo z limono, pa ne morem več (fuj). Včeraj sem po 1.5 meseca pojedla nekaj sladkega - čokoladni krof, ki mi ga je moj prinesel in ga takoj ven dala, katastrofa. Ne bom več eksperimentirala, očitno moram bit še na "lahkih stvareh". Malo me skrbi zaradi teže , še vedno gre navzdol user posted image Pa vedno nekaj meljem (mi je pa jasno, da se od kruha in sadja težko zrediš).

Za seznam: nuhalno svetlino imam 26.4.

Bodite v cvetju! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 783
1.4.2010 8:49:35   
nadinne
maa2010, evo sem dobila odgovor od Pušenjaka glede Rupuruta...je dovoljen vso nosečnost in tudi ko dojiš...tako da huh...sem brez slabe vesti. Glede lekarne pa tako...farmacevti se pač zaščitijo tako, da ti vse odsvetujejo, zato da se slučajno ne bi kdo našel, ki bi se mu kaj zgodilo in bi jih potem tožil...to so besede moje zdravnice. Mislim da bo kar držalo user posted image

Čimmanj slabosti in vesel prvi april user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 784
1.4.2010 8:56:21   
hanizali
ČAu pupe!Tukaj ena septemberka 2010,ki pričakuje tretjegauser posted image .
nadinne glede rupuruta je meni gin svetovala naj ga jemljem že od 6 tedna dalje ,ker me je želodec matral,tako da kar brez skrbi.
Vsem skupaj pa želim eno lepo nosečnost in zdrave user posted image
LP

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 785
1.4.2010 9:19:49   
Anonimen
Zdravo user posted image !

Vas redno berem, napišem pa manj, ker se mi je že nekajkrat zgodilo, da sem se pohvalila, pa je bilo takoj slabše. Sem rekla, da mi ni nič slabo, pa mi je bilo takoj naslednji dan ipd. Zdaj se pa raje ne hvalim več, da ne bi bilo še slabše. user posted image

Ampak moram pa odgovoriti na komentarje v zvezi z zdravstvenim osebjem. Jaz imam neko kronično bolezen, zaradi katere sem precejkrat pri raznih zdravnikih in na pregledih, pa imam v precejšnji večini pozitivne izkušnje. Ker pa delam veliko z ljudmi tudi v službi, mi mogoče to pomaga vzpostaviti pravi kontakt tudi drugje in mi to pomaga. Sem že videla v bolnici, da so bile vse ženske v sobi strašno tečne, ko je ena od sester stopila noter, pa je bila tista sestra čisto prijazna. Res nisem razumela, v čem je štos. No, vem, da smo ljudje ponavadi pri zdravnikih slabe volje in malo prestrašeni in to vpliva, se pa strinjam, da bi morali vsi zdravstveni delavci biti skrajno prijazni do vseh, ker si takrat najbolj občutljiv. Ampak obenem so pa tudi oni ljudje. Pa da ne bo nesporazuma - tukaj govorim samo o odnosu, ki ga imajo do pacientov. Nikakor se pa ne strinjam s tem, da se včasih zdravniki obnašajo kot bogovi, ki se nikoli ne zmotijo in nočejo priznati nobene napake.

Hočem povedati, da upam, da bomo vse imele pozitivne stike z vsem osebjem, ki jih na naši poti do user posted image srečamo. Majčkeno se moramo pa za to tudi same potruditi!

Pa uživajte!

(odgovor članu hanizali)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
1.4.2010 9:31:03   
majabar
phelps, jaz zadnjih 5 dni zavestno jem več, če mi paše sadje, ga pojem čim več, prav tako kruh, ki fa pre sploh nisem jedla (izključno zato, ker redi). Oboje vsebuje veliko sladkorja in z eno primerno količino na dan se da ustaviti hujšanje, s kruhom sploh. Sem namreč od testa do tega tedna izgubila slaba 2 kg in pri moji teži to ni najboljše. Poiskusi kakšen kos kruha več in zagotovo se bo padanje teže ustavilo;).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
1.4.2010 11:20:28   
ječi12
oj

evo še js lahko povem da je tudi pri nas use bp in da lahko na seznam dodate še meni user posted image
je blo tko lepo vidt pikico pa srčka ko utripa...

še ostalim želim da ga vidite pri svojih pikicah.

drugač pa tudi meni malo slabo ampak tko smešno...če jem mi je slabo,če ne jem sm pa ful lačna,ampak jest mi pa ne gre....zjutri mam kr kislino v želodcu in se mi dviguje pa spahuje...ampak sj ni tok nadležno ko pa vem zakaj je use to..edino zarad drugih k še ne vejo skrivam

drugače pa mi je G reku nej se izogibamo čemurkoli surovemu,naj bodo jajca precej trdo kuhana in ne mehko,nej se usa zelenjava zelo dobro opere,nej bojo zrezki dobro pečeni...ipd ipd...tko da sicer nism nč novega zvedla ampak je blo fino obnovit stanje....user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 788
1.4.2010 12:31:01   
aleunam
Ječi, čestitke za user posted image .

< Sporočilo je popravil aleunam -- 1.4.2010 12:42:11 >

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 789
1.4.2010 12:42:33   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

XX.11.10
- portorož, 29, 2user posted image , 0user posted image , Šentilj
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Okolica Celja

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija  user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, NS 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, NS 26.4.10, Dolenjskauser posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 user posted image

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 11.5.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.4.10, NS 22.4.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP xx.5.10, Gorenjskauser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 19.4.10, NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10

13.11.10
- Eruvande,  1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10user posted image
- Norvežanka

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 2user posted image , 1user posted image , NP 8.4.10, Ljubljana z okolico
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska

22.11.10
- nov2010, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.4.10, Gorenjska

23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 

24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 7.4.10

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10

user posted image

Z nami so bile:
- big mamma user posted image user posted image user posted image
- sarar user posted image user posted image user posted image  
- ribica81 user posted image user posted image user posted image
- abv1 user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 790
1.4.2010 14:53:26   
phelps
majabar, sliši se lahko, ampak ni. Računala sem, koliko kalorij pojem na dan. Pred user posted image sem jih okoli 1000 na dan (to je pri meni meja, da se ne redim in ne hujšam), sedaj jih pa ne ravno toliko oz. morala bi jih več (500 dodatno za plod). Meni je vsak dan boj zase. Npr. v soboto sem jedla kuskus z omakco iz čebule in svežega paradižnika, pa mi je bilo potem totalno user posted image , v nedeljo pa pečen pišče in pomfrit (po menda parih letih), mi je bilo pa super. Danes pa spet glodam banane in kruh, bom poizkusila za kosilo spravit v sebe malo krompirja v kockah, pustega zrezka in regrad (pri solati HB ni problem).

Ste koga potegnile za 1. april? Jaz sem pravkar na FC objavila, da sem zaročena user posted image user posted image user posted image Verjetno bo že user posted image ful surprise, ker sva midva bila do sedaj zelo aktivna (upam, da bova tudi v naprej ostala, a z dojenčkom je vse drugače).

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 791
1.4.2010 15:02:18   
majabar
phelps, razumem, ja. Saj nam bo šlo na boljše, 12 tednov hitro minilo, -3kg v tem času pa pravijo, da ni nič kritičnega. Jaz za vzdrževanje teže popjem cca 1200 kCal na dan, sem pa bolj nizke postave. Si tudi ti med bolj mahnjimi ali imaš tako počasen metabolizem? Poslušaj svoje telo, če ti zapaše krompirček, ga pač pojej. Meni je danes ob 10ih zjutraj sladoled in sem ga zmazalauser posted image . U, tale z zaroko je pa huda! In kakšni so odzivi?
Ječi12, čestitke za srček!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 792
1.4.2010 15:05:08   
coach
Hojla!

Sem nova aktivna uporabnica, vendar pa vas spremljam že od začetka in res vas je bilo ful fajn brati in spremljati user posted image , še posebej zato, da sem vedela, da nisem edina s takšnimi in drugačnimi dvomi, ki so se mi porajali od prvega dneva, ko še sploh nisem bila čisto prepričana, če je to to, kljub user posted image ...
Zato sem hotela počakati na prvi pregled, ki sem ga imela 29.3., da sem izvedla, da je res vse ok, tako da zdaj z veseljem posredujem svoje podatke:

srečni dogodek se naj bi zgodil 7.11., starost 30, 1 user posted image , 0user posted image , NP 3.5., NS še nisem naročena, kraj bivanja: Ljubljana (vendar sem priseljenka)

Danes sem šla še v laboratorij (pregled sem imela namreč v popoldanskem času - samoplačniški), kjer so ugotovili, da voda ni najboljša (prisotna neka bakterija) a menda nič kriznega... Svetovali so mi tudi 3 litre tekočine na dan! Ve pijete toliko?! Ne vem, kako mi bo uspelo toliko zliti vase... user posted image
Drugače počutje ok, samo tako sem zmatraaanaaaa!!! user posted image Tam do 13h sem še aktivna, potem se bi pa kar nekam zavlekla pa spaalaa!
No, zdaj končno konec šihta, tako da lahko to res storim... user posted image
Pa lep pozdrav vsem "novembrkam 2010" (kako sem srečna, da sem ena izmed vas!!! user posted image )!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 15:33:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu coach)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
1.4.2010 15:39:26   
majabar
strippy, očitno res porabimo kakšno kalorijo več me nosečnostjo, pravijo, da med 200 in 300 na dan. Me pa zanima tale majoneza, a je dovoljena za nas? Sicer jaz je niti pod razno ne jem, se pa malo izobražujem;).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 795
1.4.2010 15:46:05   
phelps
To pa nisem vedela, da do 300 kalorij na dan več porabimo med nosečnostjo - mi je sedaj bolj logično vse skupaj. Se nekako pokompezira vse. Visoka 175, nisem ravno vitka, imam pa zelo počasen metabolizem oz. sem ga imela  (težave z zaprtostjo). Sedaj se poslovim od zajetnega kupčka čisto z lahkoto vsako jutro in sem za to  ful hvaležna (ne morem verjet, kaj pišem) user posted image user posted image user posted image

Majoneza mora biti pastarelizirana, sicer pa res ni zdrava med nosečnostjo. Ampak, če ti paše, ziher ne more biti zelo slabo, če poješ en kos kruha z majonezo (samo da ne pretiravaš).

Nevarni so pesticidi in gensko spremenjena hrana. Se sprašujem, kaj je danes sploh še naravnouser posted image

Reakcije na FB so pestre, so pa že ugotovili, da je 1. april user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 1.4.2010 15:47:10 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 15:47:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
1.4.2010 17:44:54   
roža03
mojga malčka več ni..user posted image user posted image user posted image

tako na hitro vam povem,ker se počutim slabo..

včaraj v službi sem začela krvavet,moj me je peljal v porodnišnico..ugotovijo da sem noseča 6t in 2 dni srček bije,le prepočasi..ostanem notri,danes so ponovili ultrazvok-isto...odločijo se da me pošljejo domov in da dobim dabroston..preden se uredim za domov,grem na wc in moj pikec se je poslovil-kar kepa je padla venuser posted image šok
polna slabosti prilezem do sester,ponovijo ultrazvok..splavila sem v celoti..abrazija ni potrebna..še sreča da imam doma otročka in da mi ni tako hudo,saj sem že imela splav,ki pa je bil veliko hujši..

baje če ni abrazije in posegov v maternico ni treba čakat 3 cikluse,je to res..
sem v upanju na nov boj..mlada sem šeuser posted image le hudo mi je ker sem videla srčekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 798
1.4.2010 17:55:20   
lottyka
En lep pozdrav vsem souser posted image !

Dobrodošle nove. Smo že prava mala druščina, se nas je kar nekaj nabralo že. In čestitke vsem ki ste slišale ta teden user posted image .

nadinne nisi edina, mene zmenjka vedno tam okol 13h-14h. Tako da si porazdelim delo tako, da mi za pol ostane bolj lahko. Neverjetno kako si lahko utrujen, pa nič posebnega ne delaš. Jaz imam občutek da sam še delam in spim. Komaj čakam podaljšan vikend, bo prav lepo.

drugače pa majonezo sem tud jaz prej jedla, mi je tud pasala. Ampak res da bolj malo. Moje mnenje je da če je kupljeno in kontrolirano, potem je res minimalno da gre kaj narobe. Seveda pogledam rok, da je čim bolj sveža, pa ko je odprta je nimam ravno dolgo v hladilniku.

Drugače pa sem se danes naročila na nuhalno svetlino v Dravlje. Imam jo 22.4. tako da komaj čakam. Torej, za seznam NS 22.4.

Sem ravno vidla - roža03 user posted image user posted image Ne morem verjeti da je lahko tako hitro. Upam da boš šla lahko čim prej v nove boje in držim pesti da čim prej uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 799
1.4.2010 18:11:58   
tejci1981
Pozdravljene punce!

Roža03 - kaj naj rečem,......user posted image user posted image

Kljub vsemu, pa vam moram povedati, da sem bila danes na prvem pregledu.

Noseča sem 9 tednov in 2 dni, moja pikica je velika 22 mm, videla sem bitje srca in dobila slikico, zraven pa še en kup napotnic user posted image laboratorij, genetska preiskava (ker zaradi neznane alergije uporabljam pršilo za nos, ki naj ne bi bilo škodljivo (po nasvetu zdravnika), pa je ginekologinja vseeno rekla naj grem preventivno na preiskavo), pa naročit se moram na NS......
Čez tri tedne imam pa ponovni pregled, do takrat sem na bolniški (imam rahlo krvav izcedek, pa ker sem v službi večinoma na nogah mi je svetovala bolniško)

OK to je to,.... aja sprememba PDP 5.11.2010!user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.