phelps
|
Dobro jutro! Sporočam, da danes ne pridem v LJ, ker imamo popoldan piknik s peko koruze (glede na vreme pa kaže, da bomo kar v kuhinji pekli) Me tolaži, da je še kar nekaj terminov, na enega bom gotovo uspela priti! novembrska, aaaa, midva sva bila pa ob 12.00 tam. Bilo je kar nekaj žensk, ena babica in moj edini moški. Je imel pravi šov tam notri, so se bodoče mamice hecale, da bi bil dober prodajalec . Bila sva pa kar nekaj časa, ker sta imela predstavnika ful dela in sta se ukvarjala z bodočimi mamicami (ene res komplicirajo), vmes sva šla še denar dvignit (za aro) in seveda sva imela tudi midva velike probleme z barvo Mislim, da sva odšla kakšnih 20 minut do enih. Spomnim se, da ko sva midva odhajala, je prišel en par (punca svetlejših las, v črnih hlačah in črni majčki z napisom pridem .... - nisem uspela ugotovit, katerega meseca, pa me je ful matralo ). Si bila to ti?! In vem, da sta gledala prav tega Coletta. Midva sva takrat že sedela in plačevala, sva pa oba temna in visoka. Barve: meni je na prvem mestu zelen, moder (odpade, ker bo pupa), oranžen (tudi zelo lep), rdeč in bež. Njemu pa ravno obratno. Upam, da sta vidva barvno bolj usklajena majabar, fino glede stanovanja. Zredila si se pa res zelo malo, sploh za tvojo prvotno kilažo. Danes sem bolj tako tako, ponoči slabo spala (mislim, da se bodo počasi začele težave s križem), zdaj pa počasi kaj pripraviti za popoldan, da bo miza polna . Moj dokončno pride domov (je bil cel teden pri njemu doma, ker je čuval psa in hišo), komaj čakam. Ponoči ga res pogrešam in ugotavljam, da ko ga ni, slabše spim. Verjetno čisto podzavestno. Bodite v cvetju in lep vikend, ob 14.00 se bom gotovo spomnila na vas!
< Sporočilo je popravil phelps -- 13.8.2010 10:03:40 >