|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
12.8.2010 17:21:33   
lottyka
En lep pozdravček vsem,

škorpijonček zdej pa vidim album. kera huda lokacija user posted image . Copatki in bodi sta pa tud huda.

vidim da ste ene že začele z materinsko šolo. Pohvalno. jaz komaj čakam termine za September, da vidim kdaj bom sedela tam. Sam mislim da se pri nas ne gre gledat porodno sobo, me tud ne zanima preveč, jaz imam itak pojstlo, moj se bo pa že pomatral pa čeprav na stolu user posted image . sem nesramna mal user posted image .

srečanje - zmenjeno, se vidimo jutri.

phelps - dobro se je spomnil tvoj tole user posted image z nakazilom. To boš lahko zapravljala.

Jaz sem danes nekaj utrujena, tako da bolj počivam. Bom šla danes pomoje kar kmal vodoravno. Se z nekaterimi vidimo jutri. Uživajte.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.8.2010 17:24:08   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Glede MŠ, a katera ve, a je povsod ogled P tud zraven? Jaz grem v LJ na MŠ, pa še nimam urnika.

V Lj. smo šli mi gledat porodnišnico, HB ker je vhod zadaj in sprejemna...pa eno sobo pokažejo, pa porodno...

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
12.8.2010 17:31:14   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Glede MŠ, a katera ve, a je povsod ogled P tud zraven? Jaz grem v LJ na MŠ, pa še nimam urnika.

V Lj. smo šli mi gledat porodnišnico, HB ker je vhod zadaj in sprejemna...pa eno sobo pokažejo, pa porodno...

v MB isto, pokazejo vhod kjer pozvonis (dnevni in nocni), sprejemno sobo za pregled, oblacilnico oz. tus za porodnice, skupni prostor z kavci, prostor za ocete za preoblecti in klasicno porodno sobo :)

Se mi zdi pa ogled P super zadeva, ker vsaj ves kam mores iti in kdo te pricakuje user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
12.8.2010 18:02:10   
aleksa83
Pozdravljene!!!

Lepo se mi imejte jutri :)))

Jaz sem tako zelo lena danes, bi mogla likati, pa mi ni,....

našla sem en link, kako lahko sam dekoriraš otroško sobico in mi je ful zanimivo.

http://dominvrt.si/iskanje/otro%C5%A1ka%20soba

meni je ful zanimivo, mogoče se še bom malo poigrala :)

lep dan še želim naprejuser posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
12.8.2010 18:25:02   
aleunam
Phelps, ni slabo - tvoj tisočaka, babi kupi voz... user posted image

Lottyka, saj se boš ti bolj matrala kot pa on zaradi stola. user posted image

Uživajte jutri na srečanju. user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
12.8.2010 18:28:32   
emma83
Mogoče se vam pa še jaz jutri uštulim zraven, če mi rata časovno. Itak vas pa ne bom mogla sfaliti, en kup user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
12.8.2010 18:30:49   
lottyka
Punce tole pa moram delit, kar se tiče pozabljivosti. Sem tok jezna sama nase da se mi pomoje kar iz ušes kadi user posted image . Sem šla v nabavo včeraj, pustila 55 EUR v Merkatorju in zgubila vrečko user posted image . Noter pa klobase, cela velika salama, sir, hrenovke pa verjetno še kaj. Enostavno sem mogla nekje vrečko ali dve zgubit ker vem kaj sem kupila, pa nimam nikjer teh stvari user posted image .  Že včeraj sem pogrešila eno salamo, danes pa še ostalo, ko je moj user posted image prišel vmes domov na klobaso, klobase pa nikjer user posted image . Še dobro da zlagam v več vrečk, da ne presežem težo ki jo lahko dvignem, tako da sem vsaj sadje in zelenjavo domov prinesla. Preverila sem vse od avta do smeti in enostavno robe ni. Sploh nisem več prepričana če sem jo sploh do doma prinesla. Tako da je moj ostal brez mesnine in bom mogla še enkrat v trgovino  in to po iste stvari user posted image user posted image user posted image . To se mi pa še nikoli ni zgodil, da zgubiš kupljene stvari. Uff, sem mogla mal ven dat. 

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
12.8.2010 18:52:41   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Lottyka, saj se boš ti bolj matrala kot pa on zaradi stola. user posted image

Ja, sam verjetno res user posted image . Nič ne rabi stola, naj kar stoji zraven. Če bom jaz trpela, naj pa še on mal user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
12.8.2010 19:46:34   
phelps
Evo, vozek ne bo zelenko strupenko ampak bo rdeč. Konec, amen user posted image

Lottyka, imela si smolo, ampak meni si pričarala nasmeh na usta (vsaka slaba stvar je za nekaj dobra). Pozabi, vsakomur se zgodi. user posted image

V tem trenutku sem malo jezna, ker sem v Hoferju kupila trenerkico iz brošure (roza rdeče črte) in ima na kapuci cca 10 do 15 cm dolgo črto od flomastra. Sem poskusila z alkoholom, pa ne gre dol. Mater user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
12.8.2010 19:47:52   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

V tem trenutku sem malo jezna, ker sem v Hoferju kupila trenerkico iz brošure (roza rdeče črte) in ima na kapuci cca 10 do 15 cm dolgo črto od flomastra. Sem poskusila z alkoholom, pa ne gre dol. Mater user posted image

Če imaš račun, jo nesi nazaj.

lottyka saj nimaš kaj, vsaki se lahko zgodi. Je pa škoda, ker boš mogla 2x iste stvari kupovati.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 12.8.2010 19:50:04 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
12.8.2010 19:50:07   
phelps
Saj jo tudi bom. Ni opravičilo cena 7 eur, da je v takem stanju. user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
12.8.2010 19:56:37   
emma83
Se strinjam. Meni je pa zadnjič v H&M za žabice računala 2€ več (jim je napačno ceno vleklo v računalniku) in preden sem jaz dočakala vrsto na blagajni za vračilo je trajalo še pa još. V glavnem pridem na vrsto, povem v čem je stvar, prodajalka normalno vrne denar in potem mi pa zateži, da naj na tisti račun na katerem je prikazano vračilo napišem vse svoje podatke, kot da sem si jaz nekaj tam zmišljevala za tisto menjavo; a-a ni šans, sem samo šla, saj je bila njihova napaka ne moja.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
12.8.2010 19:59:23   
philadelphia
Jaz hodim v MŠ v Ljubljani in je možno hodit ob 9h zjutraj, 16h in 18:15. Sama se odločiš kdaj ti ustreza. Midva hodiva ob 16ih, ker nama še najbolj ustreza in naj bi bilo manj gužve kot ob 18:15. Predavanje pa traja  2x 45 minut, vendar je itak brez odmora vmes. Lahko pa vmes hodiš na WC, po vodo, lahko ješ na predavanjih user posted image  itd. Je pa uvodna ura, ki ni tako dolga, potem pa po 3x na teden, vmes pa so še predavanja, ki so dodatno organizirana in hodiš na njih po želji. Moškim pa je obvezno jit samo 2x (prva porodna doba in pa druga porodna doba s tretjo). Moj se je sam odločil, da bo šel na vsa predavanja in še na dodatna (kljub časovni stiski - pisanje njegove diplome). Samo so predavanja prov zanimiva, saj so babice zabavne. Ogled LJ porodnišnice pa je potekal danes kar preko DVD-ja user posted image . Dala nam je gledat filmček kako izgleda v porodnišnici. Resnično dober ogled (če kdo verjame temu) user posted image

Jutri tudi jaz potrjujem ob 14ih. Pri piceriji, a ne? Kr noter?

(odgovor članu coach)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
12.8.2010 20:37:26   
majabar
Po dolgem casu spet pozdravcek od mene:). Preurejamo stanovanje, zato me ni nic v pisarno, da se povezem na internet.
V glavnem, sva se vedno brez imena, ze dober teden sploh ne govoriva o tem. Na polno prenavljamo stanovanje in to nama vzame skoraj vso energijo. Seveda je dragi od 7ih do sedmih od doma in potem ne ostane veliko. Mojster ze pleska. Danes naj bi bila prepleskana otroska soba in 'dnevna soba'. Ko zbereva se nekaj dinarckov, uredimo se kuhinjo in najino sobo. Bomo naredili okno v kuhinji:)!! Stene so v beli, vijola in zeleni barvi. Bo stanovanje popolnoma drugacno. Prej je bilo vse neravno, polno odpadle barve, razpok, posevnin... Zdaj bo vse, kot je treba. Komaj cakava!!Vceraj na pregledu je bilo precej brez veze. Sploh nisem bila pri ginekologinji, ampak pri splosni zdravnici, me je o vsem povprasala, izmerila pritisk, FS=26cm, noceca 28t4d, poslusali smo srcka in to je to. Dobila sem napotnice za urin, ultrazvok, test HIV, cepljenje proti tetanusu in racept za kalcij, zelezo, vitamine. UZ delajo samo ob ponedeljkih, moram cakati do 30.8. Presenecena je bila, ker sem se tako malo zredila.Zdaj sem na plus 3,5kg. A sva ji oba povedala, da jem zelo veliko, a se tudi gibam.Mi je bilo pa smesno, ko me je v sprejemni vprasala, ce sem ze naredila test nosecnosti:) Lep dan vsem!!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
12.8.2010 21:15:38   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

maa2010, jaz porodno sobo rajši ne grem pogledatuser posted image .....pač sem predelala pri sebi, da ne delam panike do poroda....takrat bo pa itaq aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! user posted image .

a ne bo ne bo... ne bo časa za aaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image Boš videla... vse se pozabi....

Jaz doma itak ne bi rodila.. vsaj pod temi pogoji ne, ki se ponujajo. Namreč jaz sem po naravi ziheraš in menim, da porod doma sicer ni neki strašni bav bav, ampak preden se je le ta preselil v porodnišnice je imel pač določen odstotek smrtnosti tako novorojencev, kot mater. No s prehodom na porode v porodnišnicah je ta odstotek postal zanemarljiv. Seveda vsak ima pravico na svoje mnenje, moje pa je da si nikakor ne privoščim biti v tem določenem odstotku in na meni je da naredim vse kar je v moji moči da se mu izognem.  Se pa strinjam, da bi bilo potrebno narediti kaj na porodnih sobah (čeprav nekatere so prav luštne, vsaj v Lj) ampak o premikih v zdravstvu, potem... v enem drugem življenju user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
12.8.2010 21:15:56   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: malajka84

Dala mi je pa še tablete Andol, proti krčnim žilam baje pomagajo (ampak mi ni jasn zakaj mi jih je dala, ker jst nimam teh težav)...no prej sm pa brala tist listek k je zraven tablet, da se naj ne jemljejo v zadnjem tromesečju in da v nosečnosti niso priporočljive, tko da ne vem, če bom to sploh jedla..a mogoč katera druga tud jemle to??

user posted image načeloma si dobila aspirin... (hrvaški je Andol) pa ne vem zakaj.. vem da ga predpisujejo pri tveganju za preeklampsijo in eklampsijo, ampak predvidevam, da ti ni delala UZ uterinih arterij po katerih bi to sklepala ali pač.....no najboljše je če jo  vprašaš ali pa Pušenjaka....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
12.8.2010 21:16:28   
pajac
jutri se imejte lepo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
12.8.2010 21:39:04   
novemberska
Čao user posted image

Se pravi se vidimo jutr ob 14h pred Arenouser posted image user posted image user posted image Jaz  pridem 100% ,tko da že komi čakam. Evo sem si glih shranla tvojo številko simonmojca, če se slučajno ne najdemo, sam mislim da neb smelo bit problema.user posted image

Phelps, tudi midva sva danes v Lj kupla voziček coletto austin 3, sva se pa odločila za oranžno barvo....čeprav moram rečt da sva mela kar neki problemov kero barvo bi. Bi blo najbolj da bi bla sam ena, pol bi blo najlažjeuser posted image
Sam sva se pa tud odločala med rdečo in oranžno, pa je zmagala oranžnauser posted image user posted image user posted image Mi je pa voziček full všeč, ker je zelo vodljiv, pa ni tok velik...no prav luškan jeuser posted image Ga bosta pa nama tudi bodoča babica pa dedek kupila...sej se čist topita k bosta dobila prvega vnukauser posted image . Kdaj sta pa bla v murglah...mogoče smo se pa vidli, je lih en par prišel za nama...mogoče sta bla pa vidva? Jaz sem bla ob 14h tam.

No punce čim lepšo pa prespano noč vam želim.

Se vidmo jutriuser posted image

Lahko noč

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
13.8.2010 7:32:29   
simonmojca
Jutro

oooo jaz sem hotela danes pa kar še spat, se nisem hotela dvignit (pa sem si rekla - zadnji dan pred dopustom user posted image  bom pa še zdržala, pa še prej greš iz službe, da greš na srečanje user posted image ) sem kar moč dobila in se dvignila user posted image .
Pri nas v Gr. je pa tako lep vreme BIL user posted image , prideva z mojim v Lj. in se uščije dež - dobro da sem si dala zložljiv dežnik v torbico (za vsak slučaj), sem se pa dobro obula user posted image  - natikače.

No bom nehala jambrat, ker gledam iz pisarne pa se malo že jasni, mogoče pa ne bo tako črno.

Ena user posted image  za vas, jaz jo pa že pijem

user posted image

Komaj čakam, da se vidimo user posted image
novemberska nikoli ne veš user posted image  mogoče smo pa tok suhe, da se sploh ne opazi, da smo user posted image  - za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
13.8.2010 8:09:15   
aleunam
Dan!

Mene so prebudili ob sedmih, pa sem kot zombi. user posted image  No, saj sem bila tik pred tem, da se vstanem iz postelje.

Sedaj pa bo potrebna ena konkretna user posted image .

Majabar, si imela čist običajen pregled, kot ga imamo večina v SLO. Vsaj meni ponavadi ne dela UZ, samo srčka poslušamo, pa zadnjič mi je en drug G nekaj s prsti meril po trebuhu (je malo starejši, po moje so to kakšne tehnike, stare 20 let user posted image ), pritisk, kile... Dobra si, samo +3,5kg. user posted image  Kako je kaj vnetje in urin? Pa lepo, da prenavljate. Naj se vidi, da je ženska roka pri hiši. user posted image
Punce, uživajte danes na srečanju. user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
13.8.2010 8:11:06   
november2010
Dobro jutro!

Srečanje: Jaz res upam, da bom uspela prit, se mi je cel sistem podrl, sem imela v glavi kako bom šla pred srečanjem mal v šoping pa tko, pol se pa najprej moj zmeni za družinsko kosilo s taščo (ob 15) - ni vedel, da imam jaz kaj svojega splaniranega, zdaj imam pa še malega doma, ker ni šel v vrtec - smo šli včeraj se mal šetat po LJ in smo šele b 9 domov prišli in je očitno tako zdelan, da ga ni nič ganilo ko sva ga budila. Jaz pa tud nisem imela srca ga nekaj na silo budit, tako da trenutno še vedno komira.
Tako da upam, da mi uspe pridt vsaj za kake 3/4 urce.....

Včeraj sem mal po galebovi spletni strani brskala in sem videla da prodajajo kokon v katerega novorojenčka zaviješ ko spi....
http://www.galeb.eu/otroska_posteljnina/Dodatki/Kokon a bo katera to imela? Jaz sem Lovra prvič kar v pleničko zavila, so mi v porodnišnici predlagali, ker je res skoz samega sebe zbujal ko je mahal z rokicami. Mi je tolk kjut da bom po moje kar to zdj naročila...

Šola za starše: sem ravno včeraj z mojim govorila, septemberski termin v Kamniku po vsejh verjetnosti ne bova uspela it, ker ima do 11.9 on še ful enga dela pa ene ogromne projekte, tako da bova šla šele oktobra...... to bo veselje men tam sedet user posted image user posted image

No zdaj si pa letim še eno kavico skuhat, da jo v miru spijem preden se L. zbudi.

Deževen pozdravček!

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
13.8.2010 8:49:51   
bejo2010
Jutro,

tudi jaz bi rade volje prišla, samo mi je malo predaleč, pa še v službi sem.

Malo me je začelo grabit nakupovanje za otroka, tako, da mislim, da bom tudi v nedeljo v spletni trgovini kupila lupinico CabrioFix. Zanima me edino to, če boste imele tudi isofix podloga ali ga boste le tako namestile.

Lep dan in prijetno srečanje,

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
13.8.2010 9:53:52   
phelps
Dobro jutro!

Sporočam, da danes ne pridem v LJ, ker imamo popoldan piknik s peko koruze (glede na vreme pa kaže, da bomo kar v kuhinji pekli) user posted image Me tolaži, da je še kar nekaj terminov, na enega bom gotovo uspela priti! user posted image

novembrska, aaaa, midva sva bila pa ob 12.00 tam. Bilo je kar nekaj žensk, ena babica in moj edini moški. Je imel pravi šov tam notri, so se bodoče mamice hecale, da bi bil dober prodajalec user posted image . Bila sva pa kar nekaj časa, ker sta imela predstavnika ful dela in sta se ukvarjala z bodočimi mamicami (ene res komplicirajo), vmes sva šla še denar dvignit (za aro) in seveda sva imela tudi midva velike probleme z barvo user posted image Mislim, da sva odšla kakšnih 20 minut do enih. Spomnim se, da ko sva midva odhajala, je prišel en par (punca svetlejših las, v črnih hlačah in črni majčki z napisom pridem .... - nisem uspela ugotovit, katerega meseca, pa me je ful matralo user posted image ). Si bila to ti?! user posted image In vem, da sta gledala prav tega Coletta. Midva sva takrat že sedela in plačevala, sva pa oba temna in visoka.
Barve: meni je na prvem mestu zelen, moder (odpade, ker bo pupa), oranžen (tudi zelo lep), rdeč in bež. Njemu pa ravno obratno. Upam, da sta vidva barvno bolj usklajena user posted image

majabar, fino glede stanovanja. Zredila si se pa res zelo malo, sploh za tvojo prvotno kilažo.

Danes sem bolj tako tako, ponoči slabo spala (mislim, da se bodo počasi začele težave s križem), zdaj pa počasi kaj pripraviti za popoldan, da bo miza polna user posted image . Moj dokončno pride domov (je bil cel teden  pri njemu doma, ker je čuval psa in hišo), komaj čakam. Ponoči ga res pogrešam in ugotavljam, da ko ga ni, slabše spim. Verjetno čisto podzavestno.

Bodite v cvetju in lep vikend, ob 14.00 se bom gotovo spomnila na vas! user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 13.8.2010 10:03:40 >

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
13.8.2010 10:31:12   
zalos
Včeraj sem mal po galebovi spletni strani brskala in sem videla da prodajajo kokon v katerega novorojenčka zaviješ ko spi....
http://www.galeb.eu/otroska_posteljnina/Dodatki/Kokon a bo katera to imela? Jaz sem Lovra prvič kar v pleničko zavila, so mi v porodnišnici predlagali, ker je res skoz samega sebe zbujal ko je mahal z rokicami. Mi je tolk kjut da bom po moje kar to zdj naročila...
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

Ojla!
Jaz ga že imam in sicer v kompletu. Mi se pa zdi zelo dobra rešitev za dojenčka. Ko pa ga preraste pa lahko kokon raztegneš in ga uporabljaš še za marsikaj druga. Drugače pa lahko pogledate v moj album, če katero zanima kakšna je sobica od Galeba. Kokon je na sliki raztegnen in ga imam na previjalni.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
13.8.2010 11:04:12   
nadinne
Živjo.

No pa sem tudi jaz nazaj s pregleda...vse je ok...spet sem se bebe nagledala na UZ user posted image Zredila se nisem čisto nič, tako da sem še vedno na prednosečniški zeži -1kg. user posted image Sem imela malo višji pritisk, ker sem bila grozno živčna zaradi izvida cukra...na srečo nimam povišano! Tako da sem si grozno oddahnila user posted image Še naprej se lahko sladkam...sem pa tja user posted image

phelps...tale voziček sva tudi midva gledala...ful je lep! Samo ga na koncu nisva ker je bil za najin žep malo predrag...imava pa zato rabljenega Chicco-ta tudi rdečega in se ga ne morem nagledat user posted image Tako da čestitke za super nakup.

Sem pa sedak malo jezna...sem mislila iti še na CSD uredit očetovstvo, pa ne bo nič...nisem dobila potrdila o PDP-ju, ker ga lahko dobom šele po 20.9. (2 meseca pred porodom)m no potem pa še na CSDju ni ženske, ki to dela. Tak da si bom mogla zgleda prov dopust vzet, da bom lahko šla to uredit, ker imam seveda enak delavnik kot oni user posted image   Ta administracija me res jezi.

Aja, potem grem pa še do svoje osebne zdravnice po bolniški list...in je seveda na dopustu (vedno tako naletim user posted image )...grem pogledat kdo nadomešča in seveda ta dela popoldne...tak da sem šla lahko lepo domov in moram spet ekstra it v ZD po bolniški list. Res petek 13.!

Tiste, ki se danes srečate...ne preveč čvekat...pri nas lije in treska da znoriš user posted image Da ne bo še huje user posted image

Uživejte!

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?