aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010 Midva grema se v Mursko Soboto na ogled, ker moja osebna zelja je roditi v vodi ali na prucki, brez EA, brez ultive, brez casovnih omejitev in pospesitev Bomo videli, ce bo vse to mozno V MB mislim, da bo tezko, ker nic od tega, razen zoge in blazine, nimajo. V MS so nekako ogledi samostojni, če sem prav razumela. Je pa določeno npr. samo prva sobota v mesecu ali nekaj takega. Sem slabo poslušala na uvodni uri MŠ, tako da če te res zanima, je najbolje, da jih pokličeš in se pozanimaš. Jaz za MŠ čakam vabilo, bo pa enkrat septembra. Joj, pa kako lepo slikico imaš... Zadnjič sem pojamrala, da bi nakupovala v dvoje. Včeraj sva na njegovo pobudo šla pogledat v Feldbach (A) kakšne so kaj cene opreme za . Enake kot pri nas, vsaj voziček PP, pa tudi previjalne, posteljice... Ni računice , razen v eni trgovini dobiš 10% vrnjenih ob rojstvu. Sem pa opazila, da imajo ful velike površine previjalnih miz, kar se mi dopade. Potem pa sva šla še v McDonaldsa, pa skoraj nisem mogla jesti. Pridem domov, potem pa šraufanje v želodcu, rezervacija na WCju je bila nujna. Se mi je že cel dan nekaj napovedovalo... To že drug dan ta teden. Kar se opreme in cen tiče, me zanima še Hrvaška. Na spletnih straneh trgovin Turbolimač, Bubamara, itd. ni objavljenih znanih znamk (ok, voziček PP me najbolj zanima ), bo treba iti malo pogledat. Pa ne vem kako je potem z pogoji za vrnjen davek, oni imajo celo 23% DDV, če se ne motim.
|