|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
13.8.2010 11:35:09   
malajka84
dan..

pajac hvala za odgovor..sem pisala Pušenjaku in mi je odpisal naj jih ne jem, ker povzročajo krvavitve in prezgodnji porod, sploh pa od 24. tedna naprej nimajo nobenega učinka, tudi če ga prej imajo , pa še to lahko samo 100mg, men je dala pa 300....neki je bla zmedena je Pušenjak reku...sam kaj če js neb brala listka, pa bi šlo kej arobe..ma jo potegnem iz kože!!

vreme...pr nas je grmelo, strele sem pa tja, no zdej pa sam še dež pada, hja je le petek 13.:)

punce imejte se lepo danes na srečanju No.1:)

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
13.8.2010 13:04:58   
Renesme**
še mal pa se odpravim proti BTCju, no saj danes sem bila že 1x tamuser posted image

Jaz bi si pa ful kupila previjalno torbo, tisto ta veliko, pa imajo samo vijola in rdeče zelene- ajjaj kakšne barve, pa še draga je 64eur, je pa res prostorna...bom še premislila...

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
13.8.2010 13:07:46   
aleksa83
pozdravljene

lepo se imejte user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
13.8.2010 13:42:52   
škorpijonček_
Ja, punce lepo se imejte, pa ne preveč čvekat, je že dost slabo vreme user posted image .

Naslednjič pa upam, da se vam pridružim.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
13.8.2010 14:24:40   
kapesanta
punce fino se mejte - se beremo spet čez 14 dni...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
13.8.2010 16:12:25   
november2010
Hej!

Tudi jaz upam, da ste se imele fajn, mi je blo res ful hudo k nisem uspela prit.... user posted image Naslednjič sem pa gotovo tam!
Pa čakamo kako poročilo s srečanja:)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
13.8.2010 18:57:41   
Renesme**
No da jaz prva poročamuser posted image

Bilo nas je 6, imele smo se fino, klepetale toliko da je 3 ure res hitro minilo, lilo zunaj pa tudi tako, da se nam ni nikamor mudilouser posted image

Fino vas je bilo spoznat, je potem res drugače ko tukaj bereš novičke....pa 3.9.spet ponovimouser posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
13.8.2010 19:02:36   
emma83
Dan,

upam, da ste se imele lepo, meni žal ni zneslo. Pa kdaj drugič.

Zdaj sem na National Geographicu gledala en dokumentarec o nosečnosti in porodu, vse zelo nazorno prikazano, jajks. Bom že preživela.

Je pa danes zelo zaspan dan, sem že nekajkrat zakinkala za par minutk.

majabar me veseli, da počasi spravljata stanovanje v red.

Ugotavljam, da ta vikend ne bo pametno beliti, če bo tako vreme. Bom še videla kaj in kako.

Neposredna povezava do sporočila: 4608
13.8.2010 20:07:33   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

No da jaz prva poročamuser posted image

Bilo nas je 6, imele smo se fino, klepetale toliko da je 3 ure res hitro minilo, lilo zunaj pa tudi tako, da se nam ni nikamor mudilouser posted image

Fino vas je bilo spoznat, je potem res drugače ko tukaj bereš novičke....pa 3.9.spet ponovimouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

superca!

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
13.8.2010 20:35:46   
lottyka
Bom danes bolj hitra,

Srečanje uspelo, prav lepo vas je bilo spoznati. Smo se načvekale, zdej bo še cel teden dež lil user posted image .

Danes imela pregled, vse o.k., dobila inekcijo v zadnjo plat in pa najvažnejše dobila dovoljenje za na morje user posted image . Žal ima sodelavec od mojga zdej dopust tko da greva lahko šele začetek Septembra ampak sem vedla da nisem zastonj kupovala nove kopalke in čevlje za v vodo user posted image . Komaj čakam, zdej pa v dir najti eno dobro last minute varianto in da bo ustrezalo navodilom G - nekam kjer imate na dosegu slovenske porodnišnice. Torej bližnja istra ali pa kar slovenska obala. Me je pa presenetilo, naslednji pregled imam že CTG zraven. Me je kar stisnilo mal ko mi je dajala papirje, kok gre vse to hitro. Za seznam - naslednji pregled 10.9..

Nič, pokomentiram ostalo jutri, grem vodoravno, sem bila danes kar veliko pokonci.

Lepo se imejte, pa upam da bo kmalu spet srečanje da spet kakšno rečemo. Hvala simonmojca user posted image , bila je odlična pijačka.

Neposredna povezava do sporočila: 4610
13.8.2010 21:41:28   
simonmojca
Zdravo punce

Oooo kako sem zmatrana sem potem, ko sem prišla dam, še kar naprej bluzila, sem zdajle prišla dam. 
No imele smo se super, načvekale zelo (sej zato pa bo dež ves vikend user posted image ), zelo hitro so minile 2h user posted image
Mene je user posted image prišel iskat v najhujšem nalivu user posted image in ker je tako deževalo, me je predragi prišel iskat do vhoda z dežnikom in pospremil do avta, celo vrata mi je odpru user posted image (je bil cel paket – sem se počutila kot zelo, zelo pomembna oseba user posted image - minister) samo je bil potem user posted image ves moker kot user posted image (čist mokre hlače je imel user posted image ) zato tudi nisva šla potem v BC, tako da sem spet zvisela user posted image - no ja pa drugič.
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Grem zdaj malo na kavč, pa se jutri pišemo
[color=#000000 size=3]lepo pančkajte

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 13.8.2010 21:43:49 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
13.8.2010 21:47:30   
simonmojca
no vidim da me rač. nekaj heca danes user posted image

no samo upam, da ne bo šel k user posted image  žvižgat user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
14.8.2010 0:16:18   
majabar
Danes imam tako malo potrpljenja... spet bi kar jokala, brezveze. Mojster zjutraj je zacel moje zivce, a je hotel biti samo prijazen. Sem mu rekla, da bom jaz pomila vse, a si ni dal dopovedati. Zeliva samo, da bi cim prej koncal, bom ze jaz pocistila. Podobne malenkosti me danes spravijo iz tira. Saj bo... Boli me tudi kriz. Pa zalostna sem, ker ne zmorem vec vsega, kar sem pocela prej. Ena ura treninga me utrudi kot prej dve in podobno. Saj pravim, cisto brezvezne in normalne stvari. Verjetno je tak dan...
Danes sem poslala mail na CSD, sem pooblastila brata, da mi uredi starsevsko nadomestilo. Porodniska mi seveda ne pripada, ker ze nekaj mesecev nisem zaposlena.
Moj urin je na istem, kot je bil, ga bodo poslali na mikrobiologijo, da vidimo, katera bakterija mi nagaja. Test HIV delajo tu vsem nosecnicam, tako da zdaj tudi mene caka. Pred porodom je obvezen. Za tetanus me bodo cepili, a ne vem kdaj. Niti se ne spominjam, kdaj sem bila cepljena nazadnje, a sem skoraj prepricana, da pred vec kot 10imi leti.
Bodite pridne, jaz si grem po en sladoled, da me spravi v dobro voljo:).

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
14.8.2010 6:39:25   
aleunam
Dan!

Punce, super, da ste uživale! user posted image

Majabar, upam, da danes že mine to razpoloženje... user posted image

user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
14.8.2010 8:52:37   
november2010
Dobro jutro!

Pri meni so se očitno res začele tiste noči, ker je za mano spet obupna noč.... pa mali ima ponoči v trebuščku cele žurke, mu čist dogaja :)

majabar user posted image user posted image user posted image tudi taki dnevi pridejo.... sem ravno pogledala v tvoj ticker, ti si začela že 30 teden!!! KOlk gre res čas hitro naprej....

Jaz grem zdaj mal stanovanje v red vržt, eno žehto cunj zlikat, pol pa še v trgovino.... popoldan pa na eno poroko. Spet bo pestro :)

Pozdravček!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
14.8.2010 9:52:05   
škorpijonček_
Dobro jutro,

da se na hitro javim...tud jst že pridna...pečem tortico, pol pa še z mojim skupaj nardiva kosilo. Imamo danes spoznavno kosilo...da se še tašči in tasta pred poroko med seboj spoznatauser posted image ...me prav zanima kako bo. Midva se bova s kosilom maximalno potrudila.

Majabar jst te tud full štekam, pa še nisem v tvojih tednih...sam če si prej bil full aktiven, je kar zoprno ko si pol za veliko prikrajšan. Mene že tud trebuh pa kakšni stvari ovira, pa včeraj sem opazila, da ko se bodo začeli hladni dnevi, da bodo moje noge pravi buhtelji. Imela sem obute nogavice za eno urco, pa prišla kot buhtelj domovuser posted image . Zjutraj še gre...zvečer se mi pa zdi, da trebug full zraste.
V glavnem jst full pogrešam hribe!!! Komaj čakam, da pride to spet nazaj.

Danes pa mogoče tud midva greva voziček naročit...veva že od prvega dne kaj si želiva, samo malce še zbirava finance skup, če bi šlo na gotovino. Imela bova pa tole:
http://www.my-joolz.com/products/day

Nč...grem kuhat in pospravljat naprej...lep dan še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 4616
14.8.2010 10:13:47   
aleksa83
Pozdravljene!

Me veseli, da ste se imele super. user posted image user posted image user posted image

grem malo ajo nazaj, sem ful neka utrujena, ne vem kaj mi je,....

Pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 4617
14.8.2010 11:11:04   
nadinne
Pozdravček.

Se mi je zdelo včeraj da se imate super in dobro čvekate...zato je pa ves dan lilo kot pri norcih user posted image Upam da bo naslednje srečanje tudi tako veselo.

majabar...tole s porodniško mi je pa čudno...koliko časa pa že nisis zaposlena? Ker meni so rekli, da če ob nastopu porodniške nisi zaposlen, da pogledajo tvoje dohodke v zadnjih 3 letih in ti potem izračunajo...dobiš pa nekaj manj al nekaj takega. Da spet ne dajejo na vsakem CSD svoje informacije user posted image Upam da se je tvoje razpoloženje že kaj popravilo...pridejo taki dnevi, nimaš kaj...upam da je sladoled pomagal user posted image Jaz nisem nek "hiperaktiven" človek...sicer rada kaj počnem, ampak imam dneve ko lahko ves dan posedim na kavču ali ležalniku s knjigo...sem knjižni molj user posted image Trebuh me nič ne ovira...ker ga še ni user posted image

škorpijonček...upam da kosilo s starši uspe...moji in njegovi se še ne poznajo in verjetno se niti ne bodo na tak način, ker nimava nobene želje po tem...se bodo spoznali ko pridejo moji pogledat vnuka...itak se nimajo kaj pogovarjatim ker so kot iz drugih planetov. Moj oče je velik zabavljač, tašča pa ne razume nobenega heca in pa še grozno staromodna je...tako da mi je kar slabo ko pomislim kaj bo govorila okoli kaki so moji starši, ker že o meni govori sosedom svašta.

In kaj bo za kosilo danes? Jaz bom naredila torteline s pršutom in bešamel omako pa veliko skledo solate...mogoče skuham še govejo župco, za sladico pa domač češnjev kompot user posted image

Tudi jaz sem bila že pridna danes...perem že tretjo žehto...likali bomo jutri. Pomila sem po tleh v dnevni...sva včeraj dobila jedilni kot (ena kolegica ga menja, pa sva ga midva vzela) in ga je treba danes postavit. Jupi, končno bova imela jedilnico user posted image Po kosilu grem pa še domov k staršem, ker po malem nosim svoje stvari v nov domek...koliko je tega!!! Bo treba veliko stran zmetat user posted image

Sedaj grem pa malo na vrt...lepo sije sonček in ga je treba izkoristit...popoldne bo spet lilo in treskalo user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
14.8.2010 11:38:48   
škorpijonček_
Hej,

danes za kosilo piščančji zrezki v listnatem testu, cvetača in korenje kuhana v lastni pari v voku, malenkost rižeka z grahom, moj pa bo probal še nardit eno smetanovo omakco z gobam, če bi kdo rad namakal noter, pa seveda zelena solatka s paradižnikom.
Moja tortica brez moke, pa se že tudi lepo hladi v hladilniku in je pripravljena, da jo snedemo po kosilu user posted image .

Drugače pa tašče so tko...od zmaja do super tašč...vse človk dožvi, sam sekirat se ne sme, pa čimmanj se z njimi videvat. 1x tedensko je tako dovolj, zakaj več pa niti časa nimamo ob takem tempu življenja. Hudič pa je, če je sine mamin sine in drži potem z njo in ne more brez nje...tist pa je pol sranje. No, mi bomo pač nardili spoznavno kosilo, da bo lažje stekel čvek po ohceti, pa mislim, da se bodo tud drgač fajn zaštekal.

Aja, a popoldne je spet dež napovedan? Pr nas tko lepo sonček sije, da bi blo kr škoda.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
14.8.2010 13:09:28   
D0aisy
Hello!

Jaz bi se pa mogla sedaj namakat v morju, pa ni nič od tega. Včeraj sva cel dan ful hitela, da bi vse postorila za na morje, nakar nam ob 10 zvečer crkne avto. Menjalnika se sploh ne da več dati v brzino.user posted image Tako, da odpade najin podaljšan vikend. Če bi vedela, bi se lahko vsaj z vami dobila v Lj, čeprav bi mi verjetno nekje na poti avto zaribal, kar pa ne bi bilo prijetno. Sva pa danes začela študirati in risati kako bo ko pride naše dete na svet. Imela bova kar majhno prostorsko stisko v enosobnem stanovanju, zato vsak cm šteje. Mož že veselo riše v rač. programih in meri po stanovanju-hi hi prav lepo ga je videti s kakšnim veseljem se je lotil zadeve.
Majabar- to so samo hormoni, tudi jaz sem se zadnjič nekaj zmizdila za brezveze. Saj bo boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 4620
14.8.2010 13:31:48   
emma83
Dan,

jaz sem pa tako zaspana danes, celo noč sem se samo obračala z L na D in obratno, sploh nisem mogla spat. Grem še malo ležat, da pridem malo k sebi.

Kosila se mi ne da kuhat, tako da greva verjetno nekam ven jest, jaz bi čevapčiče ali pa kako hudo pico. Moram še mojega pregovoriti.

Lep dan vsem.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
14.8.2010 17:24:50   
aleunam
Danes pa sem se jaz skoraj pregrela zaradi pospravljanja... Pa šeeee mi je ostalo. Še med ležanjem me vse boli. user posted image  Res ni fajn, ko si misliš, da je nekoč vse šlo v enem dnevu, zdaj pa več ne. Na koncu mi je skoraj zmanjkalo moči za kuhanje kosila.

Zdaj sem si naredila kapučino, pa malo mleka spenila, tako da je dober okus in prijetno za oči. Pa vodo si natočim v kad, potem pa uživancija (upam, da se potem tudi spravim iz nje user posted image ).

Škorpijonček, kako je steklo spoznavno kosilo? Po meniju sodeč, odlično. user posted image  A lahko zaupaš kako narediš zrezke v testu?

DOaisy, škoda za dopust. Upam, da vama avto ni nakopal preveč stroškov. Je pa fajn brati, kako se tvoj trudi. user posted image

Emma, se mi zdi, da je bilo nekaj v zraku ponoči. Tudi jaz nisem dobro spala oz. dolgo nisem mogla zaspati. Ko pa sem, pa se mi je zdelo, da je že jutro.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
14.8.2010 17:37:06   
maa2010
Naroci ga raje tukaj, ceneje in hitreje je kot v BC :)

http://www.kiddies24.de/shop/index.php?cat=c30617_Komplettset_s-Joolz-Day.html

Pri nama je v ozjem izboru: Stokke Xplory 2010 in tale Joolz Day 2010 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Danes pa mogoče tud midva greva voziček naročit...veva že od prvega dne kaj si želiva, samo malce še zbirava finance skup, če bi šlo na gotovino. Imela bova pa tole:
http://www.my-joolz.com/products/day

Nasa user posted image pa me je danes prvic zjutraj prebudila z mocnimi brcami user posted image Mislim, da se brce sedaj za prav zacenjajo user posted image

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 14.8.2010 17:41:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 4623
14.8.2010 17:43:23   
phelps
Dober dan!

Emma83, ne gledat tistih oddaj na National G. Meni je za to oddajo povedala ena prijateljica in se je ogibam user posted image

Lottyka, super glede morja in dopusta. Po bolniški ti bo to res pasalo user posted image

majabar, mene tudi moti, da nisem več tako gibčna... Predvsem to, da nenoseče kolegice in kolegi kam gredo, midva pa ne moreva zraven (npr. kakšen glasbeni festival in spanje v šotoru), prav bedno. Sreča v nesreči je le to, da je pri prijateljih iz njegove strani pravi baby boom, pri mojih pa nič (jaz sem edina) user posted image

Sem obljubila, da bom poročala o posteljnini Galeb, jaz sem jo danes dobila. Vse ok, nima nikakršnega hudega vonja (pač kot vsaka nova posteljnina), je res čisto navadno (trdo) platno pri prevlekah in pri samem kovtrčku (ko se bo opralo bo ok). Rekla bi, da je kvaliteta nekje srednja, primerna ceni. Me je pa zjutraj poklical predstavnik, da so poslali napačno dimenzijo (namesto za zibelko za posteljico) in mi bodo brezplačno uredili, da dobim pravo.

Danes sva šli z mami v šoping in sem jo morala fizično odstraniti iz Okaidi Obaibi user posted image . Ona bi vse kupila user posted image Sem ji "dovolila" en pajacek, zgolj simbolično (spet) user posted image .
Včeraj smo pekli koruzo na žaru pod nadstreškom, sicer ni tisti pravi dogodek, ko jo vrtiš na palčki nad ognjem, ampak dobra je bila pa prav tako user posted image , zdajle pa moj peče pico, komaj čakam, da bo na krožniku, danes se malo razvajava user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 14.8.2010 17:46:02 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
14.8.2010 17:46:59   
maa2010
škorpijonček V kateri barvi/zvedbi sta pa ga gledala?
Naju je navdusilo srebrno ogrodje, srebrna kolesa in tekstilni del v jeans izvedbi :=) Ravno tega so imeli v BC v Kopru, ampak 12 tednov ne mislim nanj cakati... BC ima predolgi nabavni rok in preveliko marzo na izdelke. Se dobro, da obstaja internet in druge trgovine.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?