phelps
|
Dober dan! Emma83, ne gledat tistih oddaj na National G. Meni je za to oddajo povedala ena prijateljica in se je ogibam Lottyka, super glede morja in dopusta. Po bolniški ti bo to res pasalo majabar, mene tudi moti, da nisem več tako gibčna... Predvsem to, da nenoseče kolegice in kolegi kam gredo, midva pa ne moreva zraven (npr. kakšen glasbeni festival in spanje v šotoru), prav bedno. Sreča v nesreči je le to, da je pri prijateljih iz njegove strani pravi baby boom, pri mojih pa nič (jaz sem edina) Sem obljubila, da bom poročala o posteljnini Galeb, jaz sem jo danes dobila. Vse ok, nima nikakršnega hudega vonja (pač kot vsaka nova posteljnina), je res čisto navadno (trdo) platno pri prevlekah in pri samem kovtrčku (ko se bo opralo bo ok). Rekla bi, da je kvaliteta nekje srednja, primerna ceni. Me je pa zjutraj poklical predstavnik, da so poslali napačno dimenzijo (namesto za zibelko za posteljico) in mi bodo brezplačno uredili, da dobim pravo. Danes sva šli z mami v šoping in sem jo morala fizično odstraniti iz Okaidi Obaibi . Ona bi vse kupila Sem ji "dovolila" en pajacek, zgolj simbolično (spet) . Včeraj smo pekli koruzo na žaru pod nadstreškom, sicer ni tisti pravi dogodek, ko jo vrtiš na palčki nad ognjem, ampak dobra je bila pa prav tako , zdajle pa moj peče pico, komaj čakam, da bo na krožniku, danes se malo razvajava
< Sporočilo je popravil phelps -- 14.8.2010 17:46:02 >