|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
10.8.2010 11:46:43   
pikizenc
maa2010 čestitke! user posted image

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
10.8.2010 12:54:03   
Sunday
maa2010 čestitke!user posted image user posted image

nadinne, ti ti!!! Res lepa tortica, takšna njami zgleda
Meni zadnje čase tako tortice dišijo kot še nikoli prej

škorpijonček_ kakšno obleko boš pa imela zaporoko?

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
10.8.2010 13:02:13   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: phelps
aleunam, tule se pa ne strinjam s tabo. Pregledi na 3 do 4 tedne so čisto dovolj, nikjer drugje po Evropi niso tako pogosti.

Zaenkrat se tudi meni zdijo pregledi na 4 tedne dovolj, po 30. tednu pa bo fajn, če bo še kak dodaten. Da pa bi bilo kot drugje, torej manj pogosto, pa ne bi želela.

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Meni ni nikoli G. rekla od kdaj do kdaj naj jih štejem, samo naj spremljam, če ga čutim skozi cel dan, pa da je logično, da če bom čez dan nekja ful delala, bila pokonci, da jih ne bom toliko čutila....pa odvisno je tudi kdaj ima otroček obdobje budnosti...če brca ful ob 5ih zjutraj in ob 10ih zvečer boste težko naštele 10 gibov med 8-17h....se pa med te gibe šteje tudi kolcanje, pa kolikor jaz vem če se 5 min skupaj premetava se to šteje kot 1 gib pa tudi če jih je bilo 20user posted image

Se popolnoma strinjam, jaz sem to že sama pri sebi ugotovila - če čez dan precej migam, otroka ne čutim toliko. Ga pa čutim, če sedim in se nagnem čez mizo. Se takoj začne premikati, predvidevam, da mu vzamem prostor. Evo, ravnokar me pozdravlja. user posted image  Torej, neka zdrava pamet, pa je. Sama sebe prepričujem, da je OK, tudi če ga ne čutim dve uri, a ne smem biti povsem brezbrižna. Mislim, da je do zdaj že vsaka ugotovila približen otrokov ritem. user posted image

Kaj bo danes za kosilo? Mi bomo kislo zelje in ajdove žgance (če mi jih uspe dobro narediti user posted image ). Nismo zelja (razen svežega v solati) jedli že vsaj dva meseca.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
10.8.2010 13:03:45   
lottyka
Dobro jutro,

Najprej maa ČESTITAM!!! Joj kok je to lepo user posted image , a nam boš zgodbico zaupala, kako se je postopil tega? ja ja saj vem firbec ampak take zgodbe so tok lepe za poslušat-brat. Jaz se vedno kar topim zraven.

število brc - moj/a beba je bolj med mirnimi. ne vem če bi med 9h in 17h naštela 10 brc. Ko imam noči brez spanca vidim da brca tudi ponoči ampak čez dan pa je pa še bolj mir. Saj nekaj brc je, ampak 10 jih pomoje ni. Hmm mogoče bi mogla prav križce delat kolikokrat me brca user posted image , da ne bo pol panika če jih ne bo 10, če bom mogla kdaj štet. Oblika trebuha se pri meni še nič ne spreminja, se vidi brcanje ampak oblika je skoz ista. Mogoče pride to kasneje al pa jaz tega ne bom mela. Sem slišala da naj bi prav videl npr. roko kako potuje po trebuhu, ko jo premika, upam da bom kdaj to videla, bo prav zanimivo. Je pa najbolj aktiven/na ko se vležem za spat in pa zjutraj ko se zbudim. takrat pa je velikokrat akcija. Upam da ne drži za vse kot je renesme rekla da ritem iz trebuha ostane po rojstvu, ker imam občutek da je tale najina beba bolj nočna sedaj. Največje brce so vedno ko sem v postelji user posted image .

srečanje - Meni zaenkrat oba datuma odgovarjata. Če bo ta petek pridem sigurno, če bo ura po mojem pregledu.

bucka - super za voziček, je prav lep. Lupinica pa je bila sploh poceni. No saj midva bova lupinico tud dobila ceneje, ker ima BC akcijo, pri Muri dobiš na Maxi Cosi Cabriofix lupinico 50% ceneje, tako da naju bo prišla samo 80 EUR user posted image . Če nama bo uspelo do konec meseca pridet vplačat, no če bo mojmu uspelo najti čas.

sobica - No pri nama svoje sobice še nima, je še v bodoči izdelavi in bo še kakšno leto do dve se delala user posted image , mi je pa všeč ideja da v spalnici narediš potem kotiček za bebico. Pri nama bo ena stena tud samo od bebice, posteljica, previjalna in mogoče bi res lahko tam po steni nalepila kakšne te otroške nalepkice. Meni sploh ni padlo na pamet prej, zdej pa bolj ko premišljujem, bolj mi je ideja všeč. Hvala za tole idejo user posted image , malajka tvojih slikic pa žal ne najdem v albumu.

naša beba - kok lepe spikce user posted image , čeprav se je skrival se lepo vidi. Komaj čakam na jutri, da se še jaz mal nagledam.

nadinne - torta zgleda slastno, bi z veseljem en kos user posted image . Tale banjica mi zgleda pa prav vesoljsko ampak verjetno je pa res praktična. A to jo vsakič gor pa dol daješ al ostane kar skoz gor? No meni žal ne pride v poštev, ker imam samo tuš.

aleksa - zelo lepi bodiji. Sploh superman mi je všeč. Vidim pa da si kupla kratke rokave, a to je treba tud kupit? Jaz sem mislila da čez zimo rabiš samo dolge user posted image ? Joj pogrešam materinsko šolo. Kok me bojo mel dost z vsemi vprašanji.

dihanje - jaz po ravnem grem lahko kolikor treba, v klanec, stopnice pa se včasih za 1 štuk vmes kar ustavim da pridem do zraka. Ne razumem zakaj je gor težje ampak je.

Evo, včeraj sem šla potem na sprehod po trgovinah in sem si kupla eno debelejšo črno-belo jopico v H&M in še eno tuniko z dolgimi rokavi user posted image , happy. Za bebiko pa ene hlačke-žabice na naramnice in 2 bela bodija, ter iz žameta belo kapico z ušeski. Mam pa eno vprašanje.
št. 56 - A je to od višine 56 naprej al je to do višine 56. Torej ali je to za velikosti med 52-56cm ali 56-62cm user posted image ? Upam da je razumljivo. Te velikosti me bodo čist zmučile, stojim 5 minut pred žabicami in študiram kero velikost kupiti. Da ne govorim da sem šla nazaj ene 3x zamenjat velikosti med 56 in 62. Ker 2x zavihani rokavi meni zgledajo zelo grdo in bi se temu rada ognila, ne bi pa rada kupila vse premajhno user posted image . Tako da sem spet domov prinesla 56. Jaz mislim da bom res kupila samo najnujnejše za prve 3 tedne, al pa vse v eni in drugi velikosti, ker me tole res živcira, pol pa upam da bom lahko že kaj šla v nabavo in enostavno dokupla vse, ko bom vedla kok bo res velik. Mene skrbi, ker mi skoz grozijo z prezgodnjim porodom, da nakupim 62 pol pa se rodi prekmalu al pa manjši in se bo kar zgubil/a v cunjah. Ne vem, če se rodi npr. z 47 cm in ga oblačiš v obleke št. 62 user posted image , če se pa rodi z npr. 54 cm je pa št. 56 pomoje že mal majhna al kako? Da mi gre kdo dokupit ko sem v porodnišnici pa odpade, ker si ne predstavljam kaj bi potem dobila. Evo zdej vam je pomoje jasno zakaj moj ne mara z mano po trgovinah user posted image , kompliciram in se težko odločim. Pol pa cincam z enimi hlačkami v roki 10 minut user posted image . Uff sem zakomplicirala.

Nič, grem mal na sprehod ven na zrak, pa mal preluftat glavo. lepo preživite dan.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
10.8.2010 13:24:39   
Urša08
ojla

Evo mene po dolgem času. Vmes smo bili na morčiju na otoku Rabu, pa mal sva stanovanje pedenčkala, dnevi pa itak bežijo.

Danes sem imela pregled in je vse bp, tud uz je naredila samo se naše dete pridno skriva user posted image user posted image user posted image tako da spol zaenkrat še ni 100%. Naslednji pregled imam 9.9. Sem šla pa po pregledu še malce po trgovinah, sem mogla par stvari kupit potem sva šli s prijateljico še na kavico, je tok pasalo v miru popit kavico ne da gledaš in loviš otrokauser posted image user posted image user posted image no pa še tortico sem si privoščilauser posted image o kilah pa boljš da ne ker sem v zadnjih 5 tednih pridelala 3 kile.

Vas moram malce za nazaj prebrat da vidim o čem teče debata.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
10.8.2010 13:27:16   
Urša08
lottika mislim da je pri velikostih ponavadi tako da je do te velikosti kar pomeni 56 do 56 cm, ma za orientacijo si jaz rečem 56 mam do nekje meseca in pol, 62 do nekje 4 meseca,.. tako je bilo pri mojih dveh otročkih. Je pa tako, da so nekatere firme večje npr. od chicota 56 je kot 62. Upam, da sem jasno napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
10.8.2010 13:31:34   
Urša08
lottyka glede velikosti je meni tudi grdo da je dojenček v pol prevelikih cuncah, tko da mam kar nekaj pajackov 56. Sta bila pa mojedva otročka povprečna 3300 in 51 oz. 3500 in 51 in sta mesec in pol nosila to številko, sem imala pa tud 62 in ko je zmanjkalo 56 sem uporabila 62. Prav veliko res ne kupuj, nekaj bodijev in kompletkov /pajackov, kapica, copatke, kombinezonček, ostalo boš pa potem dokupla oz. ti bodo nanosiliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
10.8.2010 13:33:43   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

srečanje a ga naredimo 2x, ker se mi zdi, da se ne bomo drugače nikoli uskladile user posted image

petek 13.08.2010 naredimo prvo (tista ki lahko že ta petek)  in
petek 03.09.2010 ponovno za vse ostale (za vse - če se večkrat vidimo tudi ni greh user posted image )

Kje pa bo srečanje?

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
10.8.2010 13:48:45   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

Pozdravljene user posted image

evo mene iz user posted image , ravno zadnji dan me je sonce opeklo user posted image
Toliko ste se nacvekale, da bom tezko vse komentirala user posted image

Jutri pa naju z dragim ze caka Sola za bodoce starse. Sma pa sveze zarocena user posted image user posted image user posted image in prstan je bil pravo presenecenje user posted image .

Čestitkeeee !!!!

user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
10.8.2010 14:09:46   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

aleksa - zelo lepi bodiji. Sploh superman mi je všeč. Vidim pa da si kupla kratke rokave, a to je treba tud kupit? Jaz sem mislila da čez zimo rabiš samo dolge user posted image ? Joj pogrešam materinsko šolo. Kok me bojo mel dost z vsemi vprašanji.

Ja, meni je ta ko je supermanov znak gor tudi svetoven, piše pa gor SUPER BABY user posted image . Ta body s kratkimi rokavi pa je bolj večje številke 68, tak, da bo bolj spomladi in poleti prav prišel. Enostavno je bil tak lep, da sem ga mogla vzeti. user posted image user posted image

mi pa smo sedaj sklenili, da ne grem v materinsko šolo, ravno takrat bom brez avta, moj pa dela ravno takrat popoldan in ponoči, tak, da ne more zraven, tk, da se bom pač založla z literaturo in brskala po internetu,...

Tako, grem sedaj kosilo dokončam, pol pa se še javim kaj,...

Lepo mi bodite moji sončki in mali biserčki

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
10.8.2010 14:45:00   
aleunam

št. 56 - A je to od višine 56 naprej al je to do višine 56. Torej ali je to za velikosti med 52-56cm ali 56-62cm user posted image ? Upam da je razumljivo. Te velikosti me bodo čist zmučile, stojim 5 minut pred žabicami in študiram kero velikost kupiti. Da ne govorim da sem šla nazaj ene 3x zamenjat velikosti med 56 in 62. Ker 2x zavihani rokavi meni zgledajo zelo grdo in bi se temu rada ognila, ne bi pa rada kupila vse premajhno user posted image . Tako da sem spet domov prinesla 56. Jaz mislim da bom res kupila samo najnujnejše za prve 3 tedne, al pa vse v eni in drugi velikosti, ker me tole res živcira, pol pa upam da bom lahko že kaj šla v nabavo in enostavno dokupla vse, ko bom vedla kok bo res velik. Mene skrbi, ker mi skoz grozijo z prezgodnjim porodom, da nakupim 62 pol pa se rodi prekmalu al pa manjši in se bo kar zgubil/a v cunjah. Ne vem, če se rodi npr. z 47 cm in ga oblačiš v obleke št. 62 user posted image , če se pa rodi z npr. 54 cm je pa št. 56 pomoje že mal majhna al kako? Da mi gre kdo dokupit ko sem v porodnišnici pa odpade, ker si ne predstavljam kaj bi potem dobila. Evo zdej vam je pomoje jasno zakaj moj ne mara z mano po trgovinah user posted image , kompliciram in se težko odločim. Pol pa cincam z enimi hlačkami v roki 10 minut user posted image . Uff sem zakomplicirala.

Isto sem se spraševala jaz in popolnoma ista sem v trgovini. S tem, da se meni zgodi, da ponavadi vrnem na polico, ker ne vem, če je prave velikosti. user posted image  Kakšne so kaj velikosti iz H&M? Normalne, primerne navedeni številki, večje, manjše?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
10.8.2010 14:47:28   
nov2010
Hoj!

Vas samo na hitro pozdravljam iz dopusta!

SREČANJE - sem definitivno ZA, ampak bi mi ustrezali bolj termini v septembru namreč do 23.8. sem ba dopustu

No se sedaj šibam nazaj v morje mal oghladit, mamo ful lepo sončno vreme.

Pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
10.8.2010 14:48:02   
november2010
Hej souser posted image

Jaz sem bila pa danes spet malo na lovu za vozički, so ravno finance pa volja, pa je treba to izkoristiti ;)
SEm bila pa v bc v btc, je res velka izbira, pa prodajalci zelo ustrežljivi... Zdaj zagotovo ne bom vzela freestyla, mi nekako ne potegne več. Sen videla kar nekaj dobrih vozekov, na koncu mi je pa prodajalec pokazal še od CAM cortina tris, voziček ni da ni, dokaj velik, ampak vseen dovolj preprost za zlaganje, zraven dobiš svašta.... lanski model stane 500 evrov, letošnji (razlika v lupinici) pa 700. Mi ima pa samo en minus - kolesa niso napihljiva. Nekak sem si skoz predstavljala da mora met vozek napihljiva kolesa. Je pa res da ima ful velika kolesa, polnjena z gumo, pa še amortizerje.... uf.... težka odločitev :)

Sem šla pa gledat tudi v motherscare un voziček my3, pa mi je ful fajn, sam mal sem skeptična glede tega, da je vse v enem - se pravi globoka košara, ki se naredi v športni del pa tko.... ne vem no....

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
10.8.2010 14:50:07   
philadelphia
Živjo souser posted image

Berem vas vsak dan, pišem pa nič user posted image .
Za srečanje v petek se javim tudi jaz, če se mi bo časovno le izšlo.

Drugače pa naj povem, da nama je uspelo kupit voziček (in to je dosežek leta). Včasih imam občutek, da bom prej rodila, preden bova imela kaj nabavljeno. To pa zato, ker moj predragi piše diplomo in nima nobenega časa. Dopoldne služba, popoldne diploma. Upam, da diplomira v septembru, da se bova lahko posvetila najinemu user posted image  in stvarmi zanj.

Naše dete mi deluje precej mirne narave, ker bolj poredko čutim brcike (mogoče pa še pridejo in me presenetijo). Je pa imela moja mami sanje, da se nam je rodila punčka s črnimi laski in vsa dobrovoljna in nasmejana. Le kaj pomenijo te sanje? user posted image  Upam, da se uresničijo (kar se tiče dobrovoljnosti in nasmejanosti)user posted image

Pa še to, pregled imam 16.8. in verjetno ne bo UZ-ja, čeprav bi zelo rada videla naše dete, če je vse vredu in če raste tako kot treba. Meni je poslušanje srčka kar malo premalo user posted image

Lepo se imejte in se še kaj javim user posted image

< Sporočilo je popravil library -- 10.8.2010 14:54:53 >

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
10.8.2010 15:13:14   
tejci1981
Hej ho punce!

Bolj malo pišem, ker mi nonstop nekaj šteka, poleg tega sem pa itak utrujena vsako popoldan, ko pridem iz službe, da mi ni niti za tipkat user posted image

Aleunam - upam, da se stvari čimprej obrnejo na bolje!

Starši - moji niti ne komentirajo kaj ekstra,....z fotrom smo itak bolj na distanci, mamo pa itak isto zanima - kako sem, kako se počutim, kaj počnem in še par podobnih, potem pa pogovor zamre.
Njegovi starši - jih vidim zelo redko, največ se vidima z njegovim najstarejšim bratom, z katerim se tudi najboljše razumemo, drugemu bratu, pa gre vsaka debata okoli mojega počutja, nosečnosti in otroka močno na živce in samo zavija z očmi. Ko se vidimo z taščo ima ponavadi kake pametne komentarje, ki jih (boljše za moje in njeno dobro počutje) preslišim, glede mene, nosečnosti in otroka pa nič ne komentira ali vpraša (meni kar paše), po drugi strani pa si mislim - halo ženska, najmlajši sin bo prvič postai očka, pa te to nič ne gane????? izredno ljubezniva družina!

Brazilska - tudi jaz razmišljam o njej, da nebom lih mojemu jamrala, da me bo moral začet brit user posted image

maa2010 - Čestitke!!!!

< Sporočilo je popravil tejci1981 -- 10.8.2010 15:34:29 >

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
10.8.2010 15:13:24   
Soncchhek
HOJLA !

maa2010, čestitke za zaroko !!!!  mi2 z mojim sva bila v soboto na poroki...pa je cel čas fantaziral, kako bo na " najini" poroki....ma dečko alo....nehi fantazirat, pa zorganiziraj nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . .... kar nekaj blebeta...alo akcija !!!!!user posted image

jaz sem danes s pregleda v diabetični...sladkor ok....pridno naprej....upam da bo šlo vse do poroda....brez inzulina+ da mi potem ne ostane.... se ful trudim s hrano....itaq pa jem multizdravo....edin problem so mi večerje....bi jedla samo sadje....pa ga ne smem, ker imam predpisano sestavo obrokov in večerja je kaj drugega..ne pa sadje....sem se pa v zadnjih treh tednih zredila samo za pol kile....in mi je zdravnica rekla naj bolj jem.....ja saj jem....pa jem pa jem.... ampak tako pač je....če je vse brez maščob in ni ocvto..pa nič nezdravih sladkarij, pač ne morejo bit kilce od nevemkje...tako da sem od izbruhanih kg..pridobila do sedaj +3,5. jaz pojem dovolj...imam 6 obrokov...nisem nikoli lačna ipd.

naša beba
, aha Juvanova ti je delala 3d.... no jaz čakam naslednji teden pregled pri G, če mi bo delala Uz...ponavadi še na 3d preklopiva...
Ful lepi slikciiiiiiiiiiiii !!!!

Naša bebica pa veselo poskakuje spet okrog 3h ponočiuser posted image ...na več koncih....očitno me privaja na nočno bedenje.....medtem ko očka zaenkrat še sladko spi....

Barvanje sobice?ja mi bomo tudi vsi 3je skupaj v sobici en čas...sobico bomo itaq prebarvali....se še odločam za barvo...tam ko bo posteljica, pa bo treba kaj narisat....prilepit...mogoče bodo nečaki kaj narisali.....ipd.

phelps, mene brcike ne bolijo.....res pa je , da včasih ko konkretno brcne, se kar ustrašim hihi....se bo treba navadit da so zdaj bolj intenzivne.

tale vikend pa na lepše....do dveh prijateljic....ena me bo založila z baby cunjicami od njenega korenjačka ( rojen lani novembra)user posted image ! komaj čakaaaaaaaaam !!!!
upam da bo moje počutje zdržalo...glede na to, da letos ne gremo na "dopust" bo tale potepinski vikend prava osvežitev.

Lep dan punce še naprej....grem ...likatuser posted image ....

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
10.8.2010 15:20:14   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Isto sem se spraševala jaz in popolnoma ista sem v trgovini. S tem, da se meni zgodi, da ponavadi vrnem na polico, ker ne vem, če je prave velikosti. user posted image  Kakšne so kaj velikosti iz H&M? Normalne, primerne navedeni številki, večje, manjše?

ja, jaz tud v večini vrnem pol user posted image . Te pa gledam že dolgo časa in sem jih na vsak način hotla kupit, ker jim že zmanjkuje številk. Mislim da so imeli samo še 4 kom. V C&A pa sem vse vrnila in šla ven praznih rok user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
10.8.2010 15:31:48   
daya
Živjo!

Meni odgovarja v petek 13. samo še uro sporočite in kraj. Za september se pa tudi pridružim zaenkrat še nimam drugih planov, samo je še kar daleč ta datum.

Glede štetja brc, jih jaz nikoli nisem, samo so vsi 3 moji otroci zelo aktivni in se ne obremenjujem s tem, je pa včasih res že malo boleče, kot je ena napisala. Ali pa včasih me kar preseneti kako me močno brcne, oz. zdaj se bolj premika kot brca, pa me s kakšnim komolcem ali kolenom, kar malo zaboli.

Danes me ful križ boli, pa zbudila sem se že ob štirih zjutraj in nisem mogla več zaspati nazaj, zdaj sem pa čisto koma. Samo dvomim, da bi mi ratalo zaspati čez dan, pa niti nimam časa user posted image

Lepo bodite, pa se vidimo v petek user posted image

Lp,

Daya

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
10.8.2010 16:02:57   
november2010

ja, jaz tud v večini vrnem pol user posted image . Te pa gledam že dolgo časa in sem jih na vsak način hotla kupit, ker jim že zmanjkuje številk. Mislim da so imeli samo še 4 kom. V C&A pa sem vse vrnila in šla ven praznih rok user posted image .

56 je do 56 cm višine, 62 je torej nekje za otroka od 56-62cm velizga itd

< Sporočilo je popravil november2010 -- 10.8.2010 16:03:41 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
10.8.2010 16:15:25   
novemberska
Jaz imam v sredo ob 13.30 uro user posted image . Upam da niso kaj zamešal. Se bove videle pol novemberska user posted image .

Lottyka sem včeraj klicala zd šentvid da še enkrat preverim kdaj sem naročena in mi je potrdila da sem ob 13.30, tko da imave zgleda obe isto urouser posted image No sej ni panike bo pa ena mal počakala, sej se nikamor ne mudi.
Drugače se pa jutri vidive pa kakšno rečeve.

Srečanje...tudi jaz pridem ta petek...do 14h delam pol sem pa fraj, tko da komi že čakam, samo sporočite še uro pa plac pa se vidmooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte punce...šibam kuhat kosilo, je user posted image že pošteno lačen pa zato tud sitenuser posted image .

čao,čao

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
10.8.2010 19:45:44   
Renesme**

Tinkara je imela 47cm ob rojstvu in je plavala v št.56, št.56 je nosila potem 2 meseca, tako da mi je šlo že prav na živceuser posted image , pa potem 62 tudi ene 2 meseca potem 68 zelo kratek čas, 74 pa zelo dolgo....soseda je zdaj rodila malega 4300g in 53cm in je c cunjah št.56 in 62-kombinira...pa mu ni nič preveliko
H&M ima večje št. kot npr. Okaidi, S.Oliver, pri nas je kar držalo po tistih mesecih ki zraven pišejo!
Meni se je tudi v prvo vse majhno zdelouser posted image  in vse enako, pa sem imela mami s sabo, ona je pajacke na oko lovila po velikosti, ne po št., no da smo morali še ene 5 manjših pajacev kupiti po rojstvu mi pa ni treba posebej pravit, tako da smo zdaj založeni tudi s št. 50, pa zaradi mene če jo bo samo 1 teden nosiluser posted image

Jaz bi rekla, da se orientirajte po UZ v 32 tednu, takrat vam G pove koliko je otrok velik, a zaostaja ali prehiteva...in potem še kaj dokupite če je potrebno, nebi si pa delala samo zaloge št. 62- nikoli več!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
10.8.2010 20:25:18   
kapesanta
Čestitam Maa 2010 user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
10.8.2010 21:44:46   
simonmojca
Čer punce

Zapiram nekaj (programe) pa zaprem, kar sem napisala - talent da večjega ni user posted image

no mi smo doma iz služe, zobarja obiske nateral user posted image  (no ja moj je šel še z mojim bratom še malo naprej)

brcike ufff pri meni so kar močne, me velikokrat ornh zabolijo (da kar obmirujem in globoko diham par sekund - kar zvezdice vidim) madonca tako mlad user posted image  pa me že komandira in če mu ni kaj všeč-po godu me kar useka user posted image

Srečanje ta petek 13.08.2010
Lokacija meni se zdi, da je najbolje, da se dobimo nekje pri btc zaradi parkinga, ker če bo res dež v petek potem tivoli odpade. Če ima katera drug-boljši predlog naj prosim predlaga
ura meni je popolnoma vseeno, ker v petek sem zadnji dan v službi pred dopustom in lahko komot ure koristim (prva ura ko lahko grem iz službe je ob 11h - da vsaj 4ure naredim)

Seznam pa zgleda trenutno takole
če katera manjka ali pa so spremembe v terminu naj prosim sporoči, ker nekaj imam zapisano v službi nekaj pa doma (potem pa nastane nekaj takega user posted image )

Skrajšano november2010 v november10 (zaradi prostora)

No seznam se je sfižil - exsel in bom mogla ročno napisat (nebom mogla kopirat in prilepit) user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 10.8.2010 21:46:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 4498
10.8.2010 21:50:34   
emma83
Čer,

samo da se javim pred spanjem. Na pol gledava tekmo, na pol pa že spim zraven. Danes sem bila v H&M in sem kupial en beli kompletek s kapico, 2 žabic, dve tanki kapici, paket nogavičk, pa še nekaj samo se ne spomnim trenutno kaj, ne da se mi pa iti pogledati. Jaz imam nekaj cunjic 56, zdaj pa večinoma 62 vzamem, sicer bom pa itak videla koliko bo velik , čeprav mi je že na morfologiji G napovedal velikega dojenčka, bomo videli.

Lahko noč.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
10.8.2010 21:57:28   
nadinne
Večer.

Uf kolko je že ura, jaz pa še vedno pokonci...he he se vidi da bom lahko spala do 6h user posted image Ponavadi takle čas že globoko drnjoham user posted image

lottyka, tale banjica res zgleda kar fajn...upam da bo tudi tako uporabna in praktična...to bom pa videla šele ob uporabi. Drugače se jo lahko daje gor in dol, samo to je kar zoprno, ker je veliko ogrodje...midva jo bova imela kar gor montirano, samo da bova obrnila okoli, da bo banjica levo od previjalne...potem ko zložiš stvar je potem zraven plac, da se lahko midva stuširava.

Potem se boste dobile ta petek? Škoda ker ne morem priti user posted image No pa v septembru...bomo imele vse več časa. user posted image

soncchhek...eno vprašanje zate, ker imaš zej to dieto zaradi cukra...a moraš hrano tudi vagat? Pa moraš točno na ure jesti? Ker zmerej bolj gruntam o tem, ker sem 99% da me to čaka...pred 8 leti ko sem prvič ta test dala čez, sem imela povišano in ni hudič da nebo tudi sedaj...tako da se že psihično pripravljam na ta dolg test in potem na dieto...meni je to kar katastrofa, pa naj se to sliši še tko čudno...itak sem že zelooo omejena pri hrani in če bom na dieti nimam pojma kaj bom sploh še lahko jedla...bom še shujšala! user posted image Zaradi alergij ne morem jesti 3/4 sadja in zelenjave pa tud ostalih stvari ne, ker imam hudo problematičen želodec. Me prav zanima, kaj bi mi rekli pri diabetologu glede prehrane user posted image Sem se enkrat držala diete diabetikov, ker je moj oče diabetik, pa nisem zdržala 1 tedna, ker me je skoz bolel želodec ali pa sem bila non stop lačna in naveličana enolične hrane user posted image To bo še pestro.

Sedaj pa spat, zjutraj pa na porcijo cukra user posted image Poročam...

Lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?