|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
9.8.2010 16:29:12   
november2010
Evo še mene mal danes, sem ravno na kapučin pavzi.... sem bila danes pridna, sem hladilnik odtajala pa spucala, pa omare spucala.... moj pravi da se očitno že gnezdim :))

Grem pa tudi jaz jutri po vsej verjetnosti mal v akcijo za vozički, spet mal na ogled.... Grem kar s sestro, ker z mojim hodt po trgovinah.... sej tud če nić ne reče vem da mu je muka, zato bom sam nardila ožji izbor, pa greva pol še skupaj dokončno izbrat. Pa je volk sit in koza cela :)

srečanje - jaz sem itak na dopustu, tako da mi je vseeno kateri termin.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
9.8.2010 16:44:31   
aleksa83
Pozdravljene!

user posted image Jaz že dolgo ne vidim tistih delov spodaj in tak na pamet brijem,.... Sem mojemu user posted image rekla, da me bo on moral počasi, pa se mi je smejal, da če sem nora malo user posted image .
Pa zadnjič sem si nohte na nogah urejala, in me je pri desni nogi zelo jezilo, nisem mogla zraven,user posted image
Vsaki dan sem bolj okrogla.

Komaj čakam na 18.8, ko imam pregled, da vidim moje dete. Za spol pa verjetno ne bom vprašala,....

Na 3d ne grem, ker je predrago, smo zdaj garažo delali in je ful drago vse prišlouser posted image . Komaj čakam mojo plačo oziroma bolniško, tistih  400 eur, da bom začela nakupovati. Previjalno mizico, jogi, posteljnino sta nam je od mojegauser posted image mama in ata kupla, posteljico bomo staro prenovili, nekaj cotik in voziček imama, jajčko še si moram sposoditi. Plenice pa te stvari pa še morem nabaviti.
Kaj češ, vedno bolj okrogle smo user posted image , pa kaj, samo da je z našimi user posted image vse vredu.
Kaj ve tudi tako težko  oziroma globoko dihate? mene domači sprašujejo zakaj tako globoko diham, kot da sem zadihana,..., ne vem zakaj,...

Ima katera kakšno idejo ali sliko kako bi en del spalnice predelala v otroško sobico? Sedaj še namreč ne morema do otroške sobice, ker ni prostora. Bi pa rada v spalnici zato tisto steno, ko bo  posteljica, previjalna in omara od otročička predelala čim bolj srčkano in seveda čim več sama, ker denar je malo problem. Tako, če ima katera kakšno idejo, bi lepo prosila. Steno imam rumeno oranžne barve in verjetno bi tudi kakšna slikica na steni prav prišla,..., pa rabla bi bolj nevtralne motive, ker ne vem spola. Pa sedaj imam čas in bi določene stvari lahko sama pripravila,...., a potrebujem ideje....

A je katera včlanjena v DM Baby world ali nekako  tako se reče?

Ja Džabest so podražili na 19 Eur.user posted image user posted image Bumbari,....

Lepo mi bodite,...

user posted image user posted image user posted image m vseeemmmm

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
9.8.2010 17:39:48   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Kaj ve tudi tako težko  oziroma globoko dihate? mene domači sprašujejo zakaj tako globoko diham, kot da sem zadihana,..., ne vem zakaj,...

O ja, v 2. nadstropje priti je cel podvig, pa ne rečem, da nimam kondicije, ker jo imam samo upehana sem pa vedno bolj. Je pa to zato, ker nam naši user posted image na pljuča od spodaj pritiskajo in posledično je manjša kapaciteta pljuč.

aleunam sem ugotovila, da je mene tudi zjutraj zgaga pekla zaradi palačinke z marmelado za zajtrk, vem za naprej, da jih ne smem več. Škoda.

phelps kako služi avto?

Gremo večerjico kuhati, ful mi paše dušen riž s piščancem, se grem malo razvajati.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
9.8.2010 17:47:12   
aleksa83
Evo obljubljeni slikici

user posted image

user posted image

Pozdravček :)
user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
9.8.2010 18:04:39   
phelps
aleunam, lasersko epilacijo so mi delali v Hiši lepote, poslovalnice imajo povsod po Sloveniji. Imajo pa neke novejše aparate, ki odstranjujejo tudi svetle dlačice. Jaz sem bila samo na 5 tretmajih, pa je rezultat ok. Cene se pa ne spomnim user posted image . Razmišljam, da bi šla takoj po porodu (menda je učinek med dojenjem najboljši) še kak del telesa poštimat user posted image

emma83, avto je super, sva oba zadovoljna, pije med 5 in 6 litri, kar je manj kot kakšna mala navita mašinca user posted image . Vidva imata že kaj ogledano?

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
9.8.2010 19:25:18   
emma83
Jaz si malo izmišljujem kaj bi imela, nič konkretnega še. Sem pa rekla, da do konca leta definitivno menjam. 

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
9.8.2010 20:09:29   
nadinne
Večer.

bucka123
....zelo lep voziček...moram enkrat tudi jaz svojega pofotkat in gor dat.

Evo prilagam slikce od Brevi banjice...sem končno ispela prenesti slike na računalnik...upam da je uspelo...no da vidimo:

user posted image

user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
9.8.2010 20:24:48   
nadinne
JUhuhu...uspelo user posted image user posted image user posted image

Sem poskusila slikat svoj trebušček...ja prej trebuh...pa sem vse zbrisala, ker se itak vidi samo moj špeh, bušija pa nikjer user posted image Ja tko je če meš trebuh že od prej user posted image

No tu je pa še moja "umetnija" izpred enega tedna...ni ne vem kaj, je blo pa dobr user posted image

user posted image

Jaz se jutri malo postim sladkega...mogoče bo cukr test v sredo minimalno boljši user posted image Če verjameš...user posted image

No tolk od mene za dons...se mi že zeha da je kaj...moram pa še pod tuš in lase oprat....potem pa naravnost v cote user posted image

Lahko noč

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.8.2010 21:02:02   
pajac
ojla!!!

Nadinne
kam pa greš na cuker test?? Jaz grem tudi na polikliniko in bom tam ob 8 uri...mogoče se vidiva...

Poslikava... jaz bom uporabila jupol barve (nisem še preučila katere so primerne ampak poznam enega, ki tam dela pa bom malo povprašala, samo so pri nas v službi z njimi ful lepo porisali otroški oddelek, tako da sem se opogumila.....bom poslikala pa pripopam tule gor) Itak bom risala po šabloni preko grafoskopa, pobarvat pa bom že znala  user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
9.8.2010 22:02:26   
maa2010
Pozdravljene user posted image

evo mene iz user posted image , ravno zadnji dan me je sonce opeklo user posted image
Toliko ste se nacvekale, da bom tezko vse komentirala user posted image

Jutri pa naju z dragim ze caka Sola za bodoce starse. Sma pa sveze zarocena user posted image user posted image user posted image in prstan je bil pravo presenecenje user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.8.2010 22:57:48   
naša beba
uh, ste ble pridne danes...

maa2010 ČESTITKE eni kot kaže še vejo kaj je to romantika..

nadinne, torta je pa lepa.... sigurno tudi dobra, se mi že cedijo sline

Moje kile; saj ni blo tako hudo kot sem pojamrala... sem se danes po službi stehtala pa je bila kila in pol manj... user posted image user posted image se pa itak ne sekiram, če jih bo še par več...

sonček, moja 3D danes je bila pa fenomenalna. Šla sva k dr. Juvanovi v bolnico Slovenj Gradec. Sicer je cena (malo) več kot pa so mi rekli takrat ko sem se naročila, ampak.... vse za našo bebouser posted image 80 evrov!!! user posted image ... ki ji zdaj vemo spol.... ampak nič ne povemo.
Je bil moj vedno za to, da ne vprašamo ali je fantekuser posted image ali punčkauser posted image ... pol je pa danes po pregledu moral stopit malo na stran, da mi je dr. prišepnila... pol ko sva pa ven šla je pa kar povešen nos imel... "to ni fer da ti veš jaz pa ne"... no zdaj pa oba veva, da bo menda... user posted image naša beba...user posted image

Se je pa ves čas skrivala... in rokice in nogice pred obraz... pa zehala ko ena velika... ooo kr spet ne morem zbit nasmeška iz obraza...
Dobila sva pa osem posnetkov in enaindvajset slikic. Ker pa se je dobre pol ure bebica skrivala, smo se zmenili, da lahko pridem še v četrtek in bo naredila še kak posnetek ali fotko, če se bo uživantsko dete hotlo kaj raztegnit ali pa pokazat...

user posted image

user posted image

nekaj za pokušino...

sladko spite...

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.8.2010 22:58:51   
Valentina85
Čestitam Maa 2010! user posted image user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
10.8.2010 7:16:09   
nadinne
Jutro.

maa2010 čestitke! user posted image

pajac, ne jaz ne grem na Polikliniko...sem z Gorenjske, hodim na Jesenice. Tko da na žalost se ne bova videli. Joj mi je že slabo, ko pomislim na tisto sladkobo na prazen želodec in to ob 7h zjutraj...potem pa še v službo...se že vidim kako bom produktivna jutri user posted image  Predvsem v pitju Donata, da si bom zgago potešila po tem cukru user posted image

naša beba...lepe slikice...čestitam za...vašo bebo user posted image  Samo da je zdravo.

Moja beba pa zadnje dva dni  nekam štrajka v brcanju...čutim pol manj kot prej...ne vem a se je spet kam v križ premaknila...še dobro da mam AS, da srček preverim. No sicer pa v petek imam pregled pa bomo videli kako pa kaj user posted image  Komaj čakam! Me zanima če sem se kaj zredila user posted image

A je še katera tako zaspana danes? Jaz komaj držim oči odprte...še dobro da bom jutri lahko spala eno uro dlje user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
10.8.2010 7:24:27   
simonmojca
jutro user posted image

ah je danes user posted image , no mi smo pridni in v službi ena user posted image  za vas zame in sodelovce pa zgleda, da ne (imamo dogovor da tisti ki prvi pride kuha, pa zgleda so ta teden sami taki, ka so preveč leni oz. jim je izpod časti da bi jo kuhali - tako, da zgleda je nebo ali pa aparat - danes pač ne bom popustila in šla spet skuhat user posted image )

user posted image

maa2010 čestitke za zaroko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

čestitke za uspešne kontrole in 3D - jaz pa ne bom šla user posted image  (ah sej imam že tako veliko slikic in 30.08.2010 imam ponovno morfo. tako, da bomo preživeli user posted image )

barve - jupol junior te so najboljše z otroške sobe (sem že mesec 2 nazaj delala raziskave o barvah user posted image )
http://www.jupoljunior.si/index.php

nadinne jojj zdele pa bi en kos torte - sem zjutraj tak sladkosned (prav paše mi cuker zdraven user posted image  - čokolada, piškoti... user posted image , no ja zgleda danes ne eno in ne drugo)

bucika123 luškan vozek

aleksa83 luškana bodija - supermen še posebaj

škorpijonček_ tako kot si rekla sem tudi jaz slišala 10brc na dan je normalno (pravilno) pa še te morajo biti v razmaku 10min (če je prej se ne šteje)

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
10.8.2010 7:39:15   
simonmojca
srečanje a ga naredimo 2x, ker se mi zdi, da se ne bomo drugače nikoli uskladile user posted image

petek 13.08.2010 naredimo prvo (tista ki lahko že ta petek)  in
petek 03.09.2010 ponovno za vse ostale (za vse - če se večkrat vidimo tudi ni greh user posted image )

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
10.8.2010 8:17:31   
škorpijonček_
Dobro jutro,

Simonmojca...jp...sicer jst bom tole kr mal zmedena glede teh brc..tudi ne vem, če se mi ne bi zmešalo, če bi vsak dan do konca štela potem touser posted image , saj že nor rataš. Men je še celo tko rekla, da če se hitro obrne, se šteje dvakrat...ni treba da je razmak 10 minut, sicer pa zadnje čase kar bolj pogosto čutim, tko da se mi bo res čudno zdelo, če bo kar naenkrat mir tam doli.
Me pa mal skrbi, ker sem prišla v tedne, kjer je treba bit posebej pozoren na znake predzgodnjega poroda...pa ti tedni kar nakaj časa trajajo, jst pa še na morje kar dokaj daleč. Rekla mi je, da ni nobene panike se sekirat, če se jst ok počutim, da kar naj grem, itak, saj bo pasalouser posted image .
Srečanje...tale petek je kar hitro...katera ura pa je? 3.9. bi pa prišla lahko direkt z Bleda, ko se peljeva domov, na sveže poročena user posted image , pa mojga pošljem za kako urco kam na ogled, da bo mir...verjetn se zravn 10-15 nosečk ne bi ravno ˝udobno˝ počutil user posted image .

Maa2010 čestitke...ziher je bil full lep trenutek, sploh ko nisi vedla zakaj sploh gre.

Česitke vsem za 3D in lepe slikce, je kar fajn feeling tole doživljat, ha?

Neposredna povezava do sporočila: 4466
10.8.2010 8:24:59   
phelps
Dobro jutro!

nadinne, luštna tortica, bravo user posted image

maa2010, čestitke za zaroko user posted image Kar se pa porjavelosti tiče, je pa pri meni ravno obratno, tako bela kot letos, nisem bila še nikoli user posted image

Barve Jupol Junior so super, imava v otroški sobici pobarvani dve steni, nežno rumeno. Za poslikavo pa te niso, bo treba kaj drugega pogruntat, pajac, sporoči, kaj ti bo rekel pleskar...

Čestitam vsem za nazaj in za naprej za 3D ultrazvoke, res so luštni dojenčki user posted image

Imam eno vprašanje, katero od vas že bolijo brcike? Mene včasih kar konkretno brcne in se premika (kot bi mi nekdo biljard igral tam notri)... Mi je malo zgodaj user posted image , je še 2,5 meseca do roka. Je možno, da trebuh otrdi zaradi brcik? Sem nekje brala, da bomo počasi začele štet brce, med 8.00 in 17.00 naj bi jih naštele vsaj deset. No, mi to število dosežemo že v pol ure po bujenju user posted image Menda so punčke bolj živahne, moja je očitno hiperaktivna user posted image

Zdaj pa malo pospravit flat (včeraj sem zabušavala), zvečer pa večerja z naj frendico, komaj čakam user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 4467
10.8.2010 8:34:48   
phelps
nadinne, glede brcik se ne obremenjuj toliko. Pri meni pridejo takrat, ko jih najmanj pričakujem... Če jih čakaš in čakaš, jih verjetno kar ni... In vse je v glavi. Sem prebrala, da po 29. tednu otročku zmanjka prostora in so zato precej drugačne, pa mogoče ne veš, da je to to. Mene je za trenutek tudi malo zmedlo, ker ni več tistih nenadnih zelo sunkovitih sunkov, so bolj počasni, a močnejši...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
10.8.2010 9:42:18   
aleunam
Vidim, da vse beremo razvoj nosečnosti po tednih tukaj na RR. Tudi jaz sem prebrala, da je potrebno šteti brce. Jaz se s tem ne obremenjujem, bom že delala pluske, ko se bom spomnila. Vsekakor pa bo treba biti pozoren, ker mislim, da so pregledi na 3-4 tedne premalo in se v tem času lahko marsikaj (bognedaj!) zgodi; tako so nam brcike skoraj edini pokazatelj, da je dete še aktivno. Moje mnenje... user posted image

Maa2010, čestitke!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ravno včeraj zvečer v mislih podoživljala najine skupne trenutke in seveda nisem mogla mimo dneva, ko me je na Bladu zaprosil... Aaaahhh... user posted image

Ajde, dovolj sanjarjenja, gremo nekaj delat. Čez dobro uro pride njegova mama na user posted image , potrem pa se bova sigurno začvekali in bo minila še kakšna ura. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
10.8.2010 9:53:22   
phelps
aleunam, tule se pa ne strinjam s tabo. Pregledi na 3 do 4 tedne so čisto dovolj, nikjer drugje po Evropi niso tako pogosti. In v 6. ali 7. mesecu je zelo zelo malo možnosti, da bi detetu kar nehalo biti srce ali kaj podobnega. Najbolj rizičnih je prvih 12. tednov. Jaz sem prepričana, da bomo tule vse prišle do konca user posted image Pri tistih, ki imamo rok v začetku novembra, imajo naši dojenčki že v tem trenutku možnost preživetja izven nas, seveda s pomočjo inkubatorja.

Jaz se tudi ne obremenjujem s štetjem in dvomim, da bom kdaj pisala (le, če bo tako rekla zdravnica). Meni je dovolj, da skozi dan čutim brcike in da imam glavo čisto, upam, da tako ostane (tok, tok, tok).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
10.8.2010 9:58:10   
malajka84
JUTRO PUNCE!

alexa..midva tud nimava posebi sobe za dojenčka, sva pa u BC kupla nalepke za na sneno medvedka puja in zdej sva nardila dojenčkov kotiček (mam slike v albumu) lahk pogledaš..:) pa še fajn je, kr grejo dol, kr pač nimava namena ves čas bit v tem stanovanju, dokler pa bova je pa baby kotiček narejen:) pol se pa nalepke samo odlepijo pa je...men se zdi praktično..pa še lepo mi je:)

maa2010 čestitke za zaroko!!!!user posted image user posted image

brcike so pa niso pa so, najbolj je pupa aktivna proti večeru pa ponoči, upam, da ko se rodi ne bo ostalo tako:), štejem jih pa ne kr je zlo različno kakšen dan jih čutim vsake pol ure, kakšen dan cel popoldan nič, pa je pol akcija,..

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
10.8.2010 10:03:15   
Renesme**
brce- men je bilo 1. tolk grozno to štet, ker je bila user posted image  ful mirna in nikoli preveč aktivnauser posted image
Meni ni nikoli G. rekla od kdaj do kdaj naj jih štejem, samo naj spremljam, če ga čutim skozi cel dan, pa da je logično, da če bom čez dan nekja ful delala, bila pokonci, da jih ne bom toliko čutila....pa odvisno je tudi kdaj ima otroček obdobje budnosti...če brca ful ob 5ih zjutraj in ob 10ih zvečer boste težko naštele 10 gibov med 8-17h....se pa med te gibe šteje tudi kolcanje, pa kolikor jaz vem če se 5 min skupaj premetava se to šteje kot 1 gib pa tudi če jih je bilo 20user posted image

Moj je miren vsakič, ko imam jaz probleme s prebavouser posted image , drugače se pa tako preobrača, da je prav fino gledat, včeraj se je tako premetaval, da je še moj zraven trebuh opazoval, na koncu se je stlačil čisto na desno stran trebuha, da se je mož prav smejal kakšen trebuh imam in me še potem zvečer gledal in rekel: No zdej je pa normalenuser posted image . Men so brce fajn, to sem jaz po porodu najbolj pogrešala, ta občutek, in zato zdaj prav uživam v njemuser posted image

maa- čestitke za zarokouser posted image

srečanje- če bo v petek dež jaz nebi v Tivoli hodila

3D- jaz tudi ne grem, čeprav priznam, me firbec matrauser posted image  Bolj me zanima, če bo kaj Tinkari podoben- ona je bila tolk luškana user posted image , pa na morfologiji sem videla, da ima take lepe ustnice, po meniuser posted image - mislim bolj polne....bomo videli, če bo na koncu res... no sej je vsak luškan, vsak svoji mamici najboljuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
10.8.2010 10:08:15   
Renesme**
Tinkara je imela po rojstvu točno tak ritem budnosti in spanja kot v trebuhu- na mojo žalost- tokrat pa bo zgleda zelo podobnouser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.8.2010 11:04:04   
bucka13
coach - voziček je HAUCK-ov, njihova nemška stran: http://www.hauck.de
dobi se jih baje ful ugodno v avstriji pri: http://www.babiesrus.at

Sem že prej takega gledala, da bi si ga šla kupit, pa k sreči še ni bilo časa....
Sem pa včeraj v Lidlu dobila še Hauckovo lupinico za 40 EUR, sploh ni važno, da je temnomodra z rumenim robom, ker za tak denar... Tako da kar se opreme tiče sem na konju, če le moje posojene stvari cele dobim nazaj...
taka je moja lupinica . kombinacija barve je temno-modra in rumena:
user posted image

Je pa moj mali včeraj srečno prispel domov in smo se potem cartali da je bilo veselje... ni pa pozabil vprašati če me "oni tam not fejst brca" user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
10.8.2010 11:08:25   
bucka13
maa2010 - ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo, da se še taki moški najdejo.... obstaja upanje za nas ostale....user posted image

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?