aleksa83
|
Pozdravljene! Jaz že dolgo ne vidim tistih delov spodaj in tak na pamet brijem,.... Sem mojemu rekla, da me bo on moral počasi, pa se mi je smejal, da če sem nora malo . Pa zadnjič sem si nohte na nogah urejala, in me je pri desni nogi zelo jezilo, nisem mogla zraven, Vsaki dan sem bolj okrogla. Komaj čakam na 18.8, ko imam pregled, da vidim moje dete. Za spol pa verjetno ne bom vprašala,.... Na 3d ne grem, ker je predrago, smo zdaj garažo delali in je ful drago vse prišlo . Komaj čakam mojo plačo oziroma bolniško, tistih 400 eur, da bom začela nakupovati. Previjalno mizico, jogi, posteljnino sta nam je od mojega mama in ata kupla, posteljico bomo staro prenovili, nekaj cotik in voziček imama, jajčko še si moram sposoditi. Plenice pa te stvari pa še morem nabaviti. Kaj češ, vedno bolj okrogle smo , pa kaj, samo da je z našimi vse vredu. Kaj ve tudi tako težko oziroma globoko dihate? mene domači sprašujejo zakaj tako globoko diham, kot da sem zadihana,..., ne vem zakaj,... Ima katera kakšno idejo ali sliko kako bi en del spalnice predelala v otroško sobico? Sedaj še namreč ne morema do otroške sobice, ker ni prostora. Bi pa rada v spalnici zato tisto steno, ko bo posteljica, previjalna in omara od otročička predelala čim bolj srčkano in seveda čim več sama, ker denar je malo problem. Tako, če ima katera kakšno idejo, bi lepo prosila. Steno imam rumeno oranžne barve in verjetno bi tudi kakšna slikica na steni prav prišla,..., pa rabla bi bolj nevtralne motive, ker ne vem spola. Pa sedaj imam čas in bi določene stvari lahko sama pripravila,...., a potrebujem ideje.... A je katera včlanjena v DM Baby world ali nekako tako se reče? Ja Džabest so podražili na 19 Eur. Bumbari,.... Lepo mi bodite,... m vseeemmmm