|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
2.8.2010 8:24:23   
škorpijonček_
Hoj in dobro jutro,

Valentina, tudi pri nas še ni vozička, sva rekla, da bova to v zadnjih dveh mesecih rihtala, se pravi konec septembra, ko pridemo z morja, pa akcija. Veva pa že, kaj hočeva in sploh ne gledava več drugih opcij.

Simonmojca, tebe pa bom pogrešala...priznam. Sem že misla, da boš danes začela s kako smešno zgodbico, pa tudi tale zajtrk in kavica ni švoh user posted image .
A kar na dopust? Uživantkauser posted image . No, saj jst pa še tud mal zdržim in zgasnem...za kr neki časa.

Ponedeljek spet...ta dan je najhujši v tednu, vsaj zame. Upam, da zdržim pokonciuser posted image .

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
2.8.2010 9:07:03   
simonmojca
valentina tudi midva nimava še vozička, ga mami in oči kupita tako, da se s tem sploh ne obadam user posted image . Mami pravi, da bo kupila 3v1, barve ve katere so mi všeč in tudi ve da so mi 4cikli bolj všeč.

škorpijonček_ brez skrbi user posted image  še ne grem na dopust user posted image  odštevam dneve do frej petka, ko imam kontrolo pri g. potem pa še en teden delam in šele nato dopust JUPIIIIII

Pa tudi na dopustu se vam bom javljala, imam rešen za slo in za hr user posted image
imava leptopa, ki bo šel z nama, imava ključek za internet neomejeno in na morju imamo hr cifro in ključek, ko nalagaš denar gor, tako da bom mobilna user posted image , zvečer ali pa zjutraj bom malo pogledala in napisala, tok da vas bom pozdravila user posted image

Se me ne boste rešile user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
2.8.2010 9:32:32   
zalos
Ojla  nosečke.

Mi smo ravnokar iz dopusta. Bilo je super, vreme pa ravno prav zame letos, saj mi huda vročina sploh ne paše.
Brcike: sem upala, da bo naš fantič na dopustu končno brcnil tudi očija, vendar je vedno prenehal brcat, ko je moj položil roko gor.
Kile: deset dni poležavanja in hrane na kupe je pustilo posledice, sem že na + 8. To je kar 2 + na dopustu.user posted image  Me je skor kap ko sem stopila na vago. Sicer sem pričakovala da se bo neki poznalo,ker mi je na dopustu buši zrastel.
Se bom pa zdaj mal pazila, pa jedla zopet velik sadja.

Zdaj pa bomo množično nakupovali stvari za najinega fantekauser posted image .

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
2.8.2010 9:53:23   
škorpijonček_
Simonmojca...o super. Mene je tud kr strah, če ne bo neta na morju, bom spet dva dni brala zamujene strani user posted image .
Fino za voziček, dober si se zmenla user posted image .

Zalos...nisi edina...jst se raje ne vagam, me bo šok danes teden, ko imam pregled. Vem, da ne pretiravam s hrano, pa ne morem pomagat, pač naš lulči se širi in narava dela svoje, kje pa je vse to, pa se mi sanja ne. Sicer me pa res enmal zanima kolk sem šla gor...mam feeling da tud jst ene 7-8user posted image .
Tud pr nas so brcike še nežne, sam je ati ene dvakrat imel to možnost, da jih je čutil. So pa res ponavadi iste ure.

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
2.8.2010 10:01:47   
simonmojca
pri nas jih je bodoči očka tudi samo parkrat čutil, ker naš mali user posted image dela isto vsem, razgraja in razgraja ima celo fješto v bušijo. Sam ko pa mi kdo da roko na buši je pa konec user posted image , se umiri in to je to. Pol pa umakejo roko in spet fješta user posted image . Sem že začela vedno, ko se premikat user posted image  klicat, pa mi je včeraj tako lepo rekel, ne sekiraj se, saj bo še 3mesece brcal - bom že dubu svojo brco user posted image  (itak sem pa jo že čutil-na ta način, da ni panike, da če je še nebi čutil bi se bolj sekiral)

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 2.8.2010 10:03:23 >

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
2.8.2010 10:04:46   
aleunam
Dan!

Nisem vsega uspela prebrati, sem pa opazila prave dobrote na slikicah.

Jaz sem nazaj z podaljšanega vikendana morju. Sicer je bilo samo dva dni za poležavanje na morju, ker se je komaj včeraj začelo pravo vroče vreme (in me v roku 3h ur opeklo, a ni prehudo, ker sem imela podlage). Morje je precej ohlajeno.

Potem pa prideva domov in ŠOK. Mojega user posted image  ni več. user posted image  Zgleda, da se je zastrupil, najbrž s strupom za polže (pri nas doma ga ne uporabljamo). So ga tri dni zapored vozili k veterinarju na injekcije, potem pa je ponoči iz sobote na nedeljo vseeno omagal. Nisem mogla verjeti. Domači me klicati niso želeli, ker so upali, da jim ga uspe rešiti. Naredili so vse, kar so lahko. Kaj mu je bilo, da je šel tega jest/lizat, karkoli že? Po moje za njegovih 10 kg sploh ni bilo potrebno veliko tega strupa. user posted image  Ah, mi je težko, ker je bil res priden kuža, cartek, da mu ni para, res pravi zvesti prijatelj. Žal mi je samo to, da nisem bila ob njem. Naj se sliši še tako smešno, ampak ko pomislim, da je čakal, da ga pobožam, da pridem do njega, ko je trpel, se mi vlijejo solze. user posted image  Ah... Saj bo... Ampak psa pa zdaj nekaj časa ne želim več, sem rekla vsaj dokler ne bi imela svoje hiše (kar še kakšno desetletje ne bo). Imamo doma še dva velika (s temi se težje cartaš), pri fantovih doma pa imajo beagla (če sem prav napisala) in bo dovolj za cartanje.

Nič, sedaj pa grem kaj delat... Par strani sem preletela, pa nameravala komentirati, ampak se več ne spomnim kaj.

Aja, se mi zdi, da mi je ful zrasel buši, sicer pa smo danes dopolnili 27. teden in vstopili v zadnje trimesečje. user posted image

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
2.8.2010 10:20:11   
simonmojca
aleunam bolje da te ni bilo, ker se je naš tudi zastrupil s strupom za polže in bramorje (par let nazaj, pa ko pomislim kako je vse skupaj bilo mi gre kar na jok).
Pri nas ga je tudi sosed postavil in sploh nismo vedeli, da je tam - ta strup pa na žalost user posted image  diši.
Škoda, da ga niso mogli rešit, ker pri našem je bilo v 1h vsega konec (pa je tudi bil manjši oz. mladič še).
In tako kot sem ti napisala bolje da te ni bilo, ker slike ne pozabiš
Žal ti drugega nemorem reč kakor sožalje user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image , ter user posted image user posted image user posted image , sej bo.
vem kako ti je, ko bi soseda najraje za..v..a

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
2.8.2010 10:52:27   
škorpijonček_
Joj, spet dve novi zgodbi glede tega strupa...mene je tega sam vrag strah, ko sem poslušala enega gospoda, da so komaj psičko rešili. Si sploh ne upam predstavljat, da bi mojega kaj takega doletelo...me kar pobereuser posted image . Moram bit bolj pozorna na mojega, ker ko greva v hrib, ga spustim, da ima prosto pot...pa nikol ne veš kaj je lahko tam. Pa še slišala sem, da tam en gospod nima rad psov in nastavlja vse mogoče user posted image .

Drugače sem pa ravn iz H&M, pa kupla ene črne nosečniške hlače, na pol trenerka...super material (organic cotton), fajn sem se počutla, pa kr nabavla.

Neposredna povezava do sporočila: 4208
2.8.2010 11:05:11   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Dobro jutro!
Za mano je naporen vikend... V petek sem malo žurala s kolegico, sicer smo ob 2h že šle domov, ampak sem čist out... to ni več zame user posted image Dva dni sem potrebovala da sem prišla k sebi...
Punce a ste res že vse nabavile vozičke? Midva se bova šele zdej mal bolj poglobila v to... Sem vidla zadnjič z avta en voziček, ki mi je ful padel v oči - s štirimi velikimi kolesi zgledal je kar OK. Nisem preveč za 3 kolesnike.

No pa lep dan punce...

Naš bo verjetno 3 kolesnik (nisva še 100% odločena), se mi pa zdi da so lahko štirikolesniki (sploh taki, ki imajo sprednji dve kolesi pomakjneni malo na notri kot trikolesnik) lahko enako okretni kot trikolesnik. Amapk če ima pa voziček vsa 4 kolesa enako velika, kot praviš, je pa verjetnost, da sprednja niso bila vrtljiva. Tuki pa zgubiš na okretnosti ... jaz ne bi vzela takega.

IZVIRNO SPOROČILO: zalos

Brcike: sem upala, da bo naš fantič na dopustu končno brcnil tudi očija, vendar je vedno prenehal brcat, ko je moj položil roko gor.

Pri meni je blo enako, zato je enkrat dalj časa gor roko držal (da se je kao mali navadil na drugačen dotik), zdej ga pa skos brca user posted image  

aleunam - bravo !!! ti naš vodiš, me pa počasi za tabo ...

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
2.8.2010 11:18:01   
malajka84
hej punce kako smo kej. jst mam dons en tak fajn dan, sm spala celo 4 ure skp ponoč, predn me je začela bebika drmat, pol pa še smrčanje mojga..uf pestro.:)

no pišem sam tolko..našla sm eno stranz modrci, pa se mi ne zdijo dragi, če bo katero zanimal, jst sm že naročla:)
http://trgovina.alisa.si/

brcike..moj jih je pa čutu, bl ritanje k brcike no..je šou bliz bušija pa govoru s pupo..pa mu je ritala nazaj.:)

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
2.8.2010 13:48:44   
emma83
Poročilo s pregleda: v petih tednih sem šla gor 5 kg, trenutno skupno 8 kg. Vzeli so mi kri za tokso, dobila napotnico za cukr test (grem jutri zjutraj), na vodi mi je pokazal povišan sladkor, ostalo vse v redu. Naslednji pregled 30. 8.

Mi je kar hudo zaradi tega povišanega sladkorja, pa nisem se nič čez vikend nažirala s sladkarijami ali pa kaj podobnega. Bomo že.

aleunam sožalje za user posted image . Verjetno je res bolje, da ga nisi videla.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
2.8.2010 14:46:27   
nejka000
dan!

aleunam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poročilo z pregleda
: no kile so se pri meni začele premika (se vidi da je bil vikend pester) in sedaj smo na +6
pupika je super, živahna, vse je OK, hematom še vedno prisoten, samo HB ne dela preglavic. Kak fajn ko mi skoz naredi UZ pa lahko na vsakem pregledu vidim našo pikico. Sam danes je samo rito kazala obrazka ni blo mogoče za videt.
naslednji pregled 31.8.

emma83 jaz mam tud naslednjiš cuker test - spet..... pr men je že stalnica.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 2.8.2010 14:48:07 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
2.8.2010 15:36:21   
Soncchhek
hojla !

pralni prašek&mehčalec- jaz mislim za bebiko prat s pralnimi oreščki ( tekočimi oz. drobljenimi), ki pa že itaq sami po sebi naredijo perilo mehko.
Prvič pa slišim da mehčate perilo s kisom....to bo pa treba poskusit. alkoholni torej...pa brez dodatkov..... Jaz perilo pozimi itaq perem z oreščki+ dodam kiro kapljico eteričnega olja....ker imam pozimi kožo multiobčutljivo....ostale letne čase pa ok....tako da trenutno uporabljam pralne praške s Hofra+ silan mehčalec.

evo pri nas tudi danes čistilni dan. pospravljam, pripravljam ipd....da ko moj pride s službe mi gre z globincem pa vsemi nastavki presesat vseuser posted image .

ooo ljubljanja, kir kulski bicikeluser posted image ...tak unisex jap.
ii tejci1981, kir bušiiiiiiiiiiiiii !!!!

jaz sem bila včeraj na " sončkanju ", ker kopam se ne, na jezeru in se pofotkala v kopalkah...mi je tako všeč tale buši....ampak celulit se mi je pa naredil po nogah šepaše, prej sem ga imela majčkeno...komaj opazno.....čeprav sem lih shujšala v nogice....se vidi da že odkar sem nosečka nič kaj posebej ne muvam.....prej sem športala 3-4krat na teden.... bo treba malo več na sprehode. Se pa tuid jaz na sprehodu ful zadiham... pa grem zmeren tempo...

user posted image ??? joj meni sploh ne paše.... sploh nisem sproščena...nič mi ne paše....noben položaj... tako da se cartamo in lubčkamo na veliko... ampak avtek pa ostane zunaj garažeuser posted image user posted image user posted image . Kar velika sprememba, ker prej smo bili maksimalno aktivni....odkar sem nosečka....pa...malce drugače jap.

ii pajac, kira štručka je bila tvoja bebicaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!

aleunam, joj bošček kosmatinko....ma nimam besed no.

emma83, kaj je s tvojim sladkorjem? si imela povišano na cuker testu ali kaj?

joj jaz imam tudi tak apetit, da bi jedla šepaše pa kar naprej, pa moram furat svoje...vse za naše bebice.....

nič....dost čvekanja, je treba delat....

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
2.8.2010 16:44:55   
ljubljana
Še moje poročilo:
toxo negativna, cuker ok, v vodi bakterije zaradi glivičnega vnetja. Sem dobila canesten in vaginalne svečke.
Drugače pa srček lepo bije, je naša beba usta odpirala in jezička kazala. Pa kot vedno noge skupaj tiščala.user posted image

V zdr.domu Lj-Šentvid bom jaz za 3D uz s posnetkom na cd-ju plačala 45 eur, če se enkrat nebi videlo lahko pridemo naslednjič. in v sredo gre naša četica fantov na ogleduser posted image .

majabar, ne vem, zakaj ti nočejo predpisat Canestena, pri nas se prodaja v prosti prodaji in se ne absorbira v kri. Morda bi ga pa kdo od tvojih lahko kupil, pa ti ga pošljejo po pošti. Sem ginekoliginjo povprašala, kako je s tem, da naj bi baje plodu škodoval, pa je rekla, da ga po celi Evropi predpisujejo in da ni škodljivih učinkov, razen morebitne lokalne srbečice in rdečice.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 2.8.2010 16:45:42 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
2.8.2010 16:53:37   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

emma83, kaj je s tvojim sladkorjem? si imela povišano na cuker testu ali kaj?

Ne, v ambulanti mi vsakič preverijo urin za sladkor in je bilo danes prvič povišano, jutri zjutraj grem pa na polikliniko na ta pravi test. G mi je rekel, da ne rabim biti na tešče, da se gre na tešče na 3-urni test.

Neposredna povezava do sporočila: 4215
2.8.2010 17:34:24   
Soncchhek
ne rabiš bit na tešče???
jaz sem na oba testa...tistega takratkega in tistega 3 urnega morala biti tešča...
saj se ja spremlja presnova tega " cukra " ki ga popiješ....če pa imaš kaj v želodčku potem rezultati niso realni....
ne vem no....

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
2.8.2010 18:21:52   
zori82
Dan
evo pa smo nazaj z 3D UZuser posted image
no moja bebika se je odločla da bo danes trmasta in da bo pregled kar prespalauser posted image . Smo pa videli čisto vse, kako mežika, zeha, celo jezik nam je kazala, večino časa je pa imela rokico v ustih tako da se je dr. hecala da naj pripravim dudicouser posted image user posted image . Zmerit jo celo ni mogla ker je že prevelika, je pa po ostalih merah (stegno, glavica, trebušček,...) prava manekenka-itak po mamiuser posted image user posted image . Tako da je težka okoli +-970g in velika 35cm (na osnovi ostalih mer). Tudi podplatke smo vidli  ima take lepe dolge prstkeuser posted image , srček pridno bijeuser posted image , tudi mehur pa ledvičke smo gledli, vse je ok.

Uglavnem sem tako srečna da kar user posted image in se topim ko gledam filmček in slikice, ooooooooo kak je lepa (pa mamici sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image )

Sem jo pa vprašala, če je zdaj 100% da bo user posted image in je rekla da pri punčkah niso nikoli 100%, ker se lahko lulček prilepi na trebuščka in se tako skriva vse do porodauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4217
2.8.2010 18:45:00   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

ne rabiš bit na tešče???
jaz sem na oba testa...tistega takratkega in tistega 3 urnega morala biti tešča...
saj se ja spremlja presnova tega " cukra " ki ga popiješ....če pa imaš kaj v želodčku potem rezultati niso realni....
ne vem no....

Jaz itak grem na tešče, ker se mi ne da 2x tja hoditi, če ne bi bilo v redu, plus tega povsod vse nosečke pišejo, da so šle na tešče. Zihr je zihr a ne?

zori bravo za UZ.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4218
2.8.2010 20:04:30   
ljubljana
Jaz sem za prvi cuker test dobila stroga navodila, da ne smem 12 ur pred testiranjem nič jest, nič pit in nič kadit.
Sem nazadnje jedla in pila zvečer ob 19, ob 7 zjutraj sem bila pa v laboratoriju. Zame je bilo najtežje da nisem smela pit, pa mi je tista sladka voda prav pasala za popit, mi ni bila nič zanič in me je prav odžejala. 

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
2.8.2010 20:37:43   
aleksa83
Pozdravljene!

Vem kako je, ko izgubiš hišnega ljubljenčka, naš je tudi pred enim mesecem in pol nenadoma začel pešati in v enem dnevu nam ga ni uspelo rešiti, sem se kar skrivaj jokala, ker se zelo navežeš,.....
Saj bo,user posted image

Glede meščalca uporabljam Ornel tisti beli z dojenčkom naslikanim gor, mi je res super. Prašek pa Ava.

Jaz sem tudi imela rahlo vnetje in mi ginekologinja ni hotela predpisati Canestana, je rekla, da ni dobro ga uporabljat v nosečnosti, pol pa ne vem. Kupila sem si pol milo Chili in se mi je kar popravilo,...

Danes sma si z mojim malo privoščila in šla lepo na Ptuj v Terme 3000 in je bilo super. poiskala, sva si prostor , da sma imela celi dan senco, pa šlo nas je več, tako, da je moj lahko skakljal po toboganu, pa v savno so šli, v glavnem bilo je super. Jaz sem bila bolj s 6 letnim bratrancem in sma plavala lepo počasi in uživala :) .

Tako mi je pasalo malo se namočiti,uživala sem 100 na uro :) user posted image

Lepo mi bodite user posted image

user posted image user posted image user posted image vsemmmm

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
2.8.2010 21:27:31   
novemberska

V zdr.domu Lj-Šentvid bom jaz za 3D uz s posnetkom na cd-ju plačala 45 eur, če se enkrat nebi videlo lahko pridemo naslednjič. in v sredo gre naša četica fantov na ogleduser posted image .

Ljubljana kako to da je 3D, tako poceni? V kerem tednu pa boš ti takrat ko greš na 3D. Tud jaz bi šla, pa se mi je 100 eur zdelo mal prehudo, za 45eur pa se splača. Poročaj kako bo pa če se splača!

Neposredna povezava do sporočila: 4221
2.8.2010 21:58:30   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Ljubljana kako to da je 3D, tako poceni? V kerem tednu pa boš ti takrat ko greš na 3D. Tud jaz bi šla, pa se mi je 100 eur zdelo mal prehudo, za 45eur pa se splača. Poročaj kako bo pa če se splača!

Sem zdravnico vprašala kako to, da je tako poceni pa je rekla da oni s tem ne služijo in da res samo osnovno amortizacijo aparata plačaš. Pregled pa tako ali tako krije zavarovalnica.

S sabo moram prinest prazen cd. Bom v sredo povedala kako je bilo. Za 100 eur tudi jaz nebi šla se mi zdi noro drago. 45 je pa super cena za prekrasne spomine.

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
3.8.2010 6:48:59   
simonmojca
Jutro user posted image

dobro jutro vsem zaspančkom - verjetno še vse dremuckate doma user posted image  jaz sem pa že 45min v službi - joj kako bi še pančkala user posted image

ljubljana če je pa tok pocen bi pa tudi jaz šla. user posted image  sploh nisem hotela omenjat 3D, ker so take cene, da te s..t pobere user posted image  oz. imava toliko izdatkov ta mesec, da ni vrjante (servis avta, registracija, šolnina za user posted image , dopust, po dopustu bo pa treba začet rihtat user posted image  sobo) - 45€ pa še dam user posted image . Pa to lahko vsak pride ali samo če si pri njih vpisan (napotnica...)

no grem user posted image  spit pa še vam jo zaželim user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
3.8.2010 7:49:15   
D0aisy
Jutro!

Že vidim kako se mi bo vlekel ta delovni teden, komaj torek je. Vikend pa bo spet zdrvel mimo.
Tudi meni so bolj všeč 4 kolesniki, vendar je izbira tako velika da se bo zlo težko odločit.
HB meni ni bilo potrebno delati cuker testa, imam pa jutri morfologijo- verjetno sem zadnja med vami. Se pa ful veselim.
Zori82-čestitam za 3D, po moje so občutki nepopisni ko tako podrobno opazuješ svojo pikico.
Aleunam- moje sožalje

Neposredna povezava do sporočila: 4224
3.8.2010 8:27:52   
nadinne
Jutro.

Ja spet je nov delovni teden...vikend res kar zgrmi mimi, teden se pa vlečeeeee user posted image

aleunam...joj kar hudo mi je za kužata...mene je tudi včasih strah kaj vse naša psička takole poje ko se mota po grmovjih...malo pazimo, samo ne moreš nič če kaj požre. user posted image user posted image user posted image

Zori82, super za 3D...mene tudi mika, ampak se bojim da bi videla spol...tega pa nočem...konec koncev pa saj pikico vsakič vidim na rednem pregledu...res ni 3D, ampak sem z malim zadovoljna user posted image

cuker test...evo sem ravno klicala v laboratorij in vprašala...če delaš cuker test med nosečnostjo potem ni treba biti tešč user posted image  Jaz moram priti normalno po zajtrku najkasneje do 9h da popijem tisto in počakam 1h in to je to. Sem rekla da sem zmedena, ker sem to enkrat že počela in sem mogla biti tešča...pa mi je rekla, da to ker sem stvar delal iz drugih razlogov...pol nej pa človek ve kako pa kaj user posted image  No jaz bom tešča za vsak slučaj user posted image

joj simonmojca...ne takih fotk gor dajat no user posted image  Veš da js ne smem tega, pa mi lušte delaš user posted image

Glede user posted image ...grem kar v štric s tabo soncchhek...moj je že prav bogi...delava vse, edino avtek ni v garaži user posted image   Mi sploh ni do te telovadbe...mi pa toliko bolj paše cartanje user posted image  Ja no, saj bo po porodu potem bolje...bomo šli na novo na ful user posted image

Drugač sem pa danes takoooo zaspana user posted image  Sem se zbudila že ob 4h, ker je moj user posted image  moral v MB...dolga vožnja...potem pa nisem mogla več spati...itak pa vstanem vsak dan ob 5h. Pa še ponoči hodim na 2h na wc...tako da ne vem kako bom danes do 16h zdržala user posted image

Grem delat, dokler še oči držim odprte user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?