|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
1.8.2010 12:07:17   
lottyka
Dobro jutro,

še dobro da sem že pojedla zajtrk, ker tale stran  je polna samih dobrot user posted image .

Samo da vas pozdravim, grem zdej mal na kavč in pred TV. Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
1.8.2010 12:34:09   
ljubljana
Tudi mi peremo perilo s kisom, v posodo za mehčalec ga dodajamo čisto malo da zmehča vodo (je pa treba paziti, da je alkoholni kis brez začimb, če ne vam bo pa perilo po kumini dišalouser posted image ), saj kalgon nič ne pomaga. Pralni prašek pa uporabljava ekološki od ecover-ja. Prodajajo ga v kalčku pa v Mercatorju (hipermarketih in nekaterih supermarketih, kjer imajo eko program). Pa tudi včasih moj doda kapljo mehčalca med majice in je tudi od ecoverja. Je še bolj razgradljiv kot Frosh.
Aja pa mimogrede reklamo za froshg če se je še spomnice, najprej ena žabica potem pa mamica, ki raztegne brisačo in ji v naročje steče fantek, no tisti fantek je naš najstarejši cca 6 let nazaj. Je bilo tako smešno, ker so reklamo snemali za nemško težišče, pa so jo pri nas začeli vrteti šele čez 3 leta, ko je bil naš fantolin že 8 let star.

Za kosilo je bila pa danes bučna juha, valoviti rezanci s tuna- paradižnik omako in zelena solata s koruzo.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.8.2010 12:36:36 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
1.8.2010 12:50:15   
ljubljana
Moram pa še našo včerajšnjo dogodivčino opisat. Sva šla z user posted image najmlajšemu sinu kupiti poganjalčka in ker je bil zadnji v Evropi smo bili primorani za našega fanta vzeti (ali pa čakati celo leto)

user posted image

ga bo tako ali tako uporabljal do naslednjega leta potem pa navadno modro-črno fantovsko kolo. Pa še punčko pričakujemo.

No in naš fant, ki iam za povrh vsega še blond laske do vratu (paž frizura), se je prav ponosno vozil z njim nakar se nam je pa pripetila nesreča, "pipca" je spustuila in hlače so bile popolnoma polulane in ni bilo druge kot da slečemo hlače in mu okoli riti damo svetlo moder flis. No na koncu je zgledal kot ena huda bejba v kiklici. Sva se z mojim tako ražala, in sva prišla do zaključka, da najprej kupiš fantu dekliško kolo in logična posledica, dobi poleg tudi kiklo.user posted image

Smo mu pa ročke zamenjali, sedaj so črne in bolj fantovsko zgleda.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.8.2010 12:54:20 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
1.8.2010 12:59:21   
malajka84
dan punce..s kolegico smo lih mele debato kaj obleči novwembrskemu novorojenčku za domov iz porodnišnice..pa smo mele razne predloge, tko da zdej me pa zanima, tiste, ki ste že mamice, pa tudi ostale seveda, kaj mislite obleč dojenčku za domov? vem da je še čs ..sam...po tem pogovoru zdele sm pa zmedena,;)

Drugače pa lepo nedeljo želim vsem dojenčkom v bušitih in njihovim buši mamicam:)

Neposredna povezava do sporočila: 4179
1.8.2010 13:39:11   
pajac
ojla! user posted image en lep prozdrav!

Ko bi vedele kako mene danes boli križ  user posted image user posted image user posted image Smo šli na Stari grad in sem zdaj na pol invalid...

Ljubljana kul bike.... Peter ima podobnega samo starejši in fantovski model user posted image smo mu ga pred časom kupili in mu bo šele zdaj postal prav po velikosti...

Kako bomo šli domov...Hmmm če me zdaj vprašaš nisem ziher, ampak v glavi imam naslednjo kombinacijo: bodi z dogimi rokavi, žabice, majčko, hlače (ali pajacka namesto tega), jopico, kapico, copatke in zimskega pajaca...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
1.8.2010 13:42:26   
pajac
user posted image

user posted image

user posted image

takšni smo šli domov prvič user posted image user posted image user posted image user posted image   ...sicer konec avgusta..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
1.8.2010 14:11:57   
simonmojca
pajac ježeštana kok smo luškani user posted image

ljubljana mi mamo pa podobnega za nečakinjo, samo ga je dedi kupu in reku, da ga ima samo na sposojo potem ga bodo pa drugi otroci uporabljali (moji) in gre kupt čisto rozastega z kronco na balanci user posted image  (smo se doma vsi tako smejali)

malajka84 jaz sem se skor že odločila (imam 2na izbiro) itak osnova bo ista bodi-dolg rokav, žabice... pol imam pa 2pajacka a izbiro (nisem še 100% katerega - odvisno koliko bo velik)

user posted image

ali pa

user posted image

mi pa pico delamo - njami, njami user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
1.8.2010 15:45:31   
tejci1981
Hej punce moje!

Cel teden sem bila brez računalnika, ve pa pridno čvekate,...se bom mogla potrudit da vse preberem.

Lepi trebuščki!!!!!!!

Evo še moj "trebušček"  od danes zjutraj (27t3d - če sem prav izračunalauser posted image )

user posted image

Renoviranje - zaključeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo še kotne letve nam manjkajo (pa potem seveda oprema, ampak najhuje je mimo!!!!!!)
Ali ima katera kako info kje dobiti panelne zavese in seveda zraven spadajoče pripomočke za solidno ceno?

Dopust - je končan,...dva dni sem še doma, tako da bo prvi delovni teden po dopustu dolg samo tri dni user posted image user posted image user posted image

Brcike - tudi moj lulek je aktiven, ko pa da ati roko gor, pa nič (se mi zdi da je moj kar malo razočaran, ko ga noče nič zbrcatuser posted image )

Potrdilo o PDP - jaz sem svojo G na zadnjem pregledu vprašala, kdaj ga lahko dobim, pa mi je rekla, da ga ne potrebujem, ker grem itak samo z materinsko knjižico tja, pa tak vidijo kdaj mam PDP.

Modrci - še nimam težav user posted image

Zgaga - še nimam težav user posted image

Album  - je bodoči striček kupil albumuser posted image , pa sem dala razvit slike od trebuha, pol bom pa še dodala slike od UZ, pa seveda kasneje od bebe,.....

Cuker test - sem bila v ponedeljek, rezultati bojo pa konec meseca pri G.  Moj bog  glukoza

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......... pa sem vseeno preživela user posted image

Kile - sem na +5,5  - še znosno za moje pojme, ker sem imela neke more da me bo razneslo ko ne vem kaj, tako pa se širim (večina) samo v trebuh - HB

3D UZ  - grem v torek user posted image user posted image user posted image .  kolegica pa mislim da je bila lani v 29 t, tako, da je fajn da pokličeš, pa vprašaš (emma)

aleunam - čestitke za uspešen 3D in seveda za user posted image

user posted image - še vedno se ne branim user posted image user posted image user posted image standard je mimo, se pač drugače znajdemo, glavno da je fajn user posted image user posted image user posted image

Prejšnji teden sem v Kiku nabavla prvega pajacka (z moje strani prvega), izbire ni blo neke velike ali pa sem jaz zbirčna user posted image

Število otrok - jaz bi dva, moj se pa norca dela da bi jih mel 5 (ekipa za mali nogomet user posted image user posted image user posted image ) - bomo videli, kako bomo enega zmogli,....

"Trema za prvorodke" - tudi mene dajejo razna vprašanja,...bom znala otroka potolažit, če se bo jokal, ga bom zanala previti in podojit,..... me je kolegica potolažla, da je mela ona iste napade, pa je po porodu vse kristalno jasno, se vklopi materinski čut (upam, da bo pri meni tudi tako user posted image )

simonmojca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fine prigode. Tudi moj ni mojster za vse, pač proba, če vidi da ne gre pusti, pa pokliče koga ki zna (največkrat njegovega starejšega brata, ki se pa res skoraj na vse spozna in se vsega loti). Me je na začetku malo motilo ker se k ničemer ni zraven spravil, po drugi strani pa se mi zdi da je boljše, da zadeve ne pokvari še bolj user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Pa kokr mojga poznam je preveč len, da bi vikend reskiral pa šel v ikejo po posteljico, ker bi hitro preračunal, da benz+vinjeta (avstriska) +ves dan+kosilo (nekje bi se ustavlila+ziher družba) na koncu nebi nič prišparala.

Mi je znano,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strije - jih je enih par, se pridno mažem, mogoče bi jih blo drugače več,....kdo bi vedel,.....se pa ekstra ne sekiram, ker vem da moj lulček rabi svoj prostor.

Palačinke - mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm umiram na njih , take z marmelado al pa svežimi borovnicami      mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maa2010 - VSE NAJBOLJŠE!!!!

OK, počasi se zaključi formula in lahko grema z mojim user posted image na kavico!
Želim vam lepo nedeljo!!!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
1.8.2010 16:52:15   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Ali ima katera kako info kje dobiti panelne zavese in seveda zraven spadajoče pripomočke za solidno ceno?

Jaz bi na tvojem mestu vpisala v google iskalec panelne zavese pa malo pobrskala. Drugače se pa te zavese sigurno dobi ugodno v lesnini ali pa rutarju saj so veletrgovine in imajo že v osnovi nižje cene zaradi količine naročila.

Simonmojca, točno tak zelen pajacek sem hotela jaz kupiti pa so ga imeli samo za 1 mesec, za 3 pa ni bilo več številke.

Naš pajacek za pot domov, zraven bo oblečena še v dvojno bombažno majčko in žabice, potem pa horuk v pajac, pa kapa čez glavico. Če bo pa "vroče" pa čez en rumen debelejši zgornji in spodnji del namesto pajaca.

user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.8.2010 17:00:54 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
1.8.2010 17:09:40   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Palačinke - mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm umiram na njih , take z marmelado al pa svežimi borovnicami      mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

A bojo te v redu

user posted image

ali bi mogoče rajši te

user posted image

ali pa te

user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.8.2010 17:12:21 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
1.8.2010 17:11:17   
majabar
Dobro jutro!
Danes sva vstala kar ob stirih, se stusirala, sla na zajtrk in zdaj sva na streliscu. Tu namrec delajo 6 dni v mesecu, samo ponedeljke so prosti. Nadaljuje se obdobje dezja, ceprav bi moralo biti zdaj samo sonce. Narava nagaja:).
Strij zaenkrat nimam, imam pa lineo negro, se mi je zacela pojavljati ze zelo dolgo nazaj, bi rekla, da pred vec kot dvema mesecema. Sem mislila, da mi bo to grdo, ce me doleti, ame nic ne moti. Mi je lep moj trebuscek, ta teden je kar zrastel. Teza pa ne gre nikamor, upam, da lahko recem, da na sreco. Sem na plus tri, kar naj bi bil minimum za 28 tednov. V tem tednu sem nekaj izgubila. Se mi zdi, da res veliko jem, a Orbitrek in sprehodi delajo svoje pa seveda treningi in fitnes ter user posted image :). Sicer nisva tako aktivna, kot bi si zelela, zaradi mojih stalnih vnetij. V lekarni mi niso hoteli dati canesten vaginet, ker naj bi skodovale plodu!?!?! Tako sva aktivna recimo enkrat na dva dni. Se sprejemljivo:), 

Neposredna povezava do sporočila: 4186
1.8.2010 17:20:15   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: majabar
Teza pa ne gre nikamor, upam, da lahko recem, da na sreco. Sem na plus tri, kar naj bi bil minimum za 28 tednov.

majabar ne vem morda sem narobe razumla, pa ne bit jezna, ampak imam občutek, da se sekiraš, da ne boš dobila preveč kil. Nič se ne boj, če bodo šle gor za 9-13 kg (kot so šle pri meni v preteklih treh nosečnostih). Glede na to da si bolj pri tasuhih ti lahko iz lastnih izkušenj zagotovim, da sem bila vedno 6 tednov po porodu 1-2 kg težja kot preden sem zanosila. In tudi te dve kili sta šli dol v roku 6 mesecev. Tako da mi sploh niso verjeli, da je otrok moj, če je bila zraven še kakšna bolj pri sebi prijateljica.

Vse bo šlo dol nič ne skrbi, ti le glej, da otorček normalno napreduje po teži in da ne bo dobil premalo nujno potrebne maščobe za izgradnjo celic, vitaminov, mineralov in ostalih nujno potrebnih stvari za rast in razvoj.

Pa veselo nosečnost in ne se sekirat preveč vse bo še ok tudi tvoja postava bo za dol past par mesecev po porodu.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.8.2010 17:23:11 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
1.8.2010 17:25:26   
majabar
ljubljana, na zacetku me je to res skrbelo, zdaj pa ravno obratno! Se trudim, da jem veliko, oba z dragim sva zadovoljna, ker jem vse in dosti. Teza pa ne vem, ne gre nikamor. Hotela sem reci, da upam, da mali pridno raste, kljub temu, da nisem nic tezja. Predvidevala sem, da bom pridobila nekje do 15kg, kar se mi zdi cisto sprejemljivo. Glavno mi je pocutje in da mali dobi vse. Stevilke niso problem. Cakam pregled, da mi povejo, da je vse OK, minilo je ze vec kot mesec dni.

Neposredna povezava do sporočila: 4188
1.8.2010 17:31:27   
ljubljana
Držim pesti in ti želim, da bi bilo vse super.

pajac

tvoj prvorojenec je pa pravi šarmer.user posted image user posted image user posted image

Moji so svoje čare pokazali kakšen mesec po porodu. Drugorojenec je bil zaradi velikosti in hitrega poroda popolnoma vijoličen po porodu potem je imel pa čisto krvave učke še kakšna 2 tedna po porodu in zlomljeno ključnico.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.8.2010 17:36:53 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
1.8.2010 18:32:46   
škorpijonček_
No, pa je vikenda spet konec in jutri spet ta zoprni ponedeljekuser posted image .

Mi smo se pa danes hladili ob Savinji...veliko raje tam, kot v gužvi na bazenu. No in pridem domov, pa ofnem tale forum in spet same slikce in lušteuser posted image ...sem šla kar krompirček pečit, pa solatka bo zraven. Sem že tko lačna...komaj čakam, da bo pečeno.

Jst mam pa kr neki kilc zravn pomoje, nimam vage doma, pa se potem sam na pregledu tehtam. Pa drgač tud ne pretiravam nič bolj kot pred nosečnostjo s hrano, gibam se še vedno kar dovolj...res pa malo manj kot prej. Pa kar nekam gre...pa sej tko kot si rekla, Ljubljana, bo šlo pol po porodu ziher dol, pa migale bomo, pa bo. Se mi zdi, da sem dve kili ziher v joške dobila user posted image . Včeraj sem probala obleko v kateri se poročim čez mesec dni, še ima par cm lufta...upam, da bo takrat še uporabna, da ne bom zadnji teden skakala okoli in iskala kot budala kaj večjega.

Majabar...moj bi bil tako vesel, če bi user posted image  tako pogosto...jst sem pa tko zakrnela sedaj v nosečnosti glede tegauser posted image . Joj, ko se spomnim časov pred + user posted image , pa sej se bo tud to počas vrnilo.

Pridne bodite in pazite na user posted image  in user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4190
1.8.2010 18:49:36   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej Ljubljana nehaj s temi slikami, ker se slinim po računalniku in bom naredila kratek stik pol pa vas ne bom mogla sledit.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
1.8.2010 18:51:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Včeraj sem probala obleko v kateri se poročim čez mesec dni, še ima par cm lufta...upam, da bo takrat še uporabna, da ne bom zadnji teden skakala okoli in iskala kot budala kaj večjega.

user posted image user posted image user posted image ti lahko jaz svojo sposodim, ima trak na hrbtu za zategnit po potrebi.... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
1.8.2010 19:46:22   
emma83
Jaz sem bila pa zdaj na sprehodu in ne morem verjeti, da sem toliko zadihana, po moje bo počasi še huje, ker nam user posted image pritiskajo od spodaj na pljuča. Po pol ure sem se vrnila domov.

Jutri imam pa pregled, dobila bom napotnico za cukr test, pa kri mi bodo verjetno vzeli, upam da bo tokrat zadela žilo ali ji bom pa kar sama rekla, da grem na Šlajmerjevo. V Ljubljani se gre na cukr test v Leonišče ali kam drugam? Ljubljančanke na pomoč, pa saj mi bo verjetno tudi sestra razložila kam moram.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
1.8.2010 19:48:54   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Držim pesti in ti želim, da bi bilo vse super.

pajac

tvoj prvorojenec je pa pravi šarmer.user posted image user posted image user posted image

Moji so svoje čare pokazali kakšen mesec po porodu. Drugorojenec je bil zaradi velikosti in hitrega poroda popolnoma vijoličen po porodu potem je imel pa čisto krvave učke še kakšna 2 tedna po porodu in zlomljeno ključnico.

res je! Pa še Pavarotijev glas je imel 
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4194
1.8.2010 20:28:14   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Jaz sem bila pa zdaj na sprehodu in ne morem verjeti, da sem toliko zadihana, po moje bo počasi še huje, ker nam user posted image pritiskajo od spodaj na pljuča. Po pol ure sem se vrnila domov.

Jutri imam pa pregled, dobila bom napotnico za cukr test, pa kri mi bodo verjetno vzeli, upam da bo tokrat zadela žilo ali ji bom pa kar sama rekla, da grem na Šlajmerjevo. V Ljubljani se gre na cukr test v Leonišče ali kam drugam? Ljubljančanke na pomoč, pa saj mi bo verjetno tudi sestra razložila kam moram.

kolikor jaz vem se gre na polikliniko v diabetološko ambulato

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
2.8.2010 2:27:35   
kapesanta
Živjo
Nazaj iz 14dnevnega dopusta - zdaj pa 14 dni službe in potem spet 14 dni morja. Mogoče enako ponovim še v septembru - moram izračunat kdaj bom ostala doma, ker moram pokoristiti ves dopust in vse ure v dobro.
Verjele ali ne - izpuščeno sem brala od 10 ure (se pravi 4 ure pa pol) - dobre ste!
Danes mi cel dan otrdeva trebuh - verjetno zaradi vožnje z avtom.
Pa še nekaj kar malo neverjetnega - za hrano je na morju skrbela moja mami, privoščila sem si tudi preveč nutelle in čokolade, tako da sem se kar bala kaj bo rekla teta vaga - ampak sem celo dala dol 2 kili, tako da sem spet na 2 številkah...
Zdej pa grem spat. Lahko noč vsem

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
2.8.2010 6:45:31   
simonmojca
Jutro user posted image

želim vam dobro jutro in tudi, da vam čim prej mine teden (ponedeljek-še 3x vstanem pa vikend user posted image )

kavica za dobro jutro

user posted image

in zajtrk user posted image

user posted image

Lp

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
2.8.2010 7:44:50   
Valentina85
Dobro jutro!
Za mano je naporen vikend... V petek sem malo žurala s kolegico, sicer smo ob 2h že šle domov, ampak sem čist out... to ni več zame user posted image Dva dni sem potrebovala da sem prišla k sebi...
Punce a ste res že vse nabavile vozičke? Midva se bova šele zdej mal bolj poglobila v to... Sem vidla zadnjič z avta en voziček, ki mi je ful padel v oči - s štirimi velikimi kolesi zgledal je kar OK. Nisem preveč za 3 kolesnike.

No pa lep dan punce...

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
2.8.2010 8:00:28   
emma83
Dobro jutro,

jaz se počasi odpravljam na pregled, danes bo očitno lep dan, za jutri je pa spet napovedan dež.

Valentina85
jaz že imam voziček, imam pa 3-kolesnika, zadnji kolesi sta veliki napihljivi, spredaj pa malo manjše kolo. Jaz ti predlagam, da gledaš na to, da so sprednja kolesa vrtljiva, boš dosti lažje kam prišla. Sem že nekajkrat videla ful lepe 4-kolesnike s fiksnimi kolesi ampak so tako nerodni, uboge mamice voza tudi obrniti niso mogle kot je treba ali pa kam zaviti.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
2.8.2010 8:12:57   
Valentina85
Ja, Emma glede tega imaš prav, bomo šli v akcijo pa videli kaj in kako.

Srečno na pregledu

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?