tejci1981
|
Hej punce moje! Cel teden sem bila brez računalnika, ve pa pridno čvekate,...se bom mogla potrudit da vse preberem. Lepi trebuščki!!!!!!! Evo še moj "trebušček" od danes zjutraj (27t3d - če sem prav izračunala ) Renoviranje - zaključeno , samo še kotne letve nam manjkajo (pa potem seveda oprema, ampak najhuje je mimo!!!!!!) Ali ima katera kako info kje dobiti panelne zavese in seveda zraven spadajoče pripomočke za solidno ceno? Dopust - je končan,...dva dni sem še doma, tako da bo prvi delovni teden po dopustu dolg samo tri dni Brcike - tudi moj lulek je aktiven, ko pa da ati roko gor, pa nič (se mi zdi da je moj kar malo razočaran, ko ga noče nič zbrcat ) Potrdilo o PDP - jaz sem svojo G na zadnjem pregledu vprašala, kdaj ga lahko dobim, pa mi je rekla, da ga ne potrebujem, ker grem itak samo z materinsko knjižico tja, pa tak vidijo kdaj mam PDP. Modrci - še nimam težav Zgaga - še nimam težav Album - je bodoči striček kupil album , pa sem dala razvit slike od trebuha, pol bom pa še dodala slike od UZ, pa seveda kasneje od bebe,..... Cuker test - sem bila v ponedeljek, rezultati bojo pa konec meseca pri G. Moj bog glukoza ......... pa sem vseeno preživela Kile - sem na +5,5 - še znosno za moje pojme, ker sem imela neke more da me bo razneslo ko ne vem kaj, tako pa se širim (večina) samo v trebuh - HB 3D UZ - grem v torek . kolegica pa mislim da je bila lani v 29 t, tako, da je fajn da pokličeš, pa vprašaš (emma) aleunam - čestitke za uspešen 3D in seveda za - še vedno se ne branim standard je mimo, se pač drugače znajdemo, glavno da je fajn Prejšnji teden sem v Kiku nabavla prvega pajacka (z moje strani prvega), izbire ni blo neke velike ali pa sem jaz zbirčna Število otrok - jaz bi dva, moj se pa norca dela da bi jih mel 5 (ekipa za mali nogomet ) - bomo videli, kako bomo enega zmogli,.... "Trema za prvorodke" - tudi mene dajejo razna vprašanja,...bom znala otroka potolažit, če se bo jokal, ga bom zanala previti in podojit,..... me je kolegica potolažla, da je mela ona iste napade, pa je po porodu vse kristalno jasno, se vklopi materinski čut (upam, da bo pri meni tudi tako ) simonmojca - fine prigode. Tudi moj ni mojster za vse, pač proba, če vidi da ne gre pusti, pa pokliče koga ki zna (največkrat njegovega starejšega brata, ki se pa res skoraj na vse spozna in se vsega loti). Me je na začetku malo motilo ker se k ničemer ni zraven spravil, po drugi strani pa se mi zdi da je boljše, da zadeve ne pokvari še bolj IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Pa kokr mojga poznam je preveč len, da bi vikend reskiral pa šel v ikejo po posteljico, ker bi hitro preračunal, da benz+vinjeta (avstriska) +ves dan+kosilo (nekje bi se ustavlila+ziher družba) na koncu nebi nič prišparala. Mi je znano,.... Strije - jih je enih par, se pridno mažem, mogoče bi jih blo drugače več,....kdo bi vedel,.....se pa ekstra ne sekiram, ker vem da moj lulček rabi svoj prostor. Palačinke - mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm umiram na njih , take z marmelado al pa svežimi borovnicami mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maa2010 - VSE NAJBOLJŠE!!!! OK, počasi se zaključi formula in lahko grema z mojim na kavico! Želim vam lepo nedeljo!!!
|