|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
31.7.2010 9:41:51   
simonmojca
user posted image user posted image  sej ne vem kaj bi bilo hitreje. Hitra pošta user posted image  ali pa da se jaz oblečem in grem na tvoj konec user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi pa takoj jedla palačinke, sam jih ne maram delat - slaba izkušnja (še prej ko sem doma živela user posted image ).
Pri nas doma nas je bilo 5 in oče, ter sestra sta palačinkarja user posted image  tudi do 10 bi jih lahko pojedla, pa pri nas se jih je vedno več naredilo da si še mrzle lahko jedel (oče jih še naslednji dan je). In pol si jih moral narest ogromno, kar pomeni lep čas za štedilnikom (in že zaradi tega se ne morem spravt narest jihuser posted image )

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
31.7.2010 10:21:28   
ljubljana
simonmojca ja mogoče bi se pa vseeno lotila peke pa boš videla kako luštno je spečt samo 10 palačink. Pa boš čisto razočarana, ker jih tvoj ne bo pojedel in bojo ostaleuser posted image

Jaz sem jih pa predvčerajšnjim zvečer od 22:00 pekla. Pa so jih jedli vsi, jaz sem pa samo dve pojedla, da jih ne bom stran vrgla, ker se mi ni dalo prostora v hladilniku delat, pa še tiste mi niso pasale.

Pa še dve slikici, če katera ne ve kaj bi za posladek  user posted image user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 31.7.2010 10:22:02 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
31.7.2010 11:04:02   
obcinarka
no bejbe še ena o dedcih.. ker sm dans že napisala da je mel moj včeri randi z unionom, ma kot kaže dans ... mal slabe vesti.. pa bi menda šla v trgovino ( ne vem če sm prav čula) pa bi kaj kupla za mene ( no kej za oblečt),,, pa sm rekla da morm najprej pospravit.. ne bom sicer generalno, pa vendar... neeeeeeeeeeeee, ti kar leži, bom jaz... vse nardil ( sm prav čula), pa vazme sesalec-btw mam sposojenega od mamice, ker je najinega skuruuuuuuuuuuuuuuu k je bil pameten pa fini prah sesal z njim, mene pa ni blo doma, ko sm pa znorela je blo pa prepozno... ni in vzame vorwerka-če mogoč ktera pozna, pa obstaja metla s ščetinami za gladke površine-normalno, ne, pa globinski za tepihe, blalalalal... in sm mu že prej rekla da globinec je pa v kurilnici.. ja v redu sm čula  in kaj je nardil?? z metlo sesa tepih in p....user posted image kk je smotan sesalec...
a morm sploh komentirat??

Neposredna povezava do sporočila: 4153
31.7.2010 11:31:18   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka
a morm sploh komentirat??

Pozdravcek vsem iz user posted image , zaradi slabega vremena vas lepo spremljam preko preko mobitela in potem mi je se dragi naredil povezavo med mobitelom in mojim laptopom - neprecenljivo user posted image

user posted image user posted image user posted image
Sem mojemu ob zajtrku prebrala tvoj post in je rekel, da zakaj pa je sploh sesal, da je njegov trud bil iznicen ipd. - tipicno moski komentar user posted image

Tudi mojemu morem vse podrobno razloziti ko ga kaj prosim :) ce pa se sam loti je ok, le potem morem malo pospraviti se za njegovim "pospravljanjem" user posted image

Drugace pa danes upihnem na user posted image 29 sveck user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
31.7.2010 12:01:35   
simonmojca
maa2010 vse naj, naj za 29 RD

user posted image

user posted image

sem ti kar dve prilepila, ker se nisem mogla odločit katera je boljša user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
31.7.2010 12:04:14   
lottyka
Dobro jutro vsem,

simonmojca tale tvoja kavica mi je pa prav jutro polepšalauser posted image , seveda je zajtrk tud fenomenalen.

glede jogijev - jaz sem tud zgubljena. Vem samo da moram kupit debeline do 15 cm, ker bi rada Angelcare kupila, kar pa se ostalega tiče pa pojma nimam. Tako da čakam, da začnete poročat katere ste kupile, pa kar bo dobro za večino bo tud zame user posted image . Tako da simonmojca od tvojga doktorat o jogijih mal deli z nami user posted image .

obcinarka a da se že dobijo dolgi rokavi? Moram it pol en dan pogledat mal. Jaz imam kratkih rokavov kar nekaj, manjka mi pa kaj toplega z dolgimi rokavi, kaj nekaj vse user posted image . Jaz sem prej nosila bolj oprijete stvari, ki so mi sedaj (stvari z dolgimi rokavi) do popka. Sedaj kombiniram z dvema boleroma, spodaj kratki rokavi in bolero z dolgimi čez ampak za jesen pa ne bo šlo tako. Tako da komaj čakam novo garderobo user posted image , itak bom nosila to še po porodu, ker vsi pridobljeni kg ne bodo šli takoj dol.
Drugače pa tele prigode naših moških so tok fajn user posted image .

majabar upam da se ti kmalu vse uredi in da boš tudi zavarovanje uredila. Kar se pa jokavih dni tiče pa verjetno hormončki nagajajo. Sem pa opazila tvojo novo sliko na orbitreku, se buši že kar pozna.

nejka jaz imam danes tud palačinke, so že pečene, ampak za kosilo, pa juhco zraven. No ampak moje bojo puste - brez namaza user posted image se ogibam sladkorju. Sem  pa slane naredila in jih pol komot jem same. Kar ostane jih pa še za popoldne narežem in v čisto juhco dodam, mljask kok je men taka juhca dobra.

maa2010 Vse najboljše!!! pa lepo praznujte.

nič, grem palačinke in juhco pojest pol pa mal v trgovino v nabavo. Zvečer pa dobim obiske  in imamo ženski večer user posted image , komaj čakam. Končno so se vse vrnile z dopustov. Mojga cel vikend ni, sem sama in bomo malo izkoristile.

< Sporočilo je popravil lottyka -- 31.7.2010 12:06:09 >

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
31.7.2010 12:18:36   
simonmojca
tok je bilo govora o palačinkah, da sem jih mogla it narest user posted image . user posted image  je bil tako zadovoljen, mislim, da sem mu polepšala dan user posted image . Midva sva imela palačinke z marelično marmelado in kakavom (kot mejhni otroc) user posted image .

No jaz jih jem in ne vem kaj naj delam naslednji 2-3ure, ker je user posted image  zasedu TV in igra igrice na PS3, tako da par ur nebo nič od njega user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
31.7.2010 13:10:07   
obcinarka
maa2010... čestitke ob rd.... lepoooooooooo praznuj..
sm na kolenih.. no brišem po tleh, pa sm že enmal upehana... kaj šele bo...lottyka.. ja sm našla eno krasno oblekco v orsay ki ti trebušček lepo naredi... ( čakam tisto jutranje vabilo a greva v štacuno od mojga? )... ja bolero tud jaz kombiniram, sam to bo premal... neki bo vseeno treba kupit.. sm tak vesela k sm zjutri oprala kavbojke-nosečniške, pa bojo že suhe zuni, da jih lahk navesim na rit..
povejte, ko bomo prale cunje za naše bejbice-kej mehčalca al sploh ne??
kuhala pa bom široke rezance v kremni omaki z bučkami in gobami+zelena solata
njamuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4158
31.7.2010 13:10:46   
Hator
Mi uporabljamo tale jogi http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170 in je po enem letu še vedno kot nov. Čez sem dala prevleko http://www.pleniceracman.si/si/zascitna-podloga-60-x-120-i95.shtml    (priporočam tisto, ki je 30% ceneje, saj praktično "napake" ni videt) in pa seveda jogi rjuhico.

Glede spalnh vreč pa so zelo dobre in tudi poceni tiste, ki jih dobite v Mullerju. Mi smo bili skoz v njih, razen sedaj poleti.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
31.7.2010 14:30:22   
Soncchhek
hojla.

jap, simonmojca, jaz bom tole blazinco kar nabavila, je bebica lepo založena in to je to. ej pa ti si ena packa kir dedc sliko si dala s kofijem user posted image !!!! kapo dol ej !!!!

majabar, kar fotka na orbiteku...opala !!!! še vedno aktivno treniraš a? jaz sem pa tako lena....samo sprehodi mi še dišijo odkar sem nosečka....se mi zdi da sem vse mišice izgubila imam take mehke rokice pa tako dalje....

emma83, joj mene bi tudi pretreslo da vidim otročka v avtu...jaz ga nikoli ne bi pustila niti za sekundo...ma ni šans. pa toliko se v medijih govori o tem in tako dalje..

nejka000, tvoj tamali ima pa kodraste lase a? lušten je ! a že kaj težjo čaka bebico ?

dajte tiho o palačinkah...joj ljubljana kire slikceeeeeeee..jaz si privoščim občasno kakšno...enkrat na mesecuser posted image ....eno....z marmelado seveda.

obcinarka, saj veš...dedci to vse po svoje.... user posted image . Moj sicer dela vse te stvari namesto mene trenutno.....se je tako odločil....sesa, pere...obeša cunje....ampak za likat mu pa že en mesec ne diši.....meni pa ki mi pritiska vse na mehur tudi ne....tako da sproti malo polikam svoje...joj kakšen je pa že njegov kupuser posted image ....jaja sem nesramna jaz.....ampak likanje mi je prava muka s tem bušijem ...takoj moram začet na wc laufat če likam.... beba občasno še vedno uporablja mehur za trampolin.

maa2010, vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!

dolgi rokavi? jaz sem dobila eno srajčko....pa ene 5 tunik...od prijateljice.....takih ozkih lepih...in so mi d best, tako da sploh ne rabim v nabavo....vreme je pa res bolj za dolge rokave kot za kratke....

nč, lep dan bejbe !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4160
31.7.2010 15:38:12   
pikizenc
Ne boste verjele kaj sem jaz jedla za kosilo ... palačiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinke user posted image

maa2010, vse najboljšee!

Ravno študiram svoj popek user posted image  se vam je že obrnil?

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
31.7.2010 15:48:56   
emma83
Dan,

maa vse najboljše.

Jaz sem pa palačinke pekla včeraj in jih imam še par v hladilniku. Bodo pol za večerjo.

Meni se popek še ni obrnil pa tudi dvomim, da se bo, ker ga imam jaz na noter zvezanega ali kako se reče temu, saj me po moje razumete.

Drugače sem pa zadnjič videla v Baby centru povšterček za bebice za oblikovanje glave, za tiste, ki nočejo spati na boku, je pa cca. 20€.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
31.7.2010 16:53:40   
škorpijonček_
hellou user posted image ,

najprej maa vse najboljše...na morju je res lušten praznovat.

Jst ležim na pojstl, z laptopom na trebuhu in delam same napake...ker je buši že tak hribček, da komaj vidim tipkeuser posted image .

Ste pa dans nardile celo štalo s palačinkam...še dober da sem pršla sita domov. Dans se nam ni dalo kuhat, pa smo šli na pizzo in sladoled, je pa verjetn bil kak prenos misli, ker sem tudi jst zunaj o palačinkah za desert študiralauser posted image .
Sedaj pa čakam dragega, da se prebudi iz popoldanskega spanca in šibnemo mal v naravo, se razgibat. HB se je spet prikazal sonček in naj bi blo vsaj do torka tako.
Meni danes tamau skoz kolovrati po vampku...pa kar naj, če mu paše...upam, da se tud obrne. Sem bila danes z eno na kavici, ki nosi medenično, pa je mesec pred rokom in je pravila, da bo morala it na ročno obračanje, če se ne bo sam obrnil...me je kr zmrazilo, ko pravjo, da ni to tak prijeten postopek, tko da upam, da se naš lulček obrne do takrat in da bo vse ok.

uživajte v lepi soboti še naprej...

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
31.7.2010 18:27:13   
aleksa83
Pozdravljene

maa2010: vse najboljše, vse najlepše, naj se ti vse uresniči :)user posted image user posted image

Mjami, ste mi naredile lušte s palačinkami, mi pa imamo danes lazanjo in zeleno solato na jedilniku.
Včeraj sem prvič kupila dva bodija za bebico, enega s kratkimi rokavi in enega z dolgimi, takega brez hlačnic, ki se zapre med nogami. Ful sta mi bila lubanauser posted image , pa sem mogla.

Kake lepe slikice trebuškov ste dale gor, kako ste leeepeeeuser posted image , moje user posted image .

aja, hodla sem na socialno in dobila formularje (za porodniško, paket in vse kar mora oče urediti za dopust,)  ki jih moram oddati od 60 do 30 dni pred predvidenim rokom pororoda. Pa tam mi je svetovalka rekla, da lahko očetovstvo že prej urediš, če še nisem poročena. Tak za informacijo, če katero kaj zanima.

Lep pozdrav vseemmmuser posted image in vsemmmuser posted image ,
grem nekaj pojest sem lačna ko volk user posted image user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
31.7.2010 18:42:32   
nejka000
oj!

maa2010 vse NAJBOLJŠEuser posted image

soncchhek ja mali ma kondraste lase k jih mam jaz tud tak ko en pudl. Sem ga strigla pred enim tednom pa se mu spet dela čupa. Ma full goste pa kodrave inn je full luštkan če mu mal daljše pustim, sam zej polet mu je vroče. Ma laske po mamici.

palčinke jaz predlagam, da nardimo palačinkov piknik user posted image user posted image user posted image user posted image Ni blema za peko, jaz jih spečem-če sem vam že lušte nardila.

No dans zgleda da mam jaz napad kuhe. Za zajtrk palačinke, pol sem prebranac delala za kosilo k se je ateju zalušto, pol sem pa za sladico še čokoladni kolač pekla. Za jutr pa mam že plan, da bomo zuni pekli mal na žaru, jaz pa bom ''''perece'''' pekla za sladico,..

obcinarka moj pa je kr prijatelj z sesalcem. Sta taka kolega da mu kr Fata reče, manj jo vidi rajš jo ima.

mehčalec  v perilu. Jaz nisem za dojenčkovo perilo uporabljala nobenga mehčalca, pol sem ugotovila da je perilo trdo in sem probala par mehčalcev. naš mali je po vsakem dobil izpuščaje, tud prašek ni bil dober katerkol. Pol sem pa ugotovila, da je najboljši bil Persil tekoči detergent, mehčalec pa Ornel oni babysoft in še danes perem s tem. Cunje mi dišijo da vsi sosedi vohajo, pa opere se vse lepo pa noben nima več izpuščajev. Ker naš mali je že od vsega začetka občutljiv na detergente, Tak da mi bomo naprej uporabljali Persil in Ornel.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 31.7.2010 18:49:54 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
31.7.2010 19:29:26   
emma83
Jaz sem pa popoldne naredila nutelino-bananino torto in se zdajle hladi v hladilniku, da vam še s tem lušte naredim.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
31.7.2010 19:41:30   
simonmojca
prevleke za čez jogi men sta brat in svakinja rekla, da sta imela zelo velke probleme pri tamali, ker ji je bilo vroče (švicala ponoči-kadar je spala) in sta rekla, da sta rabila skoraj 2tedna, da sta pogruntala kaj je narobe (ker se je skoz zbujala in jokala). Tako, da sta mi svetovala, da ga raje nimam - bom mogla še fino premislit.

prašek uporabljam pa arijel ali pa persil (arijel imam v prahu, persil pa tekočega-večino uporabljam tekočega ker perem ogromno srajc na 40....)

mehčalec jaz že zdaj uporabljam samo soft (baby mehčalce-za občutljivo kožo) ali pa frosch (žabica je gor, nemška firma-kupiš v dm ali pa mullerju - je pa brez kemikalij) ker imam luskavico in se mi zdi da je boljša koža. Brisače pa perem brez mehčalca (ker ko se stuširaš imaš vse pore odprte in potem kakšen močen kemiski mehčalec na brisačah ni najbolje za pore-kožo) dam pa zato v stroj zdraven prlne oreščke, ali pa tekoče sredstvo (oreščke), da so mehkejše. Itak dam pa potem vse v sušilec in so že zaradi tega mehkejša oblačila.

Upam, da si dobila kakšne nasvete kaj uporabljat ko bodo user posted image  tukaj. Jaz bom verjetno prvi mesec brez mehčalca, ker se user posted image  navajajo na okolje, bolj so občutljivi na vonj....

emma83 jaz bi verjetno kar policijo klicala - odvisno kok časa bi bila tam (a je 5min, če bi bilo več bi poklicala - ne je..m žive sile) absolutno bi pa potem mamici-babici povedala svoje. Saj vem da nebi nič zaleglo, mogoče bi se pa ona kasneje malo zamislila (verjetno takrat, ko bi komu jambrala kaj se ji je zgodilo).
Jaz hitro rečem-se ne znam ugriznit v jezik in se zato popolnoma nič ne sekiram user posted image .
Jaz pokličem mestno radarstvo če sem zaparkirana (to sem 3tedne nazaj naredila) najprej pogledam če je možna druga pot, da pridem vn iz avtom, če je ni pogledam če je slučajno pustu tel. cifro, da ga pokličem, če je ni, pokličem redarstvo-ko pridejo pa oni urejajo naprej.
Je tip prišel glih ko je pajk prišel (v Lj. veste kok časa traja da pride user posted image ) pa začne samo 10min me ni blo. Pa nisem mogla bit tih sem mu kar povedala svoje, da bi lahko pustu tel. št. na listku in bi ga jaz poklicala in zadeva bi bila rešena (avto je pustu na glavni cesti-dunajska..., in to je bilo ravno takrat ko sem mogla na morfo. v poronišnico in sem mu kar rekla, da zaradi njega zamujam na kontrolo v porodnišnici user posted image  mu je bilo pol čist bed) je pa dubu kazen od redarstva. Pa takrat je gliš še moj brat prišel, da bi me on peljal in bi pol po avto prišla - sem še drugim težila, da me rešijo. Tako da je vse skupaj trajal 1h (med 12 in 13h, v najhujši vročini in to glih tist tedn ko je bila user posted image  vročina - pa še vsa razdražena od hormonov user posted image )

Njam njam torta - mi smo za danes zaključili, ker sem imela za pozno kosilo skutine štrukle (kuhane z droptinami mmm) tako, da za danes samo še lubanica

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
31.7.2010 20:00:21   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Jaz sem pa popoldne naredila nutelino-bananino torto in se zdajle hladi v hladilniku, da vam še s tem lušte naredim.

He he jaz pa philadelphia torto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
31.7.2010 20:16:24   
nejka000
zgleda da nam je danes vsem cuker pado....user posted image user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
31.7.2010 21:47:24   
ljubljana
 user posted image  

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
1.8.2010 10:34:42   
ljubljana
Vidim, da ste vse še bolj v zaspanem vzdušju ali pa lenem in se nobeni ne da pisati.

Ena kavica po želji
user posted image

in prigrizek.
user posted image

mjam mjam

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
1.8.2010 10:42:58   
novemberska
živjo punce

Samo da vas malček pozdravim na to lepo nedeljo. Joooj ljubljana nas  tako lepo razvaja z temi jutranjami kavicami in prigrizki. Bi blo fajn če bi mi v postlo kdo to prinesel. Ampak moj user posted image še spi tko da sem prepuščena sama sebi.
Lepo izkoristite še ta en prosti dan, jutri pa spet veselo na delouser posted image

< Sporočilo je popravil novemberska -- 1.8.2010 10:43:31 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
1.8.2010 10:55:25   
simonmojca
jutro oz. dan user posted image

no ker ste me z kavico prehitele na to leno nedeljo, bom pa priložila malco user posted image , eno sadno solato

user posted image

oh se mi nič ne, jutri pa spet služba user posted image , no ja odšetvamo še 4-delovni dnevi do pregleda pri g. (imam frej) ali pa 9-delovnih dni do dopusta user posted image  jejjjjjjj jupiiiiii komaj čakam user posted image .
Bi pa pasala zdele ena ledena kava user posted image  hmmmm mogoče jo bom pa šla narest user posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
1.8.2010 11:07:25   
ljubljana
jaz imam pa jutri pregled in cuker test.
sporočim kako je bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4174
1.8.2010 11:47:02   
nadinne
Živjo!

Se spet malo oglašam...končno imam spet internet doma user posted image

nov2010 VSE NAJBOLJŠE!

Moj user posted image pa danes praznuje...28let user posted image Sem ga navsezgodaj prebudila s torto...sem jo včeraj spekla...hruškovo...baje je dobra...ne bi vedela, mi sploh ni blo do sladkega zej user posted image

Jaz pa danes počivam...sicer moram bodočo dnevno posest in po tleh pomit, da potem omare notri prinesejo, ampak to je to...nič kuhe danes...greva ven jest...na ene lignje greva user posted image Potem pa v Kr. Goro oz k jezeru Jasna pogledat pa malo na špancir...če ne bo take gužve da ne bo kje parkirat seveda.

Glede jogijev ne znam nič svetovat...jaz imam za v zibko tistega s kokosom...mi je kar fajn...upam da bo bebici tudi user posted image V posteljici pa je jogi že...ga je sestra kupila pri nečaku, pa je gor spal samo par mesecev, tak da je še nov....kak pa je pa ne vem user posted image

Mehčalci...pri dojenčku absolutno ne...jaz že sedaj uporabljam malo mehčalca in samo tistega od Froscha, ker sem sama občutljiva in hitro dobim kake fleke...ta mi je pa ok. Drugače pa je najbolj naravno in okolju prijazno, če uporabljate kis za mehčalec...moj oče ga doma uporablja že vrsto let...kupiš alkoholni kis (tist za vlaganje) in ga dodaš v posodico za prašek...pa ne se bati... perilo nič ne smrdi, saj diši prašek...je pa perilo zelo mehko. Pri nas je kar problem s trdo vodo...ja pod hribi sem doma in sem bila njaprej skeptična glede kosa...ampak deluje, tak da jaz ga bom uporabljala tudi pri otroku...ne vem a ga lahoko že od začetka...bom vprašala v materinski šoli. Ne me pa vprašat glede doziranja...sama še nisem prala s kisom,tako da se moram pri očetu informirat user posted image Pa še ena prednost kisa...hudo poceni je user posted image

HE HE ste si pa naredile lušte s palačinkami...jaz sem jih zadnjič jedla...nadevane s sadjem in sladko stepeno smetano...zelo dobro in osvežilno...drugače so pa moje najljubše z limoninim sokom in sladkorjem...malo si popacan ker se vse cedi, ampak okus mi je pa božanski user posted image

No pa grem popucat dnevno...potem pa počasi na kosilo...se mi že cedijo sline user posted image

Lepo nedeljo vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?