|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
30.7.2010 10:09:54   
ljubljana
pa še moj mini trebušček v 25 tednu. Očitno je mala obrnjena proti medenici in mi skoz po mehurju skače tistih pravih nogo žez trebuh brc pri njej sploh ni. Obseg pa 84, kar je glede na to da sem imela prej obdeg 65 ene 20 cm plusa, kile pa 4,5+, pa mam še eni 2 kili na mesec v dobrem. Sej je bilo vedno tako, do ene 2 meseca pred koncem sem zgledala kot bi rokometno žogo pojedla, potem pa počasi na košarkaško prešaltala.
Imam pa v ponedeljek pregled pa bomo videli kako je z našo pupo upam, da je vse ok, se kar malo sekiram, ker imate vse okoli 10 cm več okoli trebuha kot jaz.

user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 30.7.2010 10:13:17 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
30.7.2010 10:22:28   
simonmojca
ljubljana jej ker luškan buši - si pa dobra - VSAKA TI ČAST za 3 user posted image pa da si še vedno tako šlank, lahko samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  recept je pa kakš za tak zgled po 3 user posted image  al so sam dobri geni user posted image .

škorpijonček_  jaz tudi takih finih dni nimam, da bi stran metala - je vsega škoda user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 30.7.2010 10:23:20 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
30.7.2010 10:33:39   
ljubljana
Mislim, da so dobri geni nekaj je pa tudi prehrana. Moja mama je ko je bila noseča z mano do 6 meseca navadne kavbojke nosila. Je bila pri svojih 18 letih pri 175 cm težka 45 kg no jaz sem neka mešanica med mojo mamo in očetom, imam močnejše noge (mišice po očetu), drugače sem pa suha. 165cm in 55 kg. Čisto povprečna pasma.
Glede hrane je pa tako da meni redilne kombinacije že tako ne pašejo, ne maram preveč kruha (izjema je sveže pečeno sosedovo pecivo in kajzarce od Mercatorja) 

user posted image

ga pojem 0,5 kg na teden ali pa še manj. Pri kosilu ga nikoli ne jem, za zajtrk imam rajši jogurt in sadje, pa ne težko jem meso in krompir skupaj ker mi obleži na želodcu.
Najrajši imam solate
user posted image

in vse vrste popečene ali pa kuhane zelenjave pa doma pripravljene juhe...
user posted image

Če mesa nikoli več ne pojem me sploh ne gane ga bolj zato jem ker naj bi bilo dobro pa še to samo občasno.

user posted image

Ocvrtih stvari sploh ne jem in ne kuham, tako da pri nas ne jemo pomfrija pa dunajskih šniclov.
user posted image

Pa tudi jajca, ki si jih po sili prilike privoščim enkrat na 14 dni pečem na skoraj suhi ponvi, moj se pa pritožuje da so plastičnauser posted image . No on si veselo ulije olje v ponev da vse kar plava v olju, jaz moram pa stran ker se mi že ob pogledu na deci olja na jajcih obrača.

user posted image

Od sladic mi paše samo jedilna 90% čokolada in sladoled, ki ga pa lahko pojem v neomenjenih količinah.

user posted image

Upam da ste lačne user posted image pa dober tek!!!

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 30.7.2010 10:48:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 4128
30.7.2010 10:58:11   
nov2010
Pozdravljene!

ljubljana - prov lušten trebušček in svaka ti čast pri treh otrocih in četrti na poti. Za obseg pa mislim da se ne sekirat, saj sem jaz tudi proti koncu 23. tedna in ga imam tam okoli 86. Pa tudi glede prvotne postave se mi zdi da sva zelo na istem.

Kako pa ste kaj drugač? Vam ustreza tale dežek? Jaz sem danes ponoči spala kot ubita in sem se že ob pol šestih zbudila čist naspana.

Sedja pa komaj čakam da bo ura pol treh da pičim domov. Bom danes kar mal prej zaklučla.
Bom šla mal po trgovinah pogldat k v tisti vročini, ki je bila dober teden nazaj se mi res ni dalo okrog skakat.
Naslednji teden pa dobiva posteljico in previjalno. Se že ful veselimouser posted image . potlej pa čakamo samo še na vgradno omaro v otroški sobi in po tagrobem bo potlej sobica opremljena.

Zanima me če ste kje zasledile kakšne luštne nalepke za na steno?

No uživajte še naprej in naj vam petek čim hitreje mine potlej pa VIKENDuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4129
30.7.2010 11:11:28   
Dinki
hej punce,
jaz sem imela danes zjutraj pregled, me je pregledala (UZja ni nartedila user posted image ) in je vse OK. MV je lepo zaprt. Naslednji pregled imam šele 10.9. in pa končno sva dorekli, da bom imela PDP 11.11., je izbrala eno umesno varianto. Sem vse to že popravila na seznamu. Imam pa 11.8. cuker test  in pa kri + vodo.

Ljubljana, ja San pa poznam, sem jo spoznala tu na RRju med marčevkami, potem smo se pa še parkrat dobile na čveku. Super punca user posted image .
Glede tega, da me boš prehitela s porodom pa sploh ne dvomim v to, ker ti po statistiki prehitevaš, jaz pa itak zamujam tko da se ni za bat user posted image

Soncchhek, ja kile tudi pri meni lepo rastejo. Sem imela danes na pregledu že +7,5 kg pa res ne vem kje jih imam, ker obleke so mi vse kul, razen modrca user posted image
Ema83, lep buši user posted image  
Zori82, jaz sem v Lidlu že kupovala tekstil in je bil zmeraj OK, jaz imam dobre izkušnje, tudi s Hoferjem, čeprav sem na začetku zelo dvomila v eno in v drugo.

Škorpijonček, tudi moje spanje se je izrazito zboljšalo od kar se je malce ohladilo, se sploh ponoči ne zbudim, niti za wc, pol je pa zjutri že kar kriza user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Cukr testa pa jaz še nisem imela pa ga vrjetno tudi ne bom imela, sem nekje prebrala, da ga delajo vse user posted image po 25letu. Jaz še ne pašem v to kategorijo user posted image , upam.

Sistematično izvajajo test pri vseh nosečnicah po 30 letu ali pa če kakšni drugi dejavniki kažejo na to (izvid urina).

kolikor je meni znano, se dela test vsem nosečnicam v cca 28. tednu nosečnosti. Očitno pa je zelo odvisno od G. No, mene je izjemoma v tej nosečnosti poslala na test že prej ker je bil plod na začetku zelo večji, jaz pa redne menstrualne cikluse. Ampak je bil izvid OK, moj malček se je pa tudi nekako vnesel, po velikosti - HB.

Jaz bom tudi na tem mestu pohvalila mojega moža. Že kot partner je bil kul, ampak od kar je očka, ga imam še raje. velikokrat pomislim kako bi si jaz želela imeti takega očeta v otroštvu. Zrihta vse kar mu rečem, zjutraj on zrihta sinkota v celoti in ga pelje v vrtec, tudii spat ga da on če je treba, skratka ni da ni česa se ne poloti. In kot je pri tebi Ljubljana, je tudi moj mož VELIKO bolj redoljuben kot jaz user posted image .

Medenični pas - ga v 1. nosečnosti nisem rabila, upam, da ga tudi tokrat ne bom.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 4130
30.7.2010 11:43:03   
Dinki
Ljubljana, ja kakšen luštkan buši user posted image  mejčkn je pa zato ker zdej pričakuješ pupo in bo pač bolj mejčkana user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

vem, da jih imajo v Baby centru, Pikapolonici pa v Ikeei majo zlo luštne, pa v Supernovi na Rudniku je ena trgovina Butlers, ki prodaja dodatke za dom, ampak mislim, da so bolj višjega cenovnega razreda.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
30.7.2010 11:53:48   
obcinarka
ojla, jah jaz ne vem no, kar se tiče glede vzmetnic... gledam obedve, ker eno še rabim... tisto pisano sem gledala na bolhi, je ena gospa prodajala, pa mi je kar nekak sedla k je mal debelejša... nimam izkušenj kaj pravte?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4132
30.7.2010 11:56:44   
ljubljana
Vse ki boste kupovale ležišče iz lateksa in pene bodite pozorne na to, da nimate predala pod posteljo ali pa da boste redno zračile spodnji del postelje saj drugače v 2 letih ležišče preperi.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 30.7.2010 11:57:07 >

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
30.7.2010 11:56:58   
malajka84
Dan punce! No za mene bl jutro, sm ponoč spala nič, pa sm zdej nadoknadla....6krat sm šla mende na wc, pa pit pol sm bla že lačna in sm ob treh zjutraj jedla breskve...pol je moj smrčal..ah pestra noč:)

ljubjana ti pa res maš dobre gene..jst jih na žalost nimam...eh bomo že..user posted image s slikcam si pa naredla lušte:) ena dobra kremna zelenjavn ajuhca bi zdele tko pasala:) pa pistacijev sladoled za zravne:) mmmm...

kaj uporabljate proti strijam, da deluje? js sm mela že tri različna olja pa kremo neko..pa nič..še kar so tu..mislim nove....

nalepke v BC imajo paketke medvedka puja (to lahk v mojem albumu vidiš), pa kittiko, spidermana, neke princeske, mojstra mihata,...no majo kr izbiro,,,je pa paket nalepk 16€, pa je notr kaj vem 8 velkih pa ce kup manjših...so pa lušne, človk kr ne ve kaj bi vzel:)

pa še slika mojga buš buša:) danes smo začeli 26. teden...tko da rečmo da je tole polnih 25. če bo šlo tkole naprej...uff..:)

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
30.7.2010 12:03:32   
ljubljana
Strije
Jaz nisem nikoli uporabljala nič pa nima nobene ene se mažejo z vsem možnim pa jih kljub temu imajo, odvisno je od sestave kože in elastičnosti. Seveda je tudi izredno hitro napredovanje v teži en od pospeševalnih dejavnikov.
Tole je pa iz foruma iskreni.net
user posted image
Strije na koži so bolj pogoste pri ženskah kot pri moških, in se razlikujejo po velikosti in obliki. So posledica hitrega pridobivanje telesne teže, najpogosteje se pojavijo v nosečnosti in med puberteto.  
Ko gre telo skozi obdobje nagle rasti, notranjost kože raste hitreje kot ji zunanjost lahko sledi, zato se vlaknaste in elastične plasti globoko v koži raztegnejo in pretrgajo. Strije so dejansko brazgotine, ki se tvorijo, da bi pozdravile te raztrganine. Strije so ponavadi hujše na področjih, kjer je večji vpliv teže, kot npr. prsi in zadnjica. Morda boste opazili strije kot valovite oznake na trebuhu, prsih, zadnjici in stegnih. Na začetku so škrlatno rdeče barve, nato pa v obdobju 6-12 mesecev postopoma bledijo in postajajo vedno manj opazne. Z razvojem strij je lahko povezano tudi pomanjkanje cinka. Če se vam strije hitro pojavijo, vam morda primanjkuje cinka, ki je bistvenega pomena za regeneracijo kože. Če se odločite za prehransko dopolnilo, izberite tistega z dodatkom magnezija in vitamina B6 za optimalno absorpcijo. Pomemben je tudi vitamin C je pomemben, saj pomaga ohranjati elastičnost kože preko njegove vloge pri tvorbi kolagena. Preprečevanje Ohranjanje vlage in prožnosti na prizadetih območjih bo zmanjšalo verjetnost za pojavljanje strij. Poskusite dnevno masirati prizadeto območje, da ohranite kožo voljno in zmanjšate verjetnost, da bi se razvile strije - še posebej, če ste noseči. Izogibajte se hitremu pridobivanju teže z ohranjanjem zdrave prehrane in načina življenja. Jejte veliko svežega sadja in zelenjave, žit, oreščkov in semen ter se izogibajte mastni hrani. Pijte dovolj vode (vsaj dva litra na dan). Pomembna je tudi redna telovadba. Če ste noseči, poskrbite za dovoljšen vnos cinka, da sebi in dojenčku zagotovite ustrezno prehrano. Ker so strije ponavadi hujše na področjih, ki so pod pritiskom teže, pazite, da nosite modrček z dobro oporo za zmanjšanje delovanja sile teže na vaše prsi med nosečnostjo in dojenjem. Ko se strije enkrat pojavijo, so trajne – nobena krema ali masaža jih ne bo mogla odpraviti. Pomembno Posvetujte se s svojim zdravnikom, če se vam nenadoma pojavi veliko število strij - to je lahko znak nekaterih hormonskih bolezni.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
30.7.2010 12:34:29   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Upam da ste lačne user posted image pa dober tek!!!

Jao, če do zdej nisem bila, sem pa zdej sigurno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

vem, da jih imajo v Baby centru, Pikapolonici pa v Ikeei majo zlo luštne, pa v Supernovi na Rudniku je ena trgovina Butlers, ki prodaja dodatke za dom, ampak mislim, da so bolj višjega cenovnega razreda.

Mothercare ima tudi, ampak niso tko posamezne nalepke (vsaj nisem videla), ampak so tisti trakovi za na steno, take bordure.

Punce, boste ve kupile take spalne vreče?

user posted image

Sem nekje enkrat zasledila, da novorojenčkov se ne pokriva, ker se lahko kej prevračajo na deko, pa bi se lahko zadušili, sam ne vem niti kje sem to prebrala. Kako je s tem?

< Sporočilo je popravil pikizenc -- 30.7.2010 12:35:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 4136
30.7.2010 12:48:50   
nov2010
he našla ene luštne nalepke:

Ampak niso tolk pocen nouser posted image

http://www.lepke.si/nalepke

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
30.7.2010 13:46:01   
Soncchhek
Ljubljana ti si ena mačka !!!! četrta nosečnost pa taka postavca user posted image !
jaz sem bila pa do faksa suhica z velikimi joški, user posted image par let kasneje baba z lepimi oblinami....zadnje dve leti pa majčkena bunkica.....( sem iz sredješolskih 58 prišla na 82kg, 172 cm pa imam)...tako počasi...no zadnje dve leti pa + 15..... tako da.....kot sem rekla....ko sem izbruhala 10 kg prve tri mesece sem bila spet oblinasto lepa user posted image user posted image user posted image . mojo računico sem pa itaq že včeraj napisala.

in valda, zdrava prehrana.....saj kot sem že enkrat napisala..jaz sem naredila lani revolucijo v prehani..zdaj sem itaq na multi zdravi cuker " dieti" ipd.

zdaj ne vem že katera je napisala...ja tiste ki imamo nosečniški diabetes ( mislim pa da sem med novemberkami to samo jaz) bomo imele kontrole po porodu...lahko da vse skupaj izzveni, lahko da ostane.... še naprej....lahko da se ponovi kasneje.....Pač vedno si pod neko kontrolo. Glede na družinsko ozadje, sem jaz tudi vedno bila, pač greš na teste in to je to.

KOt pravim vedno...meni se ne cedijo sline po sladkarijah...sploh ne....po domačih dobrotah ( jabolčni zavitek, potica....ipd....) to pa.....danes so imeli za kosilo marelične cmočke....jaz pa polnozrnate testenine z zelenjavo+ solatko....si moram poskusit enkrat naredit cmočke na polnozrnati moki ipd... če bo šlo ok čez s cukrom.

A ve kira kakšen dober recept za kremno juhico?

nov2010, nalepke za na steno sem jaz ugledala v Ikei...en kompletek otroški je prav carti...kar dosti nalepk gor..cena pa mislim da 10 e. Mi bomo kar sami kaj narisali....

joj jaz če ponoči ne grem na wc, zjutraj ko se zbudim komaj prilezem tja in sedim sto let gor....šššššššššššššššššššššššššššššššš......user posted image

Vidim da danes hvalimo naše dedce, jst mojga tudi ne dam ! Vse pomaga....ni da ni.... sem prav razvajenka zdaj v nosečnosti  ...le tako naprej...user posted image

malajka 84, tvoj buši je pa tak velikanko kot pa moj....joj pol pa še joške k imamo velike.....se tudi včasih vprašam kaj bo do novembra user posted image .
Strije? jaz sem uporabljala od Vichy....to sem opustila, ker sem porabila dve pa pol na mesec.....kombinirala sem s par stvarmi, ki pa jih sedaj uporabljam vsak dan: Weleda olje, Lush- masažne ploščice, Alverde maslo za telo. Večinoma se mažem z Weleda oljem...ostali dve stvari pa kir dan vmes. Strij zaenkrat nič novih...ne da bi opazila.

Pikizenc, mislim da novorojenčka imaš lahko pokritega z dekco+ faj ga založiš...potem so pa te vreče za spanje super....je vedno pokrit.....na mestu in tako dalje.

aja, tole sem še dolžna eni od vas....pozabila kateri....
http://www.ultra-med.si/Default.asp?IDM={44CDCE5A-C4DE-42EB-92DB-BFEE08E516F6}&N=2
nekje sem zasledila da je 15 e...ali 20 e...pa več ne najdem kje.....

http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=508

LP!

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 30.7.2010 13:48:32 >

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
30.7.2010 13:52:44   
Mateja81
Pozdravljene user posted image

tu pa tam kaj preberem, kaj se dogaja ampak zaenkrat nisem imela kaj dosti časa za pisat.
Najprej bi popravila PDP na 22.11. najprej sem ga imela 18.11. pa mi ga je G potem prestavil po pregledu. Naslednji pregled 4.8.

Zori82 mislim, da se midve poznava, a ne? Kar se tiče bodijev iz Lidl-a in Hoferja so čisto vredu. Jaz sem jih imela pri Patriku vedno tudi od tam pa ni bilo nobenih problemov...edino kar je pa fajn so pa bodiji na preklop (teh še nisem opazila v teh trgovinah) ker so nekateri user posted image  res občutljivi za preoblačenje bodijev čez glavo.... Pa atiji imajo tudi zelo radi bodije na preklopuser posted image .

pikizenc če sprašuješ za spalne vreče... Meni so bile zakon!!!user posted image  Sem jih precej uporabljala za malega ampak potem sem jo čez poletje nehala uporabljat - in ga nisem več mogla prepričat da bi šel v vrečouser posted image
V Celjskem H&M -u so jih imeli zadnjič znižane na 10€ in sem jo kr kupla pa še take fajne tanke so bile... pri vrečah je treba biti previden ker je lahko otroku hitro prevroče če mu oblečeš spodaj še pižamico itd. Tako da je fajn da kupiš tanjšo vrečo ker v spalnici itak nimaš nikoli 15 stopinj da bi bilo res mrzlo za otroka...
Tako toliko za začetek od mene... uživajteuser posted image

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
30.7.2010 14:17:44   
zori82
o mateja sj ne morem verjet da se tud tuki najdevauser posted image A nisi men zadnič na fb napisala da maš rok 2.11.user posted image Pa že vete kaj bote meli?
Se pravi v četrtek turbo v lidla, da ne poberejo vsegauser posted image . Drugač pa prideva danes na vaš konc,se lahko zmeniva za kavico če imaš čas?

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
30.7.2010 14:20:02   
simonmojca
soncchhek user posted image  men, ravno danes sem razmišlala o tej blazini user posted image
no sej če je do 20€ to še nekako gre /sem se bla, da je dražja)
tako, da hvala user posted image

glede decev user posted image  jaz tudi mojega ne dam, pa čeprav je en velik ZMEDENI ŠTORČEK user posted image , upam, da ga res samo hormoni dajejo user posted image  kakor je rekla mami. Me pa drugače tako pedena zdaj odkar je slišal-zvedel, da imam nizko posteljico (je ves paničen user posted image  še sesalca ne smem dvigniti, zalivat rož...)

moja sestra (je starejša od mene samo še večji otrok, kakor pa 5letni otrocuser posted image ) jih je kupila v merkurju, obi in bauhausu jih je pa kupila za v sobo (rože) in za v kopalnico (pod tušem ima žabe user posted image ) na stranišču (ima račke in ribice user posted image )

strije in kreme zaenkrat imam srečo (moram trkat na les-glavo user posted image ), pa sem bolj pri talenih in se parkrat na teden namažem. Imam pa kremo, ki si jo namažem med tednom in olje po tuširanju (oboje sem pa kupila v drogeriji Tuš mislim, da je nekaj na s.. ferma user posted image )

ljubljana itak, da sem ratala lačna, ko sem vidla vse te slike user posted image . Dobro, da imam ravno ob 11h malco, da sem šla jest user posted image .

medenični pas meni ga bo svakinja kupila (dolžna še za RD user posted image ) in ko je slišala da imam nizko posteljico je rekla, da ga bom rabila user posted image

jogi a se še nobeni ni dal pogledat user posted image  če je kater od unih dveh dober. Če nista bi pa prosila za kakšen nasvet kaj je dobro. Ker jaz res nisem talent za jogije - tega ki ga imam je tašča kupila (tistega ki ga imam doma pa moja mami user posted image ), ko bom pa menjala sem si pa rekla, da bom imela vodno posteljo - tako, da res nimam pojma na kaj moram gledat user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
30.7.2010 18:12:47   
ječi12
ojla

vidm da čvekate na polno,une slike s hrano pa...kaj nej rečem? LAČNA SM!!!!!! :)))))

kgje js še nism nč dobila gor,oz sm mela -2 ampak zdj sm pomoje lih na ene nuli,tko da sm 2dobila v enem mescu zdj.

drugač pa tale trebuh na sliki je nekak mojmu podoben,mam iz prve N take strije,pa še visi mi trebuh zdj.not nice at all....ampak nimam kej,tko je.....zdj jih še nimam,ampak mam tut manjši trebuh se mi zdi.bomo vidl sj je še čas za dobit jih.

jogi smo mi kupil v BC antialergen,pa je ubistvu bl pena k pravi jogi.ampak ga bomo še zdj ponucal.pol pa kupil pojstlo za dva in nove jogije....

ene naslednje preglede dobite že papirje ane?

js mam pregled v 29t. najbrž bom papirje pol šele naslednjega dobila.čeprou pol bom pa že v ene 34t...

nč uživajte.tuki na morju je ok,ker ni vroče(še vedno) ampak se drug teden obeta 30 stopinj,tko da bomo meli še pravo poletje....

Neposredna povezava do sporočila: 4142
30.7.2010 18:37:34   
majabar
Lep pozdravcek!

Danes imam spet tak jokast dan, prakticno brez razloga. Bo ze minilo. Izvidi urina so pokazali, da imam veliko levkocitov v urinu. V krvi imam pa premalo limfocitov, res cudnouser posted image . Bom poklicala ginekologinjo, da mi pove svoje mnenje. Drugace se pocutim dobro, danes zacenjam 28. tedenuser posted image .

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
30.7.2010 19:15:44   
emma83
ljubljana res si prava mačka kot je napisala sonček.

majabar user posted image user posted image user posted image , upam da boš kmalu bolje.

simonmojca jaz pojma nimam za jogije, vem samo da bom vzela dormeo, ker ga imava tudi midva že tretje leto in je super.

A za Lidl je akcija naslednji teden? Ker sem jaz genij že danes tam visela in iskala cotke pa nič najdla, se bom morala na blond pobarvati.

Drugače pa eno vprašanje za mamice: a ste kdaj pustile otroka samega v avtu v avtosedežu, ve ste pa skočile v trgovino? Namreč glih danes, ko sem bila v Lidlu, pridem do avta, zraven mojega parkiran en Twingo, zadaj pa otrok sedi v avtu. Sploh vedela nisem kaj naj naredim, a naj kličem policijo ali kaj? Pol sem tam zraven počakala, da je babica od otroka prišla in sta se odpeljala. Ne vem no, meni se to zdi ful neodgovorno, pa vsako leto beremo o tem kako starši puščajo otroke v avtu, oni gredo pa po nakupih, bogi otroci pa potem dehidrirajo ali pa še kaj hujšega, saj ne rečem danes ni bilo vročine ampak vseeno. Mulček je bil star tam okoli 1 leta, pa saj bi ga komot s sabo vzela. Kaj pravite na moje razmišljanje?

Grem večerjo kuhati.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
30.7.2010 19:45:27   
Mateja81
Zori ne, pisala sem ti da imam rojstni dan 2.11., rok pa šele 22.11. Ampak računam na to, da bom kaj prej rodila tako kot sem prvič (sicer 1 teden prej - ampak je bilo prav fajn) Najbolj zoprno je če si čez rok...Ej če si (sta) za kofe jutri dopoldne imam čas ti pošljem mojo št.; popoldne pa gremo na piknik.
Malo že vemo kaj bi naj bilo, ampak bom raje še počakala do naslednjega pregleda naslednji teden, da bom bolj sigurna. Sicer pa bo najbolj ziher ko bom sama vidlauser posted image , v porodni mislim.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
31.7.2010 8:47:28   
simonmojca
Jutro user posted image

vidim, da še vse pridno spite, ko je pa tako lepo vreme za spanje (jaz za čuda sem pa pri zaspančkih, pa sem že pokonc od 7h user posted image )

No jedli smo že in user posted image  spili, zdaj pa gledam ribiča Pepeta user posted image
tukaj vam prilepim zajterk in kavico - za posledkat in da boste lažje vstale user posted image .

zajtrk

user posted image

in kavica za posladek user posted image  user posted image  Lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 31.7.2010 8:51:45 >

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
31.7.2010 9:00:34   
obcinarka
ooooooooooo jutro, tale zajtrk ki si ga servirala me je zbudil... jaz sm že na startu, morm stanovanje posesat, pa prah brisat, pa to...
jogiji... nimam pojma sm si pa ogledala tvoj link.. tud on iz kokosovih vlaken al kaj sm zasledila nekje da je superca.. tud jaz ga morm še kupit..

moj še spii, ker je mel včeri mali randi z unionom, tko da.... jaz bom pa mal delala, skuhala kosilo..
sm pa včeri brskljala po štacunah-zase, ker sm pač ugotovila da mi ni kej prav, sej doma še gre, za v službo je pa hudič... no nekje se je že začela jesenska kolekcija pa dolgi rokavi..
aha.. sej veste jaz se še vedno švercam tud enmal pr vas novembrskih, ker tolkkkkkkkkk velik zvem..

čavvvvvvvvuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4147
31.7.2010 9:04:12   
nejka000
Jutro user posted image !

ljubljana iiiii kak cute bušček. Svaka ti čast za to postavo!user posted image

simonmojca kje se dobi taka fajna kavica?user posted image

majabar upm da boš kmalu boljeuser posted image user posted image

Mi smo si pa danes za zajtrk privoščili palačinke z nutelo. No jaz ne-zaradi mojega sladkorja, naš pikec pa jih je pojedel kr 4.
Upam da bo danes kaj boljše vreme, ker tega dežja je pa dovolj. Prejšn teden me ninič motilo, zj pa mi gre že na živce ker ne moreš niti ven, pa tamali je tečen cel dal noter,.... Smo včeraj cel dan poležavali pa bili leni.
user posted image
tako pa smo včeraj preživljali en full len dan

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 31.7.2010 9:05:06 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4148
31.7.2010 9:06:59   
simonmojca
pri nas smo že vsi pokonc (sem bila jaz zadna-sta me pes in mačka zbudila-ka so tako veseli, ko moj pride iz spalnice, da so kar glasni. No ja wc me je tudi prebudil user posted image )

Men se pa ne da pospravljat user posted image , sam sem že ves teden govorila, da bom danes vrt preplela user posted image  pa se mi tudi ven ne da, ko pa je tako vreme user posted image .

Glede jogija mi je mami mal pomagala user posted image , je rekla, da sta oba ok. Tako, da bom verjetno zadnjo odločitev dala še mojemu user posted image , ker on gre ponavadi potem delat doktorat na netu. - meni se ne da, on pa ko se spravi, pogrunta boga in pol user posted image .

Nič bom vrjetno šla kar še malo na kavč pa pregledat med cd kaj bi midva z user posted image  gledala.

Glede kavice user posted image  na žalost sem jo jaz vedno našla samo na netu in na mailih - kje bi jo pa tako našla pa nimam pojma user posted image .

nejka000 joj lepo ste se ves, dan samo stiskali user posted image , si mi pa naredila s temi palačinkami (bi jih tudi jaz zdele z veseljem zmazalauser posted image )

majabar upam, da bo vse ok in še od mene ena user posted image

malajka84 ti pa tudi že imaš velik buši in lep user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 31.7.2010 9:12:16 >

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
31.7.2010 9:20:17   
nejka000
ja smo se stiskali pa cartali,pa,...samo en član je manjkal user posted image ki že dva dni dela na primorskem....pa ne vem kdaj pride.
eh bomo že preživeli.
simonmojca če se ti palačinke luštajo kr pridi, jaz še eno rundo pečem. al pa ti jih pošljem po hitri pošti.user posted image

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 31.7.2010 9:21:01 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?