Dinki
|
hej punce, jaz sem imela danes zjutraj pregled, me je pregledala (UZja ni nartedila ) in je vse OK. MV je lepo zaprt. Naslednji pregled imam šele 10.9. in pa končno sva dorekli, da bom imela PDP 11.11., je izbrala eno umesno varianto. Sem vse to že popravila na seznamu. Imam pa 11.8. cuker test in pa kri + vodo. Ljubljana, ja San pa poznam, sem jo spoznala tu na RRju med marčevkami, potem smo se pa še parkrat dobile na čveku. Super punca . Glede tega, da me boš prehitela s porodom pa sploh ne dvomim v to, ker ti po statistiki prehitevaš, jaz pa itak zamujam tko da se ni za bat Soncchhek, ja kile tudi pri meni lepo rastejo. Sem imela danes na pregledu že +7,5 kg pa res ne vem kje jih imam, ker obleke so mi vse kul, razen modrca Ema83, lep buši Zori82, jaz sem v Lidlu že kupovala tekstil in je bil zmeraj OK, jaz imam dobre izkušnje, tudi s Hoferjem, čeprav sem na začetku zelo dvomila v eno in v drugo. Škorpijonček, tudi moje spanje se je izrazito zboljšalo od kar se je malce ohladilo, se sploh ponoči ne zbudim, niti za wc, pol je pa zjutri že kar kriza IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Cukr testa pa jaz še nisem imela pa ga vrjetno tudi ne bom imela, sem nekje prebrala, da ga delajo vse user posted image po 25letu. Jaz še ne pašem v to kategorijo user posted image , upam. Sistematično izvajajo test pri vseh nosečnicah po 30 letu ali pa če kakšni drugi dejavniki kažejo na to (izvid urina). kolikor je meni znano, se dela test vsem nosečnicam v cca 28. tednu nosečnosti. Očitno pa je zelo odvisno od G. No, mene je izjemoma v tej nosečnosti poslala na test že prej ker je bil plod na začetku zelo večji, jaz pa redne menstrualne cikluse. Ampak je bil izvid OK, moj malček se je pa tudi nekako vnesel, po velikosti - HB. Jaz bom tudi na tem mestu pohvalila mojega moža. Že kot partner je bil kul, ampak od kar je očka, ga imam še raje. velikokrat pomislim kako bi si jaz želela imeti takega očeta v otroštvu. Zrihta vse kar mu rečem, zjutraj on zrihta sinkota v celoti in ga pelje v vrtec, tudii spat ga da on če je treba, skratka ni da ni česa se ne poloti. In kot je pri tebi Ljubljana, je tudi moj mož VELIKO bolj redoljuben kot jaz . Medenični pas - ga v 1. nosečnosti nisem rabila, upam, da ga tudi tokrat ne bom.