aleunam
|
Dan! Uh, sem rabila časa, da sem prebrala dve strani. Še dobro, da mam pred sabo - včeraj je nisem pila in zvečer zaspala že ob pol desetih. Škorpijonček, piši še v temo decemberk, januark,... Občutljivost me je precej minila, ne morem verjeti sama sebi! Predvsem ljubosumnih izpadov nimam več. Za kakšno stvar bi prej popenila, sedaj raje "hudomušno" podražim in se iz tega nasmejem(o) , ampak to ne pomeni, da mi je vseeno ali da nimam rada... Mi pa kakšna solzica priteče ob filmu ali solzavih videospotih. A ni prehudo. 3D UZ je super! Dobili 100% potrditev, da je , z bodočim očkom sva oba zelo vesela, čeprav bi bila tudi z . Edino načakala se sva, pol ure po svoji krivdi, ker sva šla prehitro in eno uro po njihovi. Ampak je bila zdravnica zelo prijazna, čist se je topila, ko je dajal rokice pred obraz, pa delal face, oh... Midva pa tudi čist raznežena, mah, sem se kar zaljubila v . In ko vidiš iskreni nasmeh na obrazu, je vse skup res . Vmes je moj rekel, da ima moj nosek, ko pa sva dobila slikice, pa se mi je zdelo, da je na dveh podoben mojemu, na dveh pa njegovemu. Dobila sva torej 4 sprintane slikice, 20 slikic na CDju in nekaj par-sekundnih posnetkov. Pa ati je kupil bodija v , ful lep, pa gor piše tvoj sonček. Ležalnik se tudi meni zdi uporaben, če bo le želel biti v njem. Kot je omenila ena, ga nimaš ves čas na rokah, bom pa najbrž nabavila rabljenega. Dinki, 58 cm in 4200g? Vau, to pa je res korenjak, Nejka še celo 250g več. Lottyka, meni je tudi iskala žilo. Ko je že predrla z iglo skozi kožo, jo je premikala levo in desno, dokler ni našla žile. Je blo huje zraven gledati, kot pa čutiti. To se mi je prvič zgodilo, da je ne bi v prvo našla. Porodniška - a je rok za oddajo papirjev točno dva meseca pred PDP? Mislim, da bi med porodom (če bo naravni) uporabila samo tisti gel. Ampak počakam na materinsko šolo, da malo razložijo kako in kaj. Lahko, da sem trenutno korajžna, vprašanje kaj bo par minut pred porodom. Majchi, uživačka! 3 tedne na Pagu, super. Simonmojca, lahko spremenim . Izberite kaj dam gor, pa ni problema. A še kaj drugega sprememnimo? Srček naj ostane? Phleps, še tri dni, pa greš na dopust.
|