|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
27.7.2010 18:44:25   
pikizenc
lottyka - točno ta ležalnik od PP sem jaz tudi gledala, men se zdi super

ljubljana - ti k si že veteranka, dej mi nekaj prosim razloži k še zdej ne štekam. Če ti voda odteče (ali ti pa predrejo ovoje), a se potem lahko okol sprehajaš? Sem mislila, da potem te dajo kr ležat in ne pustijo okol maširat, kar mi sploh ni všeč user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
27.7.2010 19:06:36   
Renesme**
Da še jaz mal komentiram lajšanje bolečin med porodom...user posted image

smejalni plin- takoj ko sem prišla v porodno (6cm odprta) so mi ga dali, nimam občutka, da bi kaj pomagal, razen da sem baje ko je popadek popustil zaspala 8ja za celih 30-40sek)user posted image , se ne spomnim, se pa spomnim, da ga sploh nisem hotla stran dat, ker mene je skoz bolelo in mi je moj tisto masko stran vlekeluser posted image

potem so mi dali pa še tisto protibolečinsko zadevo v žilo: me je bolelo ko user posted image  ko je žilo iskala, roke sem imela čisto blede-bele, žil se sploh ni videlo, kar nisem mogla verjet in sem prav roko pogledala...no 1. sestra mi je žilo predrla, potem rekla, da ona ne bo več in mi je 2. potem infuzijo naštimala- auč je bolelouser posted image . Jaz se spet ne spomnim, da bi kaj pomagalo, baje sem zaspala, pa da mi je bilo celo slabo, ker so mi naenkrat preveč dali....no ko sem se zbudila (oz. v moji glavi, ko ni nič pomagalo, sem pogledala tisto flašo in videla, da nič ne tečeuser posted image , potem so mi razložili, da so mi zaprli, ker mi je bilo slabo....mislim, da pred iztisom spet odprejo dozo...)

Med predihavanjem sem premišljevala, da naslednjič pa 100% epiduralnauser posted image , ko me je prerezala me je spet bolelo, ker so me zadrževali zaradi gužve in popadki, ko sem bila končno na vrsti za rodit niso bili več dovolj močniuser posted image ....ko me je šivala tista injekcija sploh še ni prijela....potem so se mi še šivi vneli, šli narazen, zgornji je popustil...po njihovo nič tragičnega...no zdaj je za ene par mm- skor cm večja luknjauser posted image , upam da ne bo treba rezatuser posted image  v 2.

Premišljujem, da bi rodila kar brez vsega, bom vsaj vedela kaj se z mano dogajauser posted image ...aja v porodni sem bila pa vsega skupaj 1uro 47min do poroda!
Bi pa probala Dianatal gel, če bo mali z glavo dol obrnjen...da me vsaj nebi rezaliuser posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
27.7.2010 22:03:57   
naša beba
Moram priznat, da pa jaz kart resno razmišljam o epiduralni. Sicer je menda moj prag bolečine kar visok, ampak, če se da pomagat, zakaj pa neuser posted image

S temi nakupi ležalnikov in vreč in copatkov mi pa kar skomine delate... to pa zato, ker nič kaj takega nisem kupila, na koncu bom hotela imet pa vse naenkrat...

Celulit se je pa pri meni tudi razširil na sprednji del stegen (poudatek je na razširil), samo bolečin pa za zdaj nisem zaznala.

ljubljana... slika je zakon, tudi midva z user posted image rada kaj ustvariva za posebna darila. Sva lani imela kar neke poroke, pa vselitve in druge special dogodke...

lottyka, nisem bila na polikliniki, ravne na koroškem. K sreči mi na polikliniko ni bilo treba stopit že skoraj 15 let, prej sem bila pa kar redna gostja

Pregled se je pa kar dobro izšel, za kilograme nisem bila kregana, po mojem sploh ni bil pozoren, čeprav sem na +7user posted image ; znakov sladkorne ni; srček bije normalno tam okoli 140 udarcev na minuto; imam pa vnetje (začnem danes s canestenom); in pa prepoved čokolade zaradi glavobolov user posted image user posted image user posted image . Kaj pa to, da čokolada vsebuje hormon sreče, a na to pa ni pomislil...??? user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled 27.08. To nam sicer malo pokvari termin za dopust, bom probala jutri še poklicat, čemi lahko prestavi za ene dva dni...

Evo, to je vse za danes, grem še malo pred tv, pol pa ajči tutajčiuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
27.7.2010 23:12:37   
Majchi
Ojla punce!
Samo na hitro se vam oglašam iz Paga in vas prav lepo pozdravljam. Tukaj smo za 3 tedne. Prov lepo počivam, mali brca (predvsem ponoči), ta velika mi skoz nagaja, oči me včasih ne ubogauser posted image ... Načeloma se imamo lepo.

Kmal se nam začnejo porodniške in takrat upam, da vas bom končno ujela in lahko sproti prebirala kaj pišete. Do takrat pa nimam šans, tok ste pridneuser posted image .

Aja, sem samo to stran prebrala in sem vidla, da se o epiduralni pogovarjate. Jaz sem prvič rodila brez in mi je bilo super, da sem doživela vse tako kot pač je. In tud tokrat bo verjetno tako. Sem bolj pristaš tega, da je vse čimbolj naravno. Je pa res, da moj porod ni bil bogve kako težek niti ne kompliciran. Tudi bolečinsko prag imam precej visok, tako da zame ni bil problem.
Dali so mi sicer masko - moj pravi, da sem bila zadeta, men se pa zdi, da ni blo čist nič efekta. In čisto na koncu so mi poleg nekaj umetnih dali še pol doze nečesa proti bolečinam. Tok se mi je začel vrtet, da nisem več smela stat (do takrat sem namreč bla pokonci) in sem mogla na porodno postlo. Če bi vedla, da sem pol ure pred koncem, ne bi sploh sprejela tega. Bolečine ni nič ublažil, le vrtel se mi je.
Mogoče se sliš smešno, ampak meni je dala ful zagona in pozitivnega odnosa in pristopa knjiga Izziv poroda. Tam tako lepo piše, da ne smemo jemati zadeve kot porodno bolečino, ampak kot porodno občutje, doživetje. Čist simple in logično se mi je zdelo in tega sem se takrat držala. Močno upam, da mi tudi v drugo tako rata in da se bom še bolj zavedala poteka vseh dogodkov.
Zdej pa spat. Jutri pa nov dan uživancije na Pagu.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
28.7.2010 7:13:24   
simonmojca
Jutro user posted image

samo toliko, da vam zaželim frišen in prijeten dan user posted image

grem user posted image  do konca spit

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
28.7.2010 7:44:23   
simonmojca
user posted image    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mene pa samo zanima, če bi dale kaj drugega na seznam - namesto DARIL
ker so mi darila čist mim user posted image , bebice user posted image  in user posted image  so pa tako cortkani, da bi že zaradi tega vprašala za spol user posted image , čeprav hočem biti presenečena v porodnišnici  user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 28.7.2010 7:52:01 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
28.7.2010 8:13:23   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Citiram s strani CSD Šiška:

- 60 dni pred predvidenim datumom poroda se oglasite na vašem centru za socialno delo, kjer vam bodo dali obrazce za uveljavljanje pravice do porodniškega dopusta in vas seznanili o vseh nadaljnjih postopkih in pravicah v zvezi z zavarovanjem za starševsko varstvo.

- Najkasneje 30 dni pred predvidenim nastopom porodniškega dopusta se s potrdilom ginekologa oglasite pri vašem delodajalcu, če pa ste samostojni podjetnik, pa morate obvestiti pristojni organ za registracijo samostojne dejavnosti v 15 dneh po priznanju pravice.

Jaz bom vse urejala konec septembra, da dobim notri še avgustovsko plačo, bo nekaj več porodniške potem.

emma jaz to razumem 58 dni pred PDP. Sicer pa bom itak šla začetek Avgusta osebno kar na naš CSD, ker po telefonu bolj malo narediš, pa bodo točno povedal če lahko že uredim.

Citiram s strani CSD Šiška, sem šla nazaj poiskat linke
Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

Predviden datum poroda:  02.11.2010  Datum nastopa porodniškega dopusta:  05.10.2010  Predviden datum vloge:  03.09.2010 

Torej naj bi vlogo oddala 3.9. Jaz to razumem kot izpoljnjeno vlogo z vsemi podatki. Ker pa vem, da pri nas traja da dobim podatke o plačah, ker imamo zunanje računovodstvo, bom raje začela prej z urejanjem papirjev. Torej bom v Avgustu vse uredila, da lahko do 3.9. oddam.

Sicer pa mislim da so fleksibilni in nama bo obema uspelo, meni da nimam noter Avgustovske plače in tebi da jo še dodaš user posted image .

Jaz to tudi tako razumem - 60 dni pred PDP dobim na CSD papirje in imam še par dni časa, da nesem v službo (za en list izpolnit je menda dovolj).  Eh, birokracija user posted image Se sprašujem, kaj se zgodi, če zamudiš (npr. tiste, ki imate v službah zunanje računovodstvo), potem ne pripada več porodniška user posted image . Upam, da ni tako tog sistem.
17.8. imam naslednji pregled in tam že dobim napotnico za porodnišnico ter potrdilo za CSD (tudi razložijo mi kako in kaj), potem pa naprej...

Ležalnik, jaz ga v mislih nekako imam, moj pa sploh ne, on bi stajico, pa meni ni všeč, ker se mi zdi, da je otrok kot v kletki... Kompromis je, da zaenkrat ne bova kupila ničesar (kasneje - če bo potrebno).

Še 2x gremo spat do dopusta, pošteno povedano imam že vsega polno glavo in ga res potrebujem. Pa še sama sem v pisarni, cimra že od ponedeljka na počitnicah. Je kar morbidno.

Ne bomo stokali, lep dan vsem in naj bo nasmejan! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 28.7.2010 8:15:18 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
28.7.2010 8:45:31   
simonmojca
malo mi je dolgcajt v službi user posted image , danes pa res ni nič dela user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   
user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 28.7.2010 8:52:50 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
28.7.2010 8:51:27   
phelps
hihi, simonmojca, user posted image user posted image

Meni se pa nič ne da, jaz sem čisto na off že user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 4009
28.7.2010 8:55:17   
aleunam
Dan!
Uh, sem rabila časa, da sem prebrala dve strani. Še dobro, da mam pred sabo user posted image  - včeraj je nisem pila in zvečer zaspala že ob pol desetih.

Škorpijonček, piši še v temo decemberk, januark,...user posted image

Občutljivost me je precej minila, ne morem verjeti sama sebi! Predvsem ljubosumnih izpadov nimam več. Za kakšno stvar bi prej popenila, sedaj raje "hudomušno" podražim in se iz tega nasmejem(o)user posted image , ampak to ne pomeni, da mi je vseeno ali da nimam rada... user posted image  Mi pa kakšna solzica priteče ob filmu ali solzavih videospotih. A ni prehudo.

3D UZ je super! Dobili 100% potrditev, da je user posted image , z bodočim očkom sva oba zelo vesela, čeprav bi bila tudi z user posted image . Edino načakala se sva, pol ure po svoji krivdi, ker sva šla prehitro in eno uro po njihovi. Ampak je bila zdravnica zelo prijazna, čist se je topila, ko je dajal rokice pred obraz, pa delal face, oh... Midva pa tudi čist raznežena, mah, sem se kar zaljubila v user posted image . user posted image  In ko vidiš iskreni nasmeh na user posted image  obrazu, je vse skup res user posted image user posted image user posted image . Vmes je moj rekel, da ima moj nosek, ko pa sva dobila slikice, pa se mi je zdelo, da je na dveh podoben mojemu, na dveh pa njegovemu. Dobila sva torej 4 sprintane slikice, 20 slikic na CDju in nekaj par-sekundnih posnetkov. user posted image

Pa ati je kupil bodija v user posted image , ful lep, pa gor piše tvoj sonček. user posted image

Ležalnik se tudi meni zdi uporaben, če bo le user posted image  želel biti v njem. Kot je omenila ena, ga nimaš ves čas na rokah, bom pa najbrž nabavila rabljenega.
Dinki, 58 cm in 4200g? Vau, to pa je res korenjak, Nejka še celo 250g več. user posted image

Lottyka, meni je tudi iskala žilo. Ko je že predrla z iglo skozi kožo, jo je premikala levo in desno, dokler ni našla žile. Je blo huje zraven gledati, kot pa čutiti. user posted image  To se mi je prvič zgodilo, da je ne bi v prvo našla.

Porodniška - a je rok za oddajo papirjev točno dva meseca pred PDP? user posted image

Mislim, da bi med porodom (če bo naravni) uporabila samo tisti gel. Ampak počakam na materinsko šolo, da malo razložijo kako in kaj. Lahko, da sem trenutno korajžna, vprašanje kaj bo par minut pred porodom. user posted image
Majchi, uživačka! 3 tedne na Pagu, super. user posted image

Simonmojca, lahko spremenim user posted image . Izberite kaj dam gor, pa ni problema. A še kaj drugega sprememnimo? Srček naj ostane?

Phleps, še tri dni, pa greš na dopust.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
28.7.2010 8:56:37   
simonmojca
user posted image  sej jaz sem tudi danes na offf sem tako user posted image  zato pa moram nekaj delat, da se zamotim. Ker drugače bom res kar tukaj za rač. zaspala user posted image  (tako slabo spim zadje čase - se na 2-3h zbujam in se potem nič ne naspim)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
28.7.2010 9:01:55   
simonmojca
user posted image  samo darilce bi spremenila, ker mi res niso luškana - mi je tako hudo vedno, ko pogledam seznam user posted image . Pa pri vseh tako lepo skačejo dojenčki pri meni pa tista grda škatla user posted image

aleunam čestitke za uspešno upravkljen 3d user posted image , želim ti čim več takih dni, kakor je bil včeraj s tvojim dragim user posted image . Več kot bosta imela takih dni, bolje se bosta razumela in zbližala user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 28.7.2010 9:04:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 4012
28.7.2010 9:03:58   
obcinarka
hvalaaaaaaaaaaa tud v mojem imenu... zdej pa si znam izračunat..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
28.7.2010 9:09:16   
aleunam
Jaz bi namesto user posted image , izbrala eno izmed teh dveh. Povejte še ostale...

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

user posted image   user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 4014
28.7.2010 9:11:41   
obcinarka
ojla, kar se kavbojk tiče... jaz sm nosla34, pol sm si pa kupla nosečniške 36, ampak je kroj fullllll ozek bil in sm mislala da mi bodo premajhne, pa sm zamenjala za 38, ki so mi zdaj velike enmal, no, ampak jih valjda nosim... res je, raztegnejo se.... celulit.... jaz ga mam enmal po zunanji strani jah bedrc, če skup kožo potegnem.. drgač ne, rita pa to ne.. sploh pa jaz sm 35, pa pravjo da jih ne kažem, sploh mi je pa to čist normalno...
tedne si zdej tud jaz računam,po tem linku  pa tud men niso šli skup glih...
ležalnik... sm jaz dobla od nečakinje, se pa strinjam o zapravljanjuuuuuuuuuuu..
in zaenkrat me 3d še ne vleče....
so stroški ki so res nujni z opremljanjem doma, ker sva že itak celo leto v renovaciji hiše, in če uspeva zvozit vse kar sva si splanirala, bom zloooooo srečna..
sm pa načeloma iznajdljiva in vohljam po bolhi.... se fulll najde...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4015
28.7.2010 9:12:11   
phelps
Super aleunam, zadnjič sem gledala sodelavkine 3d posnetke in se res lepo vidi vse, tudi lulček user posted image

Nič panike glede papirjev, najprej je potrebno poskrbet za nadomestilo plače (da dobimo cekine), tudi še po rojstvu lahko urejamo ostalo (očetovstvo, paket...). Je pa verjetno lažje prej, jaz bom večino tisti zadnji mesec, po nastopu porodniške, ko bom cele dneve frej in jih bom nekako morala zapolnit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4016
28.7.2010 9:14:21   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Ljubljana, a tako je glede maternice? sploh nisem vedela, da zmeraj bolj boli. Mene so po porodu bolele kosti vsak dan bolj, ker se je vse vračalo na svoje mesto. Prvi dan po porodu sem bila kot rožica, ta tretji dan ko sem šla domov pa sem komaj hodila. Še zdaj se spomnim, da so mi v P in potem patronažna govorili, da ni čudno ko sem pa rodila takega korenjaka (4235 g, 58 cm). Upam, da tokrat ne bo še večji user posted image user posted image

MENE TUDI MALO SKRBI DA NE BO SPET TAKO VELIK OTROK KOT V PRVO

NAŠ POBALIN JE MEL 4530G IN 58CM, PA NI BLO HUDO!

uau Nejka000 user posted image  prva si, ki jo poznam, da je imela tudi 58 cm dojenčka. Za težje sem že slišala, za večje pa še ne user posted image . No tudi pri meni ni bilo hudo, sem glede na velikost in OG (37 cm) presenetljivo pokasirala le 3 notranje šive user posted image .

Pri porodu se spomnim tudi jaz, da ko mi je bilo res najhuje, da sem si samo želela, da bi mi rekli: pejmo na carski rez user posted image , ampak potem ko je bilo vsega konec ga ni lepšega kot roditi naravno. Pri meni je bila kriza ker sem malega "okronala" in potem ni šel več ne naprej, ne nazaj. Me je babica dala celo čepet.

Alenaum, super za prelep pregled 3D UZ user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
28.7.2010 9:19:50   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Jaz bi namesto user posted image , izbrala eno izmed teh dveh. Povejte še ostale...

user posted image   user posted image   

jaz sem tudi za tadva, ker jih je čist preveč in pol nič več ne vem ker mi je oh in sploh user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 28.7.2010 9:20:20 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
28.7.2010 9:21:43   
aleunam
aleunam čestitke za uspešno upravkljen 3d user posted image , želim ti čim več takih dni, kakor je bil včeraj s tvojim dragim user posted image . Več kot bosta imela takih dni, bolje se bosta razumela in zbližala user posted image

Oooo, hvala. user posted image  Zadeve se spreminjajo precej na bolje, a ne bi rada hvalila dneva pred nočjo. user posted image

Občinarka, se strinjam, ful se nabere stroškov, pa jaz zaenkrat bolj še samo gledam po netu (in včeraj po trgovinah). In sva tudi midva računala, da za 90€, kolikor je bil 3D UZ, dobiš že kar nekaj. A je bodoči očka rekel, da mu ni žal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4019
28.7.2010 9:30:43   
simonmojca
aleunam sej bo sej bo, boš vidla. Moški so zakomplicirane zadeve user posted image  no ja niti ne user posted image .
Ampak ponavadi je tako, da ženskam je takoj hudo in user posted image , moški pa šele čez čas (ponavadi imajo dobo 6mesecev user posted image ) ugotovijo in premislijo vse skupaj (v 6m pa uživajo in žurajo). Ko pa premislijo vse skupaj jim je pa hudo pa pridejo nazaj - večino primerov je takih.
Če se pa ne motim si pa že vikend imela prečudovit tako, da se zgleda obrača na bolje. Držim pesti zate in vse fige, ki jih lahko user posted image  (tudi na nogi)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
28.7.2010 9:34:34   
škorpijonček_
Dobro jutro, da se še jst mal oglasim.

Vsem čestitke za opravljene preglede, slikce, lulčke, noske... user posted image . Tud meni je user posted image  na šiht, se pozna tole poletje in bolj malo dela med dopusti. Pa sej bo kmalu bolje, pa dopust pred menoj in vse skupaj.
Simonmojca, oba znakca sta fenomenalna...kot štorklja, kot nevtralen baby :) Sem videla pri nekaterih, ko si pišejo še pridobljene kg in obseg trebuha...to pa mi ni ravn všeč user posted image . Že tak se vsak dan bolj okrogle zbujamo, da bi me pa še na seznamu tole opozarjalo, a-a.

Midva sva se nekako sedaj odločila, da bi pričela z malo bolj zdravo hrano..pa da vidimo kako dolgo bom zdržala. Včasih kar ne morem mimo Linolade in hitro potegnem žlico s predala in si dam duška user posted image .

Včeraj zvečer smo spet poslušali srčka z Angelsoundom...jej kak to nabija, se spomnim prve mesece, ko sem komaj da kaj slišala. Je pa full smešno, ko se uležem na hrbet, pa probam dat še trebuh not, ga lahko potegnem noter še sam nad popkom, spodaj pa je en velik hribček, trši, kjer si je naš lulči nardil oreng bivališče user posted image . V enem tednu se mi zdi, da se mi pozna kar oreng na trebuhu...očitno smo res v obdobju hitre rasti.

No, danes kosilo žitni polpeti in solata, pa kakšen krompirjev kroketek za zraven...da ne bom preveč lačna user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
28.7.2010 9:53:08   
simonmojca
škorpijonček_ se popolnoma strinjam stabo, glede kg - bi me pol pa to psiheral, kadar bi pogledala seznam user posted image , že tako mi je bed ko pogledam slike od lanskega leta (rit pa noge, pol se pa zdaj pogledam v ogledalo in se mi zdi, da samo še rit pa stegna vidim - drugega pa ne user posted image )

glede zdrave hrane midva z mojim skoz to govoriva, sploh pa zdaj ko imam vse na vrtu (da bi kao samo solate jedla pa mlad krompir-nič mesa) pol pa itak kuham špagete pa omake, njoke v smetanovi omaki... da ne pozabim mojega zajtrka ali pa malce za vikende - čokolešnik in nutela (brez nutele bi verjetno jaz kar umrla user posted image )

za trebuh je pa pri meni isto, potegneš notri - pa se skoraj nič ne spremeni (malo nad rebri, edino in to je to user posted image )

za kosilo bi pa tudi jaz prosila ideje - ampak nekaj na hitro, da nebom 2h v kuhinji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4022
28.7.2010 9:59:51   
škorpijonček_
Hehe, sem se nasmejala...
No, moj se včas heca, da najprej pride trebuh, pol čez neki časa pa jst čez vrata user posted image .
Tudi jaz se kar zamislim, ko vidim sebe v špeglu, pa sebe točno kakšno leto nazaj...pa kaj čem...se tolažim, da bo še neki časa trajalo...pol bo pa treba kaj narest, da gre dol.

Ja, saj jst tud govorim o zdravi hrani, pol pa vedno neki najdem, da se pregrešim. Tile žitni polpeti in solata bo v 15 minutah...pa zdaj se je moj javil, d abi razne solate delal. Ja naj, če želi, jst bom vse pojedla, pa še kuhat ne bo treba user posted image .
Drgač pa tud jst kr testenine in njoke kuham...če je pa tako dobro user posted image .

Pa neki pojem in sem čez 5 minut spet lačnauser posted image . Še dober, da vsaj migam še kdaj pa kdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4023
28.7.2010 10:09:05   
simonmojca
migam jaz tudi oz. imava postelno telovadbo user posted image

sam imam občutek, da je user posted image  predragi malo presran user posted image . Imam občutek, da se me raje malo izogiba, ker misli, da bo poškodoval user posted image . Me vedno po user posted image  vpr. če me kaj boli, pa če mislim, da je user posted image  kaj bolelo user posted image user posted image ...
je pa res, da je user posted image  skoraj že cela umetnost (tale trebuh in gibčnost user posted image  - katastrofa).
No ja kaj čmo, sem pa porajtala, da mi po user posted image vedno joške puščajo user posted image , prozorna oz. motna tekočina (ni bela) ima še katere te probleme (da se malo potolažim, da nisem sam jaz čudna ali pa da je kaj narobe user posted image ).

Hmm kosilo ni slaba ideja sojini polpeti in solata iz stročjega fižola - hmmm to bi šlo, pa še hitro je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4024
28.7.2010 10:27:11   
škorpijonček_
Hehe...men pa tole user posted image  bolj malo paše...pa ne vem zakaj. Sam takrat ko mi, pa mmmmm user posted image , je super fino fajn.
Moj bi po moje mal večkrat, pa jst ne pokažem neke volje user posted image , se mi kr smili. Glede bušija še ni nekih ovir, pa sej se da vse...pač mal eksperimentiraš.
Meni še zizke nč ne puščajo...pa upam, da še neki časa ne bodo...ko bo pa cajt, pa kr naj bo oreng mlekarna odprta, da bo dete lahko jedlo user posted image .
Sojini ja...tud super...mnjami.

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?