|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
26.7.2010 20:13:41   
škorpijonček_
Hojla,

evo mene user posted image . Sem bla v H&M pa niso hotli menjat, ker je več kot en mesec mimo.

Če je katera zainteresirana, prodam nove kavbojke (še etiketa gor), raven moderen model, malce sprane, številka 40. Cena je bila 50€, ker vem, da drugače ne bodo šle, jih dam za 30€. Zdle bi jih še lahko nosila kak mesec, a verjamem ko bodo prišle najbolj prav, mi ne bodo več prav, zato raje ne dam etikete dol. Sem prav žalostna.

Drugače pa vse ok...tu pa tam kaka brcika spomni, da mali fantek trenira nogomet user posted image .

Lep večer še naprej!

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
26.7.2010 21:18:05   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Sicer pa kaj je ultiva? user posted image

Protibolečinsko sredstvo, ki ti ga vbrizgajo med porodom. Ne vem pa čisto točno kako deluje, nekaj časa je bil pri nas celo prepovedan. Je treba več informacij pridobiti.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
26.7.2010 21:53:33   
brinceljka
aleunam kam pa greš na 3d? a mogoče v postojno? jaz sem tudi študirala da bi se kar tja zapeljala, me še vedno ceneje pride kot k Strahovi v Domžale, čeprav je uredu zdravnica...

mene tudi daje zgaga grem zdj mal mleka spit, pol pa kr spat...

pozabljiva sem pa tut, pa kaj čmo, važn da user posted image  uživa in kamlu pride.

LEP VEČER BEJBIKE!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
26.7.2010 22:03:42   
novemberska

ojla user posted image

Aleksa83 zanima me če si že kaj naročevala preko bonprixa? Men majo full lepe modrčke pa cenovno res ugodne... sem si lih kar naročila dva pa me zanima če se jih lahko vrne če slučajno niso v redu? Pa kolk časa približno traja da ti dostavijo???

Drgač pa sem bla danes na pregledu...UZ mi ni delalauser posted image , samo srček smo poslušaliuser posted image .Zaenkrat je vse v redu, kg so +6 kar se meni ne zdi tok velik, moji G pa se zdi preveč, ampak kaj čmo sekirala pa se ne bom.
Cuker test je bil ok, edin kar je imam spet neke beljakovine v urinu, kar mi ni všeč, me je dala še enkrat na vodo in bomo vidli kakšni bodo izvidi.

Nč punce lepo se mejte, uživajte v teh svežih dnevih...grem počasi nina nana.

Lahko noč

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
26.7.2010 22:06:09   
naša beba
oj,
jaz imam pa jutri cuker teste in pol popoldne še pregled. Saj bi blo vse fajn, če mi ne bi v službi pod nosom pustili enega božanskega čokoladnega peciva...user posted image .. ne morem obdržat rok pri sebi user posted image ...
no, konec koncev mi je pa brez veze, da bi se zaradi testov neki nazaj držala, pa neki manj in druge stvari jedla. Naj bo realno stanje sladkosnedke mene..user posted image user posted image

(odgovor članu brinceljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
26.7.2010 22:12:06   
pajac
no pa je konec današnje službe... Komaj čakam september ko bo dopust....

Maternični vrat pogledajo načeloma pri koncu nosečnosti ali prej če so kakšne težave. Vaginalnim pregledom se ginekologi do termina poroda kar izogibajo, če niso nujni, ker lahko pride da kakšnih okužb in ni fajn če je to prezgodaj. Meni so zmerili MV na morfologiji, ker sem omenila tiščanje navzdol in rumen izcedek.. No MV je bil 4 cm, izcedka ni bilo in sva ugotovili,da je verjetno to od dnevnih vložkov, na katerem izcedek spremeni barvo čez čas...

Pozabljivost.. saj so moji možgani spet postali sinonim za ementaler. user posted image V službi sem si začela zapisovat opravke in potem kljukati opravljeno....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
26.7.2010 22:13:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Hojla,

evo mene user posted image . Sem bla v H&M pa niso hotli menjat, ker je več kot en mesec mimo.

Če je katera zainteresirana, prodam nove kavbojke (še etiketa gor), raven moderen model, malce sprane, številka 40. Cena je bila 50€, ker vem, da drugače ne bodo šle, jih dam za 30€. Zdle bi jih še lahko nosila kak mesec, a verjamem ko bodo prišle najbolj prav, mi ne bodo več prav, zato raje ne dam etikete dol. Sem prav žalostna.

Drugače pa vse ok...tu pa tam kaka brcika spomni, da mali fantek trenira nogomet user posted image .

Lep večer še naprej!

user posted image user posted image user posted image dej oglas gor, mogoče jih katera kupi...meni so že premale, glede na številko user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
26.7.2010 22:19:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Dobro jutro vsem,

Jaz imam ginekološki pregled vedno na vsakem pregledu, mi mora pogledati če se kaj odpiram, tudi MV mi redno meri. Res pa je da jaz imam probleme z MV ker sem že imela posege na njem. Drugače ponavadi merijo to če je potreba pri morfologiji, je pa za meritev potrebno narediti vaginalni ultrazvok tako da tega niti ne moreš zgrešiti. Če vse poteka vredu, pa meritve MV niti ne izvajajo.

jaz sem danes dobila domov še odločbo od komisije in imam podaljšano bolniško do porodniške, torej do 4. oktobra. Bi jo pa rada prej prekinila, ker imam še kar veliko nadur in dopusta, tako da se moram mal pozanimat kako to narediti. Ker predlog je bil podan samo do konec Avgusta in bi se mi ravno izšlo, zdej pa ko so mi jo dali več bom mogla pa prekiniti prej. Je pač dopust bolje plačan kot bolniška. Nam dopusta in nadur ne izplačujejo in jih moraš kar porabit.

ječi uživaj na morju user posted image .

dinki super za sling user posted image .

aluap dvojčka pa še parček user posted image , to pa je res lepo.

Drugače pa kar malo žalostna danes, spet spuščam iz desne dojke user posted image , to pa zdej pomoje že pomeni da se mi bo res občasno ponavljalo.

Grem na en sprehod, je prav lepo hladno zunaj, pa še mal se sonček kaže.

pol si na  istem kot pri nas... Samo mislim, da ne bi smela imeti ovir, da greš iz bolniške prej na dopust in nadure.... Po zakonu so ti dolžni omogočiti izkoristiti letni dopust in če bi ti kdo kompliciral napiši pisni zahtevek, ker potem lahko dokazuješ, da ti tega niso omogočili (zaradi porodniške ti naslednje leto z 30.6.propade preostanek dopusta) . V tem primeru so ti ga dolžni izplačat.... Samo za izterjavo moraš met dokaz, da si dopust zahtevala in ti ga niso odobrili...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
27.7.2010 7:10:59   
simonmojca
Jutro user posted image

zaželim vam dobro jutro, zdaj pa bežim na user posted image

pozabljivost - groza pri meni skoz, sem že včeraj hotela nekaj napisat, ka sem vidla v Lj., pa nimam več pojma kaj je bilo user posted image  bilo in šlo - že ni bilo zadosti pomembno, da sem pozabila user posted image

Lp

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
27.7.2010 7:22:24   
Renesme**
dobro jutro

zajtrk in kavica že za mano...

spala sem do 6ihuser posted image , jaz, ki zelooo rada spim in že vem da ima tole dete zelo podoben ritem kot starejša, se pravi, da nikoli ne bomo spali dalj kot do 6:30user posted image , no če spi do takrat že jaz gledam, če je še živauser posted image

Danes si grem v namo ogledat tiste Liscine modrčke- vem, da imajo tam ful izbire....pa še prijazne prodajalke so...tam sem jaz končno našla uporabne modrce za mojo velikostuser posted image , sicer so 40eur, ampak glavno da drži gor in da niso za babiceuser posted image , potem moram it v BTC ene hlače zamenjat, pa na pošto....bo še kar pestro dopoldne, še prej moram pa za službo račune spisat...

Dobro, da je tamala pri mojih, ker moram še vse za morje spakirat- gremo jutri....kar en orng delovni dan me čakauser posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
27.7.2010 7:26:52   
nadinne
Jutro.

Uf sem se komaj prebila čez vse...od sobote sem bila doma brez neta in vas nisem mogla nič brati...včeraj prvi dan v službi in je bila norišnia, tak da ni šans da bi kaj bila na netu user posted image  Pridne ste priden user posted image

Meni tudi že od aprila ni g delala vaginalnega pregleda...verjetno ker nimam nobenih težav, tudi na morfo me je le čez trebuh...no sej meni paše, ker mi ti vaginalni pregledi ne pašejo preveč user posted image  Ko bo treba me bo že pregledala.

Glede kg...jaz sem še vedno na ničli...v bistvu na -0,5kg od zanositve...moja g zelo zadovoljna, ker itak pravi da se bom zadnja 2 meseca sigurno zredila, ker se beba zredi...pa da ne bi preveč kg nabrala, ker jih imam že itak full preveč. Tako da več ali manj nosim vse stare obleke, vključno z mordci JUPI user posted image

Ja ultiva je sredstvo proti bolečina, ki si ga sam dodajaš po potrebi, ko ti namestijo kateter v žilo...sej na netu je ful info o tem...malo si preberite...jaz sem kar nekaj že brala in info o tem ali škoduje ali ne so različne. Jaz načeloma nočem nobenih zadev, še najmanj epiduralne, ker ni šans da mi kaj dajejo v hrbtenjačo...sem panična da mi kaj ne poškodujejo. Ful se tega bojim! Itak ti pa dajo masko z nekim plinom al nekaj takega...tako mi je kolegica razlagala, da je bila na koncu že zadeta in se ne spomni več dobro iztisa in da se je non stop režala user posted image  Aja, rodila je v Lj. Glede Dianatal gela sem pa jaz kar za. Res je drag ampak če mi prišpara prerez presredka bom najbolj srečno bitje na svetu user posted image

Kdaj boste kaj oddale papirje za izračun porodniške? Jaz verjetno potem septembra, ko dobim še plačo za avgust...itak bom imela le 9 plač...zato mi je škoda da ne morem še na septembersko počakat...ker bi mela malo višjo porodniško. A je katera že zrihtala očetovstvo na CSD?

Zej pa delat...user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
27.7.2010 7:39:48   
simonmojca
Nami imajo -40% popusta, edino na letošno kolekcijo ne (ubistvu imajo en oddelek ka lepo piše, da ni popusta).
Tako, da se bo našlo kaj bolj ugodnega user posted image , jaz sem ravno včeraj po šihtu tam mal gledala pa nič našla - itak, ko pa imam v glavi kaj jaz hočem in če tega ni pol nič ne kupim user posted image . Sem bila tako razočarana, ker tako rada zapravljam pa si nisem nič kupila user posted image

porodniška jaz bom tudi septembra nesla - po mojih izračunih imam 19.09.2010 zadnji dan za oddajo papirjov na zavodu. Tako, da mi ravno super pride še plača za avgust - 15.9

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
27.7.2010 8:27:59   
phelps
Dobro jutro!

Papirji, pred septembrom mislim, da ne bo mogla nobena od nas še nič urejati... 60 dni pred PDP, če jaz to prav razumem. Itak je pa dovolj časa, pa zadnji mesec smo že doma - porodniška nastopi po zakonu 28 dni pred rokom.

Pozabljivost, jaz sem si že pred nosečnostjo vse zapisovala in kljukala, ker sem tako bolj sproščena (vem, kontrolfreak user posted image ), ne samo v službi, tudi doma.

Maternični vrat, meni ga je izmerila na 1. pregledu, potem pa ne več. Ko sem bila nazadnje pred enim tednom, sem ji omenila, da imam prosojen izcedek, ga je izmerila in je vse ok. Tudi moja "dihtenga" ne pušča user posted image . Tudi kakšne bakterije nimam, mi ni jasno od kje ta izcedek user posted image

Občutljivost, jaz sem že celo nosečnost cmerava (npr. v avtu me kakšen komad, ki ga slišim po radiu spravi v jok, ipd.). Mi je včasih kar malo nerodno user posted image . Sicer pa dobivam pohvale, da sem prav znosna nosečnica user posted image

Včeraj sem sklenila, da začnem avgusta z nakupi in je tak plan:
avgust = voziček, previjalna, posteljica, jogi in posteljnina
september = oblačilca (če ne dobim)
oktober = kozmetika in ostalo
Časa do 2.11. več kot dovolj user posted image (če ne bi imela avgusta dopust, bi začela 1 mesec kasneje). Vem, da se vse še lahko naredi in je bolje prej kot kasneje, tudi moj user posted image je tiste vrste "vidiš, kupiš in greš" (pa tudi če je najdražje), ampak jaz mu zaupam. Sem že prečesala ponudbo na netu in če mu rečem, naj kupi točno določeno stvar, bo to z veseljem naredil (bolje, kot da se mora on odločit).

Punce, poglejte tole: http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood
Niso nori? user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 27.7.2010 8:31:07 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 3963
27.7.2010 9:33:14   
ljubljana
teli copati so zakon samo so na ebayu pol ceneje. Smo jih skupaj vse naročale pa je prišla poštnina + copati + davek 9 eur. Meni je najboljše to, ker lahko daš noter en tople volnene copatke iz 100% superwash wolne in je potem otročku stokrat topleje kot pa v kakšnih čeveljčkih.

Še en link
http://www.mojalbum.com/manuela1978
še en link -cena Bid pomeni aukcijo.

Tole sem pa jaz narisala za prijateljico, ki seseli, pa bi rada še kakšen komentar, ker sem čista začetnica in nisem ravno neki slikarski talent.
user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 27.7.2010 9:43:49 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
27.7.2010 9:45:59   
nejka000
Dan!

ljubljana evo moj komentar (samooklicani slikar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) luštkano, lepa pisava, izvirno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
s čim  pa si risala? (barvice, al kaj drugega)

grem zaj mal kofetkat z babnicami. je teta iz LJ tukaj pa pol vsak dopoldan kofetkamo pa čvekamo - ni čudno da je slabo vreme.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
27.7.2010 9:48:16   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Punce a je danes polna luna? Ker me že cel dan nekaj daje, pa mi nič ne fali samo sem pa tečna kot 100 user posted image .

ja pa je bila res, ja user posted image

jaz sem pa danes takoooo zaspana user posted image  sploh se ne morem k sebi spravit danes, sem zjutraj komaj vstala.

Pozabljivost - jaaaaaa pa zmedenost. Se doma po nekaj odpravim pa takoj pozabim po kaj sem šla user posted image .

Škorpijonček, škoda za hlače user posted image . Držim pesti, da ti jih rata prodat. Slišijo se super. Bi jih vzela jaz, ampak bi mi bile verjetno prevelike pa še tko imam ene kavbojke od prve nosečnosti, ki jih sploh še nisem oblekla....poletje namreč user posted image

3D UZ sem bila jaz v 1. user posted image  v Postojni in je bilo OK, vidim pa da so zelo podražili.

Novembrska....za +6 kg te je G "nakregala"? ta pa je prijazna user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

Glede kg...jaz sem še vedno na ničli...v bistvu na -0,5kg od zanositve...moja g zelo zadovoljna, ker itak pravi da se bom zadnja 2 meseca sigurno zredila, ker se beba zredi...pa da ne bi preveč kg nabrala, ker jih imam že itak full preveč. Tako da več ali manj nosim vse stare obleke, vključno z mordci JUPI user posted image

uau nadinne pridnauser posted image , kako ti to uspe? user posted image

Sredstva proti bolečinam....jaz se ne bom odločila za nič. Razen tisto kar po difoltu zraven pride - maska ipd.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
27.7.2010 9:54:01   
ljubljana
nejka000 razen zelene podlage , ki je pobarvana s pastelnimi kredami, je ostalo z barvicami.
Tekst pa je s kaligrafskim peresom in rotring tušem.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
27.7.2010 10:00:07   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

porodniška jaz bom tudi septembra nesla - po mojih izračunih imam 19.09.2010 zadnji dan za oddajo papirjov na zavodu. Tako, da mi ravno super pride še plača za avgust - 15.9

tudi jaz bom urejala za porodniško takle termin, torej druga polovica septembra. Najprej pa mi more v petek končno določiti moj PDP, ga še zdej ne vem user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

teli copati so zakon samo so na ebayu pol ceneje. Smo jih skupaj vse naročale pa je prišla poštnina + copati + davek 9 eur. Meni je najboljše to, ker lahko daš noter en tople volnene copatke iz 100% superwash wolne in je potem otročku stokrat topleje kot pa v kakšnih čeveljčkih.

Še en link
http://www.mojalbum.com/manuela1978
še en link -cena Bid pomeni aukcijo.

Tole sem pa jaz narisala za prijateljico, ki seseli, pa bi rada še kakšen komentar, ker sem čista začetnica in nisem ravno neki slikarski talent.
user posted image

te copatke moj sinko fura že od kar je dojenček, ampak jih tudi jaz zmeraj naročim preko eBaya, ker so tam veliko ceneje, samo malo je treba pregledat ponudbo. Še danes jih nosi pri dveh letih in parih mesecih le da smo mu na tiste, ki jih ima sedaj v vrtcu naknadno nalepili gumjast podplatek, da mu ne drsijo, ker so preveč živahni v vrtcu user posted image .
Skratka zakon so teli mehki usnjeni copatki user posted image

Ljubljana, meni je ZELO všeč. Osebno narejena darila so neprecenljiva! user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 3968
27.7.2010 10:16:17   
naša beba
Evo, konec posedanja v čakalnici laboratorija. Sem se prav psihično pripravila na tale cuker test in glukozo, pa sploh ni panike. Ena zelo zelo sladka voda... samo sem skoraj zadremala user posted image pol tisto uro ko sem čakala na drugi odvzem krvi... še dobro, da sem si šla kupit križanke prej, da še malo moje možgančke razmigam, ker imam tudi jaz sindrom ementaler..user posted image ...
Nič, grem si skuhat user posted image ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
27.7.2010 10:30:56   
nadinne
he he dinki...pojma nimam kako mi je uspelo ne zrediti se...sploh ker sem se v preteklosti zredila že od pogleda na hrano! Jem enako kot prej, tudi količinsko. Sem bila prej skeptična, sploh ker sem sladkosnega - na srečo me želodec/zgaga nazaj drži - ampak sedaj me pogled na vago prav razveseli...važno da ne hujšam user posted image  Itak imam že od prej 15-20kg podlage preveč...mam namen po porodu še to počasi izgubiti...do naslednje bebe user posted image  Kot je rekla phelps...ona je znosna nosečka, meni se pa sploh ne pozna da sem user posted image  Niti na zunaj, niti po občutljivosti nisem nič drugačna kot prej...hormoni so milostni z mano user posted image  No saj v preteklosti niso bili, zato tudi toliko kg preveč...imam tako še sedaj bonus pri hormonih user posted image  V službi že skoraj dvomijo če sem res noseča user posted image  Ja bodo že videli jeseni...me bo razpočilo user posted image

ljubljana...zelo lepo darilo. Brez besed user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
27.7.2010 10:43:09   
phelps
Fino glede copatk, bomo kupili preko e-baya user posted image

ljubljana, strinjam se z ostalimi, da so doma narejena darila najlepša in najbolj dragocena user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
27.7.2010 10:47:51   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

nejka000 razen zelene podlage , ki je pobarvana s pastelnimi kredami, je ostalo z barvicami.
Tekst pa je s kaligrafskim peresom in rotring tušem.

lepo je, takšna darila so najepša
jaz ogromno rišem in slikam, in tud drugi ponavad hodjo k meni da jim kaj nardim za darila in podobno, sestra pa še aranžira full lepo, tak da jaz daril ne kupujem skor nikol, vedno je kaj lastnoročnega za darilo.

no me smo pokofetkale in ko smo šle narazn se je lih dež ulil. he he ni čudno, same babe na kupu

kile jaz sem pridelala vsega 4,5 kile in se moja G kr čudi kako mi uspe, ker med prvo nosečnostjo mi je kile v materinsko kr z rdečo barvo pisala

sredstva proti bolečinam jaz o njih sploh še nisem razmišljala. med prvim porodom je šlo ve tako hitro da se bolečin sploh ne spomnim in tudi nisem nič dobila proti njim, tako da upam da bo tokrat tudi tak.

pozabljivost meni pa moji možgančki delajo 100 na uro. prej sem pozabljala skoz neki, zaj pa sem ko računalnik, vse ostane shranjeno v glavi.

zgaga včeraj sem mislila da bom znorela. jedla sem čežanjo (dušene jabolke) in sem mislila da mi požiralnik zgori. Ni pomagalo nič. Pa še kr me peče. Vidim pa da se morem tudi pri kavi omejiti, ker me začne pečt ampak to še ni tako hudo kot po določeni hrani.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3972
27.7.2010 10:59:41   
ljubljana
jaz sem na +5 pa vsi pravijo, da se mi nič ne pozna ampak če jaz ne bi nič dobila, bi bila po porodu kot okostnjak.

škorpijonček, jez bi jih vzela, pa mi je na žalost še 38 komot okoli rit .

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 27.7.2010 11:08:30 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
27.7.2010 11:44:46   
bucka13
toliko, da vas malo pozdravim. Po hudo napornem vikendu še kar ne pridem k sebi, regeneracija dela očitno -200 na uro user posted image .
Jutri imam ponovno morfo v P v MB. Bo še katera mogoče tam okoli 8.30?
Nič, berem vas redno, samo s pisanjem je bolj kriza.... Ste pa vse ful pridne, jaz moram najprej za nas in naše domovanje poskrbeti, potem pride na vrsto vse za user posted image .
Lepo se imejte in uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 3974
27.7.2010 11:50:47   
Soncchhek
hojla!

aleksa83 tale spletna stran boprix je pa kar ok. a so faj mehki modrci- čipka raztegljiva ipd..... ampak meni je tako riskantno naročit preko net-a...no sicer saj če ni ok, pač menjaš.... jaz sem zdaj leta in leta nosila Lisco...in sploh ti športni brez kosti so super. Pa tudi cena ni previsoka, 18 e...oz. 20-30 e....
Album si jaz delam....in sicer buši fotkice... tako da bom imela v eni mapci vse.

Mene pa vožnja čist zdela...sem bila v Ikei in sem rekla, ne grem več user posted image . Notri so bile pa skoraj same mamice z dojenčki pa nosečke...ali pa imam že jaz privide. Kupili smo eno stensko lučko ....ko se bomo dojili ponoči da bo lepa svetloba....user posted image , pa tist baldahinček za čez posteljico. Sem se odločila, da ne bomo imeli zibke, ampak kar tamajčkeno otroško posteljco pa je.

Ste že gledale kaj tiste blazince za založit dojenčka, da ne rabiš s cunjami opore dajat? http://www.ultra-med.si/Default.asp?IDM={44CDCE5A-C4DE-42EB-92DB-BFEE08E516F6}&N=2

Kako pa paše ohladitev zunaj, čeprav danes že veselo sije sonček.
Brcike so pa res včasih tako močne....prav vidi se kdaj dojenček počiva, kdaj ima pa žurko. Jaz imam pregled itaq šele čez  3 tedne., pa upam da mi dela UZ....bi malo videla našo bebico. Izbrala sva pa po tri imena za punčke in po tri za fantke....kaj si še zmislimo do novembra user posted image .

Zgage še ne občutim, na srečo. Mislim da bi mi po začetnem trimesečnem bruhanju, nosečniški sladkorni pa streptokoku....lahko bilo vsaj to prihranjenouser posted image user posted image user posted image .

Kg pa....jaz tudi ne vem zakaj bi se obremenjevale....ena več druga manj....jaz sem pač pri tistih ki....manj pridelajo...+ 2kg v zadnjih dveh mesecih...ampak imam posebno prehrano ipd. Tako da sem prav fit....v primerjavi z zadnjim dvema letoma ko sem se nesramno poredila. Tako da je buši kar ogromen, proti ostalem telesu....pa nimam malo kg ( 74 kg imam, pa 172 cm).

škorpijonček, če so ti kavbojke ok...jih nosi....saj pa ni rečeno, da se boš vsepovsod razlezla....jaz se redim samo v buši in malo pas....majčke nosim še vse od prej skoraj....razen ene par malo daljših k legicam... hlače so mi pa tudi ves čas enake prav....nosečniške.....vedno bolj so mi ok, ker jih buši zadrži gor.

Nekaj že debatirate za porod....epiduralna pri meni. definitivno.

Občutljivost? jaz sem ful čustvena odkar sem nosečka... pa kar nekaj bi se cartala pa.... taka mala maza user posted image . Ampak fant pa vsi moji bližnji so ok, me sprejmejo tako kot sem....vsa razpoloženja.....in je vse ok.

Sem pa maksimalno pozabljivauser posted image ..pa berem da se to ne dogaja samo meni....zmedena...pozabljiva nosečka....včeraj se nisem mogla spomnit PIN-a od bančne....jao. Naša beba, joj kako si me nasmejala...sindrom ementaleruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

nekatere še pridno delate...druge v bolniški..pa dopust pa....
Jaz pa sem dobila spet nekaj dela, poprava diplomske....da čimprej poštimamo in seveda čimprej zagovor. Ampak glede na trenutno stanje mojih možgančkov, bo zanimivo.

Lep dan !

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?