phelps
|
Dobro jutro! Papirji, pred septembrom mislim, da ne bo mogla nobena od nas še nič urejati... 60 dni pred PDP, če jaz to prav razumem. Itak je pa dovolj časa, pa zadnji mesec smo že doma - porodniška nastopi po zakonu 28 dni pred rokom. Pozabljivost, jaz sem si že pred nosečnostjo vse zapisovala in kljukala, ker sem tako bolj sproščena (vem, kontrolfreak ), ne samo v službi, tudi doma. Maternični vrat, meni ga je izmerila na 1. pregledu, potem pa ne več. Ko sem bila nazadnje pred enim tednom, sem ji omenila, da imam prosojen izcedek, ga je izmerila in je vse ok. Tudi moja "dihtenga" ne pušča . Tudi kakšne bakterije nimam, mi ni jasno od kje ta izcedek Občutljivost, jaz sem že celo nosečnost cmerava (npr. v avtu me kakšen komad, ki ga slišim po radiu spravi v jok, ipd.). Mi je včasih kar malo nerodno . Sicer pa dobivam pohvale, da sem prav znosna nosečnica Včeraj sem sklenila, da začnem avgusta z nakupi in je tak plan: avgust = voziček, previjalna, posteljica, jogi in posteljnina september = oblačilca (če ne dobim) oktober = kozmetika in ostalo Časa do 2.11. več kot dovolj (če ne bi imela avgusta dopust, bi začela 1 mesec kasneje). Vem, da se vse še lahko naredi in je bolje prej kot kasneje, tudi moj je tiste vrste "vidiš, kupiš in greš" (pa tudi če je najdražje), ampak jaz mu zaupam. Sem že prečesala ponudbo na netu in če mu rečem, naj kupi točno določeno stvar, bo to z veseljem naredil (bolje, kot da se mora on odločit). Punce, poglejte tole: http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood Niso nori?
< Sporočilo je popravil phelps -- 27.7.2010 8:31:07 >